خانه
آموزش ورود به بازار ارزهای دیجیتال؛ راهنمای کامل به زبان ساده و روشن برای شروع عکس

آموزش ورود به بازار ارزهای دیجیتال؛ راهنمای کامل به زبان ساده و روشن برای شروع

حوزه رمزارز به دلیل پتانسیل بالای سودآوری و نوآوری‌‌هایی که در آن رخ می‌دهد توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان بازارهای مالی را به خود جلب کرده است. بازار ارزهای دیجیتال با وجود نوسانات و پیچیدگی‌های خاص خود، فرصتی بی‌نظیر برای افرادی است که به دنبال تنوع بخشیدن به سبد سرمایه‌گذاری و سود بردن از این حوزه هستند. اگر تازه به فکر ورود به بازار ارزهای دیجیتال افتاده‌اید و اطلاعات زیادی در این زمینه ندارید این مقاله برای شما نوشته شده است.

پارسیان کریپتو در این پست قصد دارد به شکلی جامع به آموزش ورود به بازار ارزهای دیجیتال بپردازد. شما در این مطلب خواهید خواند که برای ورود به بازار رمزارز چقدر سرمایه نیاز دارید و برای موفقیت در آن باید چه دانش و ابزاری در اختیار داشته باشید. ما چالش‌ها و فرصت‌هایی که پس از ورود به بازار رمزارزها با آن مواجه خواهید شد را به شما معرفی می‌کنیم و نکاتی تکمیلی در رابطه با چگونگی ورود به بازار ارز دیجیتال برای مبتدیان را ارائه خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

ارز دیجیتال چیست؟

ارز دیجیتال چیست؟

ارز دیجیتال یا کریپتوکارنسی (Cryptocurrency) به نوعی دارایی دیجیتالی اطلاق می‌شود که با استفاده از فناوری رمزنگاری به وجود آمده و مهم‌تر از همه اینکه هیچ دولت و نهاد متمرکزی در ساز و کار آن دخالت ندارد.

فناوری بلاکچین پایه و اساس ارزهای دیجیتال را تشکیل داده و با فراهم کردن مشخصه‌هایی چون امنیت بالا، شفافیت تراکنش‌ها و عدم نیاز به واسطه‌های مالی درهای جدیدی را بر روی اقتصاد دنیا گشوده و محبوبیت فزاینده‌ای به دست آورده است.

غیرمتمرکز بودن ارزهای دیجیتال (عدم وابستگی به دولت‌ها و نهادهای متمرکز) مهم‌ترین ویژگی رمزارزها است. این مشخصه، صنعت کریپتو را به گزینه‌ای جذاب برای افرادی تبدیل کرده که به دنبال استقلال مالی و حفظ حریم خصوصی خود هستند.

 بیت کوین (BTC) اولین و معروف‌ترین رمزارز دنیا است که در سال ۲۰۰۹ توسط فرد یا گروه ناشناسی به نام ساتوشی ناکاموتو به دنیا معرفی شد. هدف اصلی بیت کوین و ارزهای دیجیتال فراهم کردن یک سیستم پرداخت امن، سریع، بدون واسطه و بدون مرز است.

با وجود چالش‌ها و ریسک‌های زیادی که در حوزه رمزارز وجود دارد (در ادامه به این چالش‌ها اشاره خواهیم داشت)، این ویژگی‌های جذاب باعث شده ارزهای دیجیتال، چه در کشورهای توسعه‌یافته و چه در کشورهای در حال توسعه (که از اقتصاد خوبی برخوردار نیستند) مریدان زیادی به دست بیاورد. با این حال باید دید که سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال چقدر است و چه کسانی می‌توانند در این حوزه جذاب به سرمایه‌گذاری و کسب سود دست بزنند.

بیشتر بخوانید: ارز دیجیتال چیست

سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال

حقیقت این است که هیچ مبلغ ثابت و مشخصی به عنوان «حداقل سرمایه» برای ورود به بازار رمزارزها وجود ندارد. یک سرمایه‌گذار می‌تواند به طرق مختلف و با سرمایه کم یا زیاد به این حوزه وارد شود و در وهله اول همه چیز به اهداف شما بستگی دارد.

اگر بخواهید وارد حوزه خرید و فروش رمزارز شوید برای شروع به هزینه کمتری نیاز خواهید داشت و در صورتی که قصد ورود به حوزه استخراج ارزهای دیجیتال را داشته باشید، هزینه بسیار بیشتری برای شروع نیاز خواهد بود.

چگونگی ورود به بازار رمزارز از طریق خرید و فروش

در صورتی که می‌خواهید برای معامله یا سرمایه‌گذاری بلند مدت وارد بازار ارزهای دیجیتال شوید می‌توانید از مبالغ کمی مثلا یک میلیون تومان شروع کنید. البته این مبلغ با گذشت زمان متغیر خواهد بود.

 چند سال پیش شما می‌توانستید با ۱۰۰ هزار تومان هم در صرافی‌های ایرانی به خرید و فروش رمزارز بپردازید اما با افزایش ارزش دلار نسبت به تومان، این مبلغ به جایی رسیده که امروز ما درباره حداقل سرمایه یک میلیون تومانی سخن می‌گوییم.

ناگفته نماند که اکثر صرافی‌های داخلی و خارجی مبلغی را به عنوان حداقل مقدار واریز و حداقل مقدار خرید برای هر سفارش عنوان می‌کنند که در صورت نرسیدن بودجه شما به حد نصاب امکان ادامه فعالیت را نخواهید داشت، البته بیشتر اوقات این مبلغ ناچیز بوده و کاربران ایرانی را برای ورود به حوزه ارزهای دیجیتال به دردسر نمی‌اندازد.

دقت داشته باشید که مبلغ یاد شده صرفا برای خرید رمزارز کفایت می‌کند اما برای سود بردن آگاهانه از این حوزه شما باید هزینه‌هایی را هم به منظور افزایش اطلاعات و دانش خود بپردازید. در کل موارد زیر می‌توانند در حداقل سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار ارز دیجیتال موثر باشند:

اهداف مالی و سرمایه‌گذاری کاربر

اینکه هدف شما سرمایه‌گذاری کوتاه مدت یا بلند مدت باشد در هزینه‌هایتان تعیین کننده خواهد بود.

سرمایه گذاری کوتاه مدت: در صورتی که می‌خواهید از طریق ترید روزانه یا آربیتراژگیری در بازار فعالیت داشته باشید به سرمایه بیشتری نیاز خواهید داشت.ترید روزانه شامل معاملات کوتاه مدتی است که با هدف کسب سودهای کوچک اما متعدد و به عنوان یک روش امرار معاش مورد استفاده قرار می‌گیرد. از سوی دیگر در آربیتراژ گیری، کاربر از تفاوت جزئی قیمت یک دارایی در صرافی‌های مختلف به دنبال کسب سود است که در این صورت هر چه خرید بزرگ‌تری داشته باشد مجموع تفاوت قیمت بیشتر شده و سود بیشتری کسب خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه گذاری کوتاه مدت

سرمایه گذاری بلندمدت: شاید با توجه به دانشی که دارید بتوانید پیش‌بینی کنید که ارزش یک رمزارز در سال‌های آینده با افزایش رو به رو خواهد بود. در این صورت می‌توانید با مبلغی هر چند کم ارز دیجیتال مورد نظر را خریداری کرده و چندین سال آن را نگه داشته یا به اصطلاح هولد کنید تا از ارزش آینده آن سود ببرید. در این صورت پیگیری اخبار رمزارز مربوطه و توجه به نحوه نگهداری آن را هم باید در نظر داشته باشید.

بیشتر بخوانید: بهترین ارز دیجیتال ارزان برای سرمایه گذاری

میزان ریسک پذیری کاربر

میزان «تحمل ریسک شما در از دست دادن سرمایه» هم می‌‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال داشته باشد.

سرمایه گذاری کم ریسک: با توجه به نوسان قیمت رمزارزها، می‌توانید یک سبد معاملاتی متنوع داشته باشید تا در صورت ضررده بودن برخی از آن‌ها، میزان این ضرر با سود سایرین کاسته شود. همچنین، با توجه به وضعیت ناپایدار ارزش جهانی تومان، برای داشتن یک سرمایه‌گذاری کم ریسک می‌توانید در استیبل‌کوین‌ها (رمزارزهایی با ارزش ثابت) که معمولا با دارایی‌های فیزیکی چون دلار و طلا هم‌ارزش هستند سرمایه‌گذاری کنید (در این صورت حتما از اعتبار استیبل‌کوین مورد نظر اطمینان پیدا کنید).

سرمایه گذاری با ریسک زیاد: برخی از ارزهای دیجیتال نوظهور و کمتر شناخته‌شده پتانسیل رشد بالایی دارند، اما به همان میزان، ریسک سرمایه‌گذاری در آن‌ها هم بالا است. انجام فعالیت‌هایی چون ترید روزانه هم برای افرادی که دانش تحلیلی خوبی دارند می‌تواند سودآور باشد اما باید توجه داشت که معاملات روزانه ریسک زیادی دارند و معمولا افراد تازه‌کار در ابتدای این مسیر سرمایه زیادی را از دست می‌دهند، به همین دلیل هم می‌توان گفت به منظور فعالیت در این زمینه به سرمایه بیشتری نیاز است.

وضعیت اقتصادی کاربر

هیچ کس نمی‌تواند مدعی شود که با ورود به بازار رمزارز به سودآوری صددرصدی و بازگشت سرمایه تضمینی خواهید رسید. بسیاری از کاربران رمزارز در این بازار سرمایه‌های خرد و کلان خود را از دست می‌دهند.

حتی اگر همه چیز خوب پیش رفته باشد یک حرکت اشتباه مثل کلیک روی یک لینک، وصل کردن کیف پول به یک پلتفرم اشتباه یا صرفا یک خبر (که باعث سقوط یا صعود ناگهانی قیمت رمزارزها می‌شود) می‌تواند سرمایه شما را به هیچ تبدیل کند.

از این رو توصیه می‌کنیم در حین ورود سرمایه به بازار ارزهای دیجیتال وضعیت اقتصادی خود را در نظر بگیرید و تنها از سرمایه‌ای برای ورود به بازار رمزارز استفاده کنید که در صورت از دست رفتن آن، زندگی شما را دچار مشکل نمی‌کند. در حقیقت، وقتی پولی را به این حوزه اختصاص می‌دهید باید آمادگی از دست دادن آن را داشته باشید.

دانش و تجربه کاربر در زمینه سرمایه گذاری

به جرات می‌توان گفت افرادی که بدون هیچ تلاش ذهنی وارد بازار کریپتو می‌شوند سرمایه خود را از دست خواهند داد. صنعت رمزارز پر از اصطلاحات و مفاهیم پیچیده و جدید است. شما بدون شناخت بازار، احساسات معامله‌گران و انواع روش‌های تحلیلی در مسیر معاملات رمزارز راه به جایی نخواهید برد.

کسب این دانش می‌تواند زمان زیادی به طول بیانجامد و البته خریداری دوره‌های آموزشی حوزه رمزارز هم هزینه‌هایی در بر دارد. در ادامه مقاله به این موضوع بیشتر پرداخته شده است.

سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار رمزارز از طریق استخراج

استخراج ارز دیجیتال، به ویژه بیت کوین، فرایند پیچیده و پرهزینه‌ای است و علاوه بر سرمایه‌گذاری اولیه، در میانه راه هم هزینه‌های اضافی به همراه دارد. ماین یا استخراج رمزارز به تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خاصی نیاز دارد. شما به عنوان یک ماینر از طریق تجهیزات خود به ارتقای امنیت شبکه بلاکچین کمک کرده و در عوض پاداش‌هایی را به شکل ارز دیجیتال دریافت می‌کنید.

لازم به ذکر است که هزینه این تجهیزات با توجه به افزایش ارزش دلار در ایران بسیار زیاد است. برای مثال، یک دستگاه‌ ماینینگ Antminer S19 Pro برای استخراج بیت کوین حدود ده هزار دلار قیمت دارد. علاوه بر این، تجهیزات نامبرده به شبکه برق پایدار و سیستم‌های خنک‌کننده قوی نیاز دارند.

مصرف برق دستگاه‌های ماینینگ بسیار بالا است و در مناطقی که تعرفه برق گران باشد حتی ممکن است صرفه اقتصادی نداشته باشد. جدای از هزینه تجهیزات و برق، دستگاه‌های ماینینگ به مرور زمان ممکن است به تعمیر و تعویض قطعات نیاز داشته باشند. گفتنی است که برخی از این دستگاه‌ها به مرور زمان و با افزایش یافتن سختی شبکه مورد نظر می‌توانند کارایی خود را از دست داده یا بازدهی کمتری پیدا کنند.

شما همچنین برای نگهداری این دستگاه‌ها (مخصوصا در مقیاس بزرگ) به زیرساخت و محیط کار مناسب نیاز خواهید داشت. تهویه مناسب و امنیت بالا از جمله مشخصه‌های ضروری برای محیطی است که این دستگاه‌ها در آن قرار می‌گیرند. هزینه نرم‌افزارهای مدیریت استخراج و امنیت سایبری را در کنار این موارد در نظر بگیرید.

پیش از اقدام به ورود به بازار ارز دیجیتال از طریق استخراج، حتما تمامی جوانب امر را بسنجید تا از سودآور بودن این پروسه برای خود اطمینان پیدا کنید. در بخش بعد قصد داریم توضیح دهیم که چه دانش و ابزاری برای ورود به بازار ارز دیجیتال لازم است.

بیشتر بخوانید: استخراج ارز دیجیتال چیست

دانش و ابزار مورد نیاز برای ورود به بازار رمزارز

همانطور که پیش از این هم اشاره کردیم حوزه رمزارز پر از مفاهیم جدید و پیچیده‌ای است که بدون گذراندن دوره‌های مناسب آموزشی و مطالعات ادامه‌دار نمی‌توان به آن تسلط پیدا کرد. در کنار آن باید ابزارهایی که برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال مورد استفاده قرار می‌گیرند را هم به خوبی بشناسید و مهم‌تر از همه اینکه باید از ریسک‌ها و خطراتی که ممکن است در کمین سرمایه شما باشد آگاه باشید.

با توجه به اهمیت تحلیل تکنیکال در آموزش سرمایه گذاری روی بازارهای مالی در اینجا دو تا از دوره های آکادمی پارسیان کریپتو را به طور خلاصه معرفی می کنیم. در ادامه شما می توانید با مراجعه به آکادمی پارسیان کریپتو دوره های آموزشی دیگر را نیز مشاهده کنید.
تیم پارسیان کریپتو با به کار گیری مجرب ترین اساتید، دو دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک مقدماتی و پیشرفته را آماده کرده است که از نقطه شروع و ورود بازار تا کسب سود های کلان می تواند همراه شما باشد.

به جرعت می توان گفت این دوره ها کامل ترین آموزش تحلیل تکنیکال در فضای وب فارسی است و شامل بیش از 40 ساعت آموزش است! به طور خلاصه سیر تا پیاز تحلیل تکنیکال + مثال های متعدد و کاربردی، این دوره را به شدت متمایز و کارآمد کرده است.

برخی ویژگی هایی دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک مقدماتی: 

دوره تحلیل تکنیکال مقدماتی

  • درک و یادگیری آسان
  • مناسب بازارهای بی‌نهایت
  • اجرای سریع و زودبازده
  • قابلیت بهینه‌سازی استراتژی‌ها
  • تشخیص نقاط ورود و خروج/قابلیت مدیریت ریسک‌
  • قابلیت تعیین حد ضرر و سود/قابلیت اتوماسیون (اتومیشن)
  • شناسایی روندها و نوسانات
  • درآمد دلاری و پوشش مناسب جهت تورم
  • یادگیری کار با ابزارهای تحلیلی کاربردی و دقیق

ویژگی های دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک پیشرفته:

دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک پیشرفته

  • ایده‌آل برای کسانی که می‌خواهند تریدر حرفه‌ای (بورس، ارز دیجیتال یا فارکس و…) شوند
  • مناسب افرادی که دوره مقدماتی تحلیل تکنیکال کلاسیک را پشت‌سر گذاشته‌اند و قصد ارتقای مهارت‌ها و دانش خود را دارند
  • تریدرهای فعال در زمینه معامله‌گری روزانه
  • تریدرهای فعال در زمینه معامله‌گران نوسانی (سویینگ تریدرز)
  • مناسب برای معامله‌گران پاره ‌وقت و تمام وقت

در این بخش از آموزش چگونگی ورود به بازار ارز دیجیتال در ابتدا به معرفی ابزارهای مورد نیاز می‌پردازیم و سپس برخی از اصطلاحات و مفاهیم مهم این حوزه را به اختصار توضیح می‌دهیم.

ابزارهای لازم برای ورود به بازار رمزارز

ابزارهای لازم برای ورود به بازار رمزارز

از جمله ابزارهایی که در بازار ارزهای دیجیتال به آن نیاز دارید، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرمایه اولیه مناسب
  • یک دستگاه کامپیوتر یا موبایل ایمن
  • صرافی رمزارز
  • کیف پول ارز دیجیتال
  • دسترسی به وی‌پی‌اس برای کار با پلتفرم‌های خارجی

در ادامه هر یک از این ابزارها توضیحی به صورت خلاصه و مفید ارائه شده است.

سرمایه اولیه مناسب

ما در تیتر قبلی این مقاله، به تفصیل درباره حداقل سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار ارز دیجیتال صحبت کردیم. برای خرید و فروش رمزارزها، نیازی نیست که کاربر در ابتدای ورود به این حوزه هزینه هنگفتی کند. در حین نگارش این مقاله، شما با هر مبلغی بالای یک میلیون تومان می‌توانید وارد این حوزه شوید.

اما این نکته را به خاطر داشته باشید که علاوه بر ریسک‌های موجود در بازار، سودجویان زیادی به روش‌های مختلف به دنبال خالی کردن حساب کاربران ارزهای دیجیتال هستند. پس در حین ورود، با توجه به تازه کار بودن و عدم شناخت کامل خطرات این راه، با مبالغ پایین کارتان را شروع کنید و همواره در معاملات خود قواعد مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک را در نظر داشته باشید.

در کل، قانون پررنگ حوزه رمزارز درباره سرمایه‌گذاری در این صنعت را آویزه گوشتان کنید «تنها سرمایه‌ای را در ارزهای دیجیتال وارد کنید که آماده از دادن آن هستید و در صورت از بین رفتن به زندگی شما صدمه وارد نمی‌کند».

دستگاه کامپیوتر یا موبایل ایمن

شما برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال به یک دستگاه مناسب و اینترنت پرقدرت نیاز دارید. کاربران برای عضویت در پلتفرم‌های مختلف رمزارزی می‌توانند از موبایل و کامپیوتر شخصی بهره بگیرند اما در این زمینه نکات مهمی وجود دارد که نباید نادیده گرفت.

  • از دستگاه کامپیوتر یا موبایلی که به صورت عمومی و در دسترس افراد مختلف قرار دارد به این منظور استفاده نکنید.
  • در حین کار با دستگاه کامپیوتر یا موبایل خود، از کلیک کردن روی لینک‌های مشکوک و دانلود فایل‌ها از منابع غیرموثق شدیدا پرهیز کنید.
  • کلیدهای خصوصی کیف پول، رمزهای مربوط به حساب صرافی و ایمیل مرتبط با آن را در موبایل یا کامپیوتر خود ذخیره نکنید.
  • از پسوردهای قوی برای استفاده از اپلیکیشن‌های رمزارزی خود استفاده کنید و این برنامه‌ها را در زمان غیرضروری باز نگذارید.
  • سرعت عملکرد سیستم و اجرای آنی دستورات مربوط به تراکنش‌ها در بازار رمزارز اهمیت زیادی دارد. حتما از دستگاهی استفاده کنید که از اینترنت پرسرعت پشتیبانی می‌کند.
  • پردازنده قوی (Core i5 یا بالاتر)، حافظه رم بالا (حداقل ۸ گیگ)، سرعت بالا در بارگزاری سایت‌ها و برنامه‌ها، نمایشگر دارای کیفیت بالا و فضای ذخیره‌سازی مناسب نیز از دیگر مشخصه‌هایی است که دستگاه شما باید داشته باشد.

بیشتر بخوانید: آموزش ترید ارز دیجیتال با گوشی

صرافی رمزارز مناسب

صرافی رمزارز مناسب

کاربران ایرانی برای ورود به بازار رمزارز باید در صرافی‌های ارز دیجیتال حساب باز کنند. در حال حاضر، صرافی‌های زیادی چه در داخل و چه در خارج از کشور به کاربران حوزه رمزارز، خدمات ارائه می‌دهند.

در این بین، اکثر پلتفرم‌های خارجی به دلیل تحریم‌های اعمال شده علیه ایران به کاربران ایرانی خدمات ارائه نمی‌دهند. از این رو انتخاب یک صرافی مناسب به موضوع چالش‌برانگیزی برای کاربران تبدیل شده است. در حین انتخاب صرافی متناسب با نیازهای خود به نکات زیر توجه کنید:

امنیت و اعتبار صرافی: شهرت و اعتبار صرافی را بررسی کنید و به سوابق امنیتی و نحوه نگهداری ارزهای دیجیتال در آن توجه داشته باشید.

تعداد رمزارزها: پشتیبانی از رمزارزهای معتبر با تعداد زیاد، دسترسی بهتری را برای معاملات کاربران فراهم می‌کند.

کارمزد مناسب: هر صرافی برای تراکنش‌های مختلف (واریز و برداشت و باز و بسته کردن معاملات) کارمزدی را تعیین می‌کند. تعرفه کارمزد را در صرافی‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید.

روش‌های پرداخت، واریز و برداشت: اکثر صرافی‌های ایرانی و برخی از صرافی‌های خارجی امکان واریز با کارت بانکی را هم برای کاربران فراهم می‌کنند.

پشتیبانی و خدمات مشتریان: راه‌های ارتباط با مشتریان، زمان متوسط پاسخ‌گویی و ساعات پاسخ‌گویی و پشتیبانی از مشتریان را در پلتفرم‌های مختلف بررسی کنید.

نظارت و مقررات: مطمئن شوید صرافی از قوانین و مقررات بازار پیروی می‌کند و استانداردهای حاکم بر صرافی‌های رمزارز در آن رعایت می‌شود.

بررسی نظرات کاربران: نظرات کاربرانی که سابقه استفاده از صرافی رمزارز مورد نظر را دارند، مورد بررسی قرار دهند.

در ادامه چند صرافی مناسب و نسبتا محبوب را برای کاربران ایرانی معرفی می‌کنیم. شما با تحقیق درباره این صرافی‌ها می‌توانید بهترین گزینه متناسب با نیازهای خود را برگزینید.

صرافی نوبیتکس: نوبیتکس یکی از معروف‌ترین و شناخته‌شده‌ترین صرافی‌های رمزارز در ایران به شمار می‌رود. اگر قصد سرمایه‌گذاری کلان نداشته باشید، تنها با ارائه کارت ملی خود و بدون نیاز به گذراندن سایر مراحل احراز هویت می‌توانید از خدمات سطح یک این صرافی استفاده کنید. کارمزد معقول، امنیت بالا و پشتیبانی از رمزارزهای متنوع از جمله ویژگی‌های این صرافی هستند. شما در مقاله دیگر ما با عنوان «بررسی کامل صرافی نوبیتکس» می‌توانید به اطلاعات بیشتری درباره آن دست پیدا کنید.

صرافی کوینکس: کوینکس یک صرافی چینی است که مدت‌ها است اعلام کرده کاربران ایرانی می‌توانند با خیال راحت از خدمات آن استفاده کنند. این صرافی از بیش از ۳۰۰ رمزارز پشتیبانی می‌کند و حتی پلتفرم آن از زبان فارسی نیز پشتیبانی می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله ما با عنوان «بررسی کامل صرافی کوینکس» مراجعه کنید.

صرافی توبیت: Toobit یک صرافی نسبتا جوان است که در همین مدت کوتاه توانسته نظر کاربران زیادی را به سمت خود جلب کند. در حال حاضر، احراز هویت در این صرافی خارجی اجباری نیست. اما از آنجا که در شرایط و ضوابط این صرافی نام ایران در لیست سیاه قرار دارد، حتما برای استفاده از آن از آی‌پی ثابت یک کشور خارجی مجاز استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله ما با عنوان «بررسی کامل صرافی توبیت» مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: صرافی ارز دیجیتال چیست

کیف پول ارز دیجیتال

معمولا وقتی در یک صرافی متمرکز حساب باز می‌کنید، خود صرافی دارای کیف پول داخلی است و رمزارزها در آن نگهداری می‌شوند. با این حال، شرایط متفاوت باعث می‌شود کاربران برای نگهداری رمزارز خود از انواع کیف پول دیجیتال استفاده کنند.

وقتی یک کاربر قصد دارد رمزارز خود را برای مدتی طولانی نگهداری یا هولد کند، بهتر است ارز خود را در کیف پول خارج از صرافی نگه دارد. از طرفی برای استفاده از صرافی‌های غیرمتمرکز نیز، وجود این کیف پول‌ها ضروری است. همچنین بهتر است کاربران ایرانی برای انتقال رمزارز به صرافی‌های خارجی از یک کیف پول واسط استفاده کنند تا هویت ایرانی خود را مخفی نگاه دارند.

کیف پول‌های ارز دیجیتال هم انواع مختلفی دارند و کاربران باید با توجه به نیازی که دارند گزینه مناسب را انتخاب کنند. انواع کیف پول رمزارز به این شرح است:

کیف پول سخت‌افزاری: این نوع کیف پول شکل فیزیکی داشته و وسیله‌ای شبیه به فلش یواس‌بی است. به این ترتیب، ارزهای دیجیتال به صورت آفلاین نگهداری می‌شوند و از گزند حملات سایبری در امان می‌مانند البته در صورت گم شدن کیف پول، کاربر سرمایه خود را از دست خواهد داد. کیف پول‌ سخت‌افزاری مانند لجر (Ledger) و ترزور (Trezor) قیمت بالایی دارند.

کیف پول نرم‌افزاری: این نوع کیف پول به صورت برنامه کامپیوتری و موبایلی به طور رایگان در دسترس هستند. برای امنیت بیشتر بهتر است از این کیف‌پول‌ها با آی‌پی غیرایرانی استفاده کنید. این کیف پول‌ها خدمات متنوعی دارند و برخی از آن‌ها تنها از برخی شبکه‌های بلاکچینی پشتیبانی می‌کنند که از قبل باید در این زمینه تحقیق کنید. اکسودوس (Exodus) و اتمیک ولت (Atomic Wallet) از این نوع هستند.

کیف پول تحت وب: این کیف پول‌های آنلاین مانند کیف پول کوین بیس (Coinbase) از طریق مرورگر وب در دستگاه‌های مختلف در دسترس هستند اما نسبت به دو نوع کیف‌پول قبلی از امنیت کمتری برخوردارند.

کیف پول موبایلی: این کیف پول‌ها به صورت اپلیکیشن‌های موبایلی قابل حمل هستند، تراست ولت (Trust Wallet) و کوینومی (Coinomi) از این نوع هستند.

کیف پول کاغذی: کلیدهای عمومی و خصوصی این نوع کیف پول روی کاغذ چاپ می‌شوند. این نوع کیف پول امنیت بالایی دارد اما استفاده از آن دشوار است.

در حین انتخاب کیف پول به رابط کاربری، کارمزدها، رمزارزهای پشتیبانی‌شده، نحوه استفاده و امکانات آن توجه کنید و با توجه به نیازهای خود بهترین گزینه را برگزینید.

در ادامه سه مورد از معروف‌ترین کیف پول‌های رمزارز را به شما معرفی می‌کنیم:

کیف پول اتمیک: Atomic یک کیف پول غیرمتمرکز است که به کاربران اجازه می‌دهد طیف وسیعی از ارزهای دیجیتال را ذخیره، مدیریت و مبادله کنند. امنیت این کیف پول قابل قبول است اما در ژوئن ۲۰۲۳ از سوی هکرها مورد حمله قرار گرفته و حدود ۱۰۰ میلیون دلار دارایی کاربران آن به سرقت رفت. اتمیک پس از این حمله تجهیزات امنیتی خود را تقویت کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این کیف پول به مطلب «معرفی کامل کیف پول اتمیک» مراجعه کنید.

کیف پول اکسودوس: Exodus هم یک کیف پول غیرمتمرکز نرم‌افزاری است که در سال ۲۰۱۵ راه‌اندازی شده و به سرعت محبوبیت پیدا کرد. رابط کاربری ساده، امنیت بالا، صرافی داخلی، دارا بودن نسخه‌های موبایلی و امکان استیک رمزارز، از جمله امکانات و ویژگی‌های این کیف پول به شمار می‌رود. برای مشاهده اطلاعات بیشتر درباره این کیف پول به مطلب «معرفی کامل کیف پول اکسودوس» مراجعه کنید.

کیف پول متامسک: Metamask یک کیف پول نرم‌افزاری محبوب است که به صورت افزونه روی مرورگر دستگاه نصب می‌شود. متامسک در سال ۲۰۱۶ روی کار آمد و تا سال ۲۰۲۳ یکی از کیف پول‌های پرکاربرد برای رمزارزهای شبکه اتریوم به شمار می‌رفت. غیرمتمرکز بودن، امنیت بالا، رابط کاربری ساده و پشتیبانی از شبکه‌های سفارشی از ویژگی‌های بارز این کیف پول است. اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری درباره این کیف پول دست پیدا کنید توصیه می‌کنیم مطلب ما با عنوان «معرفی کامل کیف پول متامسک» را از دست ندهید.

استفاده از وی پی اس در حین کار با پلتفرم‌های خارجی

به دلیل تحریم‌های موجود علیه ایران و راه‌های جدیدی که برای تعیین هویت کاربران تحریم شده به کار گرفته می‌شود (ارتباط آدرس‌ها با صرافی‌های ایرانی) توصیه می‌کنیم در حین استفاده از پلتفرم‌های رمزارزی خارجی حتما از یک وی‌پی‌اس پرسرعت با آی‌پی غیرایرانی استفاده کنید.

همچنین در حین انتقال رمزارز از صرافی‌های ایرانی به پلتفرم‌های خارجی حتما از کیف پول واسط استفاده کنید یعنی ابتدا رمزارز را به یک کیف پول ارسال کرده و سپس آن را به صرافی خارجی مورد نظرتان منتقل کنید.

اصطلاحات مهم حوزه ارزهای دیجیتال

اصطلاحات مهم حوزه ارزهای دیجیتال

در این بخش برخی از اصطلاحات مهم حوزه رمزارز را به اختصار به شما معرفی می‌کنیم:

بلاکچین (Blockchain)

فناوری بلاکچین به یک دفتر کل توزیع‌شده اشاره دارد که اطلاعات را در بلاک‌های بهم پیوسته به صورت ماندگار و غیرقابل دستکاری ثبت و نگهداری می‌کند. هر بلاک حاوی اطلاعات تراکنش‌ها و هش بلاک قبلی است و این امر امنیت و شفافیت اطلاعات را تضمین می‌کند.

از جمله مزایای این فناوری می‌توان به افزایش شفافیت و اعتماد، کاهش هزینه‌های واسطه‌گری، بهبود امنیت داده‌ها، افزایش سرعت و کارایی در تراکنش‌ها و قابلیت ردیابی بهتر اشاره کرد.

چالش‌های این فناوری هم شامل مصرف بالای انرژی (به ویژه در سیستم اثبات کار)، مقیاس‌پذیری محدود در برخی پلتفرم‌ها، پیچیدگی فنی برای کاربران عادی و مسائل قانونی و رگولاتوری در برخی کشورها است.

بیشتر بخوانید: بلاکچین چیست

بیت کوین (BTC)

بیت کوین اولین و شناخته‌شده‌ترین ارز دیجیتال است که در سال ۲۰۰۹ توسط فرد یا گروهی با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو توسعه یافت. بیت کوین از یک شبکه همتا به همتا استفاده کرده و تعداد کل واحدهای آن به ۲۱ میلیون واحد محدود شده است.

بلاکچین بیت کوین از الگوریتم اثبات کار برای تایید اطلاعات و تامین امنیت شبکه خود استفاده می‌کند. در این سیستم، برخی از کاربران که با نام ماینر شناخته می‌شوند تجهیزات خاصی را برای تایید و ایجاد بلاک به کار می‌گیرند. این تجهیزات هزینه‌های زیادی با خود به همراه دارند اما با ایجاد هر بلاک، از شبکه بیت کوین پاداش می‌گیرند.

قابلیت‌های بیت کوین باعث شد رفته رفته، آلت‌کوین‌ها روی کار بیایند و امروز شاهد بازاری برای رمزارزها باشیم که هزاران دارایی دیجیتالی مختلف را در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: بیت کوین چیست

آلت کوین (Altcoin)

اصطلاح آلت کوین، کوتاه شده عبارت Alternative Coin به معنای کوین جایگزین است. تمامی ارزهای دیجیتالی که بعد از بیت کوین روی کار آمدند (مانند اتریوم، ریپل، لایت کوین و غیره) در دسته آلت کوین‌ها قرار می‌گیرند.

در حال حاضر، هزاران آلت‌کوین با اهداف و کاربردهای مختلف وارد بازار رمزارز شده و هر روز معامله می‌شوند. آلت‌کوین‌ها خود می‌توانند در دسته‌های مختلفی چون استیبل‌کوین‌ها، میم‌کوین‌ها، توکن‌های کاربردی، توکن‌های امنیتی، توکن‌های حاکمیتی، توکن‌های غیرمثلی و توکن‌های حریم خصوصی قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: آلت کوین چیست

والت یا کیف پول (Wallet)

والت یا کیف پول برای نگهداری ارزهای دیجیتال مورد استفاده قرار می‌گیرد. همانطور که پیش از این هم اشاره کردیم کیف پول‌ها می‌توانند انواع مختلف نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری داشته باشند.

برخی از کیف پول‌های ارز دیجیتال علاوه بر امکان ذخیره‌سازی قابلیت‌های دیگری را هم در اختیار کاربران قرار می‌دهند. برای مثال شما در کیف پول اکسودوس می‌توانید از صرافی داخلی کیف پول استفاده کرده و رمزارز خود را به سایر ارزهای دیجیتال تبدیل کنید یا اینکه با استیک کردن برخی از ارزهای دیجیتال می‌توانید از این راه به کسب درآمد بپردازید.

بیشتر بخوانید: ولت چیست

استخراج یا ماینینگ (Mining)

استخراج یا ماینینگ فرایندی است که طی آن، اطلاعات تراکنش‌های جدید یک رمزارز در شبکه مربوط به آن تایید و ثبت می‌شود. با ثبت شدن اطلاعات، یک بلاک جدید به وجود آمده و به صورت زنجیره‌ای به بلاک‌های قبلی بلاکچین اضافه می‌شود.

این فرایند در الگوریتم اثبات کار (PoS) از طریق دستگاه‌های ماینر و با حل معماهای ریاضی پیچیده انجام می‌شود و ماینرها بعد از ایجاد هر بلاک پاداش دریافت می‌کنند.

گفتنی است که برخی از رمزارزها با به‌کارگیری پردازنده گرافیک کامپیوترها هم قابل‌استخراج هستند و برای استخراج برخی دیگر به تجهیزات سخت‌افزاری مجزا نیاز است.

هش ریت (Hash Rate)

هش ریت معیاری برای اندازه‌گیری قدرت محاسباتی شبکه ماینینگ است. هر چه سختی استخراج یک رمزارز بیشتر باشد، هش‌ریت آن بالاتر بوده و امنیت شبکه بیشتر خواهد بود.

هش ریت در واقع به تعداد محاسبات هش در واحد زمان اشاره دارد و نشان می‌دهد که شبکه یا دستگاه ماین در هر ثانیه چند عملیات هش را به انجام می‌رساند. عواملی مثل نوع و کیفیت سخت‌افزار، تعداد ماینرها در شبکه، الگوریتم ماینینگ ارز دیجیتال و قیمت رمزارز می‌تواند روی هش ریت دستگاه ماینینگ تاثیر بگذارد.

بیشتر بخوانید: هش ریت چیست

هارد فورک (Hard Fork)

وقتی یک تغییر اساسی در پروتکل یک بلاکچین ایجاد می‌شود به طوری که بلاک‌ها و تراکنش‌های قدیمی نامعتبر شوند، ارز دیجیتال جدیدی به وجود می‌آید که حاصل هارد فورک رمزارز قبلی به شمار می‌رود. در واقع تغییر عامدانه کدهای یک بلاکچین برای ایجاد یک رمزارز جدید را هارد فورک می‌گویند.

بهبود ویژگی‌های فنی، اصلاح باگ‌های امنیتی، برگرداندن تراکنش‌های هک شده، تغییر در سیاست‌های اصلی پروژه و اختلافات موجود در کامیونیتی از جمله عواملی هستند که می‌توانند توسعه‌دهنده رمزارز را به سمت هارد فورک بکشانند. برای مثال در سال ۲۰۱۷، روی کار آمدن رمزارز بیت کوین کش، حاصل هاردفورک بیت کوین بود.

بیشتر بخوانید: فورک چیست

عرضه اولیه کوین یا رمزارز (ICO)

ICO یک روش جمع‌آوری سرمایه برای پروژه‌های رمزارزی است. توسعه‌دهندگان در این رویداد، توکن‌های اولیه پروژه خود را به سرمایه‌گذاران می‌فروشند تا بودجه لازم برای توسعه پروژه را تامین کنند.

عرضه اولیه کوین مفهوم پیچیده‌ای است که ممکن است فرصت‌ها و ریسک‌های قابل‌توجهی را برای سرمایه‌گذاران به همراه داشته باشد. بنابراین، توصیه می‌شود که قبل از شرکت در این رویدادها درباره تیم پروژه و پیشینه آن به خوبی تحقیق کنید.

با مطالعه دقیق وایت‌پیپر و ارزیابی پروژه، بررسی رقبا و مزایا، بررسی نحوه توزیع توکن و نقشه راه پروژه، ارزیابی بازار و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانید ریسک شرکت در رویدادهای کلاهبردارانه را کاهش دهید.

قرارداد هوشمند (Smart Contract)

قراردادهای هوشمند برنامه‌های خودکاری هستند که با پیروی از دستورالعمل‌های نوشته شده توسط برنامه‌نویسان در بلاکچین اجرا می‌شوند. وقتی شرایط از پیش تعیین شده توسط توسعه‌دهنده محقق شود این قراردادها به صورت خودکار اجرا می‌شوند.

این فناوری با روی کار آمدن بلاکچین اتریوم به دنیای رمزارز معرفی شد و بستری مناسب برای شکل گرفتن سیستم‌های امور مالی غیرمتمرکز یا همان دیفای است. در واقع فناوری قراردادهای هوشمند بود که ظهور پدیده‌هایی چون توکن‌های غیرمثلی، صرافی‌های غیرمتمرکز، ساخت توکن روی شبکه‌های رمزارزی و موارد بسیاری از این دست را امکان‌پذیر ساخت.

بیشتر بخوانید: قرارداد هوشمند چیست

امور مالی غیرمتمرکز یا دیفای (DeFi)

امور مالی غیرمتمرکز به سیستم‌هایی اشاره دارد که بر پایه فناوری بلاکچین ساخته شده و بدون نیاز به واسطه‌های سنتی مانند بانک، خدماتی چون وام‌دهی، معامله، سرمایه‌گذاری و غیره را برای کاربران ارائه می‌دهند.

سیستم مالی دیفای روی شبکه‌های همتا به همتا اجرا می‌شود و اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز زیادی در آن مورد استفاده قرار می‌گیرند. همانطور که در اصطلاح قبلی اشاره کردیم، فناوری قراردادهای هوشمند به کارکرد درست دیفای کمک می‌کند. البته اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز بلاکچینی، دارایی‌های دیجیتال، قراردادهای هوشمند و پروتکل‌ها همگی جزئی از امور مالی غیرمتمرکز یا دیفای به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید: دیفای چیست

توکن‌های غیرمثلی یا NFTها (Non-Fungible Token)

ان‌اف‌تی‌ها دارایی‌های دیجیتالی منحصربه‌فردی هستند که برخلاف ارزهای دیجیتال عادی، با یکدیگر قابل تعویض نیستند. در عوض، یک شناسه یکتا دارند که در هنگام خرید و فروش، انتقال مالکیت آن را نشان می‌دهد.

همانطور که ما در دنیای واقعی از طریق سند دارایی‌های خود، آن‌ها را خرید و فروش می‌کنیم، در دنیای مجازی متاورس، دارایی‌های مختلف دیجیتالی چون زمین، اقلام بازی و موارد این چنینی در قالب توکن غیرمثلی خرید و فروش می‌شوند.

همچنین کاربران در پلتفرم‌های خاصی می‌توانند فایل دیجیتالی آثار هنری تصویری، ویدیویی و صوتی خود را به شکل ان‌اف‌تی ضرب کرده و به خرید و فروش آن بپردازند. برخی از پلتفرم‌های ضرب ان‌اف‌تی، برای مینت یا ایجاد ان‌اف‌تی از کاربران کارمزد دریافت می‌کنند و برخی هم اجازه می‌دهند کاربر این کار را به صورت رایگان انجام دهد.

بیشتر بخوانید: ان اف تی چیست

استیبل کوین (Stablecoin)

استیبل‌کوین‌ها به عنوان راهی برای در امان ماندن سرمایه دیجیتال کاربران از گزند نوسان‌های قیمت در دنیای رمزارز پدید آمدند. به این منظور، معمولا ارزش استیبل‌کوین‌ها به ارزش یک دارایی فیزیکی باثبات مثل دلار آمریکا یا طلا پیوند خورده و همیشه این ارزش را حفظ می‌کند. رمزارزهای تتر (USDT) و پکس گلد (PAXG) از این جمله‌اند.

البته انواع دیگری از استیبل کوین هم وجود دارد که به عنوان پشتوانه خود از سیستم الگوریتمی یا یک سیستم ترکیبی (از پشتوانه فیزیکی و الگوریتمی) برای ثبات ارزش خود استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: استیبل کوین چیست

صرافی رمزارز یا اکسچنج (Exchange)

اکسچنج‌ها پلتفرم‌هایی هستند که بستر خرید، فروش و مبادله ارزهای دیجیتال را برای کاربران فرهم می‌کنند. برخی صرافی‌ها توسط یک نهاد خاص کنترل می‌شوند که به آن‌ها صرافی متمرکز گفته می‌شود (مانند بایننس).

صرافی‌هایی هم وجود دارد که تحت کنترل نهاد خاصی نبوده و حاکمیت توزیع‌شده دارند که به آن‌ها صرافی غیرمتمرکز گفته می‌شود (مانند یونی سواپ). صرافی‌های غیرمتمرکز فاقد کیف پول داخلی هستند و کاربران برای استفاده از آن‌ها باید کیف پول رمزارز خود را به پلتفرم مربوطه متصل کنید.

هولد کردن یا هودل (HODL)

اصطلاح هولد (یا در اصل هودل) از یک اشتباه تایپی به جای کلمه HOLD به وجود آمد و به استراتژی نگهداری بلندمدت یک رمزارز اطلاق می‌شود. در واقع، وقتی یک کاربر، جدای از نوسانات کوتاه مدت یک رمزارز، معتقد است که این دارایی در طولانی‌مدت با رشد خوبی رو به رو خواهد بود رمزارز مورد نظر را هولد می‌کند.

با اینکه این استراتژی در حرف کار ساده‌ای به نظر می‌رسد، به صبر بسیار زیادی نیاز دارد. کاربری که با اطمینان زیاد به هولد کردن یک رمزارز روی می‌آورد نباید در برابر حرکات کوتاه مدت قیمت احساساتی شده و واکنش نشان دهد.

بیشتر بخوانید: هولد کردن ارز دیجیتال چیست

چالش ها و فرصت ها پس از ورود به بازار ارز دیجیتال

با ورود به بازار ارزهای دیجیتال، چالش ها و فرصت‌های جدیدی در مسیر سودآوری تجربه خواهید کرد. ما در این بخش به اختصار به برخی از این فرصت‌ها و چالش‌ها اشاره می‌کنیم.

اگر بخواهیم مزایای ورود به حوزه رمزارز را برشمریم، موارد زیر خلاصه‌ای از آن خواهند بود:

دموکراتیزه شدن امور مالی: ارزهای دیجیتال امکان دسترسی به خدمات مالی غیرمتمرکز و بدون نیاز به سیستم بانکی سنتی را برای کاربران فراهم می‌کند.

کاهش هزینه‌های تراکنش: حذف واسطه‌ها باعث می‌شود کارمزد تراکنش‌های رمزارزی در مقایسه با تراکنش‌های بانکی کاهش پیدا کند. این موضوع مخصوصا در تراکنش‌های بین‌المللی کاملا مشخص است.

نوآوری در خدمات: فناوری بلاکچین که زیربنای اکثر ارزهای دیجیتال است امکان ایجاد خدمات مالی نوآورانه همچون قراردادهای هوشمند و برنامه‌های دیفای را فراهم آورده است.

شفافیت و امنیت بیشتر: ماهیت غیرمتمرکز و مشخصه رمزنگاری در ارزهای دیجیتال باعث شده داده‌های مربوط به تراکنش‌های آن پس از ثبت شدن قابل دستکاری نباشد. از طرفی این اطلاعات در یک دفتر کل عمومی ثبت می‌شود که همه به آن دسترسی دارند.

فرصت‌های کسب درآمد متعدد: ارزهای دیجیتال در کنار مزایای کاربردی آن، ابتدا فقط از طریق استخراج و سپس از راه خرید و فروش سودآور بودند. اما کم کم با روی کار آمدن خدمات مختلف (امکان وام دهی، وام گیری، معاملات اهرم دار، استخراج نقدینگی، ییلد فارمینگ، توسعه ان‌اف‌تی و غیره) راه‌های جدیدی برای کسب درآمد را به سرمایه‌گذاران معرفی کردند.

برخی از چالش‌های حوزه ارزهای دیجیتال هم در ادامه به اختصار عنوان شده است:

نوسانات شدید قیمت: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های حوزه رمزارز نوسانات شدید قیمت این دارایی‌های دیجیتالی است که می‌تواند ریسک معاملات را افزایش داده و نگهداری آن‌ها به عنوان ذخیره ارزش را دشوار کند.

مسائل قانونی و نظارتی: وجود نداشتن چارچوب قانونی مشخص در بسیاری از کشورها نیز چالش جدی دیگری است که مانع پذیرش گسترده این دارایی‌های دیجیتالی شده است. این امر دست کلاهبرداران و هکرها را برای ربودن سرمایه کاربران باز گذاشته است. البته قانون‌گذاری‌هایی هم که تاکنون در دنیا انجام گرفته به نفع کاربران ایرانی نبوده است.

مصرف انرژی و تاثیرات محیط زیستی: فرایند استخراج برخی از ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین به مصرف انرژی بسیار زیادی نیاز دارد که نگرانی‌هایی را در مورد تاثیرات زیست‌محیطی آن به وجود آورده است.

امنیت و حفاظت دارایی‌ها: علی‌رغم امنیت ذاتی فناوری بلاکچین، حملات هکری متعددی به صرافی‌ها و کیف‌پول‌های دیجیتال رخ می‌دهد که برای سرمایه کاربران تهدیدی جدی محسوب می‌شود.

بهترین دوره آموزشی برای ورود به بازار رمزارزها

تا اینجای مقاله، تنها با قطره‌ای از دانش پیچیده لازم برای درآمدزایی از حوزه رمزارز آشنا شدید. در حقیقت این اطلاعات راه ورود را به شما نشان می‌دهند اما تنها در صورتی می‌توانید در بازار رمزارز به مسیر موفقیت و سودآوری برسید که با چند و چون افزایش سرمایه خود از راه‌های مختلف آشنا شده باشید.

به این منظور باید به تحلیل تکنیکال مسلط شوید، دوره کندل‌شناسی را بگذرانید و صفر تا صد کار با توکن‌های غیرمثلی (NFT) را بیاموزید. سپس، باید دانش به دست آمده را تلفیق کرده و مسیر درآمدزایی خاص خود را بیابید. به این منظور، ما گذراندن دوره های آموزشی پارسیان کریپتو را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

در ادامه، برخی از بهترین دوره های آموزشی ورود به حوزه رمزارز در پارسیان کریپتو را به اختصار معرفی کرده‌ایم:

دوره تکنیکال کلاسیک مقدماتی: با شرکت در این دوره با چند و چون روانشناسی بازار رمزارز آشنا می‌شوید. همچنین با مثال‌های متعدد از بازار فارکس و رمزارز می‌توانید به شناسایی الگوهای قیمتی و سیگنال‌های معاملاتی بپردازید.

دوره تکنیکال کلاسیک پیشرفته: این دوره مکمل دوره مقدماتی است. این بار روش‌های معاملاتی پیچیده‌تر و پربازده‌تر به کاربران معرفی می‌شود تا به یک معامله‌گر حرفه‌ای تبدیل شده و شانس خود برای پیش‌بینی صحیح حرکات آتی قیمت و سودآوری از این مسیر را افزایش دهند.

دوره کندل شناسی مبتدی: در این دوره، هنر کندل‌خوانی و تحلیل حرکات قیمت بر روی نمودار را از صفر خواهید آموخت. شرکت در این دوره برای تمامی مبتدیان حوزه رمزارز و سایر بازارهای مالی توصیه می‌شود.

دوره NFT: این دوره به هنرمندان و صاحبان آثار دیجیتالی، کلکسیونرها، فعالان حوزه مد و کاربران علاقمند به توکن‌های غیرمثلی، از صفر تا صد می‌آموزد که چطور آثار خود را به توکن غیرمثلی تبدیل کرده و از این راه به درآمد دلاری دست پیدا کنند.

برای مشاهده جزئیات بیشتر درباره دوره‌های آموزشی ورود به بازار رمزارز می‌توانید از منوی بالای صفحه وب‌سایت پارسیان کریپتو به بخش «آموزش» مراجعه کنید.

نکات تکمیلی در رابطه با چگونگی ورود به بازار ارز دیجیتال برای مبتدیان

افراد ناآگاه و مبتدی در حوزه رمزارز طعمه خوبی برای سودجویان و کلاهبرداران هستند. در صورتی که قصد دارید به تازگی وارد فعالیت در این حوزه شوید نکات زیر را رعایت کنید:

  • در صورت عضویت در گروه‌های تلگرامی رمزارزی به افرادی که ظاهرا برای خیرخواهی قصد راهنمایی شما را دارند اعتماد نکنید، هیچ فایلی را از آن‌ها قبول نکرده، روی لینک‌ها کلیک نکنید و اطلاعات حساس حساب رمزارزی خود را در اختیار آن‌ها قرار ندهید.
  • در صورتی که فرد یا گروهی، خود را به عنوان یک مجموعه معتبر معرفی کرده و با وعده سود تضمینی و زیاد به شما پیشنهاد سرمایه‌گذاری در نزد آن‌ها یا پلتفرم معتمدشان را دادند، از پاسخ گفتن به آن‌ها به جد بپرهیزید.
  • پیش از ثبت نام و واریز رمزارز به صرافی‌های خارجی حتما از اجباری نبودن احراز هویت در آن اطمینان یافته و برای دسترسی به آن از وی‌پی‌اس استفاده کنید.
  • حتی در صرافی‌های رمزارزی خارجی که به کاربران ایرانی خدمات ارائه می‌دهند هویت خود را فاش نکنید و از وی‌پی‌اس استفاده کنید چون ممکن است قوانین صرافی با گذشت زمان دستخوش تغییر شود.
  • حتما و حتما از سرمایه‌ای در بازار رمزارز استفاده کنید که در صورت از دست رفتن، به زندگی شما آسیب وارد نکند.
  • در حین واریز و برداشت و انتقال رمزارز از صحت آدرس مقصد اطمینان پیدا کنید. در صورتی که کادری به نام ممو در حین ارسال مشاهده کردید، آن را پر کنید و در صورت عدم وجود گزینه ممو در اطلاعات واریز، با پشتیبانی پلتفرم مربوطه تماس بگیرید.
  • پس از ورود به بازار و خرید رمزارز، اخبار روز مربوط به پلتفرم صرافی و رمزارزهایی که در آن سرمایه‌گذاری کردید را دنبال کنید تا در صورت نیاز بتوانید به موقع اقدامات لازم را برای حفظ سرمایه خود انجام دهید.

سخن پایانی

ما در این مقاله از پارسیان کریپتو سعی کردیم آموزش ورود به بازار ارزهای دیجیتال را به زبانی ساده به مخاطبمان ارائه دهیم. شما در این مقاله خواندید که سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال چقدر است و مقدار آن به چه عواملی بستگی دارد. همچنین توضیح دادیم که چه دانش و ابزاری برای ورود به بازار ارز دیجیتال لازم است.

سپس، چالش‌ها و فرصت‌های حوزه رمزارز را مرور کردیم و از بهترین دوره ی آموزشی برای ورود به بازار رمزارزها سخن گفتیم. در پایان نیز نکاتی تکمیلی در رابطه با چگونگی ورود به بازار ارز دیجیتال برای مبتدیان را شرح دادیم. امیدواریم این مقاله مطالب مورد نیاز شما را در اختیارتان قرار داده باشد. از همراهی شما سپاسگزاریم.

سوالات متداول درباره آموزش ورود به بازار ارزهای دیجیتال

برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال به چقدر سرمایه نیاز داریم؟

حداقل سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار رمزارز در ایران با توجه به ارزش دلار با گذشت زمان متغیر خواهد بود. در حال حاضر (مرداد ۱۴۰۳) به کار گرفتن حداقل یک میلیون تومان برای ورود به بازار رمزارز مناسب تلقی می‌شود اما سرمایه لازم برای ورود به حوزه رمزارز، با توجه به عواملی که در مقاله شرح داده شده متغیر خواهد بود.

برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال به چه ابزارهایی نیاز داریم؟

سرمایه اولیه مناسب، یک دستگاه کامپیوتر یا موبایل ایمن، صرافی رمزارز، کیف پول ارز دیجیتال و دسترسی به وی‌پی‌اس برای کار با پلتفرم‌های خارجی از جمله ابزارهای ضروری برای ورود به بازار ارز دیجیتال به شمار می‌روند.

برای ورود به بازار رمزارز به چه دوره های آموزشی نیاز داریم؟

دوره‌های تکنیکال کلاسیک مقدماتی و پیشرفته، دوره کندل‌شناسی و دوره NFT تهیه شده توسط مجموعه پارسیان کریپتو می‌تواند دانش تحلیلی مناسب برای ورود به بازار رمزارز و سود بردن از این حوزه را در اختیار شما قرار دهد. برای مشاهده جزئیات این دوره‌ها از منوی بالای صفحه وبلاگ پارسیان کریپتو گزینه «آموزش» را انتخاب کنید.

درباره نویسنده

فاطمه غفاری

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

کارت‌های امروز راکی رابیت 26 شهریور 1403؛ دو میلیون سکه رایگان امروز رو دریافت کن!

بازی راکی رابیت یکی از بازی‌های تلگرامی جدید است که شباهت زیادی به همستر کامبت دارد. در این بازی، شخصیت اصلی یک خرگوش مبارز است و بازیکنان باید خرگوش خود را با روش‌های مختلف برای مبارزه آماده کنند.

در این بازی می‌توانید از انواع روش‌ها...

۲۶ شهریور ۱۴۰۳
0
0