صرافی بایننس چیست؟ آموزش و معرفی Binance + مزایا و ویژگی ها
- صرافی بایننس چیست؟
- موسس صرافی بایننس کیست؟
- تاریخچه صرافی بایننس
- بایننس چگونه درآمدزایی میکند؟
- کارمزد در صرافی بایننس
- کارمزد معامله در صرافی Binance
- آموزش صرافی Binance
- آموزش ثبت نام در صرافی بایننس
- آموزش معامله در صرافی Binance
- سپردهگذاری در حساب کاربری بایننس
- شروع معامله در Binance
- تبدیل ارزها در بایننس
- چگونگی تبدیل ارزها در بایننس
- مزایا و معایب صرافی Binance
- مزایا Binance
- معایب بایننس
صرافی بایننس (Binance) قدرت غالب دنیای رمزارز و بزرگترین بازیگر آن از نظر حجم معاملات و تنوع آیتمهای معاملاتی است. این پلتفرم در سال 2017 و توسط Changpeng Zhao چینی خلق شد و اکنون سکاندار فعالیتهای رمزارز دنیاست.
نکته مهمی که باعث محبوبیت بالای بایننس شده، کارمزد پایینی است که این پلتفرم بابت هر تراکنش میگیرد. علاوه بر این، بایننس یک بلاکچین منحصر به خود دارد که دسترسیهای زیادی برای کاربر تعریف میکند، امنیت بالایی دارد و نقدینگی زیادی در این شبکه وارد شده است.
صرافی بایننس بر روی Altcoinها تمرکز کرده است و با امکان معامله بیشتر از 370 رمزارز به صورت کریپتو در برابر کریپتو، نوسان بالای بازار ارز دیجیتال را به نفع پویایی و تازگی هر روزه آن تغییر مسیر داده است. BNB توکن بومی بلاکچین آن و یکی از پر حجمترین ارزهای دیجیتال در معاملات روزانه است.
در این مقاله نگاهی همه جانبه خواهیم داشت به صرافی Binance، آموزش ثبت نام در صرافی بایننس را به صورت کامل ارائه میکنیم، آموزش معامله در صرافی Binance را توضیح میدهیم و تقریبا هر آنچه که به صرافی Binance مرتبط است را به زبانی بسیار ساده بیان میکنیم.
مقالات تکمیلی پیشنهاد پارسیان کریپتو: کوین مارکت کپ چیست؟ و مقاله صرافی غیرمتمرکز ارز دیجیتال چیست؟
صرافی بایننس چیست؟
صرافی Binance یک پلتفرم مجازی برای انواع مختلف معاملات در دنیای کریپتو است که با الهام از بازارهای سهام و انواع مقدم بر خود در دنیای رمزارز خلق شد. Changpeng Zhao که به CZ مشهور است موسس بزرگترین صرافی رمزارز دنیا (از نظر حجم معاملات روزانه) است. شرکت بایننس ابتدا در چین مستقر بود اما به دلیل وجود قوانین دستوپاگیر در چین به جزایر Cayman تغییر مکان داد.
صرافی بایننس تسخیر بازار را با معرفی یک بلاکچین اختصاصی به نام Binance Smart Chain آغاز کرد که بعدها زنجیره BNB لقب گرفت. این بلاکچین اختصاصی مسیری میانبر به معاملات صرافی بود و از توکن بومی BNB برای انجام معاملات بهره میگرفت. بعدها Binance USD (BUSD) نیز به عنوان یک استیبل کوین به سیستم معاملاتی پلتفرم اضافه شد تا تسهیلی بیشتر بر فعالیت تریدرها در صرافی بایننس باشد.
پیشنهاد مطالعه: بایننس اسمارت چین چیست؟
در سال 2019 و به دلیل وجود قوانین منطقهای در کشور آمریکا، بایننس شرکت Binance.US را برای فعالیت در این کشور و به صورت اختصاصی برای مشتریان اهل آمریکا تأسیس کرد. در سال 2023، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا شکایات متعدد و جنجالی را بر علیه صرافی Binance و شخص CZ طراحی کرد و تأثیر منفی شدیدی بر عملکرد این صرافی گذاشت. درواقع، در این شکایات تأکید دولت بر ثبت نشدن و انتشار غیرقانونی کوینهای BNB و BUSD بود.
موسس صرافی بایننس کیست؟
CZ یک شخصیت شناخته شده در دنیای کریپتو است که در مصاحبهها، پستها و مقالات زیادی در انواع شبکههای اجتماعی مانند Twitter و کنفرانسهای رسانهای در دنیای کریپتو، به بررسی انواع کوینها و عملکرد کلی بازار میپردازد. او متولد کشور چین است اما از 12 سالگی به کانادا مهاجرت کرده و به همین دلیل خود را یک کانادایی میداند. او دانش آموخته رشته کامپیوتر از دانشگاه McGill کانادا است.
پس از فارغ التحصیلی، CZ به استخدام بازار سهام توکیو درآمد و درادامه به Bloomberg Tradebook پیوست. در هر دو این شرکتها، CZ مسئول توسعه نرمافزارهای معاملاتی و اختصاصی برای کسبوکار شرکتها بود. اما این سال 2005 و استارتآپ Fusion بود که مسیر زندگی CZ را تغییر داد، شرکتی با تمرکز بر روی ساخت یک پلتفرم معاملاتی با ویژگی انجام معاملات با فرکانس بالا و به صورت خودکار که در نوع خود نیز منحصر به فرد بود.
درادامه، خالق صرافی Binance به فعالیتهای موجود در استارتآپهای کریپتو پیوست و هم-موسس شرکتهایی چون CTO و OKCoin شد. بنا بر آنچه در وایتپیپر صرافی بایننس اعلام شده، هدف CZ ایجاد یک صرافی رمزارز با دریافت پایینترین میزان کارمزد برای هر معامله بود؛ نقاط کلیدی و مثبت پلتفرم معرفی شده از جانب او شامل معماری نرمافزاری بهتر، امنیت بالاتر پلتفرم، نقدینگی بیشتر و پشتیبانی بالاتر از کاربران یا همان مشتریان صرافی بایننس بود.
تنها پس از چند ماه از لانچ صرافی Binance، شرکت عرضه اولیه BNB را برگزار کرد و بیشتر از 15 میلیون دلار از این طریق سرمایه جمع کرد. از این تاریخ به بعد، هر روز محصول جدیدی برای ارائه داشت، قابلیتی تازهای به پلتفرمهای خود اضافه میکرد و اقشار متنوعتری را به جامعه معاملهگران خود اضافه میکرد.
پیشنهاد پارسیان کریپتو: عرضه اولیه صرافی غیرمتمرکز چیست؟
تاریخچه صرافی بایننس
در سال 2018، تنها یک سال پس از شروع فعالیت بایننس، این صرافی به بزرگترین بازار معاملاتی در ارز دیجیتال تبدیل شده بود. ارزش بازار آن در 2018 بیشتر از 1.3 میلیارد دلار شد. در مارس 2018، شرکت به دنبال تغییر موقعیت مکانی و مهاجرت به Malta بود و در همین سال شعبهای در کشور Jersey تأسیس کرد تا در منطقهای اقیانوسی و با فاصله بیشتر از هرج و مرج و حاشیه جوامع به توسعه پلتفرم خود بپردازد.
در سال 2019، با Simplex (یک شرکت فعال در حوزه مالی) قرارداد ایجاد کارتهای اعتباری مبتنی بر ارز دیجیتال را عقد کرد. در مه همین سال مورد حمله بزرگی از جانب هکرها قرار گرفت و 40 میلیون از داراییهای آن به سرقت رفت.
در سال 2020، مجله Forbes گزارشی از عملکرد بایننس منتشر کرد که بر مبنای آن، این صرافی تلاش کرده بود که قوانین آمریکا را دور بزند و از سرمایه شهروندان این کشور به نفع درآمدزایی خود بهره بگیرد. در همین سال بود که زنجیره هوشمند بایننس یا BSC لانچ شد. کمی بعد و در اوایل سال 2021، تحقیقات بر روی عملکرد بایننس آغاز شد و سازمانهای مالی و قضایی دولت آمریکا ذرهبین خود را بر روی این شرکت و موسس آن زووم کردند.
سال 2022 سالی پر تلاطم برای صرافی Binance و شخصیتهای رده بالای آن بود. در همین سال، شرکت 200 میلیون از سهام Forbes را خرید و به حاشیههای پیرامون گزارش آن دامن زد. دولت آمریکا و چند کشور اروپایی به بایننس فشارهای بیشتری اعمال کردند و عملکرد آن را شدیدا تحت تأثیر قرار دادند. با این حال، Binance همچنان از جایگاه مطلق خود در کریپتو عقبنشینی نکرده و اکنون نیز بهترین عملکرد را در بین تمام صرافیهای دنیای ارز دیجیتال دارد.
بایننس چگونه درآمدزایی میکند؟
شبیه اکثر صرافیهای دیگر، منبع اصلی در درآمدزایی این صرافی دریافت کارمزد از معاملاتی است که در اکوسیستم آن انجام میگیرد. در واقع، صرافی بایننس شبیه یک پل ارتباطی است که کاربران را به یکدیگر ارتباط میدهد، انجام معامله بین آنها را تسهیل میبخشد و بابت امکاناتی که ارائه میکند درصدی کارمزد میگیرد.
علاوه بر این، با فروش توکنهای بومی خود، BNB، سرمایهای برای انجام فعالیتهایی چون تشکیل استخرهای نقدینگی و وامدهی را نیز به یک کانون درآمدزایی بدل کرده است. با این ورودیها و انواع دیگری که محصول بلاکچین بایننس و خدمات آن هستند، این صرافی سالانه بیشتر از 12 میلیارد دلار درآمد دارد.
کارمزد در صرافی بایننس
محاسبه کارمزد در صرافی بایننس به فاکتورهای زیادی بستگی دارد؛ برای مثال، کارمزد در صرافی بایننس برای خرید رمزارز متفاوت از مقدار آن برای انجام یک تراکنش و معامله رمزارز است. حتی میزان معامله نیز میتواند بر نرخ کارمزد تأثیر گذار باشد. در ادامه به انواع مختلف کارمزد در صرافی بایننس میپردازیم. قبل از آن به این نکته اشاره میکنیم که در اکثر صرافیها، ورود نقدینگی را استقبال همراه است و خروج آن با کارمزد بیشتر همراه میگردد.
کارمزد خرید
اگر شما قصد داشته باشید که از حساب بانکی یا کارت بانکی خود برای خرید رمزارز استفاده کنید، باید چیزی در حدود 3.75 درصد از این خرید را به عنوان کارمزد صرافی بایننس پرداخت کنید. درواقع به همین دلیل است که اکثر معاملهگران برای خرید رمزارز شیوه مستقیم را انتخاب نمیکنند و از انواع روشهای پرداخت جایگزین بهره میگیرند.
کارمزد پسانداز رمزارز
اگر بخواهید مقداری از دارایی ارز دیجیتال خود را در حساب کاربریتان در بایننس ذخیره کنید، نیاز به پرداخت کارمزد نیست. با این حال، شما باید اول پول فیات یا دیجیتال خود را به یکی از ارزهای بیتکوین، تتر یا اتریوم تبدیل کنید. این ارزها را ارزهای پایه میگویند و اکثر معاملات حول آنها تعریف میشوند.
کارمزد معامله در صرافی Binance
اگر یک تریدر هستید و صرافی Binance را به عنوان پلتفرم انجام معاملات برگزیدهاید، بابت هر معامله از شما 0.10 درصد کارمزد دریافت خواهد شد. علاوه بر این، برای خرید و فروش لحظهای نیز 0.50 درصد کارمز اضافی دریافت میشود. با این حال، اگر حساب ذخیرهای با توکنهای BNB داشته باشید و از آن برای پرداخت کارمزدها بهره بگیرید، 25 درصد تخفیف دریافت میکنید.
کارمزد برداشت از حساب
برای برداشت از حساب نیز شما باید کارمزد پرداخت کنید، اما این کارمزد بستگی به نوع ارز دیجیتالی دارد که میخواهید از حساب خود خارج کنید. به طور دقیقتر، وبسایت Binance.Us اطلاعات متناظر با نرخ کارمزد لحظهای برای برداشت هر ارز را منتشر میکند.
کارمزد متناظر با میکر و تیکر بودن
درنهایت، اینکه شما میکر یا تیکر یک بازار باشید بر میزان کارمزدی که باید پرداخت کنید تأثیر میگذارد. به عبارتی، اگر شما نقدینگی بازار را فراهم میکنید کارمزد کمتری بابت هر معامله از شما دریافت میشود و این مقداری که از شما کم میشود را تیکر بازار باید پرداخت کند.
پیشنهاد مطالعه: میکر و تیکر چیست؟
آموزش صرافی Binance
در این بخش قصد داریم آموزش صرافی Binance را با جزئیات هرچه تمامتر ارائه کنیم؛ از آموزش ثبتنام در صرافی بایننس تا آموزش معامله در صرافی Binance و هرچه به سفارشات آن مربوط میشود را شرح خواهیم داد.
آموزش ثبت نام در صرافی بایننس
برای استفاده از پلتفرم معاملای صرافی Binance، ایجاد اکانت یک امر ضروری است. ایمیل شما، یک پسورد مطمئن و پیچیده، تأیید صلاحیت و KYC (Know Your Customer) تمام چیزهایی هستند که برای ایجاد یک اکانت در درگاه صرافی نیاز خواهید داشت.
آموزش ثبت نام در صرافی بایننس یک روتین ساده و مورد استفاده در اکثر پلتفرمهاست و در ادامه با جزئیات آن میپردازیم و مراحل مختلف را به صورت تصویری ارائه توضیح میدهیم.
- به صفحه رسمی صرافی Binance بروید و بروی گزینه Register کلیک کنید. در این صفحه شما میتوانید یا یک اکانت بسازید یا از اکانت ایمیل خود به عنوان یک مسیر شناسایی و ورود بهره بگیرید.
- ایمیل خود را وارد کنید: از شما خواسته میشود یک ایمیل به عنوان مسیر اختصاصی در تشخیص هویت دیجیتال خود وارد کنید. حتما از یک ایمیل امن استفاده کنید که فقظ خودتان به آن دسترسی دارید و پسورد قوی و اختصاصی برای آن ساختهاید
- قواعد استفاده یا Term of Use: این بخش شبیه ثبت نام در هر پلتفرم یا اپ دیگر است، بخوانید و اگر موافق بودید تیک بزنید. سپس بر روی گزینه Create Account کلید کنید.
- پس از این مرحله، یک ایمیل از جانب Binance برای شما ارسال میشود که به منظور تأیید ایمیل وارد شده در اکانت است. برای تأیید ایمیل، باید عددی که به ایمیل شما وارد شده است را در محل تعیین شده مانند شکل زیر وارد کنید
- وقتی ایمیل شما تأیید شد، حال وقت ساختن یک پسورد قوی است. سعی کنید از شماره ملی، شماره تلفن و موارد مشابه و قابل تشخیص مثل اینها استفاده نکنید. از پسوردهای رندم میتوانید بهره بگیرید، اما هر پسوردی که انتخاب کردید حتما راهی برای به خاطر سپاردن و یا نوشتن و محافظت از آن هم انتخاب کنید.
- احراز هویت دوعاملی: پس از اینکه اکانت ساخته شد، بایننس از شما میخواهد که 2FA یا احراز هویت دوعاملی را نیز برای خود فعال کنید. میتوانید از یک شماره تماس یا یک ایمیل پشتیبان استفاده کنید (توجه کنید که قابلیت اضافی است و اجباری در انجام آن نیست).
- KYC: این مرحله یک شیوه اختصاصی در تشخیص هویت است. درواقع، شما تا این مرحله فقط اکانت ساختهاید و فعلا مجاز به انجام بسیاری از فعالیتها در پلتفرم نیستید. بسته به اینکه در کدام کشور هستید، چه اطلاعاتی (مانند شماره تماس) به آن دادهاید، از وبسایت یا اپلیکیشن استفاده کردهاید و …، بایننس از شیوه خاصی برای تشخیص هویت استفاده میکند. به ویژه، شما میتوانید از طریق وبسایت یا اپلیکیشن اقدام به تشخیص هویت کنید.
آموزش معامله در صرافی Binance
در این بخش به مهمترین مسیر تعاملی با صرافی یا همان آموزش معامله در صرافی Binance میپردازیم. این آموزش برگرفته از آخرین به روز رسانی وبسایت شرکت و آموزش معامله در صرافی Binance برای کسانی است که به تازگی وارد دنیای معاملات رمزارز شدهاند.
سپردهگذاری در حساب کاربری بایننس
بایننس را میتوان یک پل ارتباطی دانست که معاملهگران از آن برای سواپ بیتکوین، اتریوم یا هر رمزارز پایه دیگر با دیگر ارزهای دیجیتال استفاده میکنند. دقیقا شبیه وقتی که شما به یک کشور اروپایی سفر میکنید و نیاز دارید پول خود را به یورو یا واحد پولی آنها تبدیل کنید. بنابراین، برای استفاده از این صرافی، ابتدا باید سرمایهای اولیه و در قالب بیتکوین، اتریوم یا اتر را در حساب Binance خود ذخیره کنید. در این راهنمای جامع استفاده از صرافی بایننس ما بیتکوین را مبنا قرار میدهیم.
- به حساب کاربری خود در com بروید
- در گوشه سمت راست بالا به دنبال کلمه Deposit بگردید و بر روی آن کلیک کنید. سپس بر روی Deposite Crypto کلیک کنید
- در منوی ظاهر شده به دنبال ارز مورد نظری که میخواهید به حساب خود اضافه کنید بگردید (در اینجا BTC)
- پس از انتخاب بیتکوین یک آدرس کیف پول ارز دیجیتال اختصاصی برای شما ایجاد میشود
- شما میتوانید به صورت مستقیم و از طریق کارت اعتباری یا حساب بانکی (منظور حساب بانکی خارج از کشور است) از Binance خرید کنید، اما چنانکه اشاره کردیم کارمزد زیادی باید پرداخت کنید
- برای خرید از یک بروکر دیگر با کارمزد پایینتر، آدرسی که به شما ارائه شده است را کپی کنید و گزینه Network BTC را انتخاب کنید. حال باید یک بروکر برای خرید بیتکوین، مثلا Bitvavo، را انتخاب کنید
- بروکر آدرس کیف پول شما را دریافت و پس از پرداخت هزینه از جانب شما، مقدار بیتکوین مورد نیازتان را به آدرس ارائه شده ارسال میکند. وقتی ارز وارد حساب کاربری شما در بایننس شد، یک ایمیل تأیید برای شما ارسال خواهد شد (معمولا 2 ساعت طول میکشد)
شروع معامله در Binance
حال که مقداری ارز پایه در حساب صرافی دارید، میتوانید ترید را آغاز کنید. تکرار میکنیم که شما هر کدام از ارزهای پایه را که بخرید میتوانید از آن برای انجام معاملات در این صرافی بهره بگیرید.
- به وبسایت com بروید
- بر روی Trade کلیک کنید تا زیرمنوی آن باز شود و سپس Spot را کلیک کنید
- در ادامه شما با صفحه معاملات روبرو خواهید شد که دنیای جذاب و پر از استرس و نوسان کریپتو را ترسیم میکند. مهمترین بخشهای این صفحه را با شمارههای 1 تا 9 مشخص کردهایم. برای مثال، شماره 1. اطلاعات مرتبط با کوین انتخاب شده را ارائه میکند، اطلاعاتی مانند قیمت کنونی، کمترین قیمت، بیشترین قیمت و … . شماره 2. همه سفارشات فروش کنونی را نشان میدهد که هنوز محقق نشدهاند.
- نمودار قیمت در بازههای مختلف را نشان میدهد که با ابزارهای ارائه شده قابل تغییر و تفسیر هستند. 4. جفت ارزهای در دسترس و قابل معامله را نشان میدهد 5. سفارشات فروش را نشان میدهد. 6. و 7. محل تعیین میزان خرید یا فروش با قیمت مدنظر شما را ارائه میکنند و 8. تاریخچه معاملات برای ارز متناظر است.
حتما و با حوصله تک به تک این گزینهها را کلیک و بررسی کنید و تا قبل از آشنایی با تمام فضای معامله، هرگز تصمیم به معامله نگیرید.
- در منطقه مشخص شده با عدد 4 گزینههای تغییر ارز دیجیتال قرار دارند و شما میتوانید متناسب با استراتژی و علاقه خود کوین مدنظرتان را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که پیش فرض BTC است ولی این امر هیچ اولویت یا ترجیحی برای خرید و فروش بیتکوین نیست.
- حال به سراغ مهمترین بخش یعنی خرید و فروش میرویم. پس از انتخاب کوین مدنظرتان، شیوههای مختلفی برای خرید و فروش وجود دارند. برای مثال شما میتوانید در قیمت کنونی درخواست خرید یا فروش بدهید و یک معامله آنی را برای خود محقق سازید. کافی است در قسمتی که با عدد 9 مشخص شده Market را بزنید، مقدار را مشخص کنید و سپس گزینه خرید (یا در نقطه مقابل گزینه فروش) را بزنید.
بهترین شیوه اما خرید مستقیم و با قیمت لحظهای بازار نیست. شما میتوانید از limit order بهره بگیرید که تنها وقتی بازار به نقطه مطلوب و مدنظر شما برسد دستور خرید یا فروش شما را اجرایی میکند. با این حال، ممکن است قیمت هیچ وقت به عدد مدنظر شما نرسد و مجبور شوید در طول فرایند خرید و فروش، قیمت پیشنهادی را تغییر دهید.
انواع سفارش در صرافی بایننس
مطابق با استراتژی معاملاتی شما و وضعیت بازار ارز دیجیتال، انواع سفارش در صرافی بایننس قابل اعمال هستند. در این بخش به انواع مختلف و ویژگیهای آنها میپردازیم.
Limit Order یا حد سود و ضرر
Limit Order پر استفادهترین و محبوبترین شیوه در تعریف سفارش است. Limit Order، چنانکه از نام آن پیداست، سفارشی است که با محدوده قیمتی تعریف شده از جانب شما مشخص میشود. بنابراین، تنها زمانی که بازار آن ارز مدنظر به قیمت مطلوب شما برسد، سفارش خرید یا فروش فعال میگردد. این سفارشها کاملا ناشناس هستند و تنها مقدار و قیمت است که در Order Book برای همه به نمایش گذاشته میشوند.
مزیت این شیوه استراتژی پذیر بودن آن است، یعنی متناسب با استراتژی شما از بازار، خرید و فروش انجام میشود. با این حال، ممکن است قیمت در عدد مدنظر شما فیکس نشود و نتوانید ارز مدنظرتان را بخرید یا بفروشید. با این حال، 95 درصد از سفارشهایی که روزانه تعریف میشوند از نوع Limit Order هستند.
Market Order
Market Order سادهترین نوع سفارش گذاری است. با استفاده از این شیوه، قیمت لحظهای بازار مدنظر قرار میگیرد و سفارش شما معمولا در لحظه اجرا میگردد. سادهترین شیوه اما، ناامنترین و پر ریسکترین شیوه برای تازهواردها نیز هست، چراکه نوسان بازار و استراتژی معاملاتی را در نظر نمیگیرد و هدفش فقط ورود یا خروج آنی است.
نکته مهمی که درباره این نوع سفارش باید به آن توجه کرد، تغییر لحظهای در قیمت است. برای مثال، شما قیمت بیت کوین را 25500 دلار میبینید و سفارش لحظهای برای خرید میگذارید، اما در طول تعریف سفارش شما قیمت به 24900 میرسد و حتی قبل از اینکه شما بخرید ضرر کردهاید.
مهمتر اینکه، اگر بخواهید مقادیر زیادی از آن ارز را بخرید یا بفروشید، ممکن است Market Order حجمهای متفاوت در قیمتهای متمایز را برای شما به ارمغان بیاورد.
Stop-Limit Order
در این شیوه از ثبت سفارش، تنها زمانی دستور خرید و فروش اجرا میشود که تمام پارامترهای مدنظر و تعیین شده از جانب معاملهگر برآورده شوند. به طور دقیقتر، وقتی Stop Price محقق میشود، Limit Order فعال میگردد. بنابراین، ابتدا باید قیمت به نقطه مشخصی برسد و از آنجا به بعد نقطه ورود یا خروج تعیین میگردند.
از این شیوه زمانی استفاده میشود که شما عدد مشخصی از بازار یک ارز دیجیتال را در صرافی بایننس رصد کردهاید و بنا بر تحلیل شما آن عدد مقاومت یا حمایت مهمی است. اگر بازار به این نقطه برسد آنگاه شرایط برای انجام معامله (با توجه به استراتژی معاملاتی شما) فراهم شده است.
Stop-Market Order
سفارش گذاری به شیوه Stop-Market Order تقریبا شبیه حالت قبلی است، فقط به جای سفارش شرطی (limit) سفارش متناظر با قیمت لحظهای بازار مدنظر قرار میگیرد. بنابراین، وقتی قیمت ارز دیجیتال مدنظر شما به عدد مشخص شده در موقعیت Stop رسید، سفارش به صورت خودکار و متناسب با قیمت بازار اجرایی میشود. توجه کنید که منظور از سفارش بر طبق قیمت بازار، بهترین قیمت پیشنهادی در بازار است.
Trailing Stop Order
Trailing Stop Order یا حد ضرر متحرک تعمیمی از Stop Order یا سفارش به شیوه تعیین حد ضرر است. در این شیوه، قیمت بازار مدنظر قرار میگیرد و درصدی از آن به عنوان نقطه توقف و مطلوب انتخاب میشود. برای مثال اگر قیمت کنونی بازار BTC 25 هزار دلار باشد، شما میتوانید سفارش خرید خود را برای 0.5 درصد کمتر از این قیمت تعیین کنید و در صورت وجود پیشنهادی در این قیمت سفارش شما اجرا میشود.
با استفاده از این شیوه، تا زمانی که روند بازار مطلوب شما و استراتژی معاملاتیتان باشد، سفارشات خرید و فروش تعیین شده از جانب شما فعال میمانند. توجه کنید که حد ضرر متحرک را در حاشیه مناسبی تعریف کنید که همزمان با مدیریت ریسک، سفارشهای شما نیز اجرایی شوند.
سفارش گذاری به روش OCO
OCO (یکی دیگری را کنسل میکند) از جمله روشهای معامله در Binance است که به موجب آن شما ترکیبی از Stop Loss و Limit Loss را برای انجام یک معامله خاص به کار میگیرید. بنابراین، اجرای هر کدام از این دستورات، دیگری را لغو خواهد کرد.
تبدیل ارزها در بایننس
شما میتوانید به سادگی و از طریق تبدیل ارزها در بایننس، از یک ارز دیجیتال به دیگری سواپ کنید. تبدیل ارزها در بایننس را Binance Convert نیز میخوانند و تقریبا هر میزانی از دو ارز که نیاز داشته باشید را میتوانید با چند کلیک ساده تبدیل کنید. توجه کنید که نرخ تبدیل به وضعیت بازار دو ارزی وابسته است که میخواهید تبدیل کنید. همچنین، صرافی بایننس هیچ کارمزدی بابت این تبدیل از شما نمیگیرد.
چگونگی تبدیل ارزها در بایننس
- وارد حساب کاربری خود در صرافی بایننس شوید، Trade را کلیک و سپس Binance Convert را انتخاب کنید
- در ادامه باید یکی از انواع سفارش در صرافی بایننس را به عنوان شیوه تبدیل انتخاب کنید:
Market: تبدیل ارز متناظر با قیمت کنونی ارزهای مدنظر شما در بازار. در اینجا شما باید توکنهای که قرار است تبدیل شوند را انتخاب کنید، برای مثال، تبدیل USDT به BNB باید در کادرهای متناظر زیر قرار بگیرند
توجه کنید که پس از زدن گزینه Preview، محاسبات متناظر با نرخ تبدیل ارائه میشوند و اگر شما با این نرخ موافق باشید، میتوانید گزینه Convert را بزنید که تبدیل ارزها در بایننس محقق گردد
پس از انجام تبدیل، یک پیام تأیید به صورت زیر ظاهر خواهد شد
Limit: تعیین یک محدوده قیمتی و تبدیل تنها در صورتی که روند بازار این قیمت را تاچ کند: توجه کنید که هیچ تضمینی نیست که وقتی بازار به این قیمت رسید تبدیل انجام شود، زیرا قیمتها به صورت لحظهای تغییر میکنند و ممکن است سفارش شما هرگز پر نشود.
توجه کنید که در این حالت شما گزینه اضافی Convert Price را دارید که امکان تعیین محدوده قیمتی مطلوب شما را فراهم میکند.
مثلا در این اینجا شما محدوده 303 را انتخاب کردهاید و باید قیمتها چنان تغییر کنند که نرخ تبدیل به این عدد مدنظر شما برسد. شما همچنین میتوانید یک بازه زمانی برای انجام این تبدیل در صرافی بایننس تعیین کنید که سفارش شما را تا آن بازه زمانی معتبر میداند و اگر نرخ تبدیل به نقطه مطلوب رسید اجرا میشود.
در نهایت، گزینه Place Order را بزنید تا سفارش فعال شود و گزینه Confirm Order را کلیک کنید.
همچنین، شما میتوانید سفارشهای قبلی و فعال خود را بازنگری کنید. کافی است گزینه Conversion History را بزنید تا وارد صفحه زیر شوید
هر دستور تبدیلی که در صرافی Binance تعریف کردهاید را میتوانید با استفاده از گزینه Cancel لغو کنید
مزایا و معایب صرافی Binance
شبیه هر پلتفرم خدماتی دیگر، صرافی بایننس مزایا و معایبی دارد که در ادامه و به صورت کاملا آیتموار به برخی از آنها اشاره میکنیم.
مزایا Binance
- ولتهای سرد برای نگهداری از داراییهای دیجیتال: تقریبا 90 درصد از داراییهای دیجیتال موجود در صرافی بایننس در ولتهای سرد که به اینترنت وصل نیستند، نگهداری میشوند. بنابراین، امکان هک آنها کمتر و امنیت صرافی بیشتر است.
- اثبات سرمایه: اطلاعات مرتبط با داراییهای ذخیره شده Binance در اختیار عموم قرار دارند و شفافیت بالایی در انتشار اطلاعات مالی وجود دارد.
- ابزارهای معاملاتی و مشتقات قابل معامله: در صرافی بایننس کاربر به رده بسیار بالایی از ابزارهای تحلیل تکنیکال و فاندامنتال دسترسی دارد. همچنین، مشتقات مالی زیادی برای تریدرهای حرفهای تعریف شدهاند.
- دسترسی به خدمات DeFi: درون اکوسیستم صرافی Binance شما به فرصتهای استکینگ و یلدفارمینگ زیادی دسترسی دارید. بنابراین و به سادگی، از کانال بایننس شما میتوانید به دیگر فعالیتهای درآمدزای موجود در اکوسیستم دیفای ورود کنید.
- بیشتر از 370 رمزارز را پشتیبانی میکند: تعداد ارزهایی که توسط صرافی Binance پشتیبانی میشوند هر روز ارتقاء مییابد و همه این پروژه از فیلتر این صرافی عبور میکنند تا امکان کلاهبرداری به حداقل برسد.
معایب بایننس
- مشکلات متناظر با تجربه کاربری: به دلیل گستردگی فعالیتها، وبسایت و اپلیکیشن صرافی بایننس با مشکلات UI مواجه هستند و برای تازه واردها فعالیت در روزهای اول گنگ کننده خواهد بود.
- چالشهای قضایی: صرافی بایننس از جانب بسیاری از کشورها و سیستمهای قضایی تحت فشار است و همین امر بر عملکرد و شیوههای خدمات رسانی آن تأثیر گذاشته و میگذارد.
- هک شدن صرافی Binance: در سال 2019 هکرها بیشتر از 7 هزار بیتکوین را از ولتهای گرم این صرافی دزدیدند. با این حال، ضررها توسط صرافی Binance جبران شدند و اکنون صرافی اکثر فعالیتها و کاربران را بیمه کرده است.
جمعبندی
صرافی بایننس یکی از معتبرترین سیستمهای انجام معاملات کریپتو است که 40 درصد از کل حجم معاملات روزانه را نیز به خود اختصاص میدهد. زنجیره هوشمند آن یک بلاکچین پرسرعت است که سرعت انجام تراکنشها را ارتقاء داده و راهحلی برای کاهش هزینههای مرتبط با انجام تراکنشها است.
با تمام این اوصاف، اگر به درستی درباره بند به بند قوانین معاملاتی و خدمات صرافی Binance تحقیق نکرده باشید و بیگدار به آب بزنید، حتما ضرر خواهید کرد. از نرخهای تبدیل ارزها در بایننس تا هزینه نگهداری، برداشت ارز، وام و …، شامل قوانین خاص خود هستند و باید با آگاهی از میزان کارمزد متناظر با هر کدام اقدام به ترید کنید.
به یاد داشته باشید که پلتفرمهای معاملاتی معمولا بر روی چند رمزارز و خدمات خاص تمرکز میکنند. این خدمات اختصاصی برای هر صرافی را کشف کنید و در استراتژیهای معاملاتی خود مدنظر قرار دهید. زیرا شما میتوانید از هر صرافی برای مجموعه خاصی از ارزها و خدمات بهره بگیرید و بهترین استراتژی را متناظر با ارزانترین مسیر ترید تعیین کنید.
سوالات متداول
بزرگترین صرافی ارز دیجیتال کدام است؟
در حال حاضر صرافی بایننس بزرگترین صرافی دنیای کریپتو از نظر حجم معاملات است. توجه داشته باشید که منظور ما ارزش معاملاتی است که در این پلتفرم انجام میشود، نه تعداد داراییهایی که میتوانید در آن معامله کنید.
بهترین صرافیهای برای معامله ارز دیجیتال کدامند؟
موارد زیر نمونههایی از بهترین پلتفرمهای معاملاتی در دنیای ارز دیجیتال هستند:
- Binance
- Gemini
- com
- io
- Coinbase
- Kraken
- eToro
- OKX
- PrimeXBT
- Zengo Wallet
امنترین صرافی در بازار ارزهای دیجیتال کدام است؟
میتوان گفت که صرافی بایننس و Gemini امنترین صرافیها در دنیای ارز دیجیتال هستند؛ زیرا پروتکلهای امنیتی بیشتر و قدرتمندی دارند، سرمایههای کاربران خود را بیمه میکنند و از پروتکل ایمن SOC-2 بهره میگیرند.
مارکت پلیس NFT بایننس چیست؟
مارکت پلیس NFT بایننس مکانی برای مینت کردن، خرید، فروش، شرکت در مزایده، مجموعهداری و ترید انواع مختلف NFT از کانال صرافی بایننس است. در مارکت پلیس NFT بایننس شما به هر آنچه که برای معامله NFT نیاز دارید دسترسی خواهید داشت. بخصوص، مارکت پلیس NFT بایننس یکی از امنترین بازارهای معاملاتی در دنیای NFT است که به صورت لحظهای به روز میشود و نقدینگی بسیاری بالایی در آن موج میزند.
روشهای معامله در Binance کدامند؟
چنانکه در بخش انواع سفارش در صرافی بایننس توضیح دادیم، روشهای معامله در Binance بسیار متنوع هستند و کاربر میتواند متناسب با سرمایه، استراتژی و دانش خود از ارزهای دیجیتال اقدام به معامله کند. علاوه بر این، روشهای معامله در Binance را میتوان در هر دو پلتفرم اپلیکیشن و وبسایت Binance.com پیگیری کرد.
درباره نویسنده
وریا وکیلی
ثبت نظر جدید