راهاندازی سرویس جدید کیف پول تلگرام؛ اما دست کاربران ایرانی همچنان از این سرویس کوتاه است
کیف پول تلگرام یا Telegram Wallet، سرویس درونبرنامهای که اجازه واریز، برداشت و انتقال ارز دیجیتال را به کاربران میدهد، حالا یک گزینه پرداخت ارز دیجیتال به نام ولت پی (Wallet Pay) راهاندازی کرده است.سرویس جدید Wallet Pay امکان انجام تراکنشهای ارز دیجیتال بین کاربران و خردهفروشیها را میدهد. این پرداختها مستقیما در محیط تلگرام انجام میگیرند که با توجه به رابط کاربری ساده و سریع این پیامرسان محبوب، میتواند جذابیت زیادی برای کاربران داشته باشد.
تلگرام پس از اعلام این خبر به خبرگزاری کوینتلگرام اعلام کرد که سرویس جدید بلافاصله در تمام کشورهایی که سرویس کیف پول از آنها پشتیبانی میکند در دسترس قرار خواهد گرفت. روش پرداخت جدید با محوریت بلاکچین تلگرام ( TON) راهاندازی شده که در اکثر کشورهای دنیا به جز آمریکا و چند کشور دیگر که در لیست سیاه این سرویس قرار گرفتهاند در دسترس قرار دارد. به گفته سخنگوی کیف پول تلگرام کشورهایی مانند ایران، میانمار و کره شمالی به سرویس جدید دسترسی نخواهند داشت.
در همین رابطه بیشتر بخوانید:
در همین حال، از آنجایی که برخی از کشورها به شهروندان خود اجازه پرداخت ارز دیجیتال با استفاده از ربات کیف پول تلگرام را نمیدهند، سرویس کیف پول مسئولیت ربات را برعهده کسبوکارهای محلی گذاشته است. به گفته نماینده Telegram Wallet: «کسب و کارها باید پیش از درخواست برای استفاده از سرویس ولت پی اطلاع پیدا کنند که اجازه دسترسی به این سرویس در حوزه قضایی خود را دارند یا خیر.» در فهرست کشورهایی که به شهروندان خود اجازه استفاده از محصولات و خدمات با پرداخت ارز دیجیتال را نمیدهند نام کشورهای روسیه، اندونزی، ویتنام، ایران و مصر در میان نامهای دیگر به چشم میخورد.
در همین حال، دادههای مؤسسه استاتیستا (Statista) که در حوزه جمعآوری اطلاعات بازار و مصرفکنندگان فعالیت میکند، روسیه در سال ۲۰۲۰ بهطور رسمی پرداختهای ارز دیجیتال داخلی را کاملا ممنوع اعلام کرد. این در حالی است که کشور روسیه پس از هند، در رتبه دوم بیشترین دانلود اپلیکیشن تلگرام قرار میگیرد. کشورهای اندونزی، مصر و ویتنام نیز در بین ۱۰ کشور برتر از لحاظ تعداد دانلود پیامرسان تلگرام در جهان قرار میگیرند.
سرویس جدید Telegram Wallet از سه ارز دیجیتال بیت کوین، تتر و تون کوین (که توکن بومی تلگرام است) پشتیبانی میکند. کیف پول تلگرام برخلاف کیف پولهای غیر حضانتی مانند متامسک (MetaMask)، یک کیف پول حضانتی با ساختار کارمزد مخصوص به خود است. به گفته سخنگوی Telegram Wallet، کارمزد پرداختهای ارز دیجیتال ولت پی در زمان اجرای آزمایشی این سرویس بین ۱ تا ۳ درصد متغییر خواهند بود. علاوه بر این، ربات کیف پول تلگرام برای هر ارز دیجیتال پشتیبانیشده کارمزد برداشت خاصی دارد که برای مثال، برداشت بیتکوین 0.0004 توکن (معادل ۱۲ دلار)، کارمزد یواسدیتی (USDT) ۲ توکن و برای تون کوین نیز 0.5 توکن است.
درباره نویسنده
فرید کریمی
ثبت نظر جدید