شرکت تتر همکاری با سرویس مخفی و FBI را تأیید کرد
شرکت تتر که اخیرا سختگیریهای خود برای جلوگیری از پولشویی و کمک به ترورسیم را افزایش داده، اعلام کرد که مشغول همکاری با چندین سازمان دولتی آمریکا از جمله وزارت دادگستری، اداره تحقیقات فدرال (FBI) و سرویس مخفی این کشور است. هدف این شرکت از همکاریهای اینچنینی بالا بردن امنیت اکوسیستم استیبل کوینها و کمک به نهادهای مجری قانون برای ردیابی عوامل مخرب است.
ناشر استیبل کوین تتر (USDT) پیش از این از بلوکه کردن برخی از آدرسهای کیف پول مشکوک به همکاری با تروریسم خبر داده بود. حال این شرکت ارتباط خود با چندین سازمان دولتی آمریکا را تأیید کرد. شرکت تتر در چندین نامه که به سینتیا لومیس، سناتور جمهوریخواه از وایومینگ ارسال شدهاند، از همکاری خود با وزارت دادگستری آمریکا، اداره تحقیقات فدرال (FBI) و سرویس مخفی این کشور با هدف مبارزه با قانونگریزی و فعالیتهای تبهکارانه و همینطور کمک به بازیابی وجوه مسروقه خبر داده است.
پائولو آردوینو، مدیرعامل تتر در نامه تاریخ ۱۵ دسامبر (۲۴ آذر) به سناتور لومیس اشاره کرده بود که این شرکت موضع امنیتی پیشگیرانهای در پیش گرفته و قبلا کیف پولهای موجود در فهرست اداره کنترل داراییهای خارجی (OFAC) تحتنظر وزارت خزانهداری آمریکا را بلوکه کرده است.
آردوینو در بخشی از این نامه نوشت:
تتر اخیرا سرویس مخفی آمریکا را وارد پلتفرم خود کرده و مشغول انجام همین کار با FBI است.
همکاری هولدینگ تتر با این سه نهاد دولتی نتایج چشمگیری در پی داشته است. این شرکت اخیرا اعلام کرد که نزدیک به ۳۲۶ کیف پول با موجودی در مجموع ۴۳۵ میلیون دلاری را با همکاری با این نهادهای دولتی بلوکه کرده است.
<< قیمت مونرو را در اینجا مشاهده کنید >>
نامههای شرکت تتر به لومیس در پاسخ به نامههای این سناتور در ماه اکتبر به مریک گارلند، دادستان کل آمریکا است. لومیس در آن زمان از وزارت دادگستری آمریکا خواسته بود تا احتمال حمایت شرکتهای تتر و بایننس از گروههای تروریستی، فعالیتهای پولشویی و نقض قوانین تحریمها و قوانین اسرار بانکی را بهدقت ارزیابی کند.
صرافی بایننس اخیرا با وزارت دادگستری تصمیم گرفت برای پایان دادن به تحقیقات وزارت دادگستری با این نهاد به توافق برسد. این صرافی ضمن اعتراف به نقض قوانین تحریمها و اسرار بانکی با پرداخت جریمه هنگفت حدود ۴.۳ میلیارد دلاری برای حل و فصل پروندهاش موافقت کرد. در بخشی از این توافق، چانگ پنگ ژائو، بنیانگذار و مدیرعامل این صرافی هم از سمت خود برکنار و مجبور به پرداخت ۵۰ میلیون دلار جریمه شخصی شد.
همانطور که پیشتر در پارسیان کریپتو گزارش شد، اقدامات اخیر شرکت تتر میتواند واقعا زنگهای خطر را برای کاربران کشورهای تحریم اقتصادی همچون ایرانیان به صدا در آورده است. در واقع، تصور میشود که اقدامات داوطلبانه تتر ممکن است باعث شود که این شرکت در آینده در مورد کشورهای تحریم شدهای همچون ایران هم حساسیت بیشتری به خرج دهد.
با پارسیان کریپتو همیشه در جریان آخرین اخبار و رویدادهای صنعت کریپتو و بازار ارزهای دیجیتال قرار بگیرید.
درباره نویسنده
فرید کریمی
ثبت نظر جدید