پلتفرم بکت (Bakkt) سولانا، کاردانو و پالیگان را از فهرست معاملاتی خود خارج کرد
پلتفرم بکت (Bakkt) پس از اینکه کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا از سولانا، کاردانو و پالیگان با عنوان اوراق بهادار ثبتنشده یاد کرد، اعلام کرد این ۳ ارز دیجیتال را فورا از فهرست معاملاتی پلتفرم خود خارج میکند.
بنا به گزارش نسخه آنلاین مجله اقتصادی فورچون، بکت، پلتفرم ارز دیجیتالی که دفتر مرکزی آن در ایالت جورجیا، آمریکا قرار دارد تصمیم گرفت که به دلیل وضعیت ابهامبرانگیز پیرامون این ۳ ارز دیجیتال آنها را از فهرست خود خارج کند. مارک دیآنونزیو، مشاور عمومی صرافی بکت در این رابطه به خبرنگار فورچون گفت که پلتفرم بکت تا زمانی که شفافیت بیشتری در این رابطه وجود داشته باشد، این اقدام احتیاطی را در دستور کار خود قرار داده است.
در همین رابطه بیشتر بخوانید:
ریپل با مونتهنگرو برای توسعه ارز دیجیتال ملی این کشور قرارداد امضا کرد
برنامه رابین هود به پشتیبانی خود از توکنهای سولانا، پالیگان و کاردانو خاتمه داد
بکت برخلاف اکثر پلتفرمهای کریپتو تنها یک فهرست محدود از ارزهای دیجیتال را پشتیبانی میکند. این پلتفرم معاملات کریپتو چند ماه پیش بعد از اینکه کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا از صرافی بیترکس (Bittrex) شکایت کرد، تصمیم گرفت دو ارز دیجیتال الگوراند (Algorand) و دیسنترالند (Decentraland) را نیز به همین ترتیب از فهرست معاملاتی پلتفرم خود بردارد.
در حالی که مدتی است سرکوب علیه کسبوکارهای صنعت کریپتو فراگیر میشود، پلتفرم بکت تصمیم گرفته با احتیاط قدم بردارد و فهرستی از ارزهای دیجیتال بدون حاشیه را به مشتریان پلتفرم خود ارائه دهد. در حال حاضر در پلتفرم بکت ارزهای دیجیتال بیت کوین، اتریوم، دوج کوین، لایت کوین، یو اس دی سی (USDC) و شیبا اینو و غیره پشتیبانی میشوند.
خارج کردن ارزهای دیجیتالی که کمیسیون بورس و اوراق بهادار به آنها برچسب اوراق بهادار ثبتنشده زده به سرعت تبدیل به روند عادی پلتفرمهای کریپتو میشود. تحلیلگران صنعت کریپتو از این وضعیت ابراز نگرانی کردند و گفتند که این اوضاع میتواند میزان نقدینگی توکنهای موردنظر را پائین بیاورد.
پلتفرم معاملاتی رابین هود (Robinhood) اولین پلتفرمی بود که اعلام کرد این ۳ ارز دیجیتال را از فهرست معاملاتی خود برمیدارد. با این حال، برخلاف پلتفرم بکت اقدام رابین هود فوری نبود. بلکه این پلتفرم معاملاتی ترتیبی داد تا کاربران بتوانند تا ۲۷ جون (۶ تیر) همچنان معامله این توکنها را انجام دهند. پس از رابین هود، نوبت صرافی ای تورو (eToro) رسید. این پلتفرم معاملاتی نیز تأکید کرد، تا زمانی که شفافیت نظارتی به وجود نیاید، کاربران آمریکایی به این توکنها دسترسی نخواهند داشت.
مشکلات کنونی که توکنهای کاردانو، سولانا و پالیگان درگیر آن شدهاند شباهت زیادی به وضعیت ارز دیجیتال ریپل دارد. کمیسیون بورس و اوراق بهادار در دسامبر ۲۰۲۰ از شرکت ریپل لبز، عرضهکننده این توکن شکایت کرد و یک دعوی حقوقی 1.3 میلیارد دلاری را به راه انداخت. این نهاد مستقل دولتی در آن زمان ریپل را هم یک اوراق بهادار ثبت نشده دانسته بود.
درباره نویسنده
فرید کریمی
ثبت نظر جدید