ارز گرین چیست؟ بررسی ارز دیجیتال گرین (GRIN)
فهرست مطالب
شناخت ارزهای دیجیتال یکی از عوامل بسیار مهم در فعالیتهایی همچون ترید، استیکینگ و خرید و فروش انواع داراییهای دیجیتال میباشد. به همین دلیل هم در این مطلب از مجله پارسیان کریپتو قصد داریم در خصوص ارزی به نام گرین اطلاعات جامعی را به افرادی بدهیم که سوالی تحت عنوان ارز گرین چیست؟ را در ذهن خود دارند.
ارز گرین چیست؟
گرین اشاره به نام یک ارز دیجیتال دارد که در ژانویه سال 2019 توسعه یافته و تمرکز خود را بر روی ناشناس بودن، مقیاس پذیری و انجام الزامات امنیتی از طریق پروتکل MimbleWimble قرار داده است. این رمزارز قابلیت تراکنشی کاملا ناشناس را ارائه میدهد، به طوری که نام نویسنده، نام گیرنده و حتی مبلغ تراکنش قابل رویت نیست.
مطالعه بیشتر : برای آشنایی با رمز ارز Bitcoin ، میتوانید مقاله مربوط به بیت کوین چیست، را در وب سایت مطالعه کنید .
تولد و شکلگیری رمز ارز GRIN
داستان تاسیس پروژه گرین مشابه داستان اختراع بیتکوین است، جایی که در روز پانزدهم ژانویه سال 2019 میلادی، یک توسعه دهنده ناشناس با نام مستعار Ignotus peverell از این رمزارز رونمایی کرد. عملکرد این پروژه از جهات متعددی با آنچه تاکنون در خصوص بلاکچین میدانستیم تفاوت دارد و دلیل آن این است که بر اساس پروتکل MimbleWimble عمل میکند.
اگر بخواهیم در مورد این پروتکل و ماهیت آن صحبت کنیم باید بگوییم که MimbleWimble بر ساخت یک بلاکچین کاملا ناشناس، مقیاس پذیر و خصوصی و سبک متمرکز است. در واقع این پروتکل نیازی به نگهداری و جمع آوری سوابق تراکنش های انجام شده برای هر فرد و به صورت دقیق ندارد .
و تراکنش ها از طریق تعامل مستقیم با کیفپولها صورت میپذیرد. پس، تراکنشها پیش از آن که در بلاکچین ثبت شوند، به صورت تماما ناشناس انجام میشوند.بنابراین وقتی صحبت از GRIN میشود ما با یک پروژه اوپن سورس و یک ارز رمزنگاری شده مواجه هستیم که انجام تراکنشهای الکترونیک را بدون محدودیت امکان پذیر میکند.
گرین مدت کوتاهی پس از رونمایی و در فوریه سال 2019 با واکنشی مثبت از سوی جامعه ارز دیجیتال مواجه شد. از نگاه سرمایهگذاری و مبتنی بر آنچه تاکنون در بازار رمزارزها اتفاق افتاده است، هولدرهای این رمزارز انتظار افزایش ارزش این رمزارز را با گذشت زمان و به دلیل پذیرش و استقبال گستردهتر از سوی افراد، صرافیها و خدمات دارند.
بیشتر بدانید : برای داشتن اطلاعات بیشتر مطالب مربوط به بلاکچین چیست را در وب سایت مطالعه کنید !
چه کسی خالق رمز ارز گرین است؟
پروژه گرین توسط هیچ شرکت یا کمپانی خاصی توسعه داده نشده و همانطوری که در بالا نیز به آن اشاره شد، توسط فردی با نام مستعار اگنوتوس پورل ایجاد شده است. البته ۶ توسعه دهنده دیگر هم در پشت این رمزارز وجود دارند که همگی به مانند موسس آن هویتی ناشناس داشته و از آنان اطلاعاتی به صورت عمومی در دسترس نیست.
همچنین گرین 79 مالیات دهنده از سرتاسر جهان دارد که رقم قابل توجهی به شمار میرود.پس باید گفت که پروژه گرین یک مدیرعامل رسمی یا یک تیم کاری شناخته شده ندارد و در حالی که توسط تعداد قابل توجهی از شرکتها و متخصصات مورد حمایت و توسعه قرارگرفته است، اما هیچ یک از آنها هدایت و کنترلی بر روی آن ندارند.
هدف از ایجاد رمز ارز گرین چیست؟
راهاندازی و توسعه ارز رمزنگاری شده گرین مبتنی بر حفظ حریم خصوصی بوده است. بنابراین میتوان آن را در کنار سایر ارزهایی که به مسئله حریم خصوصی اهمیت بسیار می دهند، همچون زیکش (Zcash) و مونرو (Monero) قرار داد. در سایت رسمی این پروژه توسعه دهندگان آن این بر این مسئله تاکید داشتهاند.
که هدف از ایجاد گرین ساخت رمزارزی بوده که بتوان در سرتاسر جهان از آن استفاده کرد. رمزارزی ساده، سریع، ایمن، قابل دسترس برای همه و البته بدون هیچ مرزی!بنابراین GRIN اهداف متعددی برای خود دارد و قرار است مزیتهای مختلفی را به بازار ارائه دهد که در ادامه به برجستهترین آنان خواهیم پرداخت.
- حریم خصوصی
یکی از پایههای اساسی رمزارز گرین این است که حریم خصوصی بایستی یک حق باشد و نه یک امتیاز یا نقطه قوت. به همین دلیل، این پروژه برای حفظ بهتر حریم خصوصی افراد، نیازمندی به پیگیری آدرسها و نیز مقادیر زیاد عملیات را از بین میبرد. بر این اساس، تراکنشها از طریق تعامل بین دو یا چند کیفپول ارز دیجیتال که در حال مبادله اطلاعات بایکدیگر هستند، صورت میگیرد.
بیشتر بخوانید : برای آشنایی با نحوه محاسبه نرخ هش میتوانید مقاله مربوط به هش ریت چیست ، را در وب سایت مطالعه کنید
در واقع این جایگزین سیستم سنتی شده است که در آن یک آدرس عمومی برای انجام هر تراکنش به اشتراک گذاشته میشود.این روش نیازمندی به ثبت جداگانه هر تراکنش را حذف میکند و همین باعث یکپارچه شدن تمامی عملیات انجام شده در یک بلوک واحد میشود.
بنابراین آنها به عنوان یک تراکنش بزرگ به حساب میآیند که در آن هیچ سابقه و اطلاعاتی در خصوص مبدا و مقصد تراکنش قابل دسترس و تشخیص نیست. این موضوع به نوعی این امکان که یک شخص بتواند یک تراکنش خاص را شناسایی و ردیابی کند را تا حد بسیار زیادی از بین میبرد.
- مقیاس پذیری
یکی از مشکلات و مسائلی که بسیاری از ارزهای دیجیتال با آن مواجه هستند، مقیاس پذیری است. در این مسئله، پروژه گرین با بهرهمندی و استفاده از رمزنگاری از طریق پروتکل MimbleWimble، اجازه ذخیرهسازی، بارگذاری و تایید را با فقط چند گیگ میدهد.این فرایند به شما این امکان را میدهد که احتیاجی به یک فضای ذخیرهسازی عظیم نداشته باشید.
و بتوانید داده های فراوان تراکنشهای گذشته را حذف کنید. در وبسایت رسمی GRIN دلیل این مسئله از سوی توسعه دهندگان این عنوان شده که این قابلیت در آینده از سقوط این پروژه که ممکن است با وزن زیاد خود در گذران زمان ایجاد شود، جلوگیری میکند. گفتنی است که مقیاس این بلاکچین به موازات تعداد کاربران و نه تعداد تراکنشهای تعیین میشود.
- دسترسی ، باز و غیر متمرکز بودن
با ایجاد و توسعه پروژه GRIN، توسعهدهندگان آن به دنبال ارتقای این مفاهیم به سطحی بالاتر و برتر میباشند. پروژه گرین بر اساس فلسفه اوپن سورس کار میکند که در آن به طور خاص هیچ شخص و هیچ چیزی کنترل و قدرتی بر روی پروژه ندارد. به همین خاطر، استخراج ارز گرین و نیز توزیع این رمزارز در دست جامعه آن است و بر اساس اصل عدالت و عدم تمرکز سازماندهی میشود.
در واقع با توجه به اهدافی که در خصوص آن صحبت کردیم، باید گفت که GRIN به تمام معنا به دنبال تبدیل شدن به یک پول دیجیتال ایدهال است زیرا از اطلاعات تراکنش و فرستنده و گیرنده محافظت میکند، در دسترس همه در هر کجاست و همچنین بر اصل غیرمتمرکز بودن تاکید دارد.
بیشتر بدانید : برای داشتن اطلاعات بیشتر از بهترین و امن ترین ولت های ارز دیجیتال مطالب مربوط کیف پول ارز دیجیتال چیست، را در وب سایت مطالعه کنید !
استخراج ارز گرین؛ پروتکل ها
الگوریتم اجماعی که پروژه گرین از آن بهره میبرد، با عنوان Cuckoo Cycle شناخته میشود که مدلی از الگوریتم اثبات کار (POW) است که به حفظ امنیت و نیز اعتبار عملیات داخل شبکه کمک میکند. البته به نوع خود برای استخراج توسط ASIC مقاوم است و به کمک پردازنده (CPU) و کارت گرافیک (GPU) که در دسترس افراد فراوانی قرار دارد، قابلیت استخراج دارد.
Cuckoo Cycle توسط یک دانشمند کامپیوتر هلندی با نام جان ترومپ توسعه یافته و از نظر مقاومت در برابر ASIC یکی از امیدوارکنندهترین پروتکلهای موجود است. این الگوریتم در درجه اول بر روی استفاده از حافظه به جای پردازنده و سرعت تمرکز دارد، پس زمان حل به پهنای باند حافظه مرتبط است.
دیگر ویژگی آن مصرف کم انرژی در مقایسه با سایر پروتکلهای اثبات کار است.با این حال، این را باید به یاد داشته باشیم که گرین با دو مدل تغییریافته از Cuckoo Cycle عمل میکند:
- Cuckaroo29 : این الگوریتم در مقابل استخراج توسط ASIC مقاومت داشته و امکان استراج به کمک کارت گرافیک و پردازنده را فراهم میکند. این موجب جذابیت این پروژه میشود و به کاربران و سرمایهگذاران بیشتری برای استقبال از گرین انگیزه میبخشد.
- Cuckatoo31+ : این الگوریتم با ساختار سختافزاری ASIC سازگاری دارد. با این حال، این مدل استخراج ارز گرین برای زمانی که شبکه آماده ماینینگ صنعتی باشد، در دسترس خواهد بود.
سوالات متداول
1 – ارز گرین چیست ؟
گرین یک ارز دیجیتال غیرمتمرکز و اوپن سورس است که با بهرهمندی از پروتکل Mimblewimble، بر حفظ حریم خصوصی و مقیاس پذیری تاکید دارد.
2 – مزایای استفاده از رمز ارز GRIN چیست؟
Grin مزایایی مانند حفظ حریم خصوصی، مقیاس پذیری، کارمزد پایین و سرعت بالای تراکنش را ارائه میدهد که آن را به یک گزینه عالی برای انجام تراکنشهای روزمره تبدیل میکند.
3 – GRIN را از کجا میتوان خرید؟
برای خرید و سرمایهگذاری در رمزارز گرین میتوانید به صرافیهایی همچون کوکوین و نیز Gate.io مراجعه کنید.
4 – ارزش رمز ارز گرین برای 5 سال آینده چقدر پیش بینی میشود؟
بر اساس تحلیل سایت bitcoinwisdom.io، با توجه به محبوبیت فزاینده بازار رمز ارزها و به خصوص خود پروژه گرین، میتوان ارزشی در حدود 0.412661 دلار را برای این رمز ارز در 5 سال آینده متصور شد.
درباره نویسنده
سام سوزنی
ثبت نظر جدید