تلگرام کیف پول ارز دیجیتال خود را برای ۸۰۰ میلیون کاربر فعال کرد؛ رشد ۱۵ درصدی قیمت تونکوین

شرکت سازنده پیامرسان محبوب ۳ سال قبل طرح خود برای ساخت یک اکوسیستم وب ۳ را معرفی کرد. اما در آن زمان، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) جلوی تلاشهای تلگرام را گرفت. با این حال، ظاهرا تلگرام هیچوقت دست از تلاش خود بر نداشته بود و حالا از ادغام کیف پول غیرحضانتی خود با اپلیکیشن پیامرسان خبر داد. بلافاصله پس از انتشار این خبر، قیمت ارز دیجیتال تون کوین (Toncoin) حدود ۷ درصد رشد کرد. در نمودارهای قیمت روزانه نیز قیمت تون کوین حدود ۱۴.۸۱ درصد رشد کرد. تون کوین که ۶.۶۲۴ میلیارد دلار ارزش بازار دارد، هماکنون با قیمت ۱.۹۳ دلار معامله میشود.
آنتونی تسوارِف، مدیر روابط توسعهدهندگان بنیاد تون در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر) تأیید کرد که پروژههایی که روی شبکه بلاکچین تون ساخته شدهاند دسترسی انحصاری به تلگرام ادز (Telegram Ads)، پلتفرم تبلیغاتی پیامرسان محبوب را خواهند داشت. کاربران تلگرام ولت (Telegram Wallet) نیز از حالا میتوانند برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال به ربات تون اسپیس (TON Space) دسترسی داشته باشند. اما تمام کاربران تلگرام در سراسر جهان از ماه نوامبر (آبان) به کیف پول غیرحضانتی دسترسی پیدا میکنند. با این حال، برخی از کشورها از جمله آمریکا از این قاعده مستثنی خواهند بود.
بنیاد تون در همین رابطه در یک بیانیه رسمی اعلام کرد:
با طرح ادغام جدید، کیف پول مبتنی بر شبکه تون برای ۸۰۰ میلیون کاربر [فعال ماهانه] تلگرام فعال میشود.
تلگرام چند سال قبل با شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار مجبور شده بود که تون را ترک کند. این نهاد مستقل دولتی در سال ۲۰۱۹ از تلگرام به دلیل جمعآوری ۱.۷ میلیارد دلار با عرضه اولیه توکن (ICO) خود که آن زمان گرام (Gram) نام داشت شکایت کرده بود. کمیسیون بورس و اوراق بهادار ادعا میکرد که طرح عرضه اولیه توکن تلگرام در این نهاد ثبتنشده و بنابراین در کشور آمریکا غیرقانونی است.
نهایتا تلگرام مجبور شد که تمام مبلغی که از کاربران دریافت کرده بود را بازپرداخت کند. این پیامرسان محکوم به پرداخت ۱۸.۵ میلیون دلار جریمه نیز شد. به این ترتیب، تون از سال ۲۰۲۰ به صورت یک شبکه بلاکچین با جامعهای منبعباز اداره میشد.
جان هیمن، مدیر ارشد سرمایهگذاری تلگرام در بیانیهای برنامهي ادغام توناسپیس با تلگرام را «بزرگترین همکاری حوزهی وب ۲- وب۳ که تا بهحال انجام گرفته» دانست. بنیاد تون حالا با برنامه جدید خود حق مالکیت را در اختیار جامعه کاربرانش قرار میدهد.
هیمن در ادامه افزود:
مأموریت تلگرام همیشه فراهم کردن بستری برای آزادی بیان بوده، اما [حقِ آزادی] بیان در عصر دیجیتال بسیار بیشتر است. ما باور داریم که کابران باید حق داشتن هؤیت و دارایی خود را داشته باشند. حالا کاربران با توناسپیس فناوری مناسبی اختیار خواهند داشت.
با پارسیان کریپتو همیشه در جریان آخرین اخبار و رویدادهای صنعت کریپتو و بازار ارزهای دیجیتال قرار بگیرید.
درباره نویسنده
فرید کریمی
ثبت نظر جدید