گری گنسلر، رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا: صنعت کریپتو مملو از افراد کلاهبردار و حقهباز است
گری گنسلر (Gary Gensler)، رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) پیش از کنفرانس جهانی صرافی و فینتک پایپر سندلر بار دیگر در مورد صنعت کریپتو اظهارنظر کرد و مشکلات فراوانی که در این صنعت وجود را دارد را به باد انتقاد گرفت. گری گنسلر ضمن صحبتهای خود خواستار حمایت بیشتر از سرمایهگذاران صنعت کریپتو شد.
او در رابطه گفت: «خیلی رک و راست با وجود سرپیچی از قانون گسترده، چندان تعجبآور نیست که شاهد مشکلات زیادی در این بازارها باشیم. ما قبلا این داستان را شاهد بودیم. این یادآور اتفاقاتی است که در دههی ۱۹۲۰ پیش از وضع قوانین اوراق بهادار فدرال [در آمریکا] داشتیم. [همهجا پر از] دغلکارها، کلاهبردارها و حقهبازها و [کلاهبرداری با] ترفندهای پونزی بود. عموم مردم هم در صف دادگاههای ورشکستگی ایستاده بودند.»
تازهترین اخبار دنیای ارزهای دیجیتال را از پارسیان کریپتو بخوانید:
اقدامات اخیر کمیسیون بورس و اوراق بهادار باعث اتحاد صنعت کریپتو میشود
صحبتهای گری گنسلر در اوج نبرد حقوقی کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا بر علیه صرافی بایننس، کوین بیس و سایر شرکتهای کریپتو انجام میگیرد. بسیاری از ناظران اقدامات نظارتی اخیر را بخشی از برنامهی بسیار تهاجمی این نهاد برای سرکوب گسترده ارزهای دیجیتال دانستهاند.
گری گنسلر درباره موارد کلیدی که در آن صرافیها بهصورت غیرقانونی و بدون ثبت، اوراق بهادار به مشتریان خود ارائه دادهاند صحبت کرد. او همچنین در اینباره توضیح داد که چرا این موضوع باید برای سرمایهگذاران نگرانکننده باشد. رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار گفت: «این شکستهای مورد ادعا سرمایهگذاران را از حمایتهای حیاتی از جمله جلوگیری از تقلب و دستکاری، الزامات نگهداری سوابق و حفاظت در برابر تضاد منافع و بازرسیهای منظم از سوی کمیسیون محروم میکند.»
گری گنسلر به پروندهای علیه صرافی بایننس اشاره کرد. در این پرونده شرکت سیگما چِین (Sigma Chain)، یکی از شرکتهای تابعهی بایننس است که چانگ پنگ ژائو آن را اداره میکند، متهم به دستکاری معاملات و پولشویی برای افزایش متقلبانه حجم معاملات شده است.
رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار در ادامه افزود: «من میتوانم ادامه دهم، اما در بازاری مملو از تقلب، سوءاستفاده و سرپیچی از قانون موارد زیادی برای فهرست کردن وجود دارد. ما همچنین شرکتهای متعددی را قبل و بعد از [سقوط صرافی] افتیایکس (FTX) دیدیم که باعث تخریب خودشان شدند و به سرمایهگذاران بیشماری نیز صدمه زدند. در نتیجه ورشکستگی بلاکفای (BlockFi)، سلسیوس (Celsius)، افتیایکس و جنیسس (Genesis) و دیگر شرکتهای کریپتو، سرمایهگذاران اغلب در صف دادگاهها به حال خودشان رها شدند.»
درباره نویسنده
فرید کریمی
ثبت نظر جدید