پاول دورف، بنیانگذار تلگرام تنها در ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کرده است
اخیرا کالین وو، روزنامهنگار و وبلاگنویس چینی فضای ارزهای دیجیتال اطلاعات جالبی در مورد بنیانگذار تلگرام و شخصیت محبوب جامعه کریپتو فاش کرده است. به گفته وو، پاول دورف (Pavel Durov) اصلا اعتقادی به سرمایهگذاریهای سنتی ندارد.
پاول دورف اظهار داشته که در حالی که برخی افراد سرمایهگذاری روی خانه یا جت را توصیه میکنند، او شخصا به جز تلگرام، مقداری بیت کوین و مقداری تون کوین (TON) ارز دیجیتال بومی بلاکچین تلگرام هیچ سرمایه دیگری ندارد. دورف این هفته برای تأمین بودجه لازم برای رسیدن به سوددهی تلگرام، ۲۷۰ میلیون دلار اوراق قرضه شرکتی را عرضه کرد و توانست از راه فروش این اوراق مبلغی حدود ۲۱۰ میلیون دلار به دست بیاورد. دورف انتظار دارد با این فروش تلگرام به نقطه سربهسر برسد، هرچند خود شرکت نیز انتظار ندارد که در طی تنها دو سال به این نقطه برسد.
نکته جالب در مورد اوراق قرضه اینکه یک چهارم این اوراق را خود پاول دورف خریداری کرد. این مبلغ جدا از صدها میلیون دلاری است که او طی ۱۰ سال گذشته روی تلگرام هزینه کرده است. پاول دورف در مورد سرمایهگذاران اوراق قرضه شرکتش صحبت نکرد و تنها گفت که آنها افرادی هوشمند، با شهرتی فوقالعادهاند و در سرمایهگذاری اوراق قرضه نیز تخصص دارند.
در رابطه با تلگرام بیشتر بخوانید:
راهاندازی سرویس جدید کیف پول تلگرام؛ اما دست کاربران ایرانی همچنان از این سرویس کوتاه است
بلاکچین تلگرام چیست؟ بررسی ارز TON و آخرین اخبار
تلگرام که با وجود مشکل دسترسی در برخی از کشورها از جمله ایران همچنان یکی از محبوبترین نرمافزارهای پیامرسان است، روزانه ۲.۵ میلیون ثبتنام جدید دارد و تنها در طول سال گذشته بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر داشت. هماکنون تلگرام بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد.
از دیگر افراد مشهوری که در ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری سنگینی کردهاند میتوان به ایلان ماسک اشاره کرد که قبلا گفته بود، صاحب ارزهای دیجیتال بیت کوین، اتریوم و دوج کوین است. در اوایل سال ۲۰۲۱ ترازنامه شرکت تسلا خالص داراییهای دیجیتالی این شرکت خودروسازی را ۱.۶ میلیارد دلار ذکر کرد. تسلا همچنین اعلام کرد که این شرکت بیت کوین را برای خرید خودروهای خود خواهد پذیرفت. اعلام این خبر باعث افزایش قیمت بیت کوین شد، اما دوام زیادی نداشت.
ایلان ماسک بعدا در توییتی اعلام کرد که پرداختهای بیت کوین را به دلیل نگرانی از آسیبهای استخراج بیت کوین به محیطزیست متوقف کرده است. ماسک قول داد که به محض اینکه حداقل۵۰ درصد از استخراجکنندگان از منابع انرژی سبز استفاده کنند، دوباره بیت کوین را بپذیرد. به گفته مایکل سایلر، بنیانگذار شرکت مایکرواستراتژی و فعال ارزهای دیجیتال استخراجکنندگان در سال ۲۰۲۱ به هدف دست یافتند.
هر چند شرکت خودروسازی تسلا هماکنون داراییهای بیت کوین خود را به فروش رسانده، اما در عوض تسلا و اسپیس ایکس، دیگر شرکت ایلان ماسک در حال حاضر برای خریداری کالاهای خود پرداختهای دوج کوین را میپذیرند. ماسک هیچوقت فاش نکرده که هنوز بیت کوینهای خود را نگه داشته، اما او قطعا ارز دیجیتال دوج کوین در اختیار دارد.
درباره نویسنده
فرید کریمی
ثبت نظر جدید