دوره تکنیکال کلاسیک پیشرفته
تحلیل تکنیکال، از دادهها بر اساس تاریخ و عملکرد قیمت در گذشته، برای تشخیص و پیشبینی قیمت در آینده استفاده میکند. با شرکت در این دوره میتوانید سیگنالها را شناسایی کنید و پس از تشخیص الگوی آن دید دقیقتری نسبت به روانشناسی بازار داشته باشید.
میلاد وارثی
13:30:30 ویدیوی آموزشی
تاریخ انتشار : 1402/12/27
3,490,000تومان
سرفصل دوره ها
دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک پیشرفته
کسب درآمد از بازارهای مالی جهانی
آموزش، تحلیل و کسب درآمد از بازارهایی مانند سهام، فارکس، ارزهای دیجیتال و… فرصتهای بینهایت و پتانسیل نامحدود شرکت در این دوره، گام اول شما میتواند باشد.
کلید موفقیت در بازارهای مالی
با شرکت در این دوره و درک بهتر الگوهای بازار، سیگنالها و شناسایی شاخصهای مهم، فرصتهای سودآور را از دست نخواهید داد.
سودآوری حتی در ریزش قیمت
با یادگیری تحلیل تکنیکال، حتی در ریزشهای بازار نیز عملکردی پرسود داشته باشید.
پیشبینی روند حرکات بازار
کسب سود در معاملات، مستلزم شناسایی دقیق نقاط ورود و خروج است. این دوره شما را از سردرگمی نجات داده و به معاملهگری منطقی و آگاهانه رهنمون میسازد.
معرفی دوره
در دوره پیشرفته تحلیل تکنیکال کلاسیک که 20 ساعت است، میتوانید ادامه آنچه در دوره مقدماتی آموختهاید را بیاموزید. در این دوره همراه با مثالها و تمرینهای متنوع خواهید آموخت که چگونه با استفاده از تکنیکهای معامله گری و ابزارهای تحلیل تکنیکال معاملات امنتر و مطمئنتری را انجام دهید. با گذراندن این دوره میتوانید گام جدی در راه تبدیل شدن به یک معاملهگر حرفهای بردارید و با دیدی وسیعتر و ریسکهای پایینتر معاملات خود در بازارهای مالی مختلف داخلی و بینالمللی را انجام دهید.تحلیل تکنیکال از روشهایی است که میتوان با آن وضعیت داراییهای مالی در بازارهای مالی مانند فارکس و ارزهای دیجیتال را بررسی و تحلیل کرد و ضمن پیشبینی روندهای قیمت، درآمد کسب کرد. در دوره آموزش تحلیل تکنیکال کلاسیک پیشرفته میتوانید با تشخیص سیگنالها و الگوها، فرصتهای معاملاتی را برای خود در بازارهای مالی مختلف شناسایی کنید.
این دوره برای چه افرادی مناسب است؟
- ایدهآل برای کسانی که میخواهند تریدر حرفهای (بورس، ارز دیجیتال یا فارکس و…) شوند
- افرادی که دوره مقدماتی تحلیل تکنیکال کلاسیک را پشتسر گذاشتهاند و قصد ارتقای مهارتها و دانش خود را دارند
- تریدرهای فعال در زمینه معاملهگری روزانه
- تریدرهای فعال در زمینه معاملهگران نوسانی (سویینگ تریدرز)
- معاملهگران پاره وقت و تمام وقت
مزایا یادگیری تحلیل تکنیکال
- درک و یادگیری آسان
- مناسب بازارهای بینهایت
- اجرای سریع و زودبازده
- قابلیت بهینهسازی استراتژیها
- تشخیص نقاط ورود و خروج/قابلیت مدیریت ریسک
- قابلیت تعیین حد ضرر و سود/قابلیت اتوماسیون (اتومیشن)
- شناسایی روندها و نوسانات
- درآمد دلاری و پوشش مناسب جهت تورم
- یادگیری کار با ابزارهای تحلیلی کاربردی و دقیق
تحلیل تکنیکال برای چه بازارهایی کاربرد دارد؟
- فارکس
- بازار رمز ارزها (کریپتو کارنسی)
- بازار اوراق بهادار
- قراردادهای آتی و اختیار معامله
- بازار کالا
- بازار ارز، طلا، سکه
- بازار سهام بین المللی و بورس تهران
بررسی مشخصات تحلیل تکنیکال کلاسیک
معاملهگری در بازارهای مالی بدون داشتن دانش و ابزارهای تحلیل، کسبوکاری پر ریسک است. در این حالت به سختی میتوان جلوی ضررهای هنگفت را گرفت. اینجاست که تحلیل تکنیکال کلاسیک وارد میشود. این روش تحلیلی بازارهای مالی به ما کمک میکند تا تغییرات قیمت یک دارایی را پیشبینی کرده و از این طریق زمان مناسب برای معاملات خود را پیدا کنیم.
تحلیل تکنیکال کلاسیک چیست؟
تحلیل تکنیکال «Technical Analysis» به دانش ثبت و ضبط تاریخچه معاملات (غالبا به صورت نمودارهای گرافیکی) و پس از آن پیشبینی روندهای احتمالی در آینده بازار گفته میشود. در حقیقت، تحلیل تکنیکال از دادهها، نمودارها، الگوها و روندهای قیمت استفاده میکند تا پیشبینی قابلاتکا و مطمئنی از آینده بازار داشته باشد. به همین جهت، تحلیل تکنیکال از روشهای به شدت پرکاربرد در بزرگترین بازارهای مالی جهان مانند فارکس و ارزهای دیجیتال است. معاملهگر با تحلیل تکنیکال همواره یک قدم از بقیه بازار جلوتر است؛ چرا که در اولین مراحل تغییرات قیمت میتواند متوجه تغییر روند بشود و تصمیمهای معاملاتی خود را بگیرد و به طبع از این راه به درآمد برسد.
آنچه امروز با نام تحلیل تکنیکال میشناسیم را چارلز داو با ابداع «نظریه داو» در اواخر قرن نوزدهم به جهانیان معرفی کرد. پس از او سایر پدران علم تحلیل تکنیکال از جمله ویلیام همیلتون، رابرت ری، جان مگی و سایرین به تکامل این علم کمک فراوانی کردند. تحلیل تکنیکال از قرنهای گذشته تا به امروز همواره در حال تغییر و تحول بوده و روشها و تکنیکهای نوینی زیادی در دوران اخیر توسعه یافتهاند که به تحلیل بهتر بازار کمک فراوانی کردهاند. با این حال، همچنان پایه این علم از نظریه داو و اندیشههای او سیراب میشود.
۳ اصل بنیادی تحلیل تکنیکال
بر طبق نظریه داو، تحلیل تکنیکال از سه اصل کلی پیروی میکند که عبارتند از:
همهچیز خود را در قیمت نشان میدهد: اصل اول تحلیل تکنیکال بیان میکند که تمام اطلاعات بازار باید به نحوی در قیمت نمایان شوند. اگر هر اتفاق مهمی در بازار رخ دهد، نتیجهی آن را باید در قیمت ملاحظه کنیم. به این ترتیب که اخبار مثبت باعث افزایش قیمت و اخبار منفی باعث کاهش قیمت میشوند. از این جهت، برخی از تحلیلگران تکنیکال خود را به ارزیابی مسائل کلان اقتصادی و بنیادی بینیازی میبینند؛ چرا که باور دارند همیشه آنچه باید ببینند بالاخره خود را در نمودار قیمت نمایان میکند.
حرکت قیمتها طبق روندها است: بازارهای مالی اساسا دارای سه نوع روند صعودی، نزولی و خنثی هستند. از این رو، بنا به اصل دوم تحلیل تکنیکال، تا زمانی که تغییر مهمی رخ ندهد، روند کنونی بازار پایدار میماند. برای مثال، تا زمانی که بازار صعودی است، میتوانیم امیدوار به نگهداری سهام یا حفظ موقعیتهای معاملاتی خود باشیم، اما با شکسته شدن روند صعودی، روند صعودی به نزولی یا خنثی بدل میشود.
تاریخ همیشه خود را تکرار میکند: سومین اصل تحلیل تکنیکال بیان میکند که طبق روانشناسی بازار و احساسات معامله گران نهایتا چرخههای قیمت تکرار شده و نمودارهای قیمت به گذشته خود بازمیگردند. از این رو است که تحلیلگران تکنیکال از سطوح حمایتی و مقاومتی برای شناسایی تغییر روندهای بازار بهره میبرند.
مفاهیم پایهای تحلیل تکنیکال
افرادی که میخواهند با تحلیل تکنیکال آشنا شوند، پیش از هر چیز باید با برخی از مفاهیم پایهای این دانش پراهمیت بیشتر آشنا شوند. برخی از این مفاهیم عبارتند از:
الگوها: در نمودارها الگوهای قیمتی به وجود میآیند که شامل دو نوع برگشتی و ادامهدهنده میشوند.
نمودارها: نمودار از مهمترین ابزارهای کار تحلیلگران تکنیکال است. نمودارها انواع مختلفی دارند که شامل نمودار شمعی، میلهای و خطی میشوند.
روندها: روند به معنای حرکت قیمت در یک جهت مشخص است. صعودی، نزولی یا خنثی یکی از سه روندی هستند که هر دارایی طی میکند.
انواع سبک های تحلیل تکنیکال
تحلیل تکنیکال کلاسیک سبکهای مختلفی دارد که اجتماع آنها با یکدیگر مجموعه بینظیر تحلیل تکنیکال را میسازند. استفاده همزمان از روشهای تحلیل تکنیکال مهارتی مهم است که تمام افرادی که قصد شروع تریدری را دارند باید بر آنها تسلط کامل داشته باشند. تحلیل تکنیکال کلاسیک الفبای ورود به دنیای علم تحلیل تکنیکال و بازارهای مالی است. سبک های تحلیل تکنیکال عبارتند از:
امواج الیوت (Elliott waves) | پرایس اکشن به سبک البروکس |
نئو ویو به سبک گلن نیلی | پرایس اکشن کلاسیک (Classic price action) |
سبک ICT | پرایس اکشن مدرن |
سبک تحلیلی بررسی عرضه و تقاضا |
پرایس اکشن به سبک البروکس: یکی از روش های اصلی تحلیلی با استفاده از پرایس اکشن است که زیربنای اصلی سبک های پرایس اکشن است.
پرایس اکشن کلاسیک (Classic price action): پرایس اکشن کلاسیک جزو قدرتمندترین روشهای تحلیلی در تحلیل تکنیکال است. در این روش با استخراج و تحلیل الگوهایی که در گذشته به دست میآوریم، میتوان به تخمین دقیقی از رفتار لحظهای قیمت در بازارهای مالی مختلفی برسیم.
پرایس اکشن مدرن: در روش تحلیل پرایس اکشن مدرن، پیشبینی روند قیمت و تولید سیگنال ورود و خروج به بازارهای مالی مختلف براساس تحلیل رفتار بازار انجام میشود. به صورت دقیقتر پرایس اکشن مدرن با ارزیابی وضعیت تقارن بین قیمت و حجم معاملات، الگوهای قیمتی را شناسایی میکند. در این روش الگوهایی که مورد استفاده قرار میگیرند شامل الگوهای امواج، الگوهای فنی، الگوهای تحلیلی و… هستند.
سبک تحلیلی بررسی عرضه و تقاضا: این روش بر اساس یکی از بنیادیترین مفاهیم اقتصاد است. زمانی که تقاضا برای یک کالا ثابت بالا میرود، در همان لحظه قیمت آن نیز افزایش مییابد. تحلیل بررسی عرضه و تقاضا نیز مانند روش قبلی به مهارتهای تحلیل بازار نیاز دارد تا بتوان با استفاده از آن به درک صحیحی از موقعیتهای سودده و زیانبار رسید.
امواج الیوتی (Elliott waves): نظریهای است که توسط رالف نلسون الیوت توسعه یافت که به یکی از روشهای تحلیلی تکنیکال مورد علاقه معاملهگران تبدیل شده است. با استفاده از امواج الیوتی میتوان چرخههای تکرار شونده بازارهای مالی را شناسایی کرد و برای آنها 2 نوع امواج متناوب تکانشی و اصلاحی را تعریف نمود. امواج تکانشی غالبا به صورت 5 موجی و امواج اصلاحی به صورت 3 موجی شکل میگیرند
سبک تحلیلی هارمونیک: این سبک تحلیلی با تمرکز بر شناسایی نقاط پر پتانسیل بازگشتی نمودارهای قیمتی «Potential Reversal Zone» به تحلیلگران تکنیکال کمک میکند. در این روش اعداد فیبوناچی به صورت گسترده مورد استفاده قرار میگیرند. تحلیل هارمونیک بر الگوهای عددی (قیمتی) و هندسی (نموداری) خاص مانند الگوی گارتلی، الگوی پروانهای و AB=CD فیبوناچی استوار است که با استفاده از آن میتوان جهت آینده قیمت یک بازار را پیشبینی کرد.
تحلیل زمانی: در تحلیل زمانی با توجه به تغییرات قیمتی هر بازار مالی، الگوهای ثابت و تکرار شونده تغییرات قیمت برحسب زمان شناسایی میشوند. این روش محبوبیت بالایی در بین تحلیلگران و معاملهگران. با استفاده از روش تحلیل زمانی میتوان بهینه ترین زمان ورود به بازار را مشخص کرد و شرایط ورود و خروج به معاملات پرسود رو را فراهم نمود.
کاربردهای تحلیل تکنیکال
یادگیری تحلیل تکنیکال به صورت حرفهای به شما این امکان را میدهد تا بتوانید کاملا ایمن وارد بازارهای مالی بزرگ مانند فارکس، کریپتو کارنسیها و بازار بورس شوید. این مهارت تخصصی به شما این توانایی را میدهد تا بتوانید بهترین فرصتهای مالی بلند مدت را شناسایی و با سرمایهگذاری در آنها آینده خود را تضمین کنید.
همچنین با استفاده از مهارت تحلیل تکنیکال این امکان را دارید تا معاملات سودآور را کشف کنید. شناسایی دقیق لحظه ورود و خروج از معاملات، یکی از مهمترین کاربردهای تحلیل تکنیکال است. به صورت خلاصه مهمترین کاربرد تحلیل تکنیکال، کسب سود از خرید و فروش در بازارهای مالی است.
بهترین روش آموزش تحلیل تکنیکال
با رشد روز افزون رسانهها و آسان شدن دسترسی مردم به اینترنت، حجم وسیعی از محتواهای بیکیفیت تولید میشود. یادگیری مباحث حساس مالی با استفاده از این مطالب سطح پایین موجب لطمه به زندگی حرفهای شما میشود؛ بنابراین بهتر است با یادگیری تحلیل تکنیکال کلاسیک در موسسه پارسیان، قدم به قدم در راه تبدیل شدن به یک معامله گر حرفه ای حرکت کنید.
- نحوه صحیح یادگیری تحلیل تکنیکال به این شیوه است که ابتدا باید مطالب ضروری و بنیادین را به شکلی ساده و عمیق آموزش ببینید. این مطالب شامل: اصول خطوط روند و کانالهای قیمتی است.
- در مرحله دوم مطالب عمیقتر و سنگینتر تحلیل تکنیکال به صورت تخصصی و با نوینترین متدهای آموزشی این حوزه آموزش داده میشود. این بخش نیز شامل: اندیکاتورها، اسیلاتورها، الگوهای کندلی و مباحث واگرایی است.
- سپس با دیدن و بررسی و تحلیل مثالهای عینی مطالب آموزش داده شده را در ذهن خود تثبیت کنید.
- آموزش کاربردیترین نرمافزارهای کاربردی در تحلیل تکنیکال.
- بعد از تکمیل آموزشهای هر بخش به حل تمرینهای طبقهبندی شده بپردازید و پس از حل هر سری از تمرینات آنها توسط یک فرد مسلط تصحیح میشود.
- پس از تسلط بر مطالب، اکنون موقع یادگیری استراتژیهای موثر در بازار است که میتوانید به کمک این نکات عملکرد بهتری در معاملات داشته باشید.
اهمیت آموزش تحلیل تکنیکال
ورود به بازارهای مالی بدون هیچ دانش خاصی، قطعا منجر به اتلاف سرمایه و ضرر مالی خواهد شد. به همین دلیل یکی از الزامات ورود به این حوزه، یادگیری تخصصی مفاهیم، تکنیکها و روشهای تحلیلی بازار است. تحلیل تکنیکال کلاسیک یکی از پایههای بنیادین است که هر معاملهگر موفقی باید تسلط کافی روی آن داشته باشد.
مباحثی که در تحلیل تکنیکال مطرح میشوند، مطالب پیچیده محاسباتی و مفاهیم سنگین اقتصادی هستند که برای یادگیری آنها به یک مدرس با سابقه نیاز دارید تا آن را به سادهترین شیوه ممکن به شما آموزش دهد. از نکات مهمی که در دوره آموزش تحلیل تکنیکال کلاسیک پوشش داده شده تمرین در موقعیت های واقعی است. این تمرینها به گونهای طراحی شده که بتوانید در موقعیتهای واقعی از پس بحرانها بر بیایید.
داشتن دانش به تنهایی نمیتواند شما را برای ورود به بازار آماده کند. در یک دوره آموزشی حرفهای، مدرس تمام تجربیات خود را به شما انتقال میدهد. این امر در آموزشهای معمولی و مقالات امکانپذیر نیست.
قیمت دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک پیشرفته چقدر است؟
هزینه دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک پیشرفته با در نظر گرفتن برخی پارامترها تعیین میشود. مدت زمان دوره از مواردی است که اغلب افراد هنگام خرید دوره آموزشی تحلیل تکنیکال، فقط به آن توجه میکنند، اما باید در نظر داشته باشید ارزش واقعی یک دوره به کیفیت مطالب ارائه شده در آن و استاد مدرس دوره است.
دوره آموزش تحلیل تکنیکال کلاسیک پیشرفته پارسیان کریپتو شامل 20 ساعت آموزش با کیفیت است که توسط استاد میلاد وارثی، یکی از افراد نخبه در حوزه آموزش تحلیل تکنیکال تدریس شده است. دانشجویان این دوره پس از اتمام آموزشها، مدرک پایان دوره موسسه پارسیان کریپتو را دریافت خواهند کرد.
درباره مدرس دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک پیشرفته
دوره پیشرفته تکنیکال کلاسیک را جناب آقای میلاد وارثی تدریس کرده است. وارثی دانشآموخته مقطع کارشناسی ارشد، مهندسی مالی و کارشناسی مهندسی صنایع است. میلاد وارثی از سال 1392 به صورت حرفهای فعالیت خود را در بازارهای مالی شروع کرد. دانش و تخصص بالای ایشان در تحلیل تکنیکال، نتیجه حضور در دهها دوره آموزشی و سالها فعالیت در این حوزه است. از تواناییها، تجربیات و سوابق کاری استاد میلاد وارثی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مدرس دورههای ارز دیجیتال و دورههای تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال (کلاسیک، الیوت و کرایس اکشن)
- دستیار استاد در مقطع کارشناسی ارشد مهندس مالی
- حضور در بیش از 10 دوره تخصصی مرتبط با تحلیل تکنیکال
- دارای مدرک حرفهای از سازمان بورس و اوراق بهادار
- بیش از یک دهه فعالیت مستمر به عنوان تحلیلگر، معامله گر، مدرس و مشاور در زمینه بازارهای مالی از جمله کریپتو کارنسی، فارکس و بورس
- بیش از یک دهه فعالیت در نهادهای مالی تراز اول ایران از جمله اولین کارگزاری و اولین تامین سرمایه ایران و مشاور ارشد سرمایهگذاری در هولدینگهای بازار سرمایه
سوالات متداول
کدام نرمافزارها در دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک معرفی و آموزش داده میشوند؟
در این دوره بهترین نرمافزارهای تحلیل تکنیکال معرفی میشوند، اما برنامه TradingView که پرکاربردترین آنها است، به صورت کامل آموزش داده میشود و تمرینات زیادی نیز با آن حل میگردد.
در این دوره چه الگوهایی تدریس میشوند؟
در دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک، رایجترین الگوهای شمعی، هارمونیک و فیبوناچی شامل: الگوی سرشانه، سقف دوقلو و سه قلو، الگوی پرچم، الگوی مثلث و… آموزش داده میشوند.
پیشنیازهای لازم برای شرکت در دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک پیشرفته چیست؟
بری شرکت در دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک پیشرفته باید حتما دوره مقدماتی تحلیل تکنیکال در موسسه پارسیان کریپتو را گذرانده باشید. در همین حال، در زمان آموزش و یادگیری به لپتاپ یا کامپیوتر شخصی همراه با اینترنت پرسرعت احتیاج دارید. همچنین ممکن است در برخی بخشهای دوره، با پلتفرمهای معاملاتی خارجی آشنا شوید که برای دسترسی به آنها به ویپیان یا ویپیاس نیاز پیدا کنید.
چه مهارتهایی در دوره آموزشی تحلیل تکنیکال کسب میکنید؟
پس از دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک پیشرفته پارسیان کریپتو باید انتظار داشته باشید که مهارتهای مختلفی را کسب کرده و بتوانید از آنها در بازارهای مالی مختلف بهره ببرید، این مهارتها عبارتند از:
- توانایی درک پیوندهای قوی تحلیل تکنیکال و امور مالی در بازارهای مختلف
- توانایی تشخیص اصول تحلیل تکنیکال و بهرهگیری از آنها در تحلیل نوسانات قیمت
- ترسیم و تفسیر انواع نمودارهای تحلیل تکنیکال
- کسب توانایی استفاده از الگوهای رایج در تحلیل تکنیکال
- شناسایی معاملات پرسود
- توانایی تشخیص بهترین زمان ورود به معامله و زمان خروج از آن
یک دوره تحلیل تکنیکال خوب باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
در یک دوره تحلیل تکنیکال کاربردی و خوب باید از بیان مطالب غیرضروری پرهیز شود. همچنین تمرینات کاربردی جهت آشنایی دانشجویان با موقعیتهای واقعی بازار، در آن گنجانده شده باشد. مهمترین ویژگی یک دوره عالی آموزش تحلیل تکنیکال، بیانی ساده و تدریس عالی مدرس آن است که بتواند دانش خود را به خوبی دانشجویان دوره انتقال دهد. در زیر برخی از مورد توجهترین ویژگیهای بهترین پکیج آموزش تحلیل تکنیکال کلاسیک را لیست کردهایم:
- مدت زمان مناسب و غیرطولانی دوره
- بیان ساده مطالب در آن
- آموزش مباحث از پایه تا پیشرفته
- تمرین مطالب فرار و سخت
- پرهیز آموزش مطالب غیر کاربردی
- تربیت افراد معاملهگر بجای افراد صرفا تحلیلگر