تتر ۴۱ آدرس را بلوکه کرد؛ کاربران ایرانی بیشتر مراقب باشند
شرکت تتر، هولدینگی که ناشر بزرگترین استیبل کوین بازار، تتر (USDT) است، امروز اعلام کرد که ۴۱ آدرس کیف پول مشکوک را بلوکه کرده است. تعدادی از این کیف پولها در ۶ ماه اخیر از میکسر تورنادو کش (Tornado Cash) استفاده کرده بودند.
دادههای بلاکچین نشان میدهد که یکی از این کیف پولهای بلوکه شده در حمله هکری به شبکه رونین (Ronin) که باعث سرقت ۶۲۵ میلیون دلاری شد نقش داشته است. بنا به اعلام وزارت خزانهداری آمریکا، گروه هکری لازاروس، تحتحمایت دولت کره شمالی عامل این حمله هکری بوده است.
شرکت تتر با انتشار بیانیهای، اقدام اخیر را گام داوطلبانهای برای جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی از توکنهای تتر و افزایش اقدامات امنیتی خود دانست و تأکید کرد که کیف پولهای موجود در فهرست دفتر کنترل داراییهای خارجی (OFAC) تحتنظر وزارت خزانهداری آمریکا را همراه با کیف پولهای جدیدی که بعدا به فهرست افزوده میشوند را بلوکه میکند.
پائولو آردوینو، مدیرعامل تتر هم ضمن حمایت از این سیاست شرکت تتر صراحتا اعلام کرد که تتر میخواهد ضمن استفاده از مثبت از فناوری استیبل کوین، اکوسیستم خود را برای کاربران امنتر کند. شرکت تتر پیش از این در ماه مهر ۳۲ آدرس کیف پول که به تروریسم و جنگ مرتبط بودند را مسدود کرده بود. ماه قبل هم ۲۲۵ میلیون دلار که به یک سندیکای قاچاق انسان ارتباط داشت به دست تتر بلوکه شد.
<< قیمت چین لینک را در اینجا مشاهده کنید >>
ظاهرا اقدامات جدید بخشی از سیاست کاری آردوینو است که اخیرا با ارتقای شغلی به عنوان مدیرعامل جدید تتر مشغول به کار شده است. با این حال، اقدامات اخیر شرکت تتر باعث نگرانی بسیاری از کاربران ایرانی شده که همیشه در سالهای اخیر سایهی شوّم تحریمها را بالای سر خود داشتهاند. در واقع، تصور میشود که اقدامات داوطلبانه تتر ممکن است باعث شود که این شرکت در آینده در مورد کشورهای تحریم شدهای همچون ایران هم حساسیت بیشتری به خرج دهد.
در سالهای اخیر صرافیهای ایرانی برای جلوگیری از بلوکه شدن داراییهای تتر خود اقدامات زیادی انجام ندادهاند. این صرافیها عموما به تغییر آدرسها و ممنوعیت ارسال و دریافت تتر بین صرافیهای ایرانی بسنده کردهاند تا جلوی افشای کیف پولهای ایرانی را بگیرند. در همین حال، برخی از صرافیها از آدرسهای حفاظتشده و فناوری اثبات دانش صفر برای نقل و انتقال تتر استفاده کردهاند. با این حال، این روش کارمزد بالایی دارد و همیشه هم در دسترس نیست.
با این اوصاف، احتمال افشای آدرس صرافیهای ایرانی وجود دارد. برخی از فعالان بازار به کاربران ایرانی پیشنهاد استفاده از استیبل کوینهای دیگری به جای تتر از جمله یو اس دی کوین (USDC) را دادهاند. هر چند اصلا نمیتوان پیشبینی کرد، اما ممکن است ناشر این استیبل کوین هم در آینده سیاستی مشابه تتر را در پیش بگیرد.
هماکنون، تنها میتوان به کاربران ایرانی توصیه کرد که بیشتر مراقب باشند. یکی از اصلیترین توصیهها این است که از نگهداری داراییهای خود در صرافیهای ایرانی و خارجی کاملا پرهیز کنند. در همین حال، در صورتی که نیاز به انتقال تتر به صرافیهای داخلی و تبدیل آن به ریال یا بالعکس دارید، بهتر است از آدرسهای مختلف استفاده کنید تا خطر بلوکه شدن استیبل کوینهای خود را به حداقل برسانید. نکته دیگر اینکه نقل و انتقال مقادیر بالای تتر هم خودداری کنید، چرا که ردیابهای بلاکچینی نسبت به مبالغ بالا حساسیت زیادی دارند. توزیع تراکنشهای تتری بین آدرسهای مختلف یکی دیگر از این توصیهها است.
با پارسیان کریپتو همیشه در جریان آخرین اخبار و رویدادهای صنعت کریپتو و بازار ارزهای دیجیتال قرار بگیرید.
درباره نویسنده
فرید کریمی
ثبت نظر جدید