خانه

نویسنده کتاب پدر پولدار پدر بی پول حالا دلایل بیش‌تری برای خرید بیت کوین دارد

نویسنده کتاب پدر پولدار پدر بی پول حالا دلایل بیش‌تری برای خرید بیت کوین دارد عکس

رابرت کیوساکی، نویسنده و کارآفرینی که بیش‌تر به دلیل نوشتن کتاب پدر پولدار پدر بی پول شهرت دارد، اخیرا اعلام کرد که در ماه‌های اخیر چند بیت کوین دیگر خریداری کرده است.

نویسنده و کارآفرین هوادار پروپاقرص بیت‌کوین در تازه‌ترین توئیتش به حدود ۲.۴ میلیون دنبال‌کننده‌ خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) اعلام کرد که هرچه زودتر بیت کوین‌های بیش‌تری خریداری کنند. توئیت جدید نویسنده کتاب پدر پولدار پدر بی پول پس از چراغ سبز کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) به ۱۱ درخواست صندوق معامله بورسی بیت کوین (ETF) منتشر شد.

در همین رابطه بیش‌تر بخوانید:

رابرت کیوساکی، نویسنده کتاب پدر پولدار پدر بی پول از سرمایه‌گذاری‌های موفقش گفت

کارآفرین و نویسنده مشهور در تازه‌ترین توئیت خود گفت که طی پنج ماه اخیر، از زمان آغاز فصل جدید لیگ حرفه‌ای فوتبال (NFL) در اواسط شهریور تا به حال، بدهی ملی آمریکا به شدت افزایش یافته و ۱ تریلیون دلار بدهی دیگر به بدهی‌های دولت افزوده شده است.

نویسنده کتاب پدر پولدار پدر بی پول در توئیت خود نوشت:

لطفا طلا، نقره و بیت‌کوین بیش‌تری خریداری کنید.

کیوساکی در توئیت‌های قبلی خود از سیاست‌های فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) و وزارت خزانه‌داری آمریکا به شدت انتقاد کرده بود. او گفته بود که انتظار دارد بدترین سناریوی ممکن در این کشور رخ دهد و دلار به دلیل تورم افسارگسیخته سقوط کند.

<< قیمت یونی سواپ را در اینجا مشاهده کنید >>

بسیاری از اقتصاددانان و سرمایه‌داران هم با رابرت کیوساکی هم‌صدا هستند و پیش از این زنگ‌های خطر را برای اقتصاد آمریکا به صدا درآورده بودند. دولت آمریکا قبلا در سال ۲۰۲۳ سقف بدهی خود را برداشته بود. همین موضوع باعث شد تا بدهی‌های عمومی دولت به رقم نجومی ۳۱.۴ تریلیون دلار برسد. از آن زمان تا به حال بدهی‌های دولتی در حال افزایش بوده تا هم‌اکنون به رقم ۳۴ تریلیون دلار برسد.

نویسنده کتاب پدر پولدار پدر بی پول این هفته در توئیت خود نوشت که از ترس تورم ۵ بیت کوین (با نرخ فعلی در مجموع به ارزش ۲۳۰ هزار دلار) دیگر خریده است. خریداری بیت‌کوین‌های بیش‌تر از سوی رابرت کیوساکی همزمان چراغ سبز کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا به ETFهای بیت‌کوین چندین شرکت بزرگ وال استریت بود. در فهرست ۱۱ ETF بیت‌کوین که پنج‌شنبه هفته قبل تأیید شدند، برخی از غول‌های مدیریت سرمایه آمریکا از جمله بلک راک، آرک اینوست و گری اسکیل حضور دارند. با این وجود، در اولین روز معاملات ETF بیت‌کوین محصولات جدید تنها قادر جذب ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌ شدند.

قیمت بیت کوین طبق آنچه برخی از تحلیل‌گران پیش‌بینی کرده بودند، بعد از تأیید ETFهای بیت‌ کوین رشد کرد و به نزدیکی ۴۹ هزار دلار رسید. اما بیت‌کوین پس از آن وارد نوسانات زیادی را تجربه کرده و بعدا حدود ۱۵ درصد افت قیمت داشت و به قیمت ۴۱،۵۹۰ دلار رسید. بیت کوین دوباره توانست اندکی از نرخ این نرخ قیمت خود را جدا کند و به قیمت ۴۳،۰۴۳ دلاری برسد. نوسانات بیت‌کوین همچنان ادامه دارد. بیت کوین هم‌اکنون کمی پایین تر از محدوده ۴۳ هزار دلاری معامله می‌شود.

گزارش‌های تحلیلی اخیر نشان می‌دهد که معامله‌گران برای برداشت سودهای خود و همین‌طور آزاد کردن پول برای خرید ETFهای بیت‌کوین نقطه‌ای بیت‌کوین‌های خود را به فروش رسانده‌اند علی مارتینز، تحلیل‌گر ارزهای دیجیتال اخیرا اعلام کرده بود که این روند می‌تواند در روزهای آینده به افت بیش‌تر قیمت بیت کوین بیانجامد.

با پارسیان کریپتو همیشه در جریان آخرین اخبار و رویدادهای صنعت کریپتو و بازار ارزهای دیجیتال قرار بگیرید.

منابع:U.Today

درباره نویسنده

فرید کریمی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

حمله مخفیانه هکرهای کره شمالی به توسعه‌دهندگان کریپتو با شرکت‌های جعلی!

خلاصه خبر

  • هکرهای کره شمالی با استفاده از شرکت‌های جعلی به توسعه‌دهندگان کریپتو حمله کردند.
  • این شرکت‌ها با ثبت اسناد و مدارک جعلی در ایالات متحده ایجاد شده‌اند.
  • هدف این حملات توزیع بدافزار به...

۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
[object Object] عکس

انفجار بحث بیت کوین با پیشنهاد جدید جان کاروالیو؛ آیا ساتوشی به بیت کوین تبدیل می‌شود؟

خلاصه خبر

  • جان کاروالیو پیشنهاد بازتعریف واحدهای بیت کوین را ارائه کرده است.
  • این پیشنهاد به دنبال حذف نقاط اعشار و استفاده از بیت کوین به جای ساتوشی است.
  • پیشنهاد کاروالیو با مقاومت‌های زیادی در جامعه...

۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
[object Object] عکس

ارزهای دیجیتال زیر ذره‌بین فدرال رزرو—بی‌فایده یا فرصت طلایی؟

خلاصه خبر

  • نیل کشکاری به نگرانی‌ها پیرامون ارزهای دیجیتال و نقشی که در آینده اقتصادی ایفا خواهند کرد اشاره کرد.
  • او تردید دارد که ارزهای دیجیتال در اقتصادهای پیشرفته کاربرد عملی داشته باشند.
  • کشکاری...

۶ اردیبهشت ۱۴۰۴