خانه

اصلاح قیمت ارزهای دیجیتال هوش مصنوعی؛ دلیل رشد قیمت توکن‌ های AI چه بود؟

اصلاح قیمت ارزهای دیجیتال هوش مصنوعی؛ دلیل رشد قیمت توکن‌ های AI چه بود؟ عکس

شرکت اوپن ای آی (OpenAI) که پیشگام صنعت هوش مصنوعی است، روز گذشته از چندین محصول جدید خود رونمایی کرد. همزمان با رویداد معرفی محصولات جدید اوپن ای آی قیمت چندین ارز دیجیتال هوش مصنوعی افزایش چشمگیری یافت. با این حال،‌ امروز دوباره بازار وارد افت شد و این توکن‌ های AI نیز به حالت قرمز درآمدند.

یکی از ارزهای دیجیتال هوش مصنوعی که رشد قیمت خوبی داشت، ارز دیجیتال گراف (GRT) بود. گراف یک توکن اتریومی است. گراف در واقع یک پروتکل منبعِ‌باز و غیرمتمرکز است که امکان پرس‌وجو از شبکه‌های بلاک‌چین را درست به مانند آنچه موتورهای جست‌وجو انجام می‌دهند امکان‌پذیر می‌کند. قیمت ارز دیجیتال گراف در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷.۶۷ درصد و در ۷ روز گذشته نیز ۳۵.۶۶ درصد رشد قیمت داشته است.

پروتکل گراف می‌خواهد ایفاگر نقش موتور جست‌وجوی گوگل برای بلاک‌چین باشد و ضمن فهرست‌بندی و سازمان‌دهی داده‌های شبکه‌هایی مانند اتریوم و فایل ‌کوین (FIL)، آنها را به APIهای منبع‌ِ باز تبدیل کند. توکن بومی این اکوسیستم نیز گراف به دلیل اینکه پروتکل اصلی گراف فعالیتش در حوزه قابلیت‌های مختلف هوش مصنوعی است،‌ به عنوان یکی از توکن های AI شناخته می‌شود.

یکی دیگر از ارزهای دیجیتال هوش مصنوعی که این اواخر رشد قیمت خوبی داشت، سینگولاریتی نت (AGIX) بود. پروتکل سینگولاریتی نت نیز خدمات غیرمتمرکز هوش مصنوعی ارائه می‌دهد. ارز دیجیتال سینگولاریتی نت نیز در طی ۲۴ ساعت ۲.۶ درصد و در طی ۷ روز نیز ۵.۴ درصد رشد قیمت داشت. این رمزارز امروز ۷ درصد و در هفت روز گذشته ۱.۲۱ درصد رشد قیمت داشت.

سینگولاریتی نت یک بازار هوش مصنوعی است که به کاربران اجازه خرید و فروش الگوریتم‌ها و خدمات هوش مصنوعی را می‌دهد. توکن بومی این پلت‌فرم نیز سینگولاریتی نت است که تراکنش‌های شبکه با آن انجام می‌گیرد.

در همین رابطه بیش‌‌‌‌‌تر بخوانید:

هوش مصنوعی چیست؟ تعریف AI به زبان ساده + کاربردها

معرفی مشاغل حوزه ارزهای دیجیتال + بهترین و پر درآمد ترین مشاغل کریپتو و بلاکچین

ارز دیجیتال فچ (FET) یکی دیگر از توکن های AI با رشد قیمت بالا بود. پلت‌فرم فچ بستری است که از یادگیری ماشینی و راه‌کارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حل غیرمتمرکز مشکلات بهره می‌برد. ارز دیجیتال فچ ۵.۸۱ درصد در ۲۴ ساعت گذشته و ۶.۷ درصد نیز در هفت روز رشد قیمت داشت. اما با رکود بازار افت قیمت ۲۴ ساعته رمزارز فچ به ۷ درصد رسید. رشد قیمت ۷ روزه این توکن نیز ۱.۱۴ درصد بود.

با وجودی که تمام توکن های AI به دلیل وضعیت کلی بازار در حالت قرمز قرار دارند، اما همچنان در ۷ روز گذشته سود چشمگیری را به معامله‌گران رسانده‌اند و حتی در ۲۴ ساعت اخیر رشد داشته‌اند. این امر نشان می‌دهد که ارزهای دیجیتال هوش مصنوعی همچنان تا تغییر مسیر بازار موردعلاقه معامله‌گران و سرمایه‌گذاران خواهند ماند.

هرچند نمی‌توان علت اصلی رشد قیمت توکن های AI را مشخص کرد، با این حال، رویداد روز گذشته شرکت اوپن ای آی که در آن از برخی از محصولات جدید رونمایی شد احتمالا بیش‌ترین نقش را در اوج گرفتن بازار این رمزارزها ایفا کرده است. اوپن ای آی دیروز مدل‌های ارتقا یافته‌ای از برخی از چت‌بات‌های خود از جمله مدل‌های GPT-4 و GPT-3.5 معرفی کرد. اکثر این محصولات ضمن اینکه از نمونه‌های قبلی‌تر قوی‌تر و کارآمدتر هستند، قیمت‌های پائین‌تری نیز دارند. برای مثال، اوپن ای آی روز دوشنبه از مدل جدید GPT-4 Turbo رونمایی کرد که درک بهتری از متن‌های طولانی‌تر دارد، و نزدیک ۳ برابر ارزان‌تر از نسخه‌های عادی است..

احتمالا سرمایه‌گذاران و معامله‌گران بازار به این باور رسیده‌اند که این محصولات می‌توانند با اتکا به شبکه‌های بلاک‌چین و رمزارز‌هایی مانند فچ، گراف و سینگولاریتی نت به توسعه و پذیرش صنعت هوش مصنوعی شتاب بیش‌تری ‌دهند.

با پارسیان کریپتو همیشه در جریان آخرین اخبار و رویدادهای صنعت کریپتو و بازار ارزهای دیجیتال قرار بگیرید.
منابع:Crypto News

درباره نویسنده

فرید کریمی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

تأخیر جدید SEC؛ تصمیم‌گیری درباره ETF‌های کریپتو تا خرداد ۱۴۰۴ تمدید شد

خلاصه خبر

  • کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) تصمیم‌گیری درباره تغییرات پیشنهادی مربوط به ETF‌های کریپتو را به تعویق انداخته‌است.
  • این تصمیم شامل تمدید بازه زمانی ارزیابی مدل‌های استیکینگ و بازخرید...

۲۶ فروردین ۱۴۰۴
[object Object] عکس

تتر با استراتژی جدید در افریقا قدرت ماینینگ را به OCEAN گره می‌زند!

خلاصه خبر

  • شرکت تتر اعلام کرد که قصد دارد عملیات ماینینگ بیت کوین خود را در آفریقا به پروتکل OCEAN متصل کند.
  • این اقدام بخشی از استراتژی تتر برای ارتقای ماینینگ به صورت غیرمتمرکز و کاهش وابستگی به واسطه‌های...

۲۶ فروردین ۱۴۰۴