خانه
بیت‌کوین‌های بازار سیاه جاده ابریشم فروخته می‌شوند عکس

بیت‌کوین‌های بازار سیاه جاده ابریشم فروخته می‌شوند

سازمان‌های مجری قانون ایالات متحده آمریکا طی سال‌های اخیر هزاران بیت‌کوین را از جاده ابریشم (Silk Road) مصادره کردند که بخش قابل‌توجهی از این ارزهای دیجیتال توقیف‌شده سر از حراجی‌ها در آورده‌اند. حال خبرها حاکی از آن است که بیش از 50 هزار بیت کوین به ارزش 1 میلیارد دلار از کیف‌ پول‌های متصل به اموال مصادره‌شده سازمان‌های مجری قانون دولت به آدرس‌های جدید منتقل شدند. حتی برخی از این بیت‌کوین‌ها روز 8 مارس (17 اسفند) به صرافی کوین بیس منتقل شدند.

بر اساس اطلاعات پک‌شیلد، شرکت امنیتی بلاک‌چین، سه انتقال از کیف پول‌‌های سازمان‌های فدرال اجرای قانون ایالات متحده انجام گرفته است. این کیف پول‌ها نزدیک به 51 هزار بیت‌کوین را نگهداری می‌کردند که این سازمان‌های مجری قانون در نوامبر 2021 از جاده ابریشم ضبط کرده بودند. بیت‌کوین‌هایی که آن زمان مصادره شدند به دو کیف پول مختلف انتقال داده شدند. حال به نظر می‌رسد از بین 3 تراکنشی که اخیرا انجام گرفتند، اکثر تراکنش‌ها داخلی بودند. با این حال، تقریبا 9861 بیت‌کوین نیز به حساب صرافی کوین بیس ریخته شدند. دو تراکنش دیگر نیز شامل انتقال 30 هزار و 9 هزار بیت‌کوین می‌شوند.

با پارسیان ان.اف.تی بیش‌تر در جریان اخبار دنیای کریپتو قرار بگیرید:

سقوط قیمت بیت‌کوین به زیر 20 هزار دلار

امارات بیت‌کوین را برای پرداخت خدمات در منطقه آزاد رأس ‌الخیمه پذیرفت

بیت‌کوین به رؤیای ساتوشی ناکاموتو نزدیک‌تر می‌شود

جاده ابریشم یک بازار سیاه آنلاین و اولین بازار مدرنی بود که در دارک وب شروع به کار کرد. راس اولبریکت با نام مستعار Dread Pirate Roberts بنیان‌گذار این بازار سیاه بود. جاده ابریشم یکی از اولین بازارهای آنلاین بود که پرداخت بیت‌کوین را پذیرفته بود و همین امر نیز به رونق گرفتن این ارز دیجیتال کمک زیادی کرد.

جاده ابریشم دارای فهرست‌ اقلام شبیه به فروشگاه اینترنتی eBay بود که در آن کالاهای قاچاق زیادی از انواع مواد مخدر و داروهای غیرمجاز و سلاح گرم معامله می‌شد. راس اولبریکت فروشگاه جاده ابریشم را در سال 2011 به راه انداخت و نهایتا این فروشگاه آنلاین در سال ۲۰۱۳ در پی دستگیری اولبریکت به کار خود خاتمه داد. سازمان‌های مجری قانون ایالات متحده در آن زمان 173991 بیت‌کوین از جمله 144336 بیت‌کوین که به خود اولبریکت تعلق داشت را ضبط کردند. دولت این سکه‌های مجازی را در چهار حراج بین سال‌های 2014 و 2015 به فروش رساند.

جاده ابریشم، بازار سیاهی در دارک وب و محل معامله کالاهای قاچاق بود

وزارت دادگستری ایالات متحده در نوامبر ۲۰۲۲ شخصی را متهم کرد که بیش از 50 هزار بیت‌کوین را از جاده ابریشم به سرقت برده است. این شخص که بعدا مشخص شد جیمز ژونگ از ایالت جورجیا است، بعدا به جرم خود اعتراف کرد. ژونگ پس از محاکمه به 9 سال زندان محکوم شد و تمام 50 هزار بیت‌کوین به سرقت رفته را نیز به دولت بازگرداند.

از بین بیت‌کوین‌های جاده ابریشم که دولت آمریکا به حراج گذاشت، نزدیک 30 هزار بیت‌کوین را تیم دریپر، معامله‌گر معروف بیت‌کوین در سال ۲۰۱۴ خریداری کرد. در حراجی دیگر بیت‌کوین‌های جاده ابریشم که در اکتبر 2015 انجام گرفت، نهاد انتظامی سرویس مارشال‌های ایالات متحده در مجموع حدود 4500 بیت‌کوین را خریداری کردند. همچنین به نظر می‌رسد بخش کوچکی از 50 هزار بیت‌کوین مصادره شده به حساب‌های صرافی کوین بیس ارسال شده است.

انتقال این حجم بالا از بیت‌کوین به ارزش بیش از یک میلیارد دلار واکنش‌ها و فرضیه‌های جالب زیادی از سوی کاربران توئیتر به همراه داشته است. یکی از کاربران تصمیم سازمان‌های مجری قانون دولت آمریکا برای فروش بیت‌کوین‌های جاده ابریشم، فشار فروش قابل‌توجهی را بر بازار کریپتو وارد کرده است. در همین حال کاربران دیگری نیز زمان فروش بیت‌کوین‌ها را در بحبوحه‌ی آشفتگی غیرعادی بازار کریپتو است زیرسوال بردند.

درباره نویسنده

فرید کریمی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

آیا تغییر قوانین حقوقی می‌تواند وضعیت رمزارزها را دگرگون کند؟!

به گزارش Cointelegraph، در یک کنفرانس در ایالت یوتا، نماینده تام امِر اظهار داشت که تصمیم اخیر دادگاه عالی در مورد قانون چورون ممکن است تأثیر زیادی بر روی قانون‌گذاری رمزارزها نداشته باشد. این تصمیم به این معنی است که دادگاه‌ها نیازی به پیروی از...

۱۹ مهر ۱۴۰۳
[object Object] عکس

آیا تمرکززدایی می‌تواند مانع از بحران هوش مصنوعی شود؟!

به گزارش Cointelegraph، با توجه به رشد شگفت‌انگیز هوش مصنوعی و نقش آن در زندگی روزمره، نیاز به ایجاد ضوابط و قوانین جدید برای استفاده مسوولانه از این تکنولوژی بیش از پیش احساس می‌شود. اخیراً برخی شرکت‌ها به سمت پنهان‌کاری در توسعه هوش مصنوعی حرکت...

۱۹ مهر ۱۴۰۳
[object Object] عکس

بیومتریک و خطرات ذخیره‌سازی متمرکز! چطور بلاک‌چین امنیت را افزایش می‌دهد؟

به گزارش Cointelegraph، استفاده از داده‌های بیومتریک مانند اثر انگشت و شناسایی چهره به دلیل اهمیت ویژه‌ای که دارند، نیازمند حفاظت ویژه‌ای است. این داده‌ها، که به‌سختی می‌توان آنها را جایگزین کرد، توسط شرکت‌های بزرگ تکنولوژی مثل گوگل و اپل...

۱۹ مهر ۱۴۰۳
[object Object] عکس

آیا ویتالیک بوترین می‌تواند برنده نوبل اقتصاد ۲۰۲۴ شود؟!

به گزارش Cointelegraph، ویتالیک بوترین، یکی از بنیان‌گذاران اتریوم، ممکن است یک گزینه قوی برای دریافت جایزه نوبل اقتصاد در سال ۲۰۲۴ باشد. این ایده توسط دو اقتصاددان، تایلر کوئن و الکس تاباروک، در پادکست خود مطرح شده است.

برای مشاهده وضعیت...

۱۹ مهر ۱۴۰۳