بررسی کامل صرافی کوینکس؛ آموزش ثبت نام کاربران ایرانی + راهنمای تصویری
- معرفی صرافی کوینکس
- نقد و بررسی صرافی Coinex
- تیم توسعه صرافی Coinex
- تاریخچه صرافی کوینکس
- سایت رسمی صرافی رمزارز کوینکی
- امکانات و مشخصههای صرافی Coinex
- خرید با ارز فیات
- بخش اطلاعات بازار یا Markets
- بخش معامله یا Exchange
- بخش معاملات فیوچرز (Futures)
- بخش خدمات مالی (Finance)
- مزایا و معایب صرافی دیجیتال کوینکس
- مزایای صرافی کوینکس
- معایب صرافی کوینکس
- آیا کوینکس برای ایرانیان مناسب است؟
- آموزش افتتاح حساب و ثبت نام در صرافی ارز دیجیتال Coinex
- آموزش خرید و فروش رمزارز در صرافی کوینکس
- حساب دمو صرافی Coinex
- نحوه ارتباط با پشتیبانی صرافی کوینکس
- سوالات متداول درباره صرافی رمزارز کوینکس
- صرافی کوینکس در کجا قرار گرفته است؟
- آیا کوینکس برای ایرانیان مناسب است؟
- چطور از حساب دمو صرافی Coinex استفاده کنیم؟
صرافیهای ارز دیجیتال، پلتفرمهای آنلاینی هستند که خدماتی چون انواع معاملات خرید و فروش ارزهای دیجیتال، برگزاری رویدادهای عرضه اولیه کوین و استیک کردن رمزارز برای کسب درآمد را در اختیار کاربران حوزه ارز دیجیتال قرار میدهند. پارسیان کریپتو در نقد و بررسی صرافی Coinex قصد دارد به معرفی صرافی کوینکس پرداخته، مزایا و معایب صرافی دیجیتال کوینکس را برشمرد و به این سوال پاسخ دهد که آیا کوینکس برای ایرانیان مناسب است یا خیر.
در ادامه مقاله به مبحث آموزش افتتاح حساب و ثبت نام در صرافی ارز دیجیتال Coinex پرداخته شده و مطالبی درباره معاملات فیوچرز در کوینکس و حساب دمو صرافی Coinex ارائه داده میشود. در پایان به امنیت کوینکس و نحوه ارتباط با پشتیبانی صرافی کوینکس اشاره خواهد شد. با ما همراه باشید.
معرفی صرافی کوینکس
صرافی کوینکس (Coinex Exchange) یک پلتفرم معاملاتی متمرکز است که خدمات مربوط به معاملات اسپات، فیوچرز و مارجین را در بازار ارزهای دیجیتال به کاربران خود ارائه میدهد. این صرافی در سال ۲۰۱۷ توسط یانگ هایپو (Yang Haipo) در هنگکنگ راهاندازی شده است. یانگ فردی فعال در بازار ارزهای دیجیتال است و پیش از کوینکس، خدمات دیگری هم برای این بازار ایجاد کرده است.
Coinex در بین صرافیهای ارز دیجیتال خارجی رتبه متوسطی دارد و بنابراین مقایسه آن با صرافیهای برتر جهانی کار درستی نیست اما روز به روز به رشد خود ادامه میدهد. کوینکس با وجود رده متوسطش یک خصوصیت بسیار مهم دارد و آن اینکه خدمات ارزشمندی برای کاربران ایرانی ارائه میدهد. این موضوع از آنجا حائز اهمیت است که تعداد صرافیهایی که به ایرانیان خدمات میدهند بسیار محدود است.
پس از معرفی صرافی کوینکس، در بخش بعد قصد داریم به نقد و بررسی صرافی Coinex بپردازیم، مشخصههای مختلف آن را برشمرده و مزایا و معایب آن را معرفی کنیم.
پیشنهاد : صرافی متمرکز ارز دیجیتال چیست ؟
نقد و بررسی صرافی Coinex
در حین نگارش این مقاله (۱۹ اسفند ۱۴۰۲)، صرافی کوینکس از نظر کوینمارکتکپ با امتیاز ۴.۹ در رتبه ۷۸ و از نظر اعتماد در CoinGeco با امتیاز ۸ از ۱۰ در رتبه ۴۰ قرار دارد. با نگاه به این ارقام میتوان به جایگاه صرافی Coinex در بین صرافیهای برتر جهان پی برد. البته جالب اینجا است که این صرافی خدمات مشابه با صرافیهای برتر جهانی را ارائه میکند. تعداد رمزارزهای لیست شده، جفتارزهای قابل معامله و مواردی از این دست از صرافیهای دیگری که رتبهای نزدیک به کوینکس دارند بسیار بیشتر است. این یعنی تیم توسعهدهنده این پلتفرم، نیازهای کاربران را درک کرده و در پی ارائه خدمات در این مسیر هستند.
تیم توسعه صرافی Coinex
همانطور که در ابتدای مطلب هم به آن اشاره شد، موسس اصلی صرافی کوینکس یانگ هایپو است. هایپو قبل از کوینکس در توسعه و مدیریت یکی از بزرگترین استخرهای ماینینگ هنگکنگ مشغول بوده است. علاوه بر او، تعدادی شرکت مالی بینالمللی و اینترنی هم در این تیم حضور داشته و از آن حمایت میکنند. در واقع، این صرافی حامیان قدرتمندی دارد. از سوی دیگر، هایپو با چند نفر از بزرگترین کارشناسان با تجربه حوزه رمزارز وارد شراکت شده است.
تاریخچه صرافی کوینکس
طبق وبسایت کوینکس، این صرافی در سال ۲۰۱۷ تاسیس شده و از آن زمان در حال ارائه خدمات مربوط به بازار ارزهای دیجیتال به کاربران است. در این میان، اتفاقات جدیدی هم در این صرافی رخ داده که یکی از آنها راهاندازی توکن بومی صرافی با نماد CET است. این رمزارز با استاندارد ERC-20 توسعه یافته و به کاربران معرفی شد تا کیفیت خدمات صرافی را افزایش دهد.
در سال ۲۰۱۹، به منظور بهبود کیفیت تراکنشهای صرافی Coinex، یک تسریعگر دیگر به آن اضافه شد تا کاربران بیشتری به استفاده از خدمات این پلتفرم تشویق شوند.
کوینکس در ۱۲ سپتامبر ۲۰۲۳ مورد حمله هکرها قرار گرفت و در این واقعه ۷۰ میلیون دلار از سرمایه کاربران به سرقت رفت. این صرافی در مقابله با این رویداد تمام برداشتهای صرافی را به حالت تعلیق درآورده، قول داد که تمامی سرمایه از دست رفته را به حساب کاربران باز خواهد گرداند و کمی بعد روند کاری صرافی به حالت عادی برگشت. تعداد کاربران صرافی Coinex به چهار میلیون نفر از بیش از ۲۰۰ کشور از سراسر دنیا میرسد. بعد از معرفی صرافی کوینکس زمان آن رسیده تا به بررسی مشخصههای این پلتفرم بپردازیم.
سایت رسمی صرافی رمزارز کوینکی
در این بخش از نقد و بررسی صرافی Coinex، قصد داریم وبسایت و امکانات این پلتفرم را مورد بررسی قرار دهیم. اگر تاکنون از وبسایت صرافی کوینکس دیدن نکردهاید، لازم به ذکر است که برای این کار حتما باید از ویپیان استفاده کنید. درست است که کوینکس به کاربران ایرانی خدمات میدهد اما به منظور جلوگیری از خروج ارز از کشور، این وبسایت فیلتر شده است.
در صورتی که به ثبت نام در این صرافی تمایل دارید، حواستان باشد که در مرحله ثبت نام و سپس در حین استفاده از آن، از آیپی کشور آمریکا استفاده نکنید چون از ۶ اسفند ۱۴۰۱، این صرافی در پی شکایت دادستان نیویورک، ارائه خدمات به کاربران آمریکایی را متوقف کرده است.
با وجود اینکه صرافی کوینکس به صراحت بیان کرده مشکلی با کاربران ایرانی ندارد و حتی به کمک پاسپورت ایرانی میتوان در صرافی احراز هویت کرد، توصیه ما این است که برای جلوگیری از هر گونه مشکل پیشبینینشده در آینده، از ویپیاس با آیپی ثابت برای استفاده از آن بهره بگیرید و تا جای ممکن در این صرافی احراز هویت نکنید. همانطور که میدانید با گذشت زمان ممکن است تغییرات و محدودیتهای جدیدی در سیاست صرافیهای خارجی رخ دهد و همانطور که کاربران آمریکایی از کار در کوینکس منع شدند، شاید این محدودیت در آینده و به دلایل مختلف برای کاربران ایرانی هم اتفاق بیفتد. پس جانب احتیاط را رعایت کنید.
امکانات و مشخصههای صرافی Coinex
سرعت بارگزاری وبسایت اصلی صرافی ارز دیجیتال کوینکس با ویپیان چندان دلچسب نیست، همانطور که در تصویر زیر میبینید، بعضی از مشخصههای سایت (مانند قیمت ارزها) با وجود تکمیل شدن بارگزاری سایت هنوز قابل مشاهده نیستند. این اتفاق در بخشهای مختلف وبسایت از بخش بازارها گرفته تا صفحات معامله اسپات و فیوچرز هم قابل مشاهده است. گاه با کلیک روی آیکنهای منو، هیچ عکسالعملی دریافت نشده و صفحه مورد نظر بارگزاری نمیشود.
البته تصاویری که مشاهده میکنید، با ویپیان رایگان و اینترنت موبایل به دست آمده و ممکن است با اینترنت پرسرعت و ویپیان یا ویپیاس باکیفیت، تجربه کاربری بهتری داشته باشید.
خرید با ارز فیات
در صورتی که روی اولین گزینه منوی بالای صفحه (از سمت چپ) با عنوان فیات کلیک کنید، شرکتهای ارائهدهنده خدمات خرید رمزارز با کارت بانکی را مشاهده خواهید کرد. کوینکس از طریق این شرکتها که نوعی شخص ثالث به شمار میروند این امکان را برای کاربران فراهم آورده تا برخی از رمزارزهای برتر بازار چون بیت کوین، اتریوم، تتر و مانند آن را به کمک کارت بانکی یا پرداخت مستقیم خریداری کنند.
در حال حاضر، کوینکس از بیش از ۶۰ ارز رایج (فیات) برای خرید ارز دیجیتال پشتیبانی میکند و از شرکتهای سیمپلکس (Simplex)، گاردارین (Guardarian)، مونپِی (MoonPay)، مرکوریو (Mercuryo)، ادوکش (Advcash) و بانکسا (Banksa) به این منظور کمک میگیرد.
بخش اطلاعات بازار یا Markets
در گزینه بعدی یعنی اطلاعات بازار یا Markets سه زیرمجموعه نمای کلی بازار (Market Overview)، دادههای بازار (Market Data) و فید (Feed) دیده میشود. در زیرمجموعه نمای کلی بازار، ابتدا چند باکس برای نمایش کوینهای پرجستجو، جدید، پرسود و باارزش روز دیده میشود.
در پایین این بخش، لیست ارزهای دیجیتال، لیست ارزهای تازه لیستشده، لیست بازارهای اسپات و لیست بازارهای فیوچرز به همراه جزئیات قیمت رمزارزها در هر لیست نمایش داده شده است. در صورتی که وارد حساب کوینکس شوید از سربرگ لیست کریپتو (Crypto List)، بخش هولدینگ (Holding) داراییهای شما در صرافی نمایش داده میشود و با کلیک روی بخش منتخب (Selected)، ارزهایی که ستارهدار کردهاید برایتان نمایش داده میشوند. همانطور که میبینید منوی بالای لیست ارزهای دیجیتال با گزینههای مختلف قابل شخصیسازی است.
در زیرمجموعه دادههای بازار (Market Data)، آمار کلی و دستهبندیهای متفاوت ارزهای دیجیتال لیست شده در صرافی کوینکس نمایش داده شده است و در زیرمجموعه فید (Feed)، اخبار و مقالات حوزه کریپتو قابل مشاهده میباشد.
بخش معامله یا Exchange
گزینه بعدی در منوی بالای صفحه، معامله یا Exchange است. این بخش هم خود چهار زیرمجموعه دارد. در زیرمجموعه سواپ (Swap) امکان مبادله ارزهای دیجیتال با یکدیگر وجود دارد. در بالای کادر سواپ، یک ویدیوی آموزشی هم به عنوان راهنمای استفاده از این قابلیت قرار گرفته است.
در صفحه مربوط به زیرمجموعه معاملات اسپات (Spot Trading)، لیست رمزارزها با قابلیت جستجو، نمودار شمعی قیمت رمزارز، لیست سفارشات خرید و فروش و امکانات قرار دادن سفارش خرید و فروش در پایین صفحه به چشم میخورد. در انتهای صفحه امکان مشاهده سوابق معاملات انجام شده آن رمزارز خاص نیز وجود دارد. در بخش معاملات اسپات، تمامی سفارشهای خرید یا فروش با قیمت واقعی، صرفا با استفاده از سرمایه خود کاربر و در زمان مورد نظر کاربر تکمیل میشوند.
زیرمجموعه معاملات مارجین (Margin Trading) هم تمامی بخشهای ذکر شده در زیرمجموعه اسپات را دارا است. با این تفاوت که کاربران در سفارشهای این بخش میتوانند از صرافی سرمایهای را قرض گرفته و به کمک اهرم ۱۰ موجود در بخش سفارشات، دست به معامله بزنند. در بالای کادر سفارش این بخش هم یک ویدیوی آموزشی لحاظ شده است.
زیرمجموعه معاملات استراتژیک (Strategic Trading)، ابزارهای هوشمند معاملاتی را در اختیار کاربران قرار میدهد تا بازدهی بهتری داشته باشند.
بخش معاملات فیوچرز (Futures)
به منوی بالای صفحه و این بار به بخش معاملات فیوچرز در کوینکس میرسیم. در این بخش چهار زیرمجموعه دیگر به چشم میخورد. در زیرمجموعه بازارهای فیوچرز (Futures Market)،باز هم اطلاعات لازم برای معاملات (لیست رمزارزها، نمودار قیمت، دفتر سفارشات، باکس سفارشگذاری، تاریخچه سفارشات) به چشم میخورند. کاربران در این بخش، با بهکارگیری اهرمهای مختلف میتوانند با چند برابر سرمایه اولیه خود در بازار مشتقه به معامله بپردازند.
زیر مجموعه نمای کلی فیوچرز (Futures Overview) اطلاعات کلی مربوط به معاملات فیوچرز در کوینکس را نمایش میدهد. زیرمجموعه دادههای قرارداد (Contract Data) و اطلاعات بازار (Market Info)، نمودارهای مختلف و اطلاعات مربوط به معاملات فیوچرز را نمایش میدهد.
بخش خدمات مالی (Finance)
گزینه خدمات مالی (Finance) از منوی اصلی بالای صفحه، دارای سه زیرمجموعه است. زیرمجموعه سپردهگذاری به کاربران این امکان را میدهد تا دارایی خود را به دیگران وام داده و از این راه درآمد کسب کنند. این بخش هم مانند سایر بخشهای صرافی کوینکس دارای ویدیوی آموزشی است.
زیرمجموعه AMM در صرافی کوینکس، خدمات بازارسازی خودکار را در اختیار کاربران قرار میدهد. مبحث بازارسازی خودکار هم دارای ویدیوی آموزشی است و بهتر است قبل از استفاده از این بخش، مقالاتی که به توضیح بخش AMM کوینکس پرداختهاند را به دقت مطالعه کنید.
زیرمجموعه بعدی به وام رمزارزی (Loan) مربوط است. کاربران در این بخش میتوانند سرمایهای را به عنوان وثیقه نزد صرافی گذاشته و وام دریافت کنند. برای استفاده از این قابلیت هم بهتر است جزئیات آن را در سایر مقالات به خوبی مورد بررسی قرار دهید.
به منوی اصلی بالای صفحه برمیگردیم. گزینه بعدی رویداد (Promotion) است. این بخش هم سه زیرمجموعه دارد. در بخش تابلوی معاملاتی (Tradeboard) کاربران میتوانند به رویدادهای معاملاتی ارائه شده در این صفحه پبوسته و در صورت برنده شدن جایزه بگیرند. در ایستگاه ایردراپ (Airdrop Station) رویدادهای ایردراپ عرضهشده در صرافی Coinex نمایش داده میشوند. کاربران با نگاه به جزئیات الزامات شرکت در ایردراپ در صورت داشتن صلاحیت میتوانند در این ایردراپها شرکت کرده و ارز مورد نظر را دریافت کنند.
در زیرمجموعه کوینکس دیبز (Coinex Dibs) هم رویدادهایی برای تخفیف گرفتن و کشف ارزهای دیجیتال جدید پیشنهاد میشود.
در آخرین بخش از منوی اصلی بالای صفحه، گزینه More یا «بیشتر» هم به چشم میخورد که خود موارد متعدد دیگری را شامل میشود که در مباحث این مقاله نمیگنجد.
کارمزد خدمات در صرافی کوینکس
برای مشاهده لیست کارمزد مربوط به هر ارز دیجیتال در فرایندهایی چون واریز و برداشت و انواع معاملات کافی است به پایینترین بخش صفحه وبسایت رفته و گزینه کارمزدهای استاندارد (Standard Fees) را انتخاب کنید.
در صفحه جدید، کارمزد معاملات اسپات، فیوچرز، واریز و برداشت و نرخ بهره روزانه وام در کوینکس در تبهای مختلف ارائه شده است.
پس از برشمردن قابلیتهای وبسایت، در بخش بعدی به معرفی مزایا و معایب صرافی دیجیتال کوینکس میپردازیم.
مزایا و معایب صرافی دیجیتال کوینکس
هر صرافی در هر رتبهای امتیازات و نقصهای مخصوص به خود را دارا است. در این بخش به طور مختصر مزایا و معایب صرافی دیجیتال کوینکس را مرور میکنیم:
مزایای صرافی کوینکس
- حجم معاملات بالا
- پشتیبانی بیش از ۹۰۰ ارز دیجیتال
- اپلیکیشن موبایل کاربردی و در دسترس
- کارمزد پایین (مخصوصا برای کاربران VIP)
- قابلیت بازارساز خودکار
- پشتیبانی ۲۴ ساعته از کاربران
- انواع معاملات اسپات، مارجین و فیوچرز
- عدم نیاز به احراز هویت
- ارائه خدمات به کاربران ایرانی
- پشتیبانی از زبان فارسی
معایب صرافی کوینکس
- فیلتر بودن وبسایت کوینکس
- کند بودن وبسایت یا فریز شدن آن (با اینترنت و وی پی ان معمولی)
- عدم امکان شرکت در رویدادها برای همه کاربران
- عدم وجود راهنما برای کاربران جدید
- زمان انتظار طولانی برای پاسخ گرفتن از پشتیبانی
حال باید پرسید، با توجه به تمام امکانات و شرایط موجود، آیا کوینکس برای ایرانیان مناسب است؟
آیا کوینکس برای ایرانیان مناسب است؟
همانطور که گفتیم صرافی کوینکس به صراحت عنوان کرده که با ارائه خدمات به کاربران ایرانی مشکلی ندارد. حتی گفته میشود کاربران ایرانی با استفاده از پاسپورت ایران میتوانند در این وبسایت احراز هویت کرده و از امکانات بیشتری برخوردار شوند. با نگاه به تصویر زیر کاملا روشن است که ایرانیان بخش اعظم کاربران این صرافی را تشکیل میدهند و از این رو، تصور کنار گذاشته شدن این رقم بزرگ توسط صرافی دور از ذهن به نظر میرسد.
با این حال، توصیه میکنیم در حین کار با صرافیهای خارجی جانب احتیاط را رعایت کرده و ترجیحا هویت ایرانی خود را آشکار نکنید. به این منظور، در حین واریز و برداشت رمزارز از یک کیف پول واسط استفاده کنید. همچنین برای پنهان ساختن آیپی ایران از یک آیپی ثابت خارجی (به جز آمریکا) بهره بگیرید.
پس از معرفی صرافی کوینکس، نقد و بررسی صرافی Coinex، برشمردن مزایا و معایب صرافی دیجیتال کوینکس و پاسخ به این سوال که آیا کوینکس برای ایرانیان مناسب است یا خیر، حتما درباره افتتاح حساب در این صرافی تصمیمتان را گرفتهاید. در بخش بعدی قصد داریم به صورت تصویری، آموزش افتتاح حساب و ثبت نام در صرافی ارز دیجیتال Coinex را ارائه دهیم.
آموزش افتتاح حساب و ثبت نام در صرافی ارز دیجیتال Coinex
به وبسایت اصلی صرافی کوینکس رفته و از گوشه سمت راست روی گزینه ثبت نام (Sign Up) کلیک کنید.
پس از بارگزاری صفحه جدید، ایمیل خود را وارد کرده و یک رمزعبور قوی برای حسابتان بسازید. سپس، تیک قبول کردن شرایط و ضوابط صرافی را زده و روی دکمه Sign Up کلیک کنید.
در صفحه بعد یک ایمیل به آدرسی که ذکر کردید ارسال میشود، ایمیل خود را چک کرده و کد دریافت شده را در بخش مربوط به آن وارد کنید. سپس روی گزینه تایید (Confirm) کلیک کنید.
پس از گذراندن مراحل بالا، فرایند ثبت نام تکمیل شده است.
حال برای ورود به حساب کاربری خود، دوباره به صفحه اصلی وبسایت کوینکس برگردید و این بار از بالای صفحه، گوشه سمت راست، روی گزینه ورود (Log In) کلیک کنید.
در صفحه جدید، ایمیل و آدرس خود را وارد کرده و دکمه تایید (Confirm) را بزنید.
با فعالسازی رمز عبور دو مرحلهای، کد مربوط به این بخش را با نگاه به نرمافزار مربوطه در فیلد مورد نظر تایپ کرده و دکمه ثبت (Submit) را انتخاب کنید.
در صورتی که هنوز رمز دومرحلهای را فعال نکردهاید، ابتدا وارد حساب شده و از قسمت پروفایل به بخش تنظیمات حساب (Account Setting) بروید.
به پایین صفحه رفته، عنوان TOTP را پیدا کنید و روی گزینه Set بزنید.
در صفحه جدید، کد ارسال شده به ایمیل و پیامک دریافتی را وارد کنید تا حساب شما تایید شود. در صورتی که تایید با SMS را فعال نکردهاید، کد ایمیل کفایت میکند.
اپلیکیشن Google Authenticator را دانلود و نصب کنید. در پایین صفحه روی علامت مثبت (+) کلیک کرده و اسکن کیوآرکد یا «وارد کردن کلید تنظیمات» را انتخاب کنید.
نکته: حتما از کلید امنیتی بکاپ بگیرید و آن را به صورت آفلاین نگهداری کنید.
در کوینکس، کد را وارد کرده یا کیوآر کد را به کمک اپلیکیشن اسکن کنید و دکمه Next را بزنید.
اکنون در اپلیکیشن Google Authenticator کد مربوط به صرافی کوینکس را در بخش TOTP وارد کرده و Next را بزنید.
اکنون رمز دومرحلهای گوگل اثنتیکیتور فعال شده است.
پس از آموزش افتتاح حساب و ثبت نام در صرافی ارز دیجیتال Coinex، زمان آن رسیده تا به آموزش خرید و فروش رمزارز در صرافی کوینکس بپردازیم.
آموزش خرید و فروش رمزارز در صرافی کوینکس
در این بخش به آموزش خرید و فروش رمزارز در بخش معاملات اسپات صرافی کوینکس پرداخته میشود. به این منظور، ابتدا به وبسایت اصلی صرافی و حساب کاربری خود وارد شوید. از منوی بالای صفحه گزینه معاملات یا Exchange را انتخاب کنید.
بخشهای مشخص شده در تصویر زیر نمایانگر:
- جستجوی ارزهای دیجیتال قابل معامله
- اطلاعات اساسی بازار و جفتارزهای معاملاتی
- نمودار شمعی قیمت و نمودار عمق بازار
- PNL پوزیشن، تنظیمات سفارش و هزینه کارمزد
- بخش انتخاب بازار
- بخش قرار دادن سفارش
- نسبت خرید و فروش
- دفتر سفارش
- سفارشات تکمیل شده اخیر
- سفارشات کنونی
- تاریخچه سفارشات
ما در این توضیح، به عنوان مثال ایجاد سفارش خرید CET/USDT را در حالت لیمیت (Limit) نمایش میدهیم.
- ابتدا در قسمت جستجو، جفتارز CET/USDT را جستجو و انتخاب کنید.
- بازار اسپات را انتخاب کنید.
- نوع سفارش (Limit) را انتخاب کرده و نوع تکمیل سفارش را در بخش تنظیمات روی پیشرفته (Advanced) قرار دهید. (به صورت پیشفرض روی AL تنظیم شده است).
- قیمت و مقدار رمزارز را تعیین کنید.
- جزئیات سفارش را تایید کرده و روی دکمه Buy CET کلیک کنید.
نکته: تنها زمانی سفارش شما تکمیل میشود که قیمت لحظهای بازار به قیمتی که شما درج کردهاید برسد.
برای فروش ارز دیجیتال همین مثال را در بخش فروش تکرار میکنیم:
- در قسمت جستجو، جفت ارز CET/USDT را انتخاب کنید.
- بازار اسپات (Spot Trading) را انتخاب کنید.
- در بخش سفارش روی گزینه لیمیت (Limit) کلیک کنید و نوع تکمیل سفارش را روی پیشرفته (Advanced) تنظیم کنید (به صورت پیشفرض روی AL تنظیم شده است).
- قیمت و مقدار ارز مورد نظر را انتخاب کنید.
- جزئیات سفارش را تایید کرده و روی دکمه Sell CET کلیک کنید.
نکته: سفارش شما زمانی تکمیل میشود که قیمت لحظهای بازار به قیمت منتخب شما برسد.
حساب دمو صرافی Coinex
شاید برخی از کاربران برای تمرین و آزمون و خطا به دنبال استفاده از حساب دمو صرافی Coinex باشند. باید به این دسته از افراد گفت که حساب دمو صرافی Coinex وجود خارجی ندارد و بهتر است در پیدا کردن این عنوان مصر نباشید تا در دام وبسایتهای کلاهبرداری نیفتید. توصیه میکنیم در صورت تمایل به استفاده از حساب دمو، از موارد موجود در صرافیهای بهنام و معتبر کمک بگیرید. حال اگر در حین کار با صرافی کوینکس به مشکل بخورید، چه باید کرد؟ مطمئنا باید به سراغ بخش پشتیبانی بروید. در بخش بعدی درباره نحوه تماس با پشتیبانی صرافی کوینکس سخن خواهیم گفت.
نحوه ارتباط با پشتیبانی صرافی کوینکس
اگر در حین استفاده از صرافی Coinex به سوالی برخورد کردید در پایینترین بخش صفحه روی گزینه Help Center کلیک کنید. با این کار به صفحه جدیدی هدایت میشوید. در بخش جستجوی موجود در این سایت، سوال یا کلمات کلیدی مربوط به مشکل خود را جستجو کنید و پس از بررسی پیشنهادات ارائه شده، پاسخ مورد نظرتان را دریافت کنید.
اگر در این قسمت، جواب سوالتان را پیدا نکردید نگران نباشید. در قسمت گوشه پایین صفحه (سمت راست)، آیکن کمک (Help) را انتخاب کرده و سوال یا کلمات کلیدی خود را درج کنید. چند پیشنهاد به شما ارائه میشود. در صورت تمایل به تماس با اپراتور سوالات را نادیده گرفته و روی گزینه تماس با ما (Contact Us) کلیک کنید.
پس از آن، باید فیلدهای نمایش داده شده را با توجه به مشکلی که به آن برخوردهاید پر کنید و دکمه Send را بزنید. سوال شما در صف پاسخگویی قرار میگیرد و در نهایت پاسخ آن به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
همچنین میتوانید به پایین صفحه مراجعه کرده و گزینه ارتباط با پشتیبانی (Contact Support) را بزنید.
به این ترتیب، صفحه جدیدی باز میشود، در این بخش با پر کردن فیلدهای نمایش داده شده، مشکل خود را با تیم پشتیبانی مطرح کنید.
سخن پایانی
صرافی ارز دیجیتال Coinex یک پلتفرم متمرکز برای ارائه خدمات مربوط به حوزه رمزارز است. این پلتفرم در بین صرافیهای دنیا رتبه متوسطی دارد و از این نظر حائز اهمیت است که به کاربران ایرانی خدمات ارائه میدهد. از آنجا که این مطلب در زمینه نقد و بررسی صرافی کوینکس ارائه شده، در صورت تجربه کار با این پلتفرم، میتوانید نظر خود درباره تجربه کار با این صرافی را در بخش نظرات ارائه دهید تا کاربران جدید با آگاهی بیشتری در این زمینه دست به انتخاب بزنند.
سوالات متداول درباره صرافی رمزارز کوینکس
صرافی کوینکس در کجا قرار گرفته است؟
صرافی کوینکس در سال ۲۰۱۷ در هنگ کنگ توسعه یافته است.
آیا کوینکس برای ایرانیان مناسب است؟
صرافی کوینکس یکی از معدود صرافیهایی است که به صراحت عنوان کرده خدمات خود را به کاربران ایرانی ارائه میدهد.
چطور از حساب دمو صرافی Coinex استفاده کنیم؟
صرافی کوینکس فاقد حساب دمو است.
درباره نویسنده
فاطمه غفاری
ثبت نظر جدید