خانه

Oncyber با استفاده از نرم‌افزار هوش مصنوعی GPT متن را به دنیاهای متاورس تبدیل می‌کند

Oncyber با استفاده از نرم‌افزار هوش مصنوعی GPT متن را به دنیاهای متاورس تبدیل می‌کند عکس

هوش مصنوعی به لطف مدل‌های پیشرفته‌ای همچونGPT  و همین‌طور رقبای شرکت اوپن‌‌ای‌آی (OpenAI) اخیرا سروصدای زیادی در دنیای فناوری به پا کرده و مدت‌ها است که در مورد قابلیت‌های بی‌انتهای آن بحث می‌شود. چنین مدل‌هایی می‌تواند با سرعت و دقت دیوانه‌واری متن و رسانه تولید کنند. از این رو، می‌توان انتظار داشت که در آینده‌‌ای نزدیک صنایع و تجربیات زیادی کاملا متحول شوند. حال به نظر یک اپلیکیشن متاورس-وب۳ دقیقا چنین کاری انجام داده است.

Oncyber یک پلتفرم ساخت دنیاهای سه‌بعدی است که از توکن‌های غیرقابل معاوضه‌ (NFT) متنوعی پشتیبانی می‌کند و به شدت نیز بین سازندگان و کاربران وب۳ پرطرفدار است. این پلتفرم چند روز قبل از یک قابلیت جدید هوش مصنوعی به نام مجیک کامپوزر (Magic Composer) رونمایی کرد. این قابلیت به کاربرانش اجازه می‌دهد که تنها با وارد کردن دستورات متنی محیط‌های کاملا شخصی‌سازی‌شده‌ای تولید کنند.

با پارسیان ان.اف.تی بیش‌تر در جریان اخبار دنیای متاورس قرار بگیرید:

پروژه های برتر متاورس در سال ۲۰۲۳

سناتورهای آمریکایی می‌خواهند جلوی استفاده نوجوانان از پلتفرم متاورس متا را بگیرند

نظر کارشناسان درباره برگزاری دادگاه در متاورس و آینده این فناوری در امور حقوقی

اپلیکیشن جدید از نسخه‌ی GPT 3.5 ابزار هوش مصنوعی ChatGPT  بهره می‌برد، اما به جای اینکه اطلاعات دقیقی از سراسر وب مانند شعر یا نقد کتاب یا حتی کدهای بلاک‌چین را برای کاربران تهیه کند، پیام‌های متنی را می‌گیرد و‌ آنها را به صورت دنیاهای متاورسی با محیط‌های جذاب و تماشایی تحویل می‌دهد.

تنها کافی است که کاربر یک خط متن وارد مجیک کامپوزر بکند و می‌تواند به‌صورت خودکار ظاهر و رنگ آسمان را تغییر دهد. همچنین کاربران می‌توانند آثار NFT یک هنرمند خاص را از طریق کیف‌ پول ارز دیجیتالی که به اپلیکیشن متصل است، وارد کنند و ظاهر و اندازه قاب‌های عکس را در محیط جدید به دلخواه خودشان تنظیم کنند. رایان بوطالب، بنیان‌گذار و مدیر عامل شرکت Oncyber در همین مورد اظهار داشت که مجیک کامپوزر تنها یک نسخه‌ی اولیه است.

کاربران می‌توانند با دستورات متنی در مجیک کامپوزر به راحتی محیطی سفارش‌سازی‌شده بسازند

بوطالب در این رابطه توضیح داد: «ما در نسخه‌ی بعدی می‌خواهیم که بتوانیم مردم ببینند می‌توانند هر خواب و خیالی [که در سرشان می‌بینند] را به یک بوم سه‌بعدی تبدیل کنند و نتیجه‌ تخیلات خود را مستقیم ببینند. و آنچه ساخته‌اند را نیز تغییر دهند. این اولین گام به سوی یک نتیجه نهایی بسیار بزرگ است که چندان از آن دور نیستیم.»

بوطالب در ادامه افزود که مجیک کامپوزر راهی در اختیار کاربران می‌گذارد تا به راحتی به آنچه می‌خواهند برسند. بنیان‌گذار و مدیر عامل شرکت Oncyber همچنین اعلام کرد که ابزار جدید شرکت به زودی قابلیت‌های بیش‌تری را نیز برای ساختن دنیاها در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا بتوانند در ماه‌های آینده محیط‌های بسیار غنی‌تری بسازند. او همچنین اظهار امیدواری کرد که این ابزار هوش مصنوعی در آینده برخی از پیچیدگی‌های خود را کاهش دهد و بتواند هرچه بیش‌تر روش‌هایی برای شخصی‌سازی فضاهای سه‌بعدی آنلاین در اختیار کاربرانش قرار دهد.

Oncyber ابزار هوش مصنوعی خود را از روز دوشنبه ۲۰ مارس (۲۹ اسفند ۱۴۰۱) برای گروهی از آزمایش‌کنندگان عرضه کرد. به گفته بوطالب احتمالا خیلی طول نمی‌کشد-شاید چند روز بعد- تا این قابلیت در اختیار عموم کاربران قرار گیرد. بوطالب همچنین گفت که امیدوار است قابلیت‌های پیشرفته‌تری را به مرور به ابزار هوش مصنوعی اضافه کند. او افزود که هدف Oncyber با گذشت زمان این است که محدودیت‌ها را برای کاربران خود کمتر کند.

Oncyber که در سال 2021 راه‌اندازی شد، از همان زمان تاکنون نام خود را به عنوان یکی از پلتفرم‌های محبوب دنیای متاورس بر سر زبان‌ها انداخت. این پلتفرم با توجه به قابلیت‌های خود شباهت‌های زیادی به سایر سرویس‌های بازی وب۳ و متاورس از جمله دیسنترلند (Decentraland) و سندباکس (The Sandbox) دارد.

منابع:decrypt

درباره نویسنده

فرید کریمی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

سال مهم برای متاورس! زاکربرگ امیدوار به موفقیت‌های چشمگیر

در دنیای فناوری، مجموعه Reality Labs از شرکت بزرگ متا که شبکه‌های اجتماعی را مدیریت می‌کند، در ماه‌های اخیر با چالش‌های مالی قابل توجهی روبرو بوده است. بر اساس گزارش مالی، این بخش تنها در سه ماه حدود ۴.۹۷ میلیارد دلار ضرر کرده است، در حالی که...

۱۱ بهمن ۱۴۰۳
[object Object] عکس

بنیان‌گذار پلت‌فرم گالا گیمز به جرم سرقت ۱۳۰ میلیون دلار ارز دیجیتال محاکمه می‌شود

بنیان‌گذاران پلت‌فرم گالا گیمز (Gala Games) اریک شیرمایر و رایت ترستون اخیرا درگیر پرونده‌های قضایی شده‌اند. در آخرین مورد، اریک شیرمایر مدیرعامل گالا گیمز، رایت ترستون را متهم به سرقت ۱۳۰ میلیون دلار ارز دیجیتال از پلت‌فرم بازی کسب‌ درآمد (Play...

۱۳ شهریور ۱۴۰۲