خانه
بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان کدام است؟ بروکرهای امن برای ایرانیان در 2024 عکس

بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان کدام است؟ بروکرهای امن برای ایرانیان در 2024

یکی از مهم‌ترین عوامل در موفقیت کاربران بازارهای مالی چون فارکس، انتخاب یک بروکر متناسب با نیازها است که در ارائه خدمات و پشتیبانی از مشتریان خود عملکرد خوبی داشته باشد. بروکرهای زیادی برای کار با فارکس وجود دارد اما به دلیل تحریم‌های موجود، این بروکرها در ایران شعبه نداشته و از طرفی در برخی از آن‌ها ایرانیان اجازه ثبت نام و استفاده از خدمات را ندارند. در این مقاله از پارسیان کریپتو با بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان آشنا خواهید شد.

البته این خود شما خواهید بود که بهترین بروکر را انتخاب می‌کنید. ما در این مقاله ابتدا چند مورد از بروکرهای امن برای ایرانیان را معرفی کرده و سپس بهترین معیار برای انتخاب بروکر را بررسی می کنیم. شما با مقایسه محبوب‌ترین بروکرهای فارکس برای تریدرهای ایرانی و توجه به معیارهایی که برای انتخاب بروکر تعریف شده، بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان را انتخاب خواهید کرد. پس در این مقاله با ما همراه باشید.

بروکرهای محبوب و امن برای ایرانیان

در ادامه با توجه به آخرین امتیازاتی که کاربران فارکس به بروکرهای مختلف داده‌اند، لیستی از بروکرهای امن برای ایرانیان را به شما معرفی می‌کنیم. پارسیان کریپتو هیچ توصیه‌ای به  استفاده از این بروکرها نمی‌کند و حتما پیش از ثبت نام خود درباره آن تحقیق کرده و با نظر شخصی خودتان دست به انتخاب بزنید.

بیشتر بخوانید: بروکر چیست

بروکر گرند کپیتال

بروکر گرند کپیتال

گرند کپیتال (Grand Capital) در سال ۲۰۰۶ تاسیس شده و به کاربران ایرانی خدمات می‌دهد. «اعتماد، کیفیت، اطمینان» شعار این بروکر است. گرند کپیتال حساب‌های استاندارد (با حداقل ۱۰۰ دلار)، کریپتو (با حداقل صد دلار)، ای‌سی‌ان پرایم (حساب حرفه‌ای با حداقل ۵۰۰ دلار)، میکرو (با حداقل ۱۰ دلار)، متاتریدر۵ (با حداقل ۱۰۰ دلار) و حساب اسلامی (با حداقل ۱۰۰ دلار) را به کاربران خود ارائه می‌دهد. امکاناتی چون واریز و برداشت ریالی تاپ چنج (در کنار واریز و برداشت رمزارزهای بیت کوین، اتریوم و تتر)، پشتیبانی فارسی در تلگرام و ارائه بونس‌های مختلف نیز برای کاربران ایرانی وجود دارد. این پلتفرم از متاتریدر ۴ و ۵ و وب‌تریدر پشتیبانی می‌کند.

علاوه بر پشتیبانی فارسی در تلگرام، امکان چت آنلاین هم بر روی سایت گرند کپیتال وجود دارد و در بخشی از وب‌سایت به سوالات متداول کاربران پاسخ گفته شده است. همچنین امکان ارسال تیکت و دریافت پاسخ از این مسیر نیز امکان‌پذیر است. طبق نظر کاربران، اسپرد کم، برداشت سریع و امکان اجرای سریع معاملات از جمله مزایای این بروکر است.

بروکر اوربکس

بروکر اوربکس

بروکر اوربکس (Orbex) در سال ۲۰۱۰ در قبرس تاسیس شده و به کاربران ایرانی خدمات می‌دهد. این بروکر حساب‌های استارتر (با حداقل ۱۰ دلار)، توربو (با حداقل ۵۰ دلار)، پرمیوم (با حداقل ۳۰۰ دلار) و نهایی (حساب حرفه‌ای با حداقل ۲۵۰۰ دلار) را به کاربران خود ارائه کرده و از متاتریدر ۴ و ۵، مولتی ترمینال متاتریدر۴ و نسخه وب‌تریدر پشتیبانی می‌کند.

اوربکس ۴۷ جفت‌ارز فارکس، طلا و نقره، ۱۱ شاخص بین‌المللی، ۱۰ رمزارز و بیش از ۳۰۰ سهام از شرکت‌های بزرگ آمریکایی و اروپایی را برای معامله در اختیار کاربران قرار می‌دهد. در بین روش‌های واریز و برداشت، کاربران ایرانی می‌توانند از طریق صرافی واسطه واریز و برداشت ریالی انجام دهند، علاوه بر این امکان واریز و برداشت با ارز دیجیتال هم وجود دارد.

برای ارتباط با پشتیبانی این بروکر تنها باید از منابع اعلام شده توسط وب‌سایت این بروکر استفاده کنید، چرا که به نظر می‌رسد یک تیم کلاهبردار در تلگرام، یک بخش پشتیبانی به نام این بروکر (OrbexIran) راه‌اندازی کرده‌اند که هیچ ارتباطی با اوربکس ندارد. البته تعداد افراد کمی به این صرافی رای داده‌اند و از این نظر نمی‌توان به امتیاز بالای آن اعتبار زیادی داد.

بروکر ویتاورس

ویتاورس (Vitaverse) در سال ۲۰۲۲ در کانادا تاسیس شد و به کاربران ایرانی هم خدمات می‌دهد. این بروکر حساب‌های استاندارد پرایم (با حداقل ۱۵ دلار) و ای‌سی‌ان پرو (با حداقل ۱۵ دلار) به کاربران ارائه می‌کند. ویتاورس بیش از ۱۰۰ سهام، بیش از ۱۰۰ ارز دیجیتال، بیش از ۲۰ شاخص و کالا و بیش از ۶۵ جفت‌ارز اصلی و فرعی را پشتیبانی می‌کند و مجوز FinCom را دارا است.

 امکان واریز و برداشت در این بروکر از طریق ریال و ارزهای دیجیتال امکان‌پذیر است. ویتاورس از متاتریدر۵، تریدینگ ویو و سی‌تریدر هم پشتیبانی می‌کند. پارسیان کریپتو با توجه به نظرات کاربران، استفاده از پراپ این بروکر را به هیچ عنوان توصیه نمی‌کند. همچنین، تعداد افرادی که به این بروکر رای داده‌اند قابل‌توجه نیست و از این رو امتیاز بالای آن ممکن است اعتبار چندانی نداشته باشد.

بروکر ایپلنت

بروکر ایپلنت

بروکر ایپلنت (Eplant) در سال ۲۰۲۳ در بریتانیا شروع به کار کرده و از بین ۵۰ رای از کاربران، امتیاز ۴.۱ از ۵ را دریافت کرده است. ایپلنت خدمات خرید و فروش جفت‌ارزهای فارکس و CFDها را برای ایرانیان ارائه کرده و از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند. امکان معامله طلا و نقره، نفت خام، نفت برنت و ۲۹ جفت‌ارز در این پلتفرم وجود دارد و گفته می‌شود حساب‌های معاملاتی آن در متاتریدر و سی‌تریدر با هم تفاوت دارند. کاربران ایرانی می‌توانند با واریز و برداشت ریالی و ارز دیجیتال (بیت کوین، اتریوم و تتر) از این بروکر استفاده کنند.

ایپلنت در شبکه‌های اجتماعی چون اینستاگرام، لینکداین، یوتیوب و شبکه ایکس بسیار فعال است. با این حال، با یک بروکر تازه‌کار رو به رو هستیم و برای انتخاب یا عدم انتخاب آن به تحقیقات بیشتری نیاز خواهید داشت چون علاوه بر نظرات مثبت، نظرات منفی هم درباره آن دیده می‌شود.

بروکر دلتا اف ایکس

بروکر دلتا (DeltaFX) در سال ۲۰۰۹ تاسیس شده، مالک آن ایرانی است و به کاربران ایرانی هم خدمات می‌دهد. دلتا ۴ نوع حساب نانو (با حداقل ۱۰ دلار)، استاندارد (با حداقل ۵۰ دلار)، حساب ای‌سی‌ان (با حداقل ۲۰۰ دلار) و حساب فیکس اسپرد (با حداقل ۱۰۰ دلار) به کاربران خود ارائه می‌کند. ۳ نماد بخش انرژی، ۱۳۰ جفت‌ارز فارکس، ۱۷ شاخص، ۲۸ رمزارز و ۱۸ فلز در این بروکر قابل معامله بوده و از متاتریدر ۴ و ۵ پشتیبانی می‌کند.

 واریز و برداشت‌ها در این بروکر از طریق وبمانی، ریال و بیت کوین امکان‌پذیر است. همچنین حساب مشتریان تا سقف ۲۰ هزار یورو در این بروکر بیمه می‌شود. کاربران ایرانی دلتا اف ایکس می‌توانند کانال تلگرام فارسی این بروکر را دنبال کرده و در صورت مواجه شدن با مشکل، از طریق پشتیبانی فارسی تلگرامی در صدد رفع آن برآیند.

طبق نظر کاربران، تاخیر زیاد در باز شدن پوزیشن‌ها، اسلیپج یک طرفه در حساب بای‌مارکت، ریکوت یک‌طرفه حساب‌های Instant و اختلاف قیمت ثبت سفارش در زمان اخبار در حساب‌های Instant از جمله معایب این بروکر هستند.

بروکر فیبوگروپ

بروکر فیبوگروپ

بروکر فیبوگروپ (FiboGroup) در سال ۱۹۹۸ در اتریش تاسیس شده و یکی از بروکرهای امن برای ایرانیان به شمار می‌رود. کاربران ایرانی در وب‌سایت متفاوت با مشتریان اروپایی، از طریق شعبه آفشور بروکر که تحت نظارت رگوله FSC است امکان استفاده از خدمات این پلتفرم را دارند. فیبوگروپ در کشورهای قبرس، جزایر ویرجین بریتانیا، استرالیا، مالزی و مسکو شعبه دارد و دفتر مرکزی آن در وین اتریش واقع شده است.

سه نوع حساب NDD، Fixed و Cent در این بروکر ارائه شده (حداقل واریزی برای اکثر آن‌ها ۵۰ دلار است) و از متاتریدر ۴ و ۵ و سی‌تریدر برای حساب‌های مختلف پشتیبانی می‌شود. فیبوگروپ توسط CySEC و FSC رگوله شده اما ایرانیان تحت پوشش رگولاتوری آن نیستند. گفته می‌شود پشتیبانی این بروکر ضعیف عمل میکند و با وجود کار در ۵ روز هفته به طور ۲۴ ساعته، تاخیر در پاسخ‌گویی مشاهده می‌شود.

معامله ۴۳ جفت‌ارز، ۲۰ شاخص معروف؛ و در کنار آن کالاهایی مانند نفت خام به صورت CFD امکان‌پذیر است. امکان واریز و برداشت ریالی، وبمانی و ارزهای دیجیتال برای این بروکر وجود دارد. به تازگی شکایات زیادی از کاربران درباره عدم پاسخ‌گویی و تاخیر در برداشت از حساب این پلتفرم گزارش شده و توصیه می‌کنیم در صورت تمایل به کار با این بروکر حتما شخصا درباره آن تحقیق کنید.

بروکر ویندزور

بروکر ویندزور (Windsor) در سال ۱۹۹۸ در قبرس تاسیس شده و جزء بروکرهای امن برای ایرانیان است. این بروکر تحت رگلاتوری CySEC، FSA، IFSC و JSC است اما کاربران ایرانی آن تحت پوشش هیچ یک از این رگولاتوری‌ها نیستند. این بروکر دارایی‌های قابل توجهی را برای معامله ارائه می‌دهد اما تنها از متاتریدر ۴ پشتیبانی می‌کند. کاربران ایرانی با استفاده از ارزهای دیجیتال و پرداخت ریالی از طریق صرافی می‌توانند به واریز و برداشت در این پلتفرم اقدام کنند.

پشتیبانی ویندزور هم ضعیف است و کاربران در این زمینه شکایاتی را ثبت کرده‌اند. امکان ارتباط با پشتیبانی از طریق ارسال تیکت و چت آنلاین امکان‌پذیر است. وب‌سایت ویندزور از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند. این بروکر دو نوع حساب پرایم (با حداقل ۵۰ دلار) و وی‌آی‌پی (با حداقل ۱۰۰۰۰ دلار) به کاربران خود ارائه می‌کند. لازم به ذکر است که ایرانیان باید در شعبه آفشور این بروکر ثبت نام کنند.

بروکر مونتا مارکتس

بروکر مونتا مارکتس

مونتا مارکتس (Moneta Markets) در سال ۲۰۲۰ در قبرس تاسیس شده و به کاربران ایرانی خدمات می‌دهد. مونتا یا مونیتا مارکتس بازارهای معاملاتی زیادی را به کاربران ارائه کرده و از متاتریدر ۴ و ۵ پشتیبانی می‌کند. این بروکر به تازگی به ایرانیان خدمات ارائه می‌دهد و واریز و برداشت آن به صورت رمزارز انجام می‌شود. مونتا مارکتس با چهار دامنه مختلف فعالیت می‌کند. این بروکر توسط کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه‌گذاری استرالیا (ASIC) رگوله شده اما این رگوله مختص مشتریان ایرانی نیست.

مونتا مارکتس همچنین توسط سازمان خدمات مالی سیشل رگوله آفشور دریافت کرده است. سه نوع حساب دایرکت اس‌تی‌پی برای مبتدیان (با حداقل ۵۰ دلار)، پرایم ای‌سی‌ان برای معامله‌گران باتجربه (با حداقل ۲۰۰ دلار) و اولترا ای‌سی‌ان برای تریدرهای حرفه‌ای (با حداقل ۲۰۰۰۰ دلار) در این بروکر ارائه می‌شود. موارد قابل معامله در مونتا مارکتس شامل بیش از ۵۵ جفت‌ارز فارکس و طلا، ۱۷ نماد کالا، بیش از ۲۰ شاخص، بیش از ۴۰ سی‌اف‌دی رمزارز، بیش از ۵۰ ای‌تی‌اف، بیش از ۷ اوراق قرضه، بیش از ۱۳۵ سی‌اف‌دی سهام اروپایی و بیش از ۵۰۰ سی‌اف‌دی سهام آمریکایی است.

بروکر ایکس چیف (فارکس چیف سابق)

بروکر فارکس چیف (ForexChief) در سال ۲۰۱۴ در سنگاپور تاسیس شده و جزء بروکرها امن برای ایرانیان به شمار می‌رود. بروکر ایکس چیف ۴ مدل حساب معاملاتی دایرکت اف‌ایکس (با حداقل ۱۰ دلار، متاتریدر۴ و ۵)، کلاسیک (با حداقل ۱۰ دلار، متاتریدر۴ و ۵)، ایکس پرایم (با حداقل ۲۰۰۰ دلار) و سنت (با حداقل ۱۰ دلار، متاتریدر ۴ و ۵) ارائه می‌دهد. این بروکر تحت رگولاتری MISA بوده و از اداره خدمات بین‌المللی Mwali مجوز دارد.

کاربران از طریق پیام‌رسان‌های واتس‌اپ، تلگرام و وی‌چت، همچنین از طریق چت آنلاین سایت، ایمیل و تلفن می‌توانند با بخش پشتیبانی بروکر در ۷ روز هفته به صورت ۲۴ ساعته تماس بگیرند. واریز و برداشت در این بروکر از طریق ریال (مستقیم) و رمزارز قابل انجام است. البته نظرات منفی زیادی هم از سوی کاربران این بروکر در سایت‌های مختلف ثبت شده که لزوم تحقیق شخصی در این زمینه را بیشتر می‌کند.

بروکر آلپاری

بروکر آلپاری

بروکر آلپاری (Alpari) در سال ۱۹۹۸ در شهر کازان روسیه تاسیس شده و سال‌ها است که به کاربران ایرانی خدمات می‌دهد. آلپاری بیش از ۲۵۰ نماد قابل معامله از جفت‌ارزها، CFDها، شاخص‌ها، سهام، طلا، نفت، ارز دیجیتال و غیره را به کاربران خود ارائه می‌کند. این بروکر دارای حساب‌های استاندارد، ای‌سی‌ان و پرو ای‌سی‌ان است. برای استفاده از حساب اسلامی این پلتفرم، کاربران می‌توانند از حساب‌های پرو، ای‌سی‌ان و استاندارد آن در متاتریدر ۴ استفاده کنند، البته این پلتفرم از متاتریدر ۵ هم پشتیبانی می‌کند.

دارایی کاربران آلپاری تا سقف ۲۰۰۰۰یورو تحت پوشش بیمه قرار دارد. واریز و برداشت حساب آلپاری از طریق واریز ریالی تاپ چنج و ارزهای دیجیتال برای ایرانیان امکان‌پذیر است. پشتیبانی این بروکر در پاسخ‌گویی به مشتریان سریع عمل می‌کند. برای تماس با بخش پشتیبانی، راه‌های ارتباطی ایمیل، چت آنلاین، واتس‌اپ و تلگرام ارائه شده است. با اینکه آلپاری نامی شناخته شده در بین کاربران ایرانی است شکایات زیادی درباره آن ثبت شده که از این نظر جای تحقیق و بررسی بیشتری خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: بررسی بروکر آلپاری

بروکر آمارکتس

بروکر آمارکتس (AMarkets) در سال ۲۰۰۷ در جزایر کوک تاسیس شده و در چندین کشور نمایندگی فعال دارد. این بروکر چهار نوع حساب استاندارد (با حداقل ۱۰۰ دلار)، فیکس (با حداقل ۱۰۰ دلار)، ای‌سی‌ان (با حداقل ۲۰۰ دلار) و کریپتو (با حداقل ۱۰۰ دلار) را در کنار حساب اسلامی به کاربران خود ارائه می‌دهد. این بروکر دارای مجوز Mwali است و توسط FSC و FSA نظارت می‌شود. همچنین سرمایه کاربران تا سقف ۲۰۰۰۰ یورو در آن بیمه شده است.

آمارکتس پشتیبانی زبان فارسی هم دارد و کاربران ایرانی چه از طریق چت سایت سایت و چه از طریق تلگرام می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند. از راه ایمیل هم می‌توان با پشتیبانی تماس گرفت. ۴۴ جفت‌ارز فارکس، ۷ فلز، ۱۱ کالا، ۱۶ شاخص، ۴۲۷ سهام، ۲۷ ارز دیجیتال، اوراق قرضه آلمان و آمریکا و ۱۹ ابزار ETF برای معامله در اختیار کاربران قرار دارد. در بروکر آمارکتس امکان واریز و برداشت مستقیم ریالی تاپ چنج و ارزهای دیجیتال برای کاربران ایرانی فراهم است.

بیشتر بخوانید: آموزش بروکر آمارکتس

بروکر ارانته

بروکر ارانته

بروکر ارانته در سال ۲۰۱۸ در قبرس تاسیس شده و به کاربران ایرانی خدمات ارائه می‌دهد. ارانته چهار نوع حساب ای‌سی‌ان استاندارد (با حداقل ۵۰ دلار)، ای‌سی‌ان وی‌آی‌پی (با حداقل ۵۰۰۰ دلار)، تیلورمد (با حداقل ۱۵ هزار دلار) و ای‌سی‌ان پرمیوم (با حداقل هزار دلار) ارائه می‌کند.

ابزارهای مالی این بروکر شامل ۶۱ سی‌اف‌دی سهام، ۴۶ نماد فارکس، ۳ نماد کالا، ۳ نماد انرژی، ۹ شاخص، ۶ فلز و ۱۴ رمزارز بوده و از متاتریدر ۴ و ۵ پشتیبانی می‌کند. امکان واریز و برداشت ریالی از طریق صرافی، بیت کوین، اتریوم، ریپل و تتر برای کاربران وجود دارد. سرعت پاسخ‌گویی بخش پشتیبانی ارانته (بین ساعات ۹ و ۳۰ دقیقه تا ساعت ۲۴ به وقت ایران) بسیار خوب بوده و از طریق تلگرام به زبان فارسی در دسترس کاربران قرار دارد.

بیشتر بخوانید: معرفی بروکر ارانته

بروکر اچ وای سی ام

بروکر HYCM در سال ۱۹۷۷ در انگلستان تاسیس شده و جزء بروکرهای امن برای ایرانیان به شمار می‌رود. این بروکر دارای چهار نوع حساب فیکسد، کلاسیک، راو و اچ‌وای‌سی‌ام اینوست است. در صورتی که کاربران سه ماه از حساب خود استفاده نکنند ماهانه ۱۰ دلار به عنوان هزینه نگهداری از حسابشان کسر خواهد شد. HYCM از متاتریدر ۴ و ۵ پشتیبانی می‌کند و ۳۴۱ نماد را برای معامله در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

واریز و برداشت به صورت ریالی و ارز دیجیتال در این پلتفرم در دسترس قرار دارد. بخش پشتیبانی اچ وای سی ام زبان فارسی هم ارائه می‌دهد. کاربران از طریق واتس‌اپ، تلگرام، وایبر و فیس‌بوک می‌توانند با بخش پشتیبانی تماس گرفته و سوالات خود را مطرح کنند.

بروکر لایت فارکس

بروکر لایت فارکس

لایت فارکس (Liteforex) در سال ۲۰۰۵ در قبرس تاسیس شده و یکی از بروکرهای امن برای ایرانیان به شمار می‌رود. این بروکر حساب‌های ای‌سی‌ان، کلاسیک و سنت را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. کاربران ایرانی از طریق تاپ چنج و رمزارزهایی چون بیت کوین، لایت کوین، بیت‌کوین‌کش، مونرو و تتر می‌توانند به واریز و برداشت در این بروکر اقدام کنند.

لایت فارکس ۵۶ جفت‌ارز، ۱۶ ارز دیجیتال، ۶ کالا، ۳۷ سی‌اف‌دی سهام آمریکا و ۱۱ سی‌اف‌دی شاخص برای معامله به کاربران خود ارائه می‌کند. بخش پشتیبانی لایت فارکس ۵ روز هفته به صورت ۲۴ ساعته از طریق چت سایت و ایمیل در دسترس است. ۱۲ ساعت در روز هم امکان برقراری تماس تلفنی با پشتیبانی فراهم است. همچنین می‌توانید از بخش پشتیبانی تلگرام سوالات خود را به زبان فارسی مطرح کنید.

بروکر آی اف سی مارکتس

IFC Markets در سال ۲۰۰۶ در انگلستان تاسیس شد. این بروکر در پلتفرم‌های معاملاتی خود حساب‌های متفاوتی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و از متاتریدر ۴ و ۵ پشتیبانی می‌کند. بیش از ۶۵۰ نماد معاملاتی شامل جفت‌ارزها، فلزات، CFD شاخص/سهام/کالا/ارز دیجیتال و معاملات فیوچرز ارزهای دیجیتال در این پلتفرم ارائه می‌شود.

امکان واریز و برداشت ریالی از طریق صرافی، واریز و برداشت با ارزهای دیجیتال ترون، اتریوم، تتر و بیت کوین نیز برای کاربران ایرانی وجود دارد. برای ارتباط با بخش پشتیبانی بروکر آی اف سی مارکتس راه‌های ارتباطی تلگرام، تماس تلفنی، ایمیل، واتساپ، چت زنده و اسکایپ وجود دارد و ایرانیان از طریق پشتیبانی تلگرام می‌توانند سوالات خود را به زبان فارسی مطرح کنند.

بروکر اوپو فایننس

Opofinance در سال ۲۰۲۰ در وینسنت و گرنادین‌ها تاسیس شده است. این بروکر سرمایه کاربران را تا سقف ۲۰ هزار یورو بیمه می‌کند و چهار حساب معاملاتی استاندارد اکانت (با حداقل ۱۰۰ دلار)، ای‌سی‌ان (با حداقل ۱۰۰ دلار)، سوشال ترید (با حداقل ۲۰۰ دلار) و ای‌سی‌ان پرو (با حداقل ۵۰۰۰ دلار) را به کاربران خود ارائه می‌کند.

واریز و برداشت در اوپو فایننس از طریق ریال تاپ‌چنج و ارزهای دیجیتال برای کاربران ایرانی امکان‌پذیر است. وب‌سایت این بروکر از زبان فارسی هم پشتیبانی می‌کند. بخش پشتیبانی اوپو فایننس، ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته پاسخ‌گوی سوالات کاربران است. در بخش چت آنلاین سایت می‌توانید به زبان فارسی با پشتیبانی صحبت کنید. امکان ارتباط با این بخش از طریق ایمیل هم امکان‌پذیر است. اوپو فایننس از متاتریدر ۴ و ۵ پشتیبانی می‌کند.

بهترین معیار برای انتخاب بروکر

بهترین معیار برای انتخاب بروکر

وقتی پای انتخاب کردن بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان در میان باشد، ابتدا باید معیارهای انتخاب بروکر را در نظر بگیریم و سپس به مقایسه لیست محبوب ترین بروکرهای فارکس برای تریدرهای ایرانی بپردازیم. پس از بررسی این معیارها در بروکرهای مختلف می‌توانید بهترین گزینه‌ای که به اهداف و نیازهای شما نزدیک‌تر است را انتخاب کنید. معیارهای انتخاب بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان شامل موارد زیر است:

  • شناخت نیازهای خود
  • توجه به کارمزدها
  • تست کردن پلتفرم بروکر
  • توجه به نمودارها و ابزارهای مربوط به تحلیل نمودار
  • دسترسی به پشتیبانی

در ادامه با جزئیات بیشتری به چیستی این معیارها و اهمیت آن می‌پردازیم:

شناخت نیازهای خود

پیش از هر کاری تامل کرده و ببینید چه چیزی در یک بروکر برای شما اهمیت دارد. اهداف سرمایه‌گذاری و جایگاه خود در منحنی یادگیری سرمایه‌گذاری را بشناسید. اگر تازه شروع به کار کرده‌اید، شاید بهتر باشد ویژگی‌هایی چون منابع آموزشی پایه‌ای، واژه‌نامه‌های جامع، دسترسی ساده به پشتیبانی و انجام معاملات تمرینی را در اولویت قرار دهید.

اگر قبلا تجربه سرمایه‌گذاری دارید و می‌خواهید جدی‌تر در این زمینه قدم بردارید، به آموزش‌های سطح بالاتر  منابع مبتنی بر نظر تحلیلگران و سرمایه‌گذاران حرفه‌ای و مجموعه‌ای از ابزارهای تکنیکال و فاندامنتال نیاز خواهید داشت. اگر یک سرمایه‌گذار باتجربه هستید و تاکنون صدها معامله را مدیریت کرده‌اید باید به دنبال یک بروکر به‌روز، دارای ابزارهای پیشرفته برای تحلیل نمودار، امکانات معاملات حرفه‌ای و دارای دسترسی به بازارهای مختلف باشید.

درباره سطح و جایگاه سرمایه‌گذاریتان با خود صادق باشید. قصد سرمایه‌گذاری دارید یا می‌خواهید این بازار منبع درآمدتان باشد؟ می‌خواهید معاملات روزانه انجام دهید؟ برای ایجاد یا تغییر سبد خرید خود، خودتان تصمیم‌گیرنده هستید یا به یک متخصص پول می‌دهید؟ بسته به مسیری که دنبال می‌کنید سوال‌های جدیدی هم مطرح خواهند شد که باید به آن‌ها پاسخ دهید. از جمله سوال‌های مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این موارد است: اهداف سرمایه‌گذاری شما چیست؟ در این مسیر به چه کمک‌هایی نیاز خواهید داشت؟ چه نوع معاملاتی می‌خواهید انجام دهید؟ آیا یک تریدر فعال هستید یا یک تریدر منفعل؟

پس از اینکه اهداف و نیازهای خود را شناختید زمان آن می‌رسد تا ببینید در یک بروکر چه خدماتی برای شما اولویت دارند. هر کارگزاری یا بروکر مشخصه‌ها و خدماتی دارد که ممکن است برخی از آن‌ها برای هر سرمایه‌گذار مهم‌تر از سایرین باشد. هر کارگزاری معتبر باید چند ویژگی خاص داشته باشد، پس به بررسی نیازهای اولیه و خدمات مورد نیاز خود بپردازید و به این ترتیب، گزینه‌های نامناسب را از لیست خط بزنید. در مورد اعتبار بروکر به دنبال پاسخ این سوالات باشید:

  • آیا بروکر مورد نظر عضو شرکت حمایت از سرمایه‌گذاران اوراق بهادار (SIPC) است؟ (محل بررسی، پایین صفحه اصلی بروکر)
  • آیا بروکر مربوطه عضو سازمان تنظیم مقررات صنعتی مالی (FINRA) است؟ (جستجو در سایت BrokerCheck FINRA)
  • آیا بروکر مورد نظر تحت پوشش شرکت بیمه سپرده فدرال (FDIC) است؟ در صورت ورشکست شدن شرکت چگونه از دارایی شما محافظت می‌شود؟
  • برای محافظت سرمایه مشتری در برابر کلاهبرداری چه تضمینی ارائه می‌کند؟
  • نظر کاربرانی که با این بروکر کار کرده‌اند چیست؟
  • آیا برای ورود به حساب کارگزاری، از احراز هویت دومرحله‌ای پشتیبانی می‌شود؟
  • بروکر مورد نظر برای ایمن نگه داشتن حساب‌ها از چه فناوری‌ای استفاده می‌کند؟
  • آیا بروکر مورد نظر سابقه فروش اطلاعات مشتریان به اشخاص ثالث (شرکت‌های تبلیغاتی) را داشته است؟
  • بروکر مورد نظر چه نوع حساب‌هایی را ارائه می‌دهد و آیا این حساب‌ها مشمول مالیات هستند؟
  • آیا محصولات مختلفی برای اهداف سرمایه‌گذاری مختلف ارائه می‌کند؟

دقت داشته باشید که کاربران ایرانی به سبب تحریم‌های موجود ممکن است مجبور باشند برخی از استانداردهای قانونی مربوط به بروکرها را نادیده گرفته و ریسک کار با آن را بپذیرند. در چنین شرایطی، توجه به نظر سایر کاربران ایرانی که تجربه استفاده از آن بروکر را دارند بسیار ارزشمند خواهد بود.

توجه به کارمزدها

شاید مسائلی به جز کارمزد برایتان اولویت داشته باشد، اما باید بدانید که برای شروع به کار با یک بروکر در درجه اول چقدر باید به حساب خود واریز کنید. به سرمایه‌ای که قرار است در این بروکرها جابجا شود دقت کنید و ببینید پرداخت کارمزد چقدر برای معاملات شما منطقی است. شاید بخواهید از یک بروکر نسبتا معتبر با کارمزد بالا استفاده کنید (در صورتی که ضرر زیادی به اصل سرمایه وارد نشود) یا اینکه از یک بروکر با اعتبار کمتر و کارمزد پایین استفاده کنید. همه چیز به اولویت‌ها و نیازهای شما بازمی‌گردد.

برای بررسی هزینه کارمزد در هر بروکر این سوالات را از خود بپرسید:

  • آیا برای واریز و باز کردن حساب یک مبلغ حداقلی تعیین شده است؟
  • آیا برای نگهداری از حساب‌ها به صورت ماهانه یا سالانه کارمزد دریافت می‌شود؟
  • آیا بروکر مورد نظر، حساب رایگان در پلتفرم معاملاتی خود ارائه می‌دهد؟
  • آیا حساب پرو یا پیشرفته (پولی) برای پلتفرم معاملاتی خود ارائه می‌دهد؟
  • نرخ کارمزد معاملات مارجین در آن چقدر است؟
  • نرخ کارمزد معاملات به حجم معاملات بستگی دارد یا تعداد دفعاتی که معامله می‌کنید؟
  • آیا برای هر دارایی کارمزد متفاوتی اخذ می‌شود؟
  • کمترین میزان سرمایه‌گذاری برای فاندهای مشترک یا ETFها چقدر است؟
  • آیا میزان کارمزد با توجه به مقدار سرمایه موجود در حساب متغیر است؟
  • آیا بعد از تکمیل شدن تعداد خاصی از معاملات، هزینه کارمزد در پلتفرم تغییر می‌کند؟
  • اگر بروکر مورد نظر، خدمات مشاوره‌ای ارائه می‌دهد، هزینه آن چقدر است؟

تست کردن پلتفرم

تست کردن پلتفرم

هر بروکر باید توضیح روشنی در مورد خدماتی که ارائه می‌دهد داشته باشد اما بهترین راه برای بررسی کیفیت یک پلتفرم این است که دست به آزمایش آن بزنید. این کار برای بروکرهایی که حساب رایگان ارائه می‌دهند عملی‌تر است. سعی کنید به بررسی و آزمایش خدمات و ابزارهایی بپردازید که بیشترین کاربرد را برایتان دارند. در کنار آن، توجه به نظر سایر کاربران پلتفرم را هم در نظر داشته باشید.

تمام مراحل انجام معامله را به صورت عملی امتحان کنید تا از عملکرد روان آن اطمینان بیابید. سوالاتی که در حین تست کردن بروکر باید از خود بپرسید شامل موارد زیر است:

  • چه نوع دارایی‌هایی در این پلتفرم قابل معامله هستند؟
  • آیا قیمت‌ها به صورت لحظه‌ای نمایش داده می‌شوند؟
  • آیا می‌توانید یک واچ‌لیست برای خودتان تنظیم کنید؟
  • آیا فیلترهای مناسب برای پیدا کردن و شخصی‌سازی لیست سهام‌ها، ETFها، فاندهای مشترک یا سایر اوراق بهادار ارائه می‌دهد؟
  • امکان استفاده از چه نوع سفارش‌هایی برایتان وجود دارد؟
  • آیا روی زمانبندی سفارش‌ها یا خروج از معامله کنترل دارید؟
  • آیا امکان معامله در خارج از ساعات معمول بازار امکان‌پذیر است؟

توجه به نمودارها و ابزارهای مربوط به تحلیل نمودار

در حین تست پلتفرم به قابلیت‌های نمودار قیمت ارائه شده برای دارایی‌های مختلف توجه کنید. ببینید چه ابزارهایی برای تحلیل نمودار ارائه شده و از چه موارد ترسیمی می‌توانید کمک بگیرید. بررسی تکنیکال و داده‌های فاندامنتال یک دارایی چقدر راحت است و چه مواردی این قابلیت را دارند تا برای استفاده‌های بعدی خود آن را شخصی‌سازی کنید. به این منظور سوالات زیر را بررسی کنید:

  • چه اندیکاتورهایی برای استفاده روی نمودار ارائه شده است؟
  • آیا می‌توانید سهام و شاخص‌های مختلف را در یک نمودار با هم مقایسه کنید؟
  • آیا می‌توانید روی نمودار به ترسیم خطوط روند، الگوهای آزاد، دوایر فیبوناچی و نشانه‌گذاری‌های دیگر بپردازید؟
  • آیا پلتفرم، دارای بخشی برای ذخیره کردن کارهایی که روی نمودار انجام داده‌اید است؟
  • آیا امکان ثبت رویدادهای آتی بر روی نمودار وجود دارد تا در زمان فرارسیدن رویداد به آن توجه کنید؟
  • آیا می‌توانید روی نمودار یادداشت بگذارید؟
  • آیا امکان خودکارسازی معاملات از طریق ربات وجود دارد؟
  • آیا می‌توان پلتفرم را طوری سفارشی‌سازی کرد تا برخی از الگوهای خاص قیمت، اندیکاتورها و نوسانگرها را تشخیص دهد؟
  • آیا می‌توانید روی نمودار هشدار تنظیم کنید؟
  • آیا امکان انجام معاملات تمرینی بر روی پلتفرم وجود دارد؟
  • آیا امکان بک‌تست گرفتن در این پلتفرم وجود دارد؟

درباره کیفیت و کاربردی بودن پلتفرم هم می‌توانید به این سوالات توجه کنید:

  • چه منابع آموزشی برای کاربران ارائه می‌دهد؟
  • این اطلاعات از کجا می‌آیند؟
  • کار با سایت و کاوش در بخش‌های مختلف آن ساده است یا گیج کننده؟
  • آیا پلتفرم مربوطه، منابع آموزشی برای افراد تازه‌کار ارائه می‌کند؟
  • بخش جستجوی سایت تا چه حد کاربردی است؟
  • آیا اطلاعات کافی برای بررسی فاندامنتال دارایی‌ها در دسترس قرار دارد؟
  • واریز به حساب بروکر از طریق چه روش‌های پرداختی صورت می‌گیرد؟
  • مدت زمانی که واریز به حساب زمان می‌برد چقدر است؟
  • برداشت از حساب چقدر طول می‌کشد؟
  • آیا فرایند برداشت از حساب راحت و ساده است؟

بخش پشتیبانی بروکر

تا اینجای کار احتمالا با حذف شدن گزینه‌های نامناسب برای شما، لیست کوتاه‌تری در اختیار دارید. اگر یک سرمایه‌گذار جدید هستید کمی زمان گذاشته و بخش راهنمای بروکر را هم مطالعه کنید. ببینید نحوه ارتباط گرفتن با بخش پشتیبانی بروکر تا چه حد سریع و راحت است، اگر از نظر فنی با مشکل مواجه شدید آیا تیم پشتیبانی در تمام ساعات شبانه‌روز فعال هستند؟ حتی اگر تصمیم خود را برای استفاده از یک بروکر گرفته‌اید باز هم باید بدانید که در صورت نیاز به کمک، چطور می‌توان با بخش پشتیبانی ارتباط گرفت. برای بررسی این مبحث می‌توانید سوالات زیر را در نظر بگیرید:

  • آیا شماره اختصاصی برای تماس گرفتن با یک اپراتور انسانی وجود دارد؟
  • از طریق تماس با پشتیبانی بررسی کنید که آیا کارمزد اضافی هم برای معاملات وجود دارد؟
  • آیا شماره خودکار برای پاسخ به سوالات اولیه کاربران وجود دارد؟
  • بخش پشتیبانی در چه ساعاتی پاسخ‌گو است؟
  • اگر قصد ارتباط تلفنی را نداشته باشیم، آیا از طریق ایمیل می‌توان با پشتیبانی تماس گرفت؟
  • آیا بخش پشتیبانی از پیام‌رسان‌های امن داخلی برای پاسخ‌گویی و رد و بدل کردن اسناد و سوالات مربوط به حساب استفاده می‌کنند؟
  • آیا امکان چت آنلاین با بخش پشتیبانی وجود دارد؟
  • آیا پلتفرم بروکر دارای بخش سوالات متداول است؟
  • در مورد مسائل فنی چطور؟ آیا بخش پشتیبانی از طریق چت اختصاصی برای کمک فنی در دسترس است؟

پس از نگاه به این معیارها و شناخت بهترین معیار برای انتخاب بروکر متناسب با نیازهای خود، زمان آن رسیده تا به معرفی بهترین بروکرهای امن برای ایرانیان بپردازیم. شما با توجه به معیارهای گفته شده می‌توانید این لیست را محدود کرده و به بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان و البته شخص خود شما برسید.

سخن پایانی

انتخاب بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان کار دشواری است کما اینکه هر کاربر با اهداف خاصی که دنبال می‌کند دسترسی به برخی از خدمات خاص در یک بروکر را در اولویت قرار می‌دهد. ما در ابتدای این مقاله معیارهای انتخاب بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان را معرفی کرده و سپس لیستی از بروکرهای امن برای ایرانیان را برشمردیم تا کاربران با توجه به معیارها و خدماتی که بروکرها ارائه می‌کنند بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان و شخص خود را بیابند.

سوالات متداول

برای انتخاب بهترین بروکر فارکس چه مسائلی را باید در نظر بگیریم؟

شناخت نیازهای خود، توجه به کارمزدها، تست کردن پلتفرم بروکر، توجه به نمودارها و ابزارهای مربوط به تحلیل نمودار و نحوه دسترسی به پشتیبانی از جمله معیارهایی است که در انتخاب بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان کمک‌کننده هستند.

معروف‌ترین بروکرهای امن برای ایرانیان کدامند؟

آلپاری، ارانته، آمارکتس، ویندزور، لایت فایننس، مونتا مارکتس و فارکس چیف از جمله معروف‌ترین بروکرهای امن برای ایرانیان به شمار می‌روند.

کدام بروکرها برای افراد مبتدی مناسب است؟

افراد مبتدی بهتر است به سراغ بروکرهایی بروند که امکان معاملات تمرینی برایشان وجود داشته باشد. همچنین بروکر نامبرده باید دارای رابط کاربری ساده، راهنمای خوب و منابع آموزشی مناسب باشد. از دسترسی راحت به بخش پشتیبانی بروکر نیز نباید غافل ماند.

درباره نویسنده

فاطمه غفاری

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

لیست بهترین بروکرها برای معامله داوجونز DJI

شاید تصور کنید تنها دارایی قابل معامله در فارکس جفت‌ ارزها هستند اما این تصور اشتباه است. در بازار فارکس می‌توان طیف وسعی از دارایی‌ها و ابزار را مورد معامله قرار داد. یکی از محبوب‌ترین دارایی‌های قابل معامله در فارکس، شاخص داوجونز است. این شاخص...

۲۹ آبان ۱۴۰۳
[object Object] عکس

معرفی بروکر آی سی ام بروکرز؛ آموزش ثبت نام و احراز هویت در ICM Brokers

آی سی ام بروکر یک کارگزاری بین المللی است که تأسیس آن به سال 2008 باز می‌گردد، زمانی که چند تن از مدیران مشهور بازارهای مالی جهان گروهی را برای ایجاد یک بروکر حرفه‌ای و مؤثر تأسیس کردند. این بروکر با دریافت چند رگوله تصمیم دارد تا ارائه خدمات خود...

۲۰ تیر ۱۴۰۳
[object Object] عکس

معرفی بروکر اینگات؛ آموزش استفاده، ثبت نام و احراز هویت در INGOT

بروکر اینگات یک کارگزاری استرالیایی است که با تأسیس چند شعبه در کشورهایی مانند نیوزلند، بحرین، سوئیس، ترکیه و … فعالیت خود را به سراسر جهان گسترش داده است. این بروکر در حال حاضر به شهروندان 190 کشور جهان در قالب 3 رگولاتوری مختلف خدمات...

۱۲ تیر ۱۴۰۳