خانه
هشدار! سرقت هزاران میلیارد تومان ارز دیجیتال در تابستان ۱۴۰۳ عکس

هشدار! سرقت هزاران میلیارد تومان ارز دیجیتال در تابستان ۱۴۰۳

به گزارش Cointelegraph، در تابستان ۱۴۰۳ تعداد حملات به شبکه‌های ارز دیجیتال کمتر شده است، اما مقدار ارزهایی که به سرقت رفته‌اند به طرز چشمگیری افزایش یافته است. بر اساس گزارشی از شرکت امنیت سایبری CertiK، حدود ۷۵۳ میلیون دلار در ۱۵۵ حمله مختلف به سرقت رفته است. این بدان معنی است که اگرچه تعداد حملات کمتر شده، اما خسارات وارده بسیار بیشتر بوده است.

برای مشاهده قیمت بیت کوین کلیک کنید.

حملات به شبکه اتریوم بیشتر بود

بیشترین خسارات به شبکه معروف اتریوم که محلی برای معاملات ارزهای دیجیتال است، وارد شده است. در ۸۶ حمله مختلف به این شبکه، بیش از ۳۸۷ میلیون دلار به سرقت رفته است. بزرگترین ضرر در ۱۹ اوت رخ داد، زمانی که شخصی با داشتن مقدار زیادی بیت‌کوین، حدود ۴۰۶۴ سکه به ارزش تقریبی ۲۳۸ میلیون دلار را از دست داد. سرقت بزرگ دیگری نیز در یک صرافی ارزدیجیتال به نام WazirX در هند رخ داد که بیش از ۲۳۵ میلیون دلار به سرقت رفت.

همین حالا قیمت اتریوم را بررسی کنید.

حوادث امنیتی زنجیره‌ای در سه‌ماهه سوم ۲۰۲۴

منبع: CertiK

سرقت‌ها در نیمه دوم سال بیشتر شد

نوع حملات و میزان بازگشت ارزهای دزدیده شده

تا پایان تابستان ۱۴۰۳، هکرها تقریباً ۲ میلیارد دلار از ارزهای دیجیتال مردم را به سرقت برده‌اند. در نیمه اول سال، بیش از ۵۰۵ میلیون دلار در ۲۲۴ حمله به سرقت رفت. در نیمه دوم، این مقدار به ۶۸۷ میلیون دلار افزایش یافت. متأسفانه، مقدار بازگشت داده شده ارزهای دزدیده شده کاهش یافته است. تنها ۴.۱٪ از ارزهای دزدیده شده در سه ماهه آخر بازگشت داده شده، در حالی که این مقدار در سه ماهه قبل ۱۴.۴٪ بوده است.

برای مشاهده قیمت Wazirx کلیک کنید.

فیشینگ، شایع‌ترین حمله سایبری

فیشینگ در تابستان ۱۴۰۳ شایع‌ترین روش حمله سایبری بود. کلاهبرداران با فریب کاربران و دریافت اطلاعات محرمانه آن‌ها، بیش از ۳۴۳ میلیون دلار در ۶۵ حادثه به سرقت بردند. آن‌ها اغلب وانمود می‌کردند که شرکت‌های معتبر هستند و از طریق ایمیل‌های جعلی یا وبسایت‌های تقلبی کاربر را فریب می‌دادند. برای ایمن ماندن، باید نسبت به پیام‌های ناخواسته که از شما اطلاعات شخصی می‌خواهند، بسیار هوشیار باشید و همیشه لینک‌های وبسایت‌ها و ایمیل‌ها را با دقت بررسی کنید و از احراز هویت دو مرحله‌ای (2FA) برای امنیت بیشتر استفاده کنید.

در مجموع، اگرچه تعداد حملات کمتر شده، اما مقدار ارزهایی که به سرقت رفته‌اند بسیار زیاد بوده و اهمیت مراقبت‌های آنلاین برای همه بالاتر از همیشه است.

درباره نویسنده

فرید کریمی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

تحقیقات جدید: چگونه ربات‌ها می‌توانند خطرناک شوند!

به گزارش Penn Engineering تیمی از محققان توانسته‌اند روش جدیدی برای دستکاری ربات‌ها با هوش مصنوعی پیدا کنند که می‌تواند آن‌ها را به خطرناک‌ترین شکل ممکن به کار گیرد این برنامه جدید که RoboPAIR نام دارد قابلیت دور زدن قوانین امنیتی این...

۲۷ مهر ۱۴۰۳
[object Object] عکس

دنیای جدید کریپتو: شبکه ورلد چین رونمایی شد!

به گزارش Worldcoin شبکه جدیدی به نام ورلد چین معرفی شده است این شبکه برای کمک به کاربران واقعی و جلوگیری از فعالیت ربات‌ها طراحی شده است اگر شما دارای یک شناسه ویژه به نام World ID باشید به این شبکه دسترسی بهتری خواهید داشت و از برخی خدمات...

۲۷ مهر ۱۴۰۳