خانه

معرفی ارز دیجیتال هلیوم؛ بررسی پروژه Helium + نحوه خرید و نگهداری HNT

معرفی ارز دیجیتال هلیوم؛ بررسی پروژه Helium + نحوه خرید و نگهداری HNT عکس

ارز دیجیتال هلیوم یکی از ارزهای نوپا در دنیای رمز ارز و بلاکچین است. هدف از ایجاد این فناوری گسترش اینترنت اشیا یا LOT است. هلیوم قصد دارد دستگاه‌های مبتنی بر اینترنت اشیا را به یکدیگر با استفاده از فناوری بلاکچین متصل کند. این فناوری به تمام مردم در سراسر دنیا کمک می‌کند به این شبکه متصل شده و با توجه به ویژگی بلاکچین اطلاعات خود را با امنیت بالا منتقل کنند.

ارز دیجیتال هلیوم چیست؟

ارز دیجیتال هلیوم چیست؟

هلیوم  فناوری مبتنی بری بلاکچین است که دستگاه اینترنت اشیا را به هم متصل می‌کند. در این شبکه به کمک شبکه بیسیم ماینرها با هزینه کم به هم متصل می‌شوند. در این فناوری ماینرها مانند نود شبکه عمل کرده و برای استفاده از این شبکه هات اسپات اختصاصی را خریداری می‌کنند. پوشش شبکه بیسیم با استفاده از فرکانس رادیویی RF بوده و شبکه‌ای پایدار و کم‌هزینه است.

توکن اختصاصی شبکه هلیوم HNT است. وقتی ماینرها یا نودهای شبکه اطلاعات زیادی را با هات اسپات منتقل می‌کنند به همان میزان توکن HNT را به‌عنوان پاداش می‌گیرند. هرچقدر پوشش شبکه هلیوم در محل قرارگیری نودها بیشتر باشد، ارتباط آن‌ها با هات اسپات ها بیشتر شده و اطلاعات زیادی را منتقل کرده و به همان نسبت پاداش بیشتری دریافت می‌کنند.

در حال حاضر بیش از ده هزار ماینر به‌عنوان نود شبکه هلیوم در حال فعالیت هستند. هات اسپات های شبکه از یک gateway و دستگاه استخراج تشکیل‌شده‌اند و پوشش عمومی گسترده‌ای در سراسر جهان دارند. این دستگاه‌ها با استفاده از فناوری ابری به هم متصل هستند.

اینترنت اشیا که در پلتفرم‌های جهانی گوگل و آمازون ارائه می‌شود مشکلات زیرساختی زیادی دارد. یکی از آن‌ها نبود حریم خصوصی و امکان سرقت اطلاعات محرمانه است. هلیوم که به آن شبکه مردمی هم گفته می‌شود قصد دارد با کمک فناوری بلاکچین و ماهیت غیرمتمرکز، اینترنت اشیا را گسترش داده و برای نسل‌های بعدی اشکالات آن را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: قیمت هلیوم

تاریخچه رمز ارز Helium

ارز دیجیتال هلیوم با هدف اصلی گسترش و بهبود اینترنت بیسیم اشیا به وجود آمده است. این رمز ارز در سال ۲۰۱۳ و در سال‌های آغازین فعالیت خود توانست عدم تمرکز را به ویژگی‌های شبکه خود اضافه کند. بیشترین جذابیت این شبکه برای مالکان و علاقه‌مندان به اینترنت اشیا است و پاداش‌های مالی آن کمک می‌کند شبکه خود را روزبه‌روز بیشتر گسترش دهند.

مکانیسم این شبکه مبتنی بر poc یا اثبات اجماع است. این مکانیسم اجماع مبتنی بر شبکه خطای بیزی است. درصورتی‌که شبکه شلوغ بوده و هات اسپات ها وضعیت اتصالات ناپایداری داشته باشند، با هم به توافق رسیده و تراکنش‌ها را مدیریت کنند.

افرادی که قصد دارند در این شبکه مشارکت کنند باید دروازه بیسیم و ماینر خریداری کرده یا آن را بسازند. هر هات اسپات پوشش شبکه‌ای مشخصی داشته و می‌تواند توکن HNT را استخراج کند. شبکه هلیوم توکن دیگری هم دارد که قابل‌مبادله نبوده و برای پرداخت کارمزد تراکنش‌ها کاربرد دارد.

سازندگان و توسعه‌دهندگان ارز هلیوم

رمز ارز Helium یکی از ارزهای باسابقه است که در سال ۲۰۱۳ تنها چند سال بعد از معرفی بیت کوین به بازار معرفی شد. این فناوری که توسط شرکت Helium inc به بازار معرفی شد اولین شبکه همتا به همتا برای اتصال دستگاه‌های زیاد در سراسر جهان و دسترسی آن‌ها به اینترنت اشیا است.

سه بنیان‌گذار هلیوم، امیر حلیم، شاون فانینگ و شان کری هستند. امیر حلیم سابقه فعالیت در زمینه ورزش‌های الکترونیکی و توسعه بازی را دارد. شان فانینگ در اواخر دهه ۱۹۹۰ توسعه سرویس اشتراک‌گذاری موسیقی Nasper را به عهده داشت و از این طریق به شهرت قابل‌توجهی رسید. این سرویس از نوع همتا به همتا یا P2P است.

شان کری در پروژه‌های متعدد توسعه قبل از هلیوم حضور داشت که یکی از مهم‌ترین آن‌ها بهینه‌سازی تبلیغات Where بود که توسط paypal خریداری شد.

گروه توسعه‌دهنده هلیوم در حال حاضر متشکل از متخصصین زیادی در زمینه‌های گوناگون (سخت‌افزار، تولید و توسعه سیستم‌ها، فناوری همتا به همتا و بلاکچین) است که تجربه کافی در این زمینه دارند.

نحوه عملکرد ارز هلیوم

نحوه عملکرد ارز هلیوم

فناوری هلیوم از هات اسپات ها تشکیل‌شده که باعث اتصال دستگاه‌های متعدد با اینترنت اشیا است. هر چه تعداد اسپات ها بیشتر باشد و شبکه متمرکزی در نزدیکی هم ساخته شود پوشش شبکه بیشتر شده و امکان دریافت پاداش از شبکه افزایش پیدا می‌کند.

یکی از ویژگی‌های مهم هلیوم برخورداری از سیستم اثبات پوشش است. به همین دلیل از امواج رادیویی یا RF استفاده می‌کند. امواج رادیویی ویژگی‌های خاصی دارند که باعث بالا بردن امنیت هلیوم می‌شوند.

RF تنها در فاصله فیزیکی مشخصی پوشش می‌دهد و سرعت بالایی دارد. این ویژگی باعث می‌شود انتقال اطلاعات با سرعت‌بالا و بدون هیچ‌گونه تأخیری انجام شود.

از این ویژگی‌های RF برای فناوری اثبات کار استفاده می‌شود. بلاکچین با کمک فناوری امواج رادیویی و قدرت بالای آن به‌صورت مداوم عملکرد هات اسپات ها را بررسی کرده و آن‌ها را به چالش بکشد. چالش هر هات اسپات میزان فعالیت آن است که باعث دریافت پاداش می‌شود.

چلنج هلیوم دارای سه نقش اصلی است که هرکدام پاداش خاص خود را به‌صورت توکن HNT دریافت می‌کنند. چالشگر، شاهد و فرستنده نقش‌های هر چالش بوده و هرکدام وظایف خاص خود را دارند.

چالشگر: چالش را ایجاد می‌کند.

فرستنده: هات اسپاتی است که به چالش کشیده می‌شود و باید اطلاعات لازم را ارسال کند.

شاهد: هات اسپات نزدیک به فرستنده است که درستی ارسال اطلاعات توسط فرستنده را بررسی می‌کند.

راه‌اندازی شبکه هلیوم در مناطقی که این شبکه پوشش گسترده‌ای دارد باعث بالا رفتن تعداد تراکنش‌ها و دریافت پاداش بیشتر می‌شود.

مزایا و معایب ارز دیجیتال Helium

رمز ارز هلیوم مانند دیگر ارزهای دیجیتال و نوآورانه مزایا و معایبی دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

مزایای شبکه هلیوم شامل موارد زیر است:

  • شبکه هلیوم فناوری جدیدی داشته و می‌تواند آینده شبکه‌های دسترسی از راه دور را متحول کند.
  • رمز ارز هلیوم امن و مقیاس‌پذیر است و ارزش بالایی در بازار دارد.
  • عملکرد شبکه به‌صورت بهینه و کم‌مصرف است و از مکانیسم اجماع poc منحصربه‌فرد استفاده می‌کند.
  • ارز دیجیتال هلیوم گزینه خوبی برای سرمایه‌گذاری و ورود به دنیای ارز دیجیتال است و ساختار جدید و نوآورانه‌ای دارد.
  • استخراج آن ساده است و نیازی به سرمایه‌گذاری زیاد ندارد.
  • در مقایسه با سیستم مبتنی بر شبکه بر اثبات کار یا POW انرژی کمتری نیاز دارد.

در کنار مزایای گفته‌شده ارز دیجیتال هلیوم معایبی هم دارد که شامل:

  • رمز ارز helium رقبای قدرتمندی در زمینه ارتباطات از راه دور داشته و همین مسئله یکی از چالش‌های اصلی موفقیت آن است.
  • سفارش‌های هات اسپات زیاد هستند و همین مسئله ترافیک شبکه را بالا می‌برد.

نحوه خرید و نگهداری ارز دیجیتال HNT

نحوه خرید و نگهداری ارز دیجیتال HNT

برای خرید و نگهداری رمز ارز Helium نیاز به کیف پول مخصوص دارید. سازندگان این شبکه اپلیکیشن اختصاصی هلیوم را طراحی کرده‌اند. این برنامه مانند کیف پول رمز ارز هلیوم عمل کرده و به‌خوبی از آن نگهداری می‌کند. روی اندروید و iOS نصب‌شده و مبتنی بر هات اسپات است.

مانند دیگر رمز ارز ها می‌توانید برای نگهداری توکن HNT از کیف‌های سخت‌افزاری و سرد هم استفاده کنید. کیف‌هایی مانند لجر یا تزرو که اغلب گران بوده و برای افراد حرفه‌ای مناسب هستند. کیف‌های نرم‌افزاری هم به‌راحتی روی گوشی یا دسکتاپ نصب‌شده و استفاده آسانی دارند. امنیت آن‌ها نسبت به کیف‌های سخت‌افزاری کمتر است اما برای افراد مبتدی و تازه‌کار مناسب‌ترند.

برای خرید رمز ارز Helium می‌توانید به سایت صرافی‌های معتبر مراجعه کنید. تعداد توکن را مشخص کرده و کیف پول خود را به صرافی متصل کنید. هزینه خرید توکن به‌علاوه کارمزد صرافی را واریز کرده و توکن موردنظر خود را بخرید. در حال حاضر به دلیل تحریم، امکان استفاده از کارت‌پول‌های بین‌المللی در کشور ما وجود دارد.

چاره کار مراجعه به سایت‌های ایرانی و خرید از صرافی‌های داخلی است. این کار به‌راحتی صورت گرفته و هزینه نیز به ریال دریافت می‌شود.

برخی صرافی های ارائه دهنده هلیوم

برخی کیف پول ها برای نگهداری هلیوم

  • متامسک
  • تراست ولت
  • Helium App
  • Math Wallet

آینده رمز ارز هلیوم چگونه پیش‌بینی می‌شود؟

آینده رمز ارز هلیوم چگونه پیش‌بینی می‌شود؟

از ابتدای اکتبر سال ۲۰۲۰ نزدیک به ۴۸۷۱۲۲۱۸ توکن HNT در حال گردش در بازار ارز دیجیتال است. شبکه هلیوم دوره‌های استخراج ۳۰ تا ۶۰ دقیقه‌ای داشته و پاداش‌هایی را به کاربران خود می‌دهد. به نظر می‌رسد با این مکانیسم، توزیع توکن ها در حدود ۲۰ سال زمان ببرد.

قیمت توکن HNT در سال ۲۰۲۴ در حدود ۵ دلار بوده و ارزش بازار مالی آن بیش از ۹۲۹۰۰۰۰۰۰ دلار است. طبق آخرین آمارها نزدیک به ۸۸۰۰۰ هات اسپات از سراسر جهان در این شبکه فعال هستند. هلیوم قصد دارد در آینده نزدیک شبکه بیسیم 5G را ارائه کند.

افزایش مقیاس‌پذیری و بالا بردن امنیت شبکه از دیگر برنامه‌های آینده این شبکه هوشمند است. این عملکرد می‌تواند باعث بالا رفتن قیمت هلیوم در آینده نزدیک شود؛ زیرا توکن های جدید این شبکه از پروتکل‌های ارتباطی جدیدی استفاده می‌کنند.

شبکه هلیوم ویژگی مقیاس‌پذیری بالایی داشته و افراد علاقه‌مند در این حوزه را گرد هم می‌آورد. از طرفی ضرب و سوزاندن توکن ها به‌تناسب هم صورت گرفته و باعث می‌شود عرضه کمتر از تقاضا باشد. با کم شدن عرضه قیمت هلیوم بالاتر رفته و سرمایه‌گذاری را با سود بیشتری همراه می‌کند.

سخن پایانی

ارزش شبکه هلیوم بیشتر وابسته به فناوری، نوآوری‌ها و کاربردهای آن است. این در حالی است که توکن HNT در بازار رمزارز خرید و فروش می‌شود و قیمت یا ارزش آن با توجه به نوسانات بازار تعیین می‌شود. قیمت این توکن هرروز به‌صورت لحظه‌ای تغییر کرده و پیش‌بینی آن نیاز به بررسی فنی دارد. برای خرید رمز ارز Helium و سرمایه‌گذاری در این زمینه بهتر است اطلاعات خود را بالا برده و یا با افراد آگاه مشورت کنید.

سوالات متداول

توکن HTN چیست؟

توکن اختصاصی شبکه هلیوم HNT است. وقتی ماینرها یا نودهای شبکه اطلاعات زیادی را با هات اسپات منتقل می‌کنند به همان میزان توکن HNT را به‌عنوان پاداش می‌گیرند

چه صرافی هایی ارز دیجیتال هلیوم را ارائه می کنند؟

صرافی هایی مانند بایننس، کوکوین، اف تی اکس و بای بیت از ارائه دهندگان این رمزارز به حساب می آیند.

درباره نویسنده

مرضیه جنتی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

توکن دارایی دنیای واقعی یا RWA چیست؟ مزایا و اهمیت RWA در دیفای

توکن دارایی دنیای واقعی یا RWA به یکی از جذاب‌ترین دارایی‌های بلاکچین تبدیل شده، ابزاری که نقش واسطه بین ارزهای دیجیتال و دارایی‌ها در دنیای واقعی را بازی می‌کند. توکن دارایی دنیای واقعی انواع دارایی‌ها مانند املاک، کالا‌ها، فلزات گران‌بها و حتی...

۹ دی ۱۴۰۳
[object Object] عکس

بهترین پلتفرم ها برای لیکویید استیکینگ کدام اند؟ بررسی برترین پروژه ها و توکن ها

برترین پروژه لیکوئید استیکینگ مسیری ایمن برای کسب سود بالا از دارایی کریپتو به شما پیشنهاد می‌دهد. نکته مهم این است که برای مشارکت در بهترین پلتفرم لیکویید استیکینگ باید سراغ استخرهایی با سطح نقدینگی بالاتر، اعتبارسنج‌های فعال‌تر...

۲۰ آذر ۱۴۰۳
[object Object] عکس

34 مورد از بهترین ارز آلت سیزن: معرفی بهترین رمزارز آلت سیزن 2024

بازار ارزهای دیجیتال مدتی است که در پی ورود احساسات بسیار مثبت در تب و تاب آلت سیزن است. شاخص آلت سیزن هم چند هفته‌ای است که از مرز 80 عبور کرده تا نقدینگی بازار هرچه بیش‌تر از بیت کوین به سمت ارزهای دیجیتال دیگر یا همان آلت کوین‌ها سرازیر شود....

۱۸ آذر ۱۴۰۳
[object Object] عکس

ارز دیجیتال با پشتوانه نقره چیست؟ معرفی 3 رمزارز برتر با پشتوانه نقره

به زبانی ساده، ارز دیجیتال با پشتوانه نقره ارزی است که ارزش خود را کم ‌و بیش از قیمت جهانی نقره می‌گیرد. با این حال، این تمام ماجرا نیست و پارامترهای دیگری چون نهاد یا گروه معرف این توکن، وضعیت بازار ارزهای دیجیتال یا تغییر در حجم نقره پشتیبان بر...

۱۷ آذر ۱۴۰۳