خانه
بلاکچین تلگرام چیست؟ بررسی ارز TON و اخرین اخبار عکس

بلاکچین تلگرام چیست؟ بررسی ارز TON و اخرین اخبار

احتمالا در خصوص بلاکچین تلگرام در حدود چند سال اخیر، چیزهایی به گوشتان خورده باشد. حال، اگر موافق باشید ما با دید و آگاهی دقیق‌تری به موضوع نگاه کنیم. تمام نکات و ویژگی‌های اختصاص یافته به این پروژه را مورد بررسی قرار داده و دلایل مخالفت‌های موجود در ارتباط با این موضوع را نیز، خواهیم گفت.

اگر با دقت و حساسیت بالایی این مطلب را مطالعه بفرمایید متوجه تمام ماجرا در خصوص بلاکچین تلگرام و ناموفقیت‌های آن در این زمینه خواهید شد. شاید عده‌ای هنوز درصدد بهره گیری از نام بلاک چین تلگرام و سودآوری آن به کام خود هستند.

ولی شما که در حال مطالعه این خبر مهم در خصوص صفر تا صد بلاکچین تون هستید، دیگر هیچ سخن منفعت طلبانه در این باره را قبول نخواهید کرد زیرا به تمام مسائل موجود در این باره آگاهی پیدا می‌کنید.

بلاکچین تلگرام چیست؟

بلاکچین تلگرام در یک نگاه

در میان عقاید عامیانه، بر این نظرند که بستر فناوری بلاکچین در تلگرام روشی برای دور زدن فیلترهای تلگرام بود. در حالی که موضوع، چیز دیگری است. مهمترین و اصلی‌ترین دلیل وجود بلاکچین تلگرام نه به خاطر دور زدن فیلترینگ بلکه برای حضور در بازارهای انواع ارز دیجیتال می‌باشد. موسسان تلگرام بر این عقیده هستند که با دستیابی به بازارهای بزرگ دیجیتال بتوانند رشد بیش از 500 میلیون دلاری را تجربه کنند.

فناوری بلاکچین در تلگرام با عنوان اختصاری TON به افراد معرفی شد که می‌توانید قیمت ارز تون را از پارسیان کریپتو مشاهده کنید. عبارت کامل آن The Open Network می‌باشد. در زمانی که بحث بر سر ایجادِ بلاکچین تلگرام بود این عقیده را داشتند که در شرایطی که موفقیت با این هدف همراه شود، رسیدن به هدف‌های بعدی آسان بوده و خرید و فروش ارز دیجیتال منحصر به تلگرام با جدیت پیش خواهد رفت. علاوه بر این، این نظریه مطرح می‌شد که هیچ سازمانی توان محدود کردن چنین برنامه‌ای را ندارد. اما با موانعی که در ادامه خواهیم گفت با شکست مواجه شد.

موضوع بلاکچین تلگرام چه زمانی مطرح شد؟

موضوع بلاکچین تلگرام چه زمانی مطرح شد؟

در سال‌هایی که بستر تلگرام از دسترس خارج شد و موضوع فیلترینگ به میان آمد، فناوری بلاکچین در تلگرام رنگ و روی تازه‌ای گرفت. همانطور که بیان شد در اذهان عمومی این باور رشد کرد که با بلاکچین تلگرام، منتفی شدن فیلترینگ روی کار خواهد آمد و تمام مشکلات افراد در این زمینه رفع خواهد شد.

در همین ابتدا بهتر است به این نکته توجه داشت که بلاکچین تلگرام برای فیلترینگ نبود بلکه راه را برای ورود به بازارهای خرید و فروش ارز دیجیتال هموار می‌کرد.استفاده از بلاکچین تلگرام برای تامین زیر ساخت‌های مالی و ارتباطی بود. وجود بیش از 180 میلیون در تلگرام باعث می‌شد تا رسیدن به این هدف بسیار سریعتر و راحت‌تر باشد.

در این صورت عموم مردم از ارزهای دیجیتال حمایت حداکثری می‌کردند چرا که تلگرام یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های موجود بود و بخاطر مزایای بلاکچین معرفی شده از سوی آن نیز، اعتبار و محبوبیت خاصی در بین افراد داشت.دلیل اصلی تخصیص فناوری بلاکچین در تلگرام به خاطر متمرکز بودن آن بود.

که با شبکه‌های غیر متمرکز ترکیب شده و رسیدن به یک هدف سودآور خالص در چند قدمی، قابل دستیابی بود. در آن زمان بر این باور بودند که با همکاری تلگرام در زمینه ارزهای دیجیتال علاوه بر افزایش اقتصاد کریپتوکارنسی، حمله‌ها و آسیب‌هایی که متوجه تلگرام می‌شد به حداقل می‌رسید.

بلاکچین تلگرام چه زمانی عرضه می‌شود؟

بلاکچین تلگرام چه زمانی عرضه می‌شود؟

اگر بخواهیم حقیقت ماجرا را برای شما بیان کنیم، به نظر می‌رسد هیچ تاریخ دقیق و موثقی برای عرضه بلاکچین تلگرام بیان نشده است. به همین وجود شایعات و بسترهای تقلبی و جعلی شدت گرفته است. همین مسئله باعث سوءاستفاده برخی افراد و سازمان‌ها در این باره شده است تا از آب گل آلوده ماهی گرفته است.

و افراد ناآگاه در زمینه بلاکچین را به گرداب سراب مانندی در خصوص معاملات ارز دیجیتال تلگرامی فرا بخوانند. حتی برخی کلاهبرداران، کیف پول‌هایی برای بلاکچین تلگرام شکست خورده معرفی می‌کنند و شرایط را طوری جلوه می‌دهند که انگار بازار این نوع ارز به شدت داغ است.

اما افرادی آگاه مانند شما با مطالعه این مطالب از فریب و کلاهبرداری چنین بخش‌هایی آگاهی خواهید داشت. در حقیقت طبق پیش بینی‌هایی که در زمان ظهور بلاکچین تلگرام مطرح شده بود، این ادعا وجود داشت که در اواخر سال 2020 بلاکچین تلگرام روی کار خواهد آمد اما با توجه به گذشت حدود 2 سال از این تاریخ هنوز هیچ انتشاری در این باره صورت نگرفته است.

ویژگی‌ هایی که باعث می‌شد بلاکچین تلگرام جذاب باشد.

ویژگی‌ هایی که باعث می‌شد بلاکچین تلگرام جذاب باشد

شبکه TONیا همان بلاکچین تلگرام قرار بود ویژگی‌های عالی و مطلوبی ارائه دهد. به عنوان مثال، نگهداری توزیع شده، عرضه پروکسی‌هایی که مرتبط به شبکه بودند، ساخت و ایجاد شبکه چند بلاکچین، عرضه شبکه‌های همتایی کامل، ساخت شبکه‌های سریع، ساخت رمزارزهای نوین، معرفی موقعیت برای نرم افزارهای غیر متمرکز، DNS و… مزیت‌هایی بودند که در صورت موفق آمیز بودن بلاکچین تلگرام شکل می‌گرفتند.

بیشتر بخوانید: پرایس اکشن چیست

ادعاهای مختلف دوروف درباره بلاکچین تلگرام

ادعاهای مختلف دوروف درباره بلاکچین تلگرام

پاول دروف چند سال بعد از انتشار اولین توئیت خود درباره عرضه بلاکچین تلگرام، مجددا در چند وقت اخیر این بار در پست تلگرامی خود موضوعی منتشر کرد و از شکست این پروژه جذاب خبر داد. او مدعی شد که پروژه TON و ارز دیجیتال تلگرام که قرار بود. با عنوان GRAM مورد توجه قرار گیرد.

به دلایلی از موفقیت بازمانده است. همچنین اعلام کرد که قصد دارد خود را درگیر مسائل بلاکچین تلگرام نکند.طی اظهارات مدیر عامل تلگرام می‌توان به این نتیجه رسید که بلاکچین تلگرام پس از حدود 2 سال فعالیت مستمر در این حوزه، به دلایل قانونی و موانع موجود بر سر آن از طرف دولت آمریکا دستور توقف، اخذ کرده است. این شرایط باعث شد تا ارائه و معرفی کامل بلاکچین تلگرام قبل از اینکه به طور کامل عرضه شود، توقف یافته و انتشار پیدا نکند.

چه سازمان‌هایی چوب، لای چرخ بلاکچین تلگرام گذاشتند؟

البته نظر پاول دوروف بر این است که آمریکا، اصلی‌ترین مانع تراشی‌ها را بر سر این پروژه عظیم قرار داده است. البته او معتقد موضوع به اینجا ختم نشده است. آمریکا تذکر داده است نه تنها در این کشور بلکه در هیچ کجای دنیا، اجازه استفاده از بلاکچین تلگرام وجود نخواهد داشت.

و این موضوع از طریق دادگاه پیگیری خواهد شد. دلیل تاکید دولت آمریکا بر عدم ادامه فعالیت بلاکچین تلگرام در نقاط مختلف جهان بدین شرح است. دولت بر این عقیده است که اگر در جایی غیر از آمریکا چنین پروژه‌ای اقدام به فعالیت نماید، بدون شک شهروندان آمریکایی تلاش خواهند کرد تا از راه‌های مختلف به زیر ساخت‌های ارزهای دیجیتال دسترسی پیدا کنند. با این حساب، شبکه تون نباید در هیچ کجا ادامه یابد.

نظرات دوروف و مدیر عامل تلگرام در خصوص سیاست‌ های آمریکا

نظرات دوروف و مدیر عامل تلگرام در خصوص سیاست‌ های آمریکا

در این بین، مدیر عامل تلگرام نیز، سیاست‌های پیش گرفته دولت آمریکا را انتقاد کرد. او به این موضوع با دید بی طرفانه نگاه کرد و بیان داشت، با این تصمیم آمریکا معلوم می‌شود آنها اختیارات کشورهای دیگر را نیز، به دست گرفته‌اند و خود را مشخص کننده نهایی در تمام موضوعات می‌دانند.

او با اظهار تاسف به این نکته بیان داشت، در حال حاضر اقتصاد بسیاری از کشورهای جهان به آمریکا وابسته است و و این کشور می‌تواند با داشتن اختیارات دلاری خود، اقتصاد هر کشوری را تحت تاثیر خود قرار دهد.پاول دوروف نیز در این باره سکوت نکرد و اظهار کرد.

با این توضیحات به نظر می‌رسد اقتصاد دیگر کشورها که 96 درصد از مردم جهان را تشکیل می‌دهند به دست آمریکا است که 4 درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد.علاوه بر این از تمام تلاش‌های صورت گرفته از سوی تلگرام تشکر کرد.

و بیان داشت تلگرام برای ساخت زیر ساخت غیر متمرکز در زمینه ارز دیجیتال و بلاکچین تلگرام از جان و دل مایه گذاشت. اما مشکلاتی بر سر راه وجود داشت که امیدوار است در آینده این موانع برطرف شده به کمک ظرفیت‌های موجود در چند سال بعد مواضع دولت نیز، در این باره تغییر کند.

بیشتر بخوانید: شاردینگ چیست

کلام آخر

در این قسمت از مقاله خبری قصد داریم خلاصه مطلبی درباره بلاکچین تلگرام به شما عزیزان، ارائه دهیم. تلگرام در سال 2017 منتشر کرد که قصد ورود به بازارهای ارز دیجیتال را دارد و در این بازار با عنوان TON به فعالیت می‌پردازد. اشتیاق و هیجان تلگرام برای ورود به این بازار کاملا مشهود بود چرا که با وجود میلیونها کاربر ثابت و وفادار خود می‌توانست سود قابل توجهی به دست آورد.

که هم برای خود و هم برای مشترک‌هایی که عضو این پلتفرم هستند جذابیت داشته باشد.این بستر در حالی که قصد داشت توکن‌های گرام و موضوع بلاکچین تلگرام را به افراد معرفی کند از سوی دولت آمریکا و با دریافت حکم قانونی از بورس آمریکا، مجبور به عدم انتشار گرام شد و همان زمان این چالش جذاب با توقف و شکست روبرو شد.

اگر قرار بود چنین قابلیتی بر روی تلگرام فعال شود، همان فعالیت‌های سابق این پیامرسان حفظ می‌شد و افراد می‌توانستند علاوه بر انتقال اطلاعات، پول جدید و نوین مانند بیت کوین، اتریوم و… را توسط تلگرام به دست آورند.در حقیقت؛ توسعه دهندگان این بستر قصد داشتند پلتفرم غیر قابل نفوذ را با حامی گرفتن از ارز دیجیتال ایجاد نمایند که از لحاظ فیلترینگ نیز، در امان باشد. شباهت زیاد این پروژه به Libra در Facebook می‌باشد.

سوالات متداول

۱. بلاکچین تلگرام چیست؟

بلاکچین تلگرام پروتکلی است که برای ارسال پول و بقیه‌ی دارایی‌ها در اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام به کار می‌رود. این پروتل با بهره بردن از فناوری بلاکچین این امکان را فراهم می‌کند تا کاربران تلگرام بدون واسطه‌ بانکی یا سایر خدمات پرداخت، نقل و انتقال پول و سایر دارایی‌های دیجیتال را انجام دهند.

۲. ارز ton چیست؟

ارز ton در واقع ارز بومی بلاکچین تلگرام است. ارز ton با هدف انجام مبادلات سریع، بسیار ارزان و همین‌طور کاربرپسند وارد دنیای ارزهای دیجیتال شده است.

۳. آینده پروژه TON چه خواهد بود؟

بلاکچین تلگرام که با نام اختصاری TON از آن یاد می‌شود، نقشه‌‌ی راهی که مشخص کرده تا به حال به تمام اهداف خود رسیده است و قرار است در آینده به موفقیت‌های بیشتری نیز دست پیدا کند. از اهداف پیش‌روی پروژه بلاکچین تلگرام TON ایجاد یک لایه‌ی پروکسی و وب‌سایت مخصوص پروژه و همین‌طور فضای ذخیره‌سازی اشاره کرد. همچنین ادغام با شبکه بیت‌کوین و پشتیبانی از ماشین مجازی بلاکچین‌ها از دیگر برنامه‌های پروژه بلاکچین تلگرام TON است.

۴. آخرین خبرها از بلاکچین تلگرام کدام است؟

از آخرین خبرها از بلاکچین تلگرام می‌توان به مناقصه‌ای که برای فروش نام‌های کاربری حساب‌های شخصی و کانال‌ها بر روی بلاکچین تلگرام TON انجام گرفت اشاره کرد. حراج نام‌های کاربری تلگرام یکی از ایده‌های قدیمی پاول دوروف بود که نهایتا اواخر سال ۲۰۲۲ تحقق پیدا کرد.

درباره نویسنده

الهام زارع

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

کارت‌های امروز راکی رابیت 29 شهریور 1403؛ دو میلیون سکه رایگان امروز رو دریافت کن!

بازی راکی رابیت یکی از بازی‌های تلگرامی جدید است که شباهت زیادی به همستر کامبت دارد. در این بازی، شخصیت اصلی یک خرگوش مبارز است و بازیکنان باید خرگوش خود را با روش‌های مختلف برای مبارزه آماده کنند.

در این بازی می‌توانید از انواع روش‌ها...

۲۹ شهریور ۱۴۰۳