خانه
کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز چیست؟ معرفی بهترین کیف پول‌های غیرمتمرکز عکس

کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز چیست؟ معرفی بهترین کیف پول‌های غیرمتمرکز

۱۴ اسفند ۱۴۰۲
0
0

کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز (Decentralized Wallet) نوعی ولت ارز دیجیتال است که برای نگهداری دارایی‌های دیجیتال به کار می‌رود. این نوع از ولت‌های کریپتوکارنسی امنیت بالایی دارند و به کاربران امکان انجام تراکنش‌ها به‌صورت ناشناس و اتصال به برنامه‌های غیرمتمرکز یا دیفای (DApp) را می‌دهند. با کیف پول‌های غیرمتمرکز، کلیدهای خصوصی در اختیار خود کاربران قرار دارد تا بتوانند ارزهای دیجیتال خود را در محیط امنی نگه ‌دارند.

کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز چیست؟

کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز چیست؟

در کیف پول‌های معمولی، اسکناس‌ نگهداری می‌کنیم و در کیف پول‌های کریپتو هم ارز دیجیتال. البته با این تفاوت عمده که ارزهای دیجیتالی مانند بیت کوین و اتریوم در واقع نه در خود کیف پول بلکه بر روی بلاک‌چین و در یک پایگاه داده عظیمِ غیرمتمرکز نگهداری می‌شوند.

کاربران برای اینکه به کیف پول خود دسترسی داشته باشند، نیاز به کلیدهای خصوصی خود دارند تا محل ذخیره ارزهای دیجیتال خود در پایگاه داده را باز کنند و بتوانند تراکنش انجام دهند. بنابراین، این کلیدهای خصوصی هستند که به کاربر امکان دسترسی به کیف پول و ارزهای دیجیتال را می‌دهند.

به‌طور خلاصه، کیف پول ارز دیجیتال یک نرم‌افزار است که به کاربران اجازه نگهداری، مدیریت و ارسال و دریافت ارزهای دیجیتال را می‌دهد. با این حال، نوع کیف پول به عوامل مختلفی بستگی دارد.

در کیف پول غیرمتمرکز کنترل و نگهداری ارزهای دیجیتال در اختیار خود مالکان کیف پول قرار داده می‌شود. بنابراین، شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات ارز دیجیتال و صرافی‌ها کلیدهای خصوصی را در اختیار ندارند. از این رو، دیگر طرف شخص ثالث در نگهداری، ارسال و دریافت ارزهای دیجیتال نقشی ندارد.

نکته مهم در مورد کیف پول غیرمتمرکز اینکه برای استفاده از این نوع کیف پول‌ها کاربران نیاز به دانش خوبی دارند تا بتوانند امنیت کیف پول‌های خود را برقرار کنند. از این جهت، استفاده از این کیف پول‌ها به کاربر تازه‌کار توصیه نمی‌شود. به کمک کیف پول‌های غیر متمرکز امکان انجام معامله‌های همتا به همتا (P2P) وجود دارد. این نوع معاملات ضمن اینکه امنیت بالایی دارند، برای کاربران استقلال مالی به دور از نظارت طرف‌های شخص ثالث را به همراه می‌آورند.

بیشتر بخوانید : دیفای چیست

انواع کیف پول دیجیتال غیرمتمرکز

انواع کیف پول دیجیتال غیرمتمرکز

کیف پول ارز دیجیتال ترکیبی از آدرس خصوصی و کلید خصوصی است. کیف پول‌های ارز دیجیتال طبق روش و محل نگهداری این کلیدها به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند.

کیف پول‌های نرم‌افزاری

اپلیکیشن موبایل: این‌ نوع کیف پول‌های دیجیتال غیرمتمرکز را کاربران می‌توانند دانلود کرده و روی موبایل خود نصب کنند. با این کیف پول‌ها دسترسی به ارزهای دیجیتال در هر زمان و مکانی به راحتی ممکن است.

نرم‌افزار دسکتاپ: کیف پول‌های نرم‌افزاری که روی کامپیوترهای شخصی نصب می‌شوند دارای انواع متنوع با قابلیت‌های مختلفی هستند. این کیف پول‌ها برای کاربرانی که ترجیح می‌دهند ارزهای دیجیتال خود را تنها بر روی لپتاپ یا کامپیوتر مدیریت کنند مناسب هستند.

افزونه‌های مرورگر: برخی از کیف پول‌ها به‌صورت افزونه‌های تحت وب عرضه می‌شوند که قابلیت اجرا بر روی مرورگرها را دارند.

کیف پول‌های سخت‌افزاری

دستگاه‌های فیزیکی: کیف پول‌های سخت‌افزاری معمولا دستگاه‌هایی با ابعاد کوچک هستند که برای نگهداری امن کلیدهای خصوصی به صورت آفلاین به کار می‌روند. هدف این کیف پول‌ها دور نگه داشتن کلیدها از تهدیدهای آنلاین و در نتیجه افزایش امنیت ارزهای دیجیتال است.

کیف پول کاغذی: انواع مختلفی از کیف پول کاغذی وجود دارد، اما ساده‌ترین نوع این کیف پول‌ها شامل برگه کاغذی می‌شود که کلیدهای خصوصی و عمومی روی آن پرینت گرفته شده‌اند. این کیف پول‌ها به دلیل نگهداری آفلاین کلیدهای خصوصی از نوع سرد به حساب می‌آیند.

مزایای ولت غیرمتمرکز کریپتوکارنسی

مزایای ولت غیرمتمرکز کریپتوکارنسی

مزایای ولت غیرمتمرکز کریپتوکارنسی به دلیل پیروی از اصول و فلسفه فناوری بلاک‌چین زیاد است. این نوع کیف پول‌ها کنترل، امنیت و انعطاف زیادی برای نگهداری ارزهای دیجیتال به کاربران می‌دهند. در ادامه به برخی از مزایای ولت غیرمتمرکز کریپتوکارنسی پرداخته‌ایم.

امنیت بهتر

مالکیت کلید خصوصی: یکی از مزایای اصلی کیف پول دیجیتال غیرمتمرکز مالکیت مستقیم کلیدهای خصوصی است. در کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز کاربران منحصرا کلیدهای خصوصی خود را در اختیار دارند. از این رو، احتمال دسترسی غیرمجاز یا هک پایین‌تر است. این در حالی است که در کیف پول‌های ارز دیجیتال متمرکز، کلیدهای خصوصی را صرافی‌ها و پلت‌فرم‌های ارز دیجیتال نگهداری می‌کنند. اما با کیف پول‌های غیرمتمرکز این تنها خود کاربران هستند که وظیفه نگهداری از کلیدهای ارز دیجیتال خود را برعهده دارند.

تراکنش‌های رمزگذاری‌شده: کیف پول‌های دیجیتال غیرمتمرکز از روش‌های رمزگذاری پیشرفته‌ای برای برقراری امنیت تراکنش‌ها و حفاظت از اطلاعات حساس استفاده می‌کنند. با رمزگذاری‌ امن، ضمن اینکه یک لایه‌ی حفاظتی امن برای مقابله با تهدیدهای احتمالی ایجاد می‌شود، اطلاعات کاربران محرمانه باقی می‌ماند.

عبارت بازیابی: عبارت بازیابی که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد، معمولا رشته‌ای از کلمات است که برای بازیابی ارزهای دیجیتال به کار می‌رود. در صورت گم شدن دستگاه یا فراموش کردن رمز عبور، می‌توان با این عبارت بازیابی دوباره به کیف پول و ارزهای دیجیتال دسترسی پیدا کرد.

بیشتر بخوانید : عبارت بازیابی چیست ؟

استقلال مالی

با کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز کاربران مالکیت و کنترل کامل ارزهای دیجیتال خود دارند و در نتیجه صاحب استقلال مالی هستند. به این ترتیب، دیگر هیچ وابستگی به مؤسسات مالی شخص ثالث وجود ندارد و از این رو، احتمال بلوکه شدن اموال یا محدودیت‌های دیگر از بین می‌رود.

ولت غیرمتمرکز کریپتوکارنسی ماهیتی غیر حضانتی (Non-Custodial) دارد. در حالی که برعکس در کیف پول‌های متمرکز، نگهداری از ارزهای دیجیتال را صرافی‌ها برعهده دارند. به این ترتیب، خطرات مرتبط به این پلت‌فرم‌ها از جمله هک، ورشکستگی و حتی کلاهبرداری ارزهای دیجیتال کاربران را تهدید می‌کند.

دیفای و تنوع ارزهای دیجیتال

پشتیبانی از ارزهای دیجیتال متنوع: کیف پول‌های دیجیتال غیرمتمرکز اکثر اوقات از ارزهای دیجیتالی زیادی پشتیبانی می‌کنند و باعث ارتقای قابلیت همکاری در اکوسیستم ارزهای دیجیتال می‌شوند. کاربران امکان نگهداری ارزهای دیجیتال خود در یک کیف پول واحد را دارند و می‌توانند به راحتی این دارایی‌های دیجیتال را مدیریت کنند.

دیفای: بسیاری از کیف پول‌های دیجیتال غیرمتمرکز امکان یکپارچه‌ شدن با برنامه‌های دیفای را دارند. با این برنامه‌ها کاربران امکان انجام فعالیت‌های متنوعی از دریافت وام تا سپرده‌گذاری (Staking) و خدمات دیگر را مستقیما در خود کیف پول را دارند.

حریم خصوصی و ناشناس ماندن

حریم خصوصی و ناشناس ماندن

کاربران با محفوظ ماندن اطلاعات شخصی از حریم خصوصی بهتری برخوردار می‌شوند؛ چرا که در زمان ساخت کیف پول نیازی به افشای اطلاعات شخصی ندارند. این امر با اصل ناشناسی در بلاک‌چین و انجام تراکنش‌ها به صورت ناشناس کاملا همخوانی دارد.

دسترسی در دستگا‌ه‌های مختلف

کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز در انواع مختلفی مانند اپلیکیشن‌های موبایل، نرم‌افزار دسکتاپ، افزونه‌های مرورگر و دستگاه‌های سخت‌افزاری عرضه می‌شوند. کاربران می‌توانند از روی پلت‌فرم‌ها و دستگاه‌های مختلفی به راحتی ارزهای دیجیتال خود را مدیریت کنند.

سانسور

با وجود معماری غیرمتمرکز ولت غیرمتمرکز کریپتوکارنسی کاربران کاملا از سانسور در امان می‌مانند. از این رو، تراکنش‌ها و دسترسی به کیف پول‌ها به هیچ‌وجه در یک اختیار یک نهاد یا سازمان واحد قرار ندارد و خطر سانسور یا دخالت دولت و نهادهای قانونی به حداقل می‌رسد.

کارمزد پایین

در شبکه‌های بلاک‌چین کاربران می‌توانند از روی کیف پول‌ غیر متمرکز خود میزان هزینه شبکه و کارمزد تراکنش را تعیین کنند. با این قابلیت کاربران نقل و انتقال‌ ارزهای دیجیتال را به صورت بهینه و مقرون به صرفه‌ انجام می‌دهند.

تراکنش‌های فرامرزی

با کیف پول‌های دیجیتال غیرمتمرکز دیگر تراکنش‌های هیچ مرزبندی نمی‌شناسند. بنابراین ارزهای دیجیتال را می‌توان بدون محدویت‌های خاص سیستم‌های مالی سنتی انتقال داد. این قابلیت به خصوص برای افرادی که دسترسی محدود به خدمات بانکی بین‌المللی دارند یا با محدودیت‌هایی مانند تحریم‌‌های اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند بسیار مفید است.

توسعه جامعه‌محور

بسیاری از کیف پول‌های غیرمتمرکز، منبع‌باز هستند، به همین دلیل توسعه‌دهندگان و جامعه کاربران اجازه مشارکت در بهبود این پروژه‌ها را دارند. با این ساختار جامعه‌محور و تعاملی در دنیای ارزهای دیجیتال نوآوری‌های مداوم، افزایش امنیت و توسعه قابلیت‌های جدید افزایش می‌یابد.

تفاوت کیف پول متمرکز و غیرمتمرکز در چیست؟

کیف پول‌‌های متمرکز همچون بانک‌ها در اختیار یک شخص، نهاد یا شرکت خاص قرار دارند. کیف پول‌هایی مانند کوین ‌بیس و بایننس از جمله کیف پول‌های متمرکز مشهور هستند که توسط دو صرافی معروف اداره می‌شوند.

برعکس، کیف پول‌های غیرمتمرکز خاصیت غیر حضانتی دارند. در این ولت‌های کریپتوکارنسی کلیدهای خصوصی در اختیار خود کاربران قرار دارد. کاربران برای استفاده از کیف پول‌های غیرمتمرکز نیازی به افشای اطلاعات شخصی و تکمیل احراز هویت مشتری (KYC) ندارند و می‌توانند به صورت ناشناس تراکنش‌های رمزارزی خود را انجام دهند.

معرفی بهترین کیف پول های غیرمتمرکز

بنا به آمارهای وب‌سایت استاتیستا (Statista)، تعداد مالکان ارز دیجیتال در سال ۲۰۲۲ از مرز ۴۲۹ میلیون نفر عبور کرد. پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۷ این رقم به حدود ۹۹۴ میلیون نفر برسد. اما به همین ترتیب، با افزایش تعداد کاربران، شمار هک‌ها در صنعت ارز دیجیتال هم بالا رفته است. به همین دلیل استفاده از کیف پول‌ ارز دیجیتال مناسب برای نگهداری امن ارزهای دیجیتال بسیار مهم است. در ادامه برخی از بهترین کیف پول های غیرمتمرکز را معرفی کرده‌ایم.

کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز متامسک (MetaMask)

متامسک

کیف پول متامسک (MetaMask) یکی از نام‌های معتبر در بازار ارزهای دیجیتال به حساب می‌آید. کیف پول دیجیتال غیرمتمرکز متامسک انتخاب ایده‌آلی برای نگهداری از توکن‌های شبکه اتریوم و ERC-20 است. هم‌اکنون بیش از ۳۰ میلیون نفر از این کیف پول استفاده می‌کنند.

استفاده در پلت‌فرم‌های مختلف: چه قصد استفاده از اپلیکیشن‌ موبایل (iOS و اندروید) را داشته باشید یا اینکه بخواهید از افزونه‌های مرورگر (گوگل‌کروم، فایرفاکس، ایج و …) استفاده کنید، فاصله شما با دانلود رایگان کیف پول متامسک تنها چند کلیک است.

امنیت غیرمتمرکز: با متامسک می‌توانید سطح بالایی از امنیت را تجربه کنید. پس از ساخت کیف پول عبارت بازیابی ۱۲ کلمه‌ای در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. این عبارت بازیابی نزد خود کاربران محفوظ می‌ماند و هیچ طرف شخص ثالثی به آن دسترسی ندارد. از این رو، ضمن اینکه امنیت کیف پول افزایش می‌یابد، حریم خصوصی کاربران حفظ می‌شود.

شبکه‌های مختلف:‌ شبکه پیش‌فرض متامسک بلاک‌چین اتریوم است، اما این کیف پول دیجیتال غیر متمرکز از شبکه‌های مختلفی مانند پالیگان، آوالانچ، بایننس اسمارت چین، آربیتروم و غیره هم پشتیبانی می‌کند. در همین حال، امکان اضافه کردن دستی شبکه‌های دیگر به متامسک وجود دارد. با این حال، جای برخی از شبکه‌ها مهم صنعت از جمله بیت ‌کوین، سولانا، کاردانو و ریپل در میان شبکه‌های پشتیبانی شده در متامسک خالی است.

مبادله و سپرده‌گذاری: متامسک فراتر از تنها محلی برای نگهداری از ارزهای دیجیتال، ابزارهای داخلی برای سپرده‌گذاری و دریافت‌ سود سالانه (APY) را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. قابلیت مبادله یا سوآپ (Swap) هم به کاربران این اجازه را می‌دهد تا بدون وابستگی به صرافی‌های متمرکز ارزهای دیجیتال را معاوضه کنند، هرچند برای این کار باید کارمزد ۰.۸۷۵ درصدی را پرداخت کنید. با این حال، می‌توانید برای کارمزدهای پایین‌تر درون خود کیف پول متامسک به پلت‌فرم‌های دیفای دیگری مانند یونی سواپ (UniSwap) و پنککیک سواپ (PancakeSwap) متصل شوید.

مزایا:

  • اپلیکیشن کیف پول و افزونه مرورگر رایگان
  • انتخاب مناسب برای ارزهای دیجیتال ERC-20
  • پشتیبانی از NFTها
  • قابلیت‌های متنوع معاوضه و انتقال توکن به‌صورت داخلی
  • بیش از ۳۰ میلیون نفر کاربر جهانی
  • رابط ‌کاربری مناسب

معایب:

  • کارمزد ۰.۸۷۵ درصدی برای مبادله ارز دیجیتال
  • سپرده‌گذاری تنها محدود به ارزهای دیجیتال اتریوم و پالیگان است
  • عدم‌ سازگاری با شبکه‌های بیت کوین، سولانا، کاردانو و سایر ارزهای دیجیتال اصلی

بیشتر بخوانید : متامسک چیست؟

کیف پول غیرمتمرکز تراست ولت (Trust Wallet)

تراست ولت

تراست ولت (Trust Wallet) از جمله پرکاربردترین کیف پول‌های ارز دیجیتال به حساب می‌آید. بیش از ۶۰ میلیون نفر از سرمایه‌گذاران ارز دیجیتال به این کیف پول اعتماد کرده‌اند. صرافی بایننس در سال ۲۰۱۸ اقدام به خرید تراست ولت کرد، اما این ولت همچنان به صورت غیرمتمرکز باقی‌مانده است.

دسترسی گسترده: تراست ولت را می‌توانید به صورت اپلیکیشن موبایل (iOS و اندروید) یا افزونه مروگر کروم به کار ببرید. دانلود این کیف پول کاملا رایگان است و از بیش از ۷۰ شبکه بلاک‌چین با بیش از ۴.۵ میلیون دارایی دیجیتال مختلف پشتیبانی می‌کند.

تنوع بالای ارزهای دیجیتال: تنوع ارزهای دیجیتال در کیف پول تراست ولت مثال‌زدنی است. شما با این کیف پول دیجیتال غیرمتمرکز به اقیانوسی از ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، سولانا، بی‌ان‌بی (BNB) و کاردانو دسترسی دارید. در همین تراست ولت با توکن‌های شبکه‌های دیگر از تزوس (Tezos)، ترون و کازماس (Cosmos) گرفته تا بی‌ان‌بی، کاوا (Kava) و الگوراند (Algorand) سازگاری دارد. قابلیت سواپ هم کار را برای معاوضه داخلی توکن‌ها راحت کرده است.

تراکنش‌های راحت: در کیف پول تراست ولت می‌توانید امکان مبادله سواپ توکن‌ها را بدون کارمزد و سپرده‌گذاری در خود پلت‌فرم داشته باشید؛ هرچند ممکن است نرخ‌های بهتری برای پاداش سود سالانه (APY) در پلت‌فرم‌های دیگر پیدا کنید. اتصال به پلت‌فرم‌های دیفای یونی سواپ و سوشی سواپ به جذابیت‌های تراست ولت می‌افزاید.

مزایا:

  • بیش از ۶۰ میلیون نفر کاربر جهانی
  • پشتیبانی از بیش از ۴.۵ میلیون ارز دیجیتال و NFT
  • دسترسی ساده به پلت‌فرم‌های دیفای مانند یونی سواپ و اوپن سی (OpenSea)
  • سپرده‌گذاری و مبادله سوآپ بدون کارمزد (تنها نقل و انتقال توکن کارمزد دارد)

معایب:

  • وابستگی به پرداخت با کارت اعتباری و نقدی مون پی (MoonPay)و سیمپلکس (Simplex)
  • عدم پشتیبانی از مرورگر فایرفاکس

بیشتر بخوانید : تراست ولت چیست

کیف پول دیجیتال غیرمتمرکز اوککس (OKX)

اوککس (OKX) در فهرست بهترین کیف پول های ارز دیجیتال غیرمتمرکز نامی آشنا است. کیف پول اوککس با پشتیبانی قوی از سوی یکی از صرافی‌های معتبر دنیا، دارای اپلیکیشن رایگان موبایل برای اندروید و iOS است.

پشتیبانی از پلت‌فرم‌های مختلف: کیف پول اوککس به بیش از ۲۰۰ صرافی دیفای متصل می‌شود. این قابلیت به خصوص برای سرمایه‌گذارانی که به دنبال سپرده‌گذاری، استفاده از بهترین پاداش سود سالانه، ییلد (Yield Farming)، پس‌انداز و موارد دیگر هستند بسیار مفید است.

مبادله سواپ: با استفاده از کیف پول اوککس می‌توانید نه تنها امکان انجام مبادله‌های سوآپ داخلی را داشته باشید، بلکه با دسترسی به بیش از ۲۰۰ صرافی و پلت‌فرم مختلف می‌توانید مطمئن باشید که از بهترین کارمزدها بهره‌مند شده‌اید.

کارمزدهای شفاف: هرچند اوککس در زمان مبادله سوآپ یا دریافت پاداش سالانه، اضافه‌بها دریافت می‌کند، اما تمام هزینه‌ها قبل از تأیید سفارش به صورت کاملا واضح و شفاف نمایش داده می‌شوند.

تنوع بلاک‌چین: کیف پول دیجیتال غیرمتمرکز اوککس با شبکه‌های مختلفی از جمله اتریوم، بایننس اسمارت چین و آربیتروم سازگاری دارد. در همین حال، می‌توانید شمار زیادی از توکن‌های نوظهور را هم در اوککس پیدا کنید. اما متأسفانه اوککس همچنان از بیت کوین پشتیبانی نمی‌کند.

مزایا:

  • کیف پول مناسب برای موبایل (iOS ، اندروید)
  • پاداش سالانه و کارمزدهای مناسب از بیش از ۲۰۰ صرافی دیفای
  • پشتیبانی از نگهداری و نقل و انتقال NFTها
  • سازگاری با ده‌ها شبکه بلاکچین و توکن‌های جدید و نوظهور

معایب:

  • عدم پشتیبانی از بیت کوین
  • رابط کاربری نه چندان ساده

کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز ترزور (Trezor)

ترزور

ترزور (Trezor) یکی از بهترین کیف پول های غیرمتمرکز برای سرمایه‌گذاری دراز مدت است. این کیف پول سخت‌‌افزاری ارزهای دیجیتال را با امنیت بالایی به دور از تهدیدهای احتمالی در فضای آنلاین نگه می‌دارد.

استفاده آفلاین: کیف پول ترزور ارزهای دیجیتال را به صورت آفلاین و به دور از سرورهای آنلاین نگه می‌دارد تا از ارزهای دیجیتال در مقابل حملات سایبری محافظت کند. به همین جهت، تزور بیش‌تر برای سرمایه‌گذاران صبور نه معامله‌گران فعال کاربرد دارد.

مشاهده لحظه‌ای: هر چند برای انجام تراکنش‌ها نیاز به رمز عبور کیف پول سخت‌افزاری دارید، اما می‌توانید با اپلیکیشن موبایل تزور وضعیت ارزهای دیجیتال خود را پیگیری کنید. می‌توانید موجودی خود را ببینید و بدون اینکه دارایی‌های خود را به خطر بیاندازید، از قیمت لحظه‌ای رمزارزهای خود باخبر شوید.

تنوع ارزهای دیجیتال: کیف پول دیجیتال غیرمتمرکز ترزور از غول‌های بازار از جمله بیت کوین، اتریوم، پالیگان و ریپل پشتیبانی می‌کند. با وجود کیف پول سخت‌افزاری ترزور می‌توانید از داشتن یک کیف پول امن برای ارزهای دیجیتال اطمینان حاصل کنید.

مزایا:

  • کیف پول دیجیتال غیرمتمرکز سخت‌افزاری
  • قیمت مقرون‌ به صرفه (برای مدل‌های میان‌رده حدود ۶۹ دلار)
  • پشتیبانی از بیش از ۱۰۰۰ ارز دیجیتال
  • بررسی لحظه‌ای موجودی ارزهای دیجیتال با اپلیکیشن موبایل

معایب:

  • قیمت بالای مدل‌های رده‌بالا (نزدیک به ۲۱۹ دلار)
  • عدم پشتیبانی مستقیم از مبادله سوآپ
  • وابستگی به پلت‌فرم‌های شخص ثالث برای پرداخت‌های پول فیات

ولت غیرمتمرکز بست ولت (Best Wallet)

بست ولت

بست ولت (Best Wallet) از جمله کیف پول‌های غیرمتمرکز منحصر به فرد و ایمن در بازار است. رابط کاربری قوی با قابلیت‌های متنوع بست ولت را به گزینه جذابی تبدیل کرده است.

اپلیکیشن موبایل: می‌توانید به سادگی با استفاده از یک ایمیل و یک رمز عبور چهار رقمی در کم‌تر از ۵ دقیقه کیف پول بست ولت را بسازید. خبر خوب اینکه کیف پول Best Walletنیازی به احراز هویت مشتری ندارد. می‌توانید برای امنیت بالاتر از احراز هویت دو مرحله‌ای یا شناسه اثر انگشت استفاده کنید.

سازگاری با شبکه‌های مختلف: بست ولت از بلاک‌چین‌های مختلف پشتیبانی می‌کند و یک صرافی غیرمتمرکز داخلی(DEX) دارد. از این رو، می‌توانید هزاران توکن را درون خود کیف پول مبادله و انتقال دهید.

مزایا:

  • قابلیت چند شبکه‌ای به‌همراه DEX
  • دسترسی به توکن بومی و سپرده‌گذاری
  • ثبت‌نام سریع بدون احراز هویت مشتری
  • قابلیت‌های امنیتی قوی
  • دسترسی به ارزهای دیجیتال جدید و نوظهور و NFTها

معایب:

  • عدم پشتیبانی از برخی قابلیت‌ها

سخن پایانی

کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز معمولا گزینه‌ای امن در بازار ارزهای دیجیتال است؛ به خصوص اگر کیف پول سخت‌افزاری همراه با اپلیکیشن موبایل به کار برده شود. بسیاری از سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند به دلایل ایمنی و اطمینان بیش‌تر از کیف پول دیجیتال غیرمتمرکز بهره ببرند. در مقابل، کاربران دیگری تنها به کیف پول‌های متمرکز اعتماد دارند. نهایتا تصمیم شما در کارکرد و آنچه از یک کیف پول ارز دیجیتال انتظار دارید خلاصه می‌‌شود. بنابراین بهتر است قبل از انتخاب نهایی تمام گزینه‌ها را با دقت بررسی کنید.

سوالات متداول

کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز چیست؟

کیف پول ارز دیجیتال غیرمتمرکز به کاربران اجازه کنترل کامل ارزهای دیجیتال را می‌دهد. برای این کیف پول‌ها نیازی به ثبت‌نام و احراز هویت در صرافی‌های متمرکز ندارید. نگهداری کلیدهای خصوصی به عهده خود کاربران است و هیچ طرف شخص ثالثی در نگهداری، ارسال و دریافت ارزهای دیجیتال نقشی ندارد.

تفاوت بین کیف پول متمرکز و غیرمتمرکز چیست؟

کیف پول‌های متمرکز را طرف‌های اشخاص ثالث مانند صرافی‌های ارز دیجیتال (نمونه معروف بایننس و کوین بیس) اداره می‌کنند. این نهادها کلیدهای خصوصی کاربران را نگه‌داری می‌کنند و برای استفاده از این کیف پول‌ها نیاز به احراز هویت مشتری است. اما کیف پول‌های غیرمتمرکز غیر حضانتی هستند، بنابراین کلیدهای خصوصی ارزهای دیجیتال در اختیار خود کاربران است.

آیا متاسک یک کیف پول غیرمتمرکز ارز دیجیتال است؟

بله، متامسک یکی از کیف پول‌های غیرمتمرکز ارز دیجیتال است که از سال ۲۰۱۶ شروع به کار کرده است. کیف پول متامسک از قابلیت‌های مختلفی از جمله نگهداری امن، ارسال، مبادله سوآپ و سپرده‌گذاری ارزهای دیجیتال پشتیبانی می‌کند.

امن‌ترین کیف پول دیجیتال غیرمتمرکز کدام‌ها هستند؟

دو کیف پول لجر (Ledger) و ترزور (Trezor) که هر دو کیف پول سرد هستند را می‌توان از جمله امن‌ترین کیف پول‌های غیرمتمرکز ارز دیجیتال دانست. اما اگر می‌خواهید از کیف پول‌های گرم یا نرم‌افزاری استفاده کنید، تراست ولت و متامسک گزینه‌های مناسبی هستند.

کدام ولت غیرمتمرکز کریپتوکارنسی کم‌ترین کارمزد را دارد؟

ولت‌های غیرمتمرکز کریپتوکارنسی کارمزدهای متفاوتی برای امور مختلف دریافت می‌کنند. اما مهم‌ترین کارمزد برای ارسال ارز دیجیتال است. کیف پول‌های بست ولت (Best Wallet)، زنگو (Zengo)، تراست ولت، متامسک و یونی سواپ از جمله کم‌ترین کامزدها را برای خرید ارزهای دیجیتال دریافت می‌کنند.

آیا تراست ولت یک کیف پول غیرمتمرکز ارز دیجیتال است؟

بله، تراست ولت (Trust Wallet) یک کیف پول غیرمتمرکز ارز دیجیتال است. باوجودی که تراست ولت از سال ۲۰۱۸ وارد خانواده صرافی بایننس شده، اما کاملا از این صرافی جدا است و همچنان به کاربران اجازه کنترل کلیدهای خصوصی و حفظ حریم خصوصی را می‌دهد.

درباره نویسنده

فرید کریمی

ثبت نظر جدید

0/200

[object Object] عکس

بهترین شبکه انتقال اتریوم کدام است؟ راهنمای جامع انتخاب شبکه ETH

شبکه انتقال اتریوم یکی از مهم‌ترین اجزای این پلتفرم محبوب بلاکچین است که نقش حیاتی در اجرای تراکنش‌ها و قراردادهای هوشمند ایفا می‌کند. انتخاب بهترین شبکه انتقال اتریوم به دلیل تأثیر مستقیم بر هزینه‌ها و سرعت انجام تراکنش‌ها، همواره مورد توجه...

۱۴ تیر ۱۴۰۳
0
0
[object Object] عکس

بهترین استراتژی ترید و معامله ارز دیجیتال کدام است؟

برای اتخاذ بهترین استراتژی ترید ارز دیجیتال باید ابتدا بهترین و کامل‌ترین آگاهی را از اتمسفر بازارهای معاملاتی آن داشته باشیم. تنها یک استراتژی یا الگوریتم معاملاتی نمی‌تواند معامله‌گر را در مواجه با ریسک و نوسان منحصربه‌فرد کریپتو بیمه کند. حتی...

۱۴ تیر ۱۴۰۳
0
0