خانه
واقعیت مجازی چیست؟ همه چیز درباره دنیای VR + معرفی تجهیزات عکس

واقعیت مجازی چیست؟ همه چیز درباره دنیای VR + معرفی تجهیزات

واقعیت مجازی VR شبیه‌ سازی محیط‌های فیزیکی در دنیای واقعی با استفاده از قدرت بالای کامپیوترها و طراحی گرافیک است. برخلاف تعامل‌های معمول، واقعیت مجازی امکان تغییر و کنترل محیط را به کاربر می‌دهد و تخیل او را به نزدیک‌ترین فاصله از واقعیت می‌رساند.

برای ایجاد این احساس حضور و شبیه‌سازی صوتی-بصری، از هدست‌‌ها، عینک‌ها و کلاه‌های اختصاصی VR استفاده می‌شود. این تجهیزات به کاربر محیطی سه‌بعدی را عرضه می‌کنند که تصاویر آن محصول سناریو‌سازی طراحی گرافیک واقعیت مجازی و مجموعه‌ای از بازخوردها است که در تعامل با کاربر خلق می‌شوند.

بهترین مثال از کاربرد و فضای حاصل از فناوری واقعیت مجازی، متاورس است؛ جایی که چندین دنیای مستقل و محصول تفکرات و اهداف مختلف به تعاملی باورنکردنی و حرکتی مستمر بر لبه‌های هیجان‌انگیز فناوری بدل می‌شوند. بخصوص، با قدرت گرفتن دنیای کریپتو و مفاهیم دیفای، دنیا در حال تجربه یک محیط دیجیتال جدید حاصل از ترکیب VR و بلاک‌چین است.

واقعیت مجازی چیست؟

واقعیت مجازی چیست؟

VR یا Vritual Reality تصور و تجربه واقعیت فیزیکی بدون امکان لمس اشیاء موجود است. به عبارتی، VR یک نرم‌افزار کامپیوتری است که از طریق چشم‌ها، حس لامسه و گوش‌های شما، فریم‌های تصویر را به یک اتفاق در حال رخداد تبدیل می‌کند و شما جزئی از شبیه‌سازی و آغشته به محیط آن می‌شوید.

برای مثال، فرض کنید به شما یک هدست داده می‌شود که به محض پوشیدن آن، تمام آنچه در یک بازی در جریان است را به‌گونه‌ای احساس می‌کنید که انگار بخشی از آن بازی هستید. مهم‌تر از همه اینکه، در VR کاربر ازطریق ابزارهای فیزیکی می‌تواند محیط شبیه‌سازی شده را کنترل و برای آن سناریو تعریف کند.

ازطرفی، بسیاری VR را تقریبی از واقعیت می‌دانند؛ جایی که سخت‌افزار و نرم‌افزار ادغام می‌شوند تا حس‌های انسانی را با نزدیک‌ترین شباهت ممکن بازسازی کنند. هدف سازنده، انتقال حداکثری حواس و تمرکز کاربر به محیطی خارج از فیزیک اطراف و تجربه شرایطی از پیش تعیین‌شده و تعامل‌پذیر است.

تاریخچه واقعیت مجازی

فناوری‌های Virtual Reality برپایه ایده‌هایی ساخته شده‌اند که تاریخ عرضه و ایجاد آن‌ها به دهه‌های اول 1800 و اولین تجربه‌های انسان از عکاسی برمی‌گردد. در سال 1838، اولین استریوسکوپ اختراع شد که در آن از آینه‌های دوقلو برای نمایش یک تصویر استفاده می‌شد.

در ادامه، استریوسکوپ‌ها به View-Masterها تحول یافتند که از ترکیب چندین عکس و یک محور متحرک برای نمایش تصاویر استفاده می‌کردند. از View-Masterها هنوز هم در نمایش نقاط توریستی، اشکال کودکانه و تصاویر هولوگرافیک استفاده می‌گردند؛ آن‌ها پدربزرگ‌های هدست یا عینک‌های مجازی کنونی هستند.

تاریخچه واقعیت مجازی برمی‌گردد به اواسط دهه 1980، زمانی که Jaron Lanier، بنیانگذار VPL Research، آغازگر خلق و توسعه تجهیزاتی ازجمله عینک و دستکش‌های حسی بود که برای اولین تجربه‌ها از VR استفاده می‌شدند.

در همین دهه بود که ناسا وارد دنیای VR شد و با تولید سیستم VIEW، تاریخچه واقعیت مجازی را وارد مرحله جدیدی از کاربرد فناوری در صنایع و فعالیت‌های انسانی کرد. هم‌زمان با رشد فناوری و قدرت خلق محیط‌های کامپیوتری، ابزارها و سطح تعامل کاربر با محیط مجازی ارتقاء یافت و ایده‌های جاه‌طلبانه‌ای چون دنیای متاورس شکل گرفتند.

پیشنهاد می کنیم مقاله حباب قیمت چیست را حتما مطالعه کنید.

انواع مختلف واقعیت مجازی

VR متناظر با سطح شبیه‌سازی، احساسات درگیر در تجربه کاربری و عمق گرافیک و بعد آن، به انواع مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود. طبقه‌بندی زیر کلی‌ترین حالت‌ها و خلاقانه‌ترین فناوری‌های محصول این تفکر شبیه‌سازی و تقریب واقعیت هستند.

واقعیت مجازی غیرفراگیر

این نوع از Virtual Reality تجربه‌ای مجازی و مبتنی بر کامپیوتر است که کاربر را قادر به کنترل شخصیت‌های محدودی از محیط و فعالیت‌های درون برنامه می‌کند. در این سطح از شبیه‌سازی، کاربر در تعامل کامل با محیط مجازی نیست و دنیای اطراف و واقعیت همچنان بخش عمده تجربه شخصی او را تشکیل می‌دهند.

به‌عبارتی، در نوع غیرفراگیر چند حس از انسان و به‌صورت محدود در محیط مجازی غوطه‌ور می‌شوند و کاربر اتصال عمیق‌تری با واقعیت روزمره خود دارد. مثال واضحی از این سطح از تعامل مجازی بازی‌های کامپیوتری معمول است که کاربر یک یا چند کاراکتر را تحت کنترل دارد اما این کنترل باعث خروج موقت او از دنیای اطراف خود نمی‌گردد.

پیشنهاد می کنیم مقاله بهترین توکن های حاکمیتی را نیز حتما مطالعه کنید تا با برترین Governance Token های بازار کریپتو آشنا شوید.

واقعیت مجازی فراگیر

برخلاف نوع قبلی، در واقعیت مجازی فراگیر تجربه کاربری به بالاترین سطح از قطع اتصال از واقعیت و غوطه‌ ور شدن در دنیای شبیه‌ سازی شده می‌ رسد. بنابراین، شما (احساسات و تجربه ذهنی شما) وارد دنیایی می‌ شوید که برنامه‌نویسی شده، اما امکان کنترل و تغییر در آن برای شما لحاظ شده‌ است.

در این نوع از Virtual Reality، کاربر و سازنده ابزار هزینه بیشتری را متقبل می‌ شوند و ابزارهای سخت‌ افزاری و برنامه‌ های کامپیوتری بیشتر و پیشرفته‌ تری لازم‌ اند. به‌ ویژه، کلاه، عینک، دستکش و سایر پوشیدنی‌ های حسی مختلف برای این تجربه عمیق دنیای موازی و مجازی به کار می‌ روند.

نمونه‌ای گویا از این نوع از VR، بازی‌های کامپیوتری است که از حسگرهای متعدد برای تعامل حداکثری بهره می‌گیرند و کاربران را در بالاترین سطح از تجربه مجازی و خروج از دنیای واقعی، در مقابل هم قرار می‌ دهند. متاورس به عنوان رویای VR، نمونه‌ای دیگر از نوع فراگیر و برای قطع اتصال کامل انسان از واقعیت و شنا در 0 و 1‌ های برنامه‌ی شبیه‌ سازی است.

واقعیت مجازی نیمه ‌فراگیر

واقعیت مجازی نیمه ‌فراگیر

اگر دو سطح قبلی از تجربه VR را باهم تلفیق کنیم، به واقعیت مجازی نیمه فراگیر می‌رسیم. در این حالت، هدست VR یا صفحه نمایش یک کامپیوتر شما را به یک سفر گرافیکی سه بعدی می‌برد و حواس دیگر شما در هوشیاری دنیای واقعی می‌مانند و تعامل چندانی با محیط شبیه‌سازی ندارند.

حرکت ماوس کامپیوتر بر روی صفحه نمایش آن و اعمال کنترل در برنامه‌های مختلف، یا صفحه لمسی یک گوشی همراه، نمونه‌های واضحی از نوع نیمه فراگیر هستند. در این حالت، برخلاف نوع غیرفراگیر، تمام تمرکز سیستم بر روی شما و تصمیماتی است که برای تجربه محیط مجازی می‌گیرید.

واقعیت مجازی مشارکتی

چنانکه از نام آن پیداست، در واقعیت مجازی مشارکتی کاربران مختلف به یک شبکه ارتباطی مجازی متصل می‌شوند و در قالب آواتارهایی با یکدیگر تعامل دارند. این محیط شبیه‌سازی شده، به کاربران مختلف از هر نقطه از دنیا امکان صحبت، همکاری و کنترل یک پروژه یا بازی را می‌دهد.

واقعیت افزوده

واقعیت افزوده یا AR به فناوری اطلاق می‌شود که در آن، محیط واقعی با محیط محصول برنامه‌های کامپیوتری ترکیب می‌شود. درواقع، واقعیت افزوده به کاربر این امکان را می‌دهد که در محیط دنیای واقعی، با اشیاء و فرایندهای مجازی تعامل داشته باشد.

واقعیت افزوده یک ابزار بسیار کاربردی برای تجارت است؛ برای مثال، مشتریان می‌توانند انواع لباس‌ها یا هر پوشیدنی دیگر را به صورت مجازی بپوشند و رنگ، فرم و اندازه آن‌ها را متناسب با گزینه‌های ممکن انتخاب کنند. نمونه دیگر از AR، بازی Pokemon Go است که در ماه‌های اول عرضه، غوغایی در تمام جغرافیای جهان برپا کرده بود.

تجهیزات واقعیت مجازی

با وجود اینکه دنیای واقعیت مجازی هنوز در ابتدای مسیر تکامل خود قرار دارد اما در حال حاضر هم تجهیزاتی برای این تکنولوژی تولید شده که به شرح زیر هستند:

  • دستکش های واقعیت مجازی
  • دسته‌ های کنترلر واقعیت مجازی
  • هدست های واقعیت مجازی
  • و…

عینک واقعیت مجازی چیست؟

عینک واقعیت مجازی چیست؟

وقتی صحبت از تجهیزات واقعیت مجازی به میان می‌آید، اولین دستگاهی که ذهن افراد را درگیر خود می‌کند، عینک یا هدست است. لذا در پاسخ به عینک واقعیت مجازی چیست؟ باید بگوییم این دستگاه که اولین نسخه حرفه‌ای آن به تازگی و در سال 2023 توسط کمپانی اپل رونمایی شده، امکانات منحصربه‌فردی دارد.

البته حتما نسخه‌های قدیمی این عینک را به خاطر می‌آورید که با قرار دادن گوشی موبایل در آن، می‌توانید تصاویری را به صورت سه‌بعدی تماشا کنید. البته حالا دیگر این نسخه از عینک واقعیت مجازی دیگر هیچ جذابیتی در این فراجهان ندارد و با وجود تکنولوژی‌های بی‌نظیری که کمپانی اپل در محصول خود به نام ویژن پرو مطرح نموده، رویای ورود به متاورس را بیش از پیش به واقعیت نزدیک نموده.

پیشنهاد می کنیم مقاله انواع کیف پول بیت کوین را حتما مطالعه کنید.

دلایل اصلی در محبوبیت VR

دلایل زیادی برای محبوبیت Virtual Reality و افزایش پروژه‌ها و ابزارهای آن وجود دارند که در ادامه به چند نمونه شاخص از آن‌ها می‌پردازیم:

تجربه‌ ای همه‌ جانبه و پر از احساس

با افزایش و توسعه فناوری‌های مختلف و ابزارهای متناظر با آن‌ها مانند هدست و دستکش‌های حسی، بخش بیشتری از آگاهی انسان به دنیاهای شبیه‌سازی شده منتقل می‌شود و تجربه همه‌گیری برای ذهن او حاصل می‌گردد. به‌ویژه، هرچقدر این دنیاها واقعی‌تر به نظر آیند، ذهن انسان تمایل بیشتری برای ماندن و تعامل با آن‌ها دارد.

افزایش سطح تعامل و ایجاد شبکه‌ های اجتماعی

در دنیای VR شما می‌توانید با هرکسی از هرکجای دنیا ارتباط بگیرید و تعاملی فراتر از نوشتار و تماس تصویری داشته باشید. بخصوص، درصد بالایی از مردم این شیوه از تعامل را ایمن‌تر می‌دانند و در اولین آشنایی‌ها، ترجیح می‌دهند کنترل بیشتری بر محیط و امکان قطع ارتباط داشته باشند.

بازی های واقعیت مجازی

تقریبا 90 درصد از پروژه‌های واقعیت مجازی یک منشأ تفریحی و برای ایجاد سرگرمی دارند. نمونه بارز آن بازی های واقعیت مجازی کامپیوتری و تلاش گرافیکی زائدالوصف برای ایجاد تجربه نزدیک به واقعیت در محیط و فعالیت‌های آن‌ها است. بخصوص، کاربران و بخصوص جوانان، انرژی و اشتیاق بیشتری خرج پلتفرم‌های سرگرم کننده خواهند کرد و برای بقای آن‌ها دست به هر سرمایه‌گذاری و مشارکتی می‌زنند.

فرار از دنیای واقعی و ورود به دنیای واقعیت مجازی

فرار از دنیای واقعی و ورود به دنیای واقعیت مجازی

یک استفاده فوق‌العاده مهم از Virtual Reality، قابلیت آن در پرت کردن حواس کاربر از دنیای واقعی و مشکلات استرس‌زای آن است. به محض قرار دادن هدست، کاربر شبیه شیرجه زدن در استخر، احساس عمیق و تفکیک‌شده‌ای از واقعیت را تجربه می‌کند. همچنین، مطالعات زیادی در دنیای روانشناسی تأثیر مثبت دنیای مجازی و متاورسی بر کاهش استرس را نشان داده‌اند.

مقرون به صرفه بودن Virtual Reality

یک مولفه دیگر از واقعیت مجازی که باعث محبوبیت و توسعه هرچه بیشتر آن شده، مقرون به صرفه بودن آن و امکان استفاده برای سطوح مختلف از جامعه است. تا چند سال پیش، تنها اشخاص ثروتمند قادر به تجربه آن بودند، اما VR اکنون به یک ابزار و محیط در دسترس تبدیل شده و بلاک‌چین و ابزارهای آن کمک شایانی به این تسهیلات کرده‌اند.

سازگاری واقعیت مجازی با فرایندهای آموزشی

یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های دنیای VR، کاربرد فوق‌العاده آن در تفهیم مبانی علمی و عملی به دانشجویان و کارکنان سازمان‌ها است. به‌ویژه، با افزایش دسترسی به اینترنت پرسرعت و تمایل بیشتر مردم به دورکاری، Virtual Reality به یک محیط قابل ‌اتکا، منعطف و قابل توسعه برای امور آموزشی تبدیل شده است.

پروژه‌های کریپتو با مبنای VR

در این بخش به چند پروژه جذاب از دنیای کریپتو می‌پردازیم که با ترکیب مبانی بلاک‌چین و VR، تلاش کرده‌اند از ابزارها، کاربردها و ماهیت هر فناوری به نفع دیگری استفاده کنند و تجربه سیستم‌های غیرمتمرکز را وارد دنیای VR کنند.

پروژه Highstreet

Highstreet یک پروژه غیرمتمرکز MMORPG (بازی نقش‌آفرینی چندنفره آنلاین) است که بر پایه اصول بلاک‌چین و در قالب واقعیت افزوده طراحی شده است. به‌ویژه، Highstreet به کاربران خود امکان خرید از برندهای مختلف و مشهور جهان، بازی هم‌زمان و چندنفره و معاملات NFT را می‌دهد.

توکن آن HIGH، برای ورود کاربران و سیستم پاداش‌دهی در بازی‌ها و خرید تعریف شده است. این توکن در بازارهای رمزارز خرید و فروش می‌شود و معاملات آن تغذیه اقتصادی و اعتباری این شبکه به‌منظور خرید و بازی توأم در پلتفرم است.

با خرید توکن‌های بومی، کاربران می‌توانند در تصمیمات و تغییرات استراتژیک بلاک‌چین شرکت داشته باشند. همچنین، توکن STREET به صورت اختصاصی برای بازی‌های مجازی شبکه، مانند خرید تجهیزات جنگی یا اقامت در هتل، تعریف شده است.

پیشنهاد می کنیم مقاله nft چیست را حتما مطالعه کنید.

 پروژه CEEK VR

 پروژه CEEK VR

پروژه جذاب دیگر، پلتفرم محبوب CEEK VR است که از واقعیت مجازی برای ایجاد ارتباط بین افراد مشهور و طرفداران آن استفاده می‌کند. با استفاده از این پلتفرم متاورسی، کاربران می‌توانند بدون نیاز به ملاقات حضوری، از نمایشگاه‌های هنرمندان، محیط‌های ورزشی مشهور و دنیای بازیکنان ورزشی دیدن کنند.

هدست‌هایی چون Oculus یا HTC Vive ازجمله همکاران پلتفرم CEEK VR برای توسعه تعامل مجازی هستند.  افراد مشهوری چون لیدی گاگا، گروه U2، Katy Perry و بسیاری دیگر، با این پلتفرم همکاری دارند تا طرفداران به نزدیک‌ترین فاصله از آن‌ها و تجربه ملاقات شخصی با هنرمندان محبوب خود برسند.

توکن بومی این پلتفرم نیز CEEK نام دارد که در ابتدا یک توکن محصول استاندارد ERC-20 بود اما در ادامه، به زنجیره هوشمند باینانس و BEP-20 مهاجرت کرد.50 درصد از این توکن در اولین عرضه فروخته شدند، 20 درصد به تیم سازنده پلتفرم و سرمایه‌گذاران تعلق گرفت، 20 درصد به بخش توسعه‌دهندگان واگذار شد و 10 درصد ذخیره شده است.

پروژه Virtua و توکن TVK

پروژه Virtua یک پلتفرم واقعیت مجازی و مبتنی بر بلاک‌چین است که بر روی بازی‌های فناوری Web 3.0 و متاورس تمرکز دارد. این پروژه با شرکت‌های سرگرمی بزرگی چون Paramount Picture، Dynamite Comics و Legendary Entertainment مشارکت دارد.

خالقان آن، Gary Bracey و Jawad Ashra، از دو دنیای مختلف بازی‌های کامپیوتری و تجارت ریسک و بیمه به هم رسیدند. هدف آن‌ها، ایجاد یک محیط بازی متاورسی در بالاترین سطح از تجربه کاربری و تلفیق المان‌های کامپیوتری با جذابیت‌های تعاملی بود.

توکن بومی این پلتفرم نیز از نوع ERC-20 است و 1.2 میلیارد از آن ایجاد و در بین اعضاء و کاربران مختلف توزیع شده است. این پلتفرم مبتنی بر بلاک‌چین کمتر از 2 سال سن دارد و افق متاورسی وسیعی پیش ‌روی واقعیت مجازی محصول آن است.

پروژه Metahero و توکن HERO

ترکیب فناوری اسکن سه‌بعدی، واقعیت مجازی و بلاک‌چین، پروژه جذاب Metahero را نتیجه داده است. این پروژه، یک پل جذاب برای اتصال دنیای واقعی و دنیای مجازی با ابزارهای اسکن سه‌بعدی است. به‌ویژه، در این پروژه از اسکن‌های سه‌بعدی برای اسکن اشخاص و ورود آن‌ها به دنیای مجازی و بازی‌های آن بهره گرفته می‌شود.

Metahero را Meta-Scanning  نیز می‌خوانند و آن را ابزاری قدرتمند برای وقوع آرمان‌های متاورس می‌دانند. در این پروژه جاه‌طلبانه، اشیاء، انسان‌ها و هرآنچه در دنیای واقعی وجود دارد و قابل اسکن است، با استفاده از اسکنرهای سه‌بعدی، به محیط مجازی تزریق می‌شوند.

با استفاده از 12 اتاق مخصوص اسکن در سراسر جهان، Metahero امکان اسکن 100 هزار نفر در سال را دارد تا آواتارهای محیط مجازی خود را بسازد. جالب اینکه این شخصیت‌های اسکن شده، در ادامه متحول می‌شوند و با کسب مهارت‌ها و ویژگی‌های بیشتر، دنیای جدیدی موازی با واقعیت و برای مشارکت در بازی‌های پلتفرم خلق می‌کنند.

Metahero بر روی اسمارت چین باینانس اجرا می‌شود و از الگوریتم PoSA برای توسعه ساختاری و انجام فعالیت‌های شبکه استفاده می‌کند. توکن بومی آن نیز HERO نام دارد که با 10 میلیارد ظرفیت حداکثری، بین کاربران، سرمایه‌گذاران، حساب ذخیره و طراحان شبکه توزیع شده است.

پروژه Render Network (RNDR)

شبکه Render پروژه‌ای برای تبدیل قدرت پردازش و عملکرد کامپیوترهای GPU (Graphic Processing Unit) به یک اقتصاد غیرمتمرکز و مبتنی بر دارایی‌های سه‌بعدی است. با استفاده از Render Network شما می‌توانید هر شکل و شیءی از دنیای واقعی را به یک دارایی در دنیای مجازی و مستقر در پلتفرم تبدیل کنید.

این پروژه ترکیبی از PoW و فناوری‌های اتوماتیک را برای توسعه خود به کار می‌گیرد. بنابراین، پروتکل اجماع آن نیز متفاوت و با نام Proof-of-Render خطاب می‌شود. همچنین، توکن بومی آن RNDR است و برای اتصال قدرت پردازش گرافیکی از سراسر جهان به کار می‌رود.

جمع‌ بندی:

اگرچه هیجانات اولیه در چنگ زدن به دنیای متاورس فروکش کرده و مردم دیگر آن کنجکاوی اولیه را ندارند، اما واقعیت مجازی مسیر تحول خود از تخیل و آرزو به عملیاتی شدن و اجرا را طی کرده است. بخصوص، بلاک‌چین و دنیای مبتنی بر آن، خون تازه‌ای در رگ‌های VR و متاورس‌های موازی با دنیای واقعی تزریق کرده‌اند.

بخصوص، واقعیت مجازی همیشه به یک پشتیبانی مالی نیاز داشته که مشارکت حداکثری کاربران عادی و بازارهای مالی را در خود داشته باشد. رمزارزها و بازارهایشان همان پشتوانه مورد نیاز و مستمری هستند که خلاء آن همیشه احساس می‌شد و VR اکنون بیشتر از هر زمان دیگری به تحول تاریخی و انتقال بشر به دنیاهای موازی نزدیک است.

درنهایت، پروژه‌های کنونی حول بازی‌های کامپیوتری می‌چرخند و مشارکت در آن‌ها برای گیمرها بسیار جذاب‌تر و توجیه‌پذیرتر است. با وجود این، دنیای بازی همیشه پولساز و بر ریل تحول و تلفیق فناوری بوده و سرمایه‌گذاری بر روی توکن‌های متناظر با پروژه‌های آن، همیشه سودآور و منطقی است. این متاورس گیمینگ، شبیه پاخوری برای یک دنیای متاورس به عظمت دنیای واقعی و حتی نمونه‌ای بزرگتر از آن است.

سوالات متداول

1. واقعیت مجازی چیست؟

واقعیت مجازی یا (Virtual Reality) یا به اختصار VR، مفهومی است که به کمک تجهیزات و نرم‌افزارهای به خصوصی به انسان کمک می‌کند تا به صورت سه‌بعدی در یک فضای از پیش طراحی شده حضور پیدا کرده و تجارب جدیدی را کسب نماید.

2. کاربردهای واقعیت مجازی چیست؟

واقعیت مجازی در حوزه‌های مختلف کاربرد دارد. از جلمه سرگرمی و بازی، گردشگری، پزشکی، ورزش، هنر و…

درباره نویسنده

وریا وکیلی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

بررسی ارز دیجیتال اکسی اینفینیتی؛ هر آنچه باید درباره رمزارز AXS بدانید!

جهان فناوری با ظهور ارزهای دیجیتال و بازی‌های غیرمتمرکز، شاهد تحولات شگرفی بوده است. یکی از پیشگامان این حوزه، ارز اکسی اینفینیتی (AXS) است که با بازی آنلاین محبوب Axie Infinity گره خورده است. این ارز دیجیتال نه تنها به بازیکنان امکان کسب درآمد...

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
[object Object] عکس

ارز دیجیتال مانا (MANA)؛ هر آنچه باید درباره ارز دیجیتال جذاب Decentraland بدانید!

دنیای رمزارزها همواره در حال تحول و پیشرفت است و پروژه‌های جدید و نوآورانه‌ای به طور مداوم در این حوزه معرفی می‌شوند. یکی از این پروژه‌های جذاب ارز دیجیتال مانا و اکوسیستم متاورس دسنترالند است. MANA رمزارزی است که در پلتفرم غیرمتمرکز دسنترالند به...

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
[object Object] عکس

معرفی بازی ایلوویوم + توکن ILV و کسب درآمد از بازی متاورسی Illuvium

بازی ایلوویوم (Illuvium) یکی از جدیدترین بازی‌های متاورسی و بلاکچینی است که به شدت در بین گیمرها به محبوبیت دست یافته است. این بازی با تِم جهان‌باز و عناصری از بازی‌ها نقش‌آفرینی به‌ همراه گیم‌پلی جذاب و سرگرم‌کننده توانسته حرف‌های زیادی بر گفتن...

۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
[object Object] عکس

معرفی ارز دیجیتال سندباکس؛ تجربه دنیای متاورس با رمزارز SAND

سندباکس یک پلتفرم مبتنی بر بلاک چین است که با بهره‌گیری از فناوری NFT، به کاربران امکان می‌دهد تا دارایی‌های دیجیتال خود را بسازند، مالک آن باشند و حتی از آن کسب درآمد کنند. در قلب این اکوسیستم جذاب، ارز دیجیتال «سند» (SAND) قرار دارد که به عنوان...

۲ اردیبهشت ۱۴۰۳