پارسیان کریپتو
خانهمقالاتارز دیجیتالتریدینگ ویو چیست؟ آموزش و معرفی کامل سایت Tradingview
تریدینگ ویو چیست؟ آموزش و معرفی کامل سایت Tradingview عکس

تریدینگ ویو چیست؟ آموزش و معرفی کامل سایت Tradingview

October 26, 2023
58
0

تریدینگ ویو (Tradingview) یک پلتفرم تحلیل دارایی‌های مختلف از بازارهای متنوع است که بیشترین محبوبیت را در بین معامله‌گران دارد. تریدینگ ویو را بیشتر از هر چیز دیگری با سازوکار ساده، رایگان بودن و تعداد بالایی از کاربران فعال در آن می‌شناسند. این پلتفرم همچنین، یکی از قدیمی‌ترین در نوع خود و رتبه 1 بهترین وبسایت‌های تحلیل سهام، کریپتو و سایر کالاهای مبادلاتی مانند نفت و طلا است.

در Tradingview انواع مختلف ابزارهای تحلیل روند، اندیکاتورهای تکنیکال، ابزارهای طراحی و توضیح بر روی روند و چارت‌های نمایش تغییرات بازار مانند نمودار شمعی در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. در هر سطح از معامله‌گری که باشید، تریدینگ ویو می‌تواند پلتفرمی محبوب و مفید برای شما باشد.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های پلتفرم تریدینگ ویو، شبکه سازی آن و ایجاد بستری همه‌گیر برای مشارکت و تعامل کاربران با یکدیگر است. در این پلتفرم تحلیل بازار، کاربران می‌توانند تحلیل‌ها، چارت‌های مختلف، ایده‌های معاملاتی و هر گونه نظری درباره بازار که دارند را به اشتراک بگذارند. اما این وجه از Tradingview در کنار تمام مزایایی که دارد، خالی از نقاط تاریک و نقص نیست، بخصوص برای تازه‌کارها این اشتراک گذاری و استفاده کورکورانه از تحلیل دیگران در بسیاری از موارد دردسرساز می‌شود.

در این مقاله به معرفی سایت تریدینگ ویو می‌پردازیم، آموزش ساخت حساب کاربری در تریدینگ ویو را به صورت تصویری و مرحله به مرحله توضیح می‌دهیم، معرفی ابزارهای تریدینگ ویو را خواهیم داشت و اپلیکیشن اختصاصی آن را نیز بررسی می‌کنیم.

پیشنهادات پارسیان کریپتو برای عمق گرفتن در مفهوم تحلیل تکنیکال:

تحلیل تکنیکال چیست؟

استراتژی معاملاتی چیست؟ بررسی انواع استراتژی‌های معاملاتی

معرفی سایت تریدینگ ویو

معرفی سایت تریدینگ ویو

Tradingview یک پلتفرم نسبتا کامل است که ابزارهای تحلیل تکنیکال و نمودارسازی را با ویژگی‌های مختلف از شبکه‌های اجتماعی و تعامل کاربر ترکیب می‌کند تا بهترین اکوسیستم تحلیل پرایس اکشن حاصل شود. تازه‌کار باشید یا یک تریدر کهنه‌کار، Tradingview شما را برای رویارویی با نوسان بالای بازار، همکاری با گروه‌های معامله‌گری و انتخاب و ارتقاء استراتژی‌های معاملاتی آماده می‌کند.

تاریخچه Tradingview چیست؟

در پَس این پلتفرم شرکتی قرار دارد که شبیه به استارت‌آپ‌هایی مثل گوگل، اوراکل و اتریوم، از نقطه‌ای نامطمئن شروع و با تکیه بر ذهنیت خلاق اعضاء خود به بزرگترین و محبوب‌ترین پلتفرم در بین تریدرها و سرمایه‌گذاران بدل شد. در ادامه خلاصه‌ای از تأسیس تا شکوفایی Tradingview را ارائه می‌کنیم.

ایده اولیه و تثبیت زیرساخت‌ها: ایده اصلی این شرکت در سال 2011 توسط Stan Bokov، Denis Globa و Constantin Ivanov ارائه شد؛ آن‌ها تیمی حرفه‌ای از برنامه‌نویس‌ها و متخصصان حوزه مالی بودند. هدف اصلی آن‌ها نیز تمرکز بر روی پلتفرمی کاربر-پسند با امکان استفاده توسعه تمام معامله‌گران در همه بازارهای مالی بود.

لانچ کردن پلتفرم: در سال 2012 شرکت پلتفرم خود را تحت عنوان TradingView لانچ کرد و به کاربران امکان استفاده از انواع مختلف ابزارهای تحلیل تکنیکال را به صورت رایگان داد. در همان روزهای اول مشخص بود که طراحی فوق‌العاده کاربرپسند آن اصلی‌ترین جاذبه تریدینگ ویو است و پیشنهادهای رایگان آن جذابیت دوچندانی به پلتفرم میداد.

توسعه فعالیت‌ها و مقیاس گرفتن: در بازه 2013 تا 2015، تریدرها کم کم به ارزش و دسترسی‌های قابل توجه Tradingview پی بردند و هر کاربر به مُبلغی برای پلتفرم و تبلیغ آن تبدیل شد تا به سرعت مقیاس بگیرد و جامعه کاربران آن جهانی شود. هم‌زمان، ویژگی‌های برگرفته از ساختار شبکه‌های اجتماعی و اشتراک‌گذاری تحلیل‌ها به تریدینگ ویو اضافه شدند تا سیل کاربران با سرعت بیشتری به آن ورود کنند.

تعامل با بازارهای مخلتف: در سال 2016 Tradingview امکان جدیدی به کاربران داد و آن امکان معامله مستقیم در پلتفرم بود. به این معنی که، کاربر می‌توانست انواع مختلفی از دارایی‌ها را پس از تحلیل و در همان وبسایت Tradingview معامله کند. در ادامه، پلتفرم در زبان‌های مختلفی عرضه شد تا کاربران از سراسر جهان بتوانند به سادگی از این پلتفرم استفاده کنند.

ویژگی‌های حرفه‌ای‌تر: در بازه 2020 تا 2021 ویژگی‌های منحصربه‌فردی به تریدینگ ویو افزوده شد؛ ویژگی‌هایی مثل PineScript که شبیه به یک زبان برنامه‌نویسی برای معامله‌گری بود و امکان تعریف اندیکاتورهای مختلف توسط کاربران را فراهم می‌نمود. در واقع همین ویژگی بود که صندوق‌های سرمایه‌گذاری، کاربران حرفه‌ای و حتی افراد آکادمیک را به Tradingview جذب کرد.

در حال حاضر، اواخر سال 2023، تریدینگ ویو به محبوب‌ترین ابزار تحلیل در بازارهای مختلف بدل شده است و از همه قشری در آن فعالیت معاملاتی و تحلیل تکنیکال دارند. به ویژه، اکنون بیشتر از 50 میلیون تریدر، سرمایه‌گذار و محقق هر ماه از تریدینگ ویو بهره می‌گیرند و این عدد هر روز بیشتر و بیشتر می‌شود.

مطالعه بیشتر: میکر و تیکر چیست؟

آموزش ساخت حساب کاربری در تریدینگ ویو

آموزش ساخت حساب کاربری در تریدینگ ویو بسیار ساده است و نیاز به طی کردن مراحل احراز هویت پیچیده ندارد. حتی حالت حرفه‌ای آن نیز تنها با وارد کردن یک حساب جیمیل (یا هر حساب کاربری دیگر مانند توییتر و فیسبوک) در دسترس قرار می‌گیرد و اکانت شما بلافاصله فعال می‌شود.

کافی است وارد صفحه اصلی پلتفرم تریدینگ ویو شوید و بر روی آیکن آدمک (آواتار) در گوشه سمت راست بالا از تصویر زیر کلیک کنید

حساب کاربری در تریدینگ ویوسپس از یکی از حساب‌های کاربری خود، مثلا گوگل یا فیسبوک، بهره بگیرید و به راحتی به جامعه معامله‌گران آنلاین و فعال در Tradingview بپیوندید. از همان لحظه ورود شما دسترسی‌های اولیه و تکنیکال دارید. ادامه این مقاله منبع خوبی برای نحوه استفاده از ابزارهای مختلف خواهد بود.

معرفی ابزارهای تریدینگ ویو

ویژگی جالبی که این پلتفرم دارد، تعداد کافی، در دسترس و منسجم از ابزارهای تحلیل تکنیکال است که در اختیار تمام تریدرها در تمام بازارها قرار گرفته است. علاوه بر این، کاربران حرفه‌ای می‌توانند خود اقدام به ساخت ابزار و اندیکاتورهای مختلف کنند، نتایج را به اشتراک بگذارند و حتی به خود پلتفرم بفروشند. در ادامه برخی از شاخص‌ترین ابزارهای موجود در تریدینگ ویو را معرفی می‌کنیم.

1- ابزارهای مرتبط با پرایس اکشن (Charting Tools)

منظور از ابزارهای پرایس اکشن، مجموعه ابزارهایی است که در روند تشخیص الگوها، نقاط مقاومت و حمایت، بهترین نقطه ورود و خروج و … استفاده می‌شوند. موارد زیر مهم‌ترین این ابزارها هستند:

اندیکاتورهای تکنیکال

تریدینگ ویو رده بالایی از اندیکاتورهای تکنیکال را برای تحلیل روندهای بازار در اختیار کاربر قرار می‌دهد؛ محبوب‌ترین این اندیکاتورها شامل موارد زیرند:

  • میانگین‌های متحرک: این اندیکاتورها با هموارسازی داده‌های مرتبط با قیمت در یک دوره مشخص، روندهای موجود را ترسیم و به تریدر امکان پیش‌گویی و نحوه ادامه روند را می‌دهند.
  • شاخص قدرت نسبی یا RSI: این شاخص، سرعت و نحوه تغییر قیمت را اندازه‌گیری می‌کند و نشان دهنده وضعیت خرید یا فروش بیش از حد در بازار است.
  • اندیکاتور مک‌دی (MACD) یا میانگین متحرک همگرا واگرا: مک‌دی یک شاخص حرکتی و پیرو روند است که رابطه بین دو میانگین متحرک از قیمت یک دارایی را به تصویر می‌کشد.
  • باندهای بولینگر (Bollinger Bands): این شاخص از یک باند میانی با دو باند بیرونی تشکیل شده است که بر اساس نوسانات قیمت منقبض یا منبسط می‌شوند و هدف از استفاده از آن‌ها شناسایی معکوس‌های احتمالی قیمت (نقاط بازگشت) است.

پیشنهاد مطالعه: اندیکاتور چیست؟

ابزارهای ترسیم

ابزارهای ترسیم

ابزار ترسیم یا طراحی تریدینگ ویو به کاربران این امکان را می‌دهد تا از نشانه‌ها، خطوط و علامت‌های توضیحی در نمودارهای خود بهره بگیرند و به نوعی یادداشت برداری تحلیل و حرفه‌ای بر روی نمودار قیمت داشته باشند.

  • خطوط روند: برای اتصال سطوح پایین‌تر از قیمت در یک روند صعودی، یا اوج‌های پایین‌تر در یک روند نزولی، از خطوط روند استفاده می‌شود. این خطوط برای شناسایی الگوی پیش‌رو، نقاط حمایت و مقاومت و پیش‌بینی آینده یک ارز دیجیتال به کار گرفته می‌شوند.
  • خطوط حمایت و مقاومت: خطوط افقی که برای شناسایی نقطه اتکا یا تزلزل قیمت استفاده می‌شوند و به نوعی آستانه‌های با اهمیت در رها شدن یا ریختن یک ارز دیجیتال (یا سهم) هستند.
  • خطوط فیبوناتچی: این ابزار بازه‌های مختلف قیمتی را به صورت خطوطی برگرفته از دنباله فیبوناتچی مشخص می‌کند و یکی از ابزارهای قدرتمند در پیش‌بینی آینده کوتاه مدت و بلندمدت قیمت یک ارز دیجیتال (یا هر دارایی دیگر و قابل معامله در بازارهای مالی) است.
  • شکل و متن: کاربران می‌توانند از اشکالی مانند مستطیل، بیضی و حاشیه‌نویسی نمودارها برای برجسته کردن مناطق کلیدی از نمودار بهره بگیرند.

چنگال اندروز یا Pitchfor

یکی از ابزارهای تخصصی تریدینگ ویو، چنگال اندروز است که برای شناسایی مناطق پشتیبانی و مقاومت‌های بالقوه کاربرد دارد. این ابزار شامل سه خط موازی حول یک روند است که عملکرد بالقوه روند قیمت را پیش‌بینی می‌کند.

الگوی گن

دو ابزار Gann Fans و Gann Angles برای بررسی روابط قیمت و زمان در بازار به کار گرفته می‌شوند. این ابزارها کم‌وبیش فنی هستند و به دانش تکنیکال و تجربه تحلیل بیشتری نیاز دارند.

تجزیه و تحلیل حجم

در Tradingview شما می‌توانید به حجم‌های معاملاتی مختلف در بازه‌های متفاوت زمانی دسترسی داشته باشید و هم‌زمان با بررسی نمودار قیمت، حجم را نیز به عنوان یک پارامتر موثر در نظر بگیرید. نوار و هیستوگرام‌های مرتبط با حجم همچنین، شاخص‌های حجمی مرتبطی را توجیه می‌کنند که ابزارهایی موثر در پیش‌بینی درست بازار هستند.

2-   داده‌های زمان‌ واقعی از بازار

داده‌های زمان‌ واقعی از بازار

در ادامه معرفی ابزارهای تریدینگ ویو به داده‌های مرتبط به هر نماد می‌رسیم. در واقع، یکی از مهم‌ترین دسترسی‌هایی که پلتفرم Tradingview در اختیار شما قرار می‌دهد، همین دسترسی لحظه‌ای و دقیق به داده‌هایی چون قیمت لحظه‌ای، حجم معاملات، ارزش بازار و اطلاعات مرتبط دیگر است. از بازار سهام و فارکس گرفته تا ارز دیجیتال و بازار کالاها، پلتفرم تریدینگ ویو قیمت لحظه‌ای هر نماد و اخبار پیرامون آن را منتشر می‌کند؛ توجه کنید که تمام تحلیل‌هایی که بر روی پرایس اکشن انجام می‌دهید به طور کامل متأثر از این داده‌های زمان واقعی است.

3-  شبکه ارتباطی معامله‌گران

یکی از نوآوری‌هایی که تریدینگ ویو از آن به عنوان مزیت رقابتی استفاده کرده است، تجهیز پلتفرم با قابلیت‌های مشابه با شبکه‌های اجتماعی، مانند فرصت اشتراک‌گذاری تحلیل‌ها، گروه‌بندی کاربران و چت‌ است. در Tradingview شما می‌توانید با جامعه‌ای عظیم از حرفه‌ای‌ها و آماتورهای دنیای معاملات در تعامل نزدیک باشید، ایده‌های آن‌ها را به تحلیل‌های خود بیافزایید و استراتژی مرکبی از تجربه شخصی و برداشت متخصصان برای معامله استفاده کنید.

4-   شخصی سازی نوتیفیکیشن‌ و اعلان‌ها

برای اینکه همیشه یک قدم از بازار جلوتر باشید، باید همیشه اخبار را سریع‌تر از بقیه بشنوید و سریع‌تر به آن‌ها واکنش نشان دهید. در پلتفرم تریدینگ ویو می‌توانید اعلان‌هایی مرتبط با تغییرات قیمت یک نماد خاص، شرایط شاخص تکنیکال آن یا رویدادهای خبری مرتبط را دریافت کنید. با استفاده از این سیستم در خبررسانی آنی، شما فرصت‌های بالقوه معاملاتی را از دست نخواهید داد، حتی زمانی که به صورت آنلاین پلتفرم و تغییرات قیمتی را رصد نمی‌کنید.

5-   دموهای معاملاتی

یکی دیگر از ویژگی‌های بسیار مفیدی که Tradingview دارد و به شدت به تازه‌واردان پیشنهاد می‌شود، دموهای معاملاتی بدون ریسک است. در این پلتفرم، برای شما فضاهای معاملاتی تعبیه شده است که در آن به تمرین استراتژی‌های معاملاتی و آزمایش و خطای تصمیم‌های خود بپردازید، بدون اینکه از عملکرد خود ضرری ببینید. پس از اینکه اعتماد به نفس کافی را یافتید، مسیر برای ورود لحظه‌ای به معاملات واقعی باز می‌شود.

6-   معاملات آنی و ادغام شدن با کارگزاری‌ها

تریدینگ ویو با کارگزاری‌ها و صرافی‌های بسیار زیادی توافق معاملاتی دارد؛ به این معنی که کاربران می‌توانند به صورت مستقیم و بدون نیاز در ورود به صرافی و کارگزاری، در پلتفرم Tradingview سفارش‌های خرید و فروش تعریف و اجرایی کنند. در نتیجه، واکنش شما به تغییرات سریع‌تر و فاصله زمانی تصمیم‌گیری تا اجرا به صفر می‌رسد.

7-  دسترسی‌های پیشرفته

مشابه هر پلتفرم دیگر، تریدینگ ویو نیز ورژن پیشرفته‌تری دارد که برای ارائه خدمات آن هزینه ماهانه دریافت می‌کند. حالت پیشرفته پلتفرم داده‌ها و تحلیل‌های شخصی سازی شده‌ای را در اختیار کاربر قرار می‌دهد، هشدارهای هوشمندانه را سریعا منتقل می‌کند و ابزارهای تحلیل را با آپدیت‌های به روز و ابزارهای نسبتا بیشتری در اختیار او می‌گذارد.

پیشنهاد PCrypto: اگر به دنبال پول درآوردن از دنیای کریپتو هستید بهتر است مقاله بازی های کریپتویی رایگان و کسب درآمد از متاورس را مطالعه کنید.

نصب تریدینگ ویو روی موبایل

برای نصب تریدینگ ویو روی موبایل کافی است به حساب گوگل پلی خود بروید و مطابق تصویر زیر، اپلیکیشن این پلتفرم را جستجو و سپس بر روی گزینه Install کلیک کنید.

آموزش تریدینگ ویو 1

در ادامه برخی از ویژگی‌ها و دسترسی‌های مهم از اپلیکیشن تریدینگ ویو را توضیح می‌دهیم.

نحوه تغییر Layout نمودارها در Tradingview

برای تغییر Layout در اپلیکیشن باید سه گام زیر را طی کنید

  • بر روی آیکن chart در پایین صفحه نمایش کلیک کنید
  • در گوشه سمت راست پایین، بر روی نماد سه نقطه‌ای کلیک کنید
  • گزینه Select Layout را بزنید و حالت‌های مختلف را امتحان کنید

آموزش تریدینگ ویو 2

نحوه اضافه کردن اندیکاتور به اپلیکیشن Tradingview

برای اضافه کردن اندیکاتور به صفحه اصلی، گام‌های زیر را طی کنید

  • بر روی آیکن Chart کلیک کنید
  • گزینه + مانند را در گوشه سمت راست پایین بزنید
  • حال بر روی indicators کلیک و اندیکاتوری که نیاز دارید را اضافه کنید

شما می‌توانید از گزینه سرچ برای یافتن اندیکاتور مدنظر خود بهره بگیرید، پس از انتخاب، اندیکاتور بلافاصله بر روی نمودار نماد مدنظر اعمال می‌شود. همچنین، با انتخاب هر اندیکاتور می‌توانید آن را ادیت یا حذف کنید.

آموزش تریدینگ ویو 3

نحوه Reset کردن تنظیمات نمودار در Tradingview

برای Reset کردن نمودار در اپلیکیشن کافی است گام‌های زیر را طی کنید

  • بر روی آیکن Chart کلیک کنید
  • نماد چرخ‌ دنده را کلیک کنید
  • با انتخاب Reset Price Scale نمودار ریست می‌شود

آموزش تریدینگ ویو 4

نحوه ذخیره نمودار در اپلیکیشن تریدینگ ویو

برای ذخیره تغییراتی که روی نمودار اعمال کرده‌اید، به گام‌های زیر نیاز دارید

  • بر روی آیکن Chart کلیک کنید
  • در گوشه سمت راست پایین آیکن سه نقطه را بزنید
  • اسکرول کنید و یکی از سه گزینه زیر را انتخاب کنید:

Save برای ذخیره Layout کنونی

Load برای لودکردن نموداری که قبلا ذخیره شده است

Create New برای ایجاد Layout جدید

Make a Copy برای ذخیره یک کپی از Layout کنونی

Rename برای نامگذاری

آموزش تریدینگ ویو 5

نحوه تغییر نمودار به حالت شمعی

برای تغییر نمودار به حالت شمعی مراحل زیر را طی کنید

  • بر روی گزینه Chart کلیک کنید
  • نماد سه نقطه را کلیک کنید
  • بر روی گزینه Chart Type کلیک و با انتخاب Candles به حالت شمعی سویچ کنید

آموزش تریدینگ ویو 6

مزایا و معایب Tradingview

هیچکدام از پلتفرم‌های معاملاتی، یا هر پلتفرم آنلاین دیگر، خالی از نقص و مشکل نیستند. در کنار بی‌شمار مزایایی که Tradingview برای کاربر به ارمغان می‌آورد، معایبی هم هست که باید در هنگام استفاده از محیط این پلتفرم در نظر گرفت. در ادامه به اصلی‌ترین مزایا و معایب Tradingview می‌پردازیم.

مزایای تریدینگ ویو

  • رابط کاربری فوق‌العاده: تریدینگ ویو رابط بصری و کاربر پسندی دارد و این ویژگی‌ شاخص‌ترین تفاوت آن با پلتفرم‌های دیگر است. کار با این پلتفرم و اپلیکیشن آن بسیار ساده است و کاربر در هر سطحی که باشد می‌تواند از آن بهره بگیرد.
  • ابزارهای نموداری پیشرفته: این پلتفرم طیف گسترده‌ای از ابزارهای بررسی نمودار و شاخص‌های فنی را ارائه می‌دهد، ابزارهایی که به صورت رایگان در اختیار کاربر قرار می‌گیرند و می‌توان آن‌ها را برای خود سفارشی کرد.
  • داده‌های زمان واقعی: در این پلتفرم شما می‌توانید داده‌های جمعی از عملکرد آنی نمادها در اختیار داشته باشید و اطلاعات دقیق آن را بدون واهمه از فیک بودنشان در استراتژی‌های خود وارد کنید.
  • ارتباطات جمعی: امکان بهره‌گیری از دانش جمعی و سیلی از چارت‌هایی که به اشتراک گذاشته شده‌اند.
  • هشدارهای قابل تنظیم: امکان سفارشی کردن نحوه اعلان و هشدار درباره قیمت، روند و تغییرات شدید در نماد و اخبار متناظر با آن.
  • دموهای معاملاتی: شرایط مطلوب برای تمرین استراتژی بدون ریسک و آموزش دیدن در بزرگترین پلتفرم دنیای معاملات.
  • یکپارچه سازی فرایند معامله با کارگزاری‌ها: شرایط فراهم شده برای خرید و فروش آنی و بدون نیاز به مراجعه به صرافی و کارگزاری‌ها قابل توجه است.

معایب تریدینگ ویو

  • داده‌های فاندامنتال محدود: در حالی که تریدینگ ویو در تحلیل تکنیکال فوق‌العاده خوب است، داده‌های بنیادی محدودی ارائه می‌کند. بنابراین، معامله‌گرانی که استراتژی‌های خود را مبتنی بر تحلیل بنیادی تعریف می‌کنند، دسترسی‌های کمتری خواهند داشت.
  • هزینه‌های خرید اکانت پیشرفته: اگرچه بسیاری از ویژگی‌ها و دسترسی‌ها در این پلتفرم رایگان است، اما داده‌های عمیق‌تر، کمک‌های تحلیلی و ویژگی‌های مهم دیگر تنها در نسخه پولی در دسترس هستند.
  • تخصصی بودن Pine Script: برای استفاده از این ویژگی معمولا به تجربه اسکریپ نویسی و تکنیکال بسیار قوی نیاز است.
  • دسترسی به برخی نمادها: نمادهای زیادی در بازار ارز دیجیتال وجود دارند که تنها از صرافی قابل معامله‌اند و هیچ سفارش گذاری را نمی‌توان از تریدینگ ویو انجام داد.
  • مشکلات فنی: شبیه هر پلتفرم پر مخاطب دیگر، گاهی فعالیت‌ها مختلل می‌شوند و حجم بالای بهره‌برداری بر عملکرد پلتفرم تأثیر منفی می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: ان اف تی چیست؟

نحوه خرید اکانت Tradingview

نحوه خرید اکانت Tradingview بسیار ساده است؛ کافی است به لینک tradingview.com/gopro مراجعه کنید و پس از مشاهده پیشنهادهای مختلف از جانب پلتفرم، هر کدام را که مطلوب شماست انتخاب نمایید. هر کدام از گزینه‌ها یک تجربه 30 روزه رایگان با محدودیت‌های نسبی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

آموزش تریدینگ ویو 7

پس از انتخاب یکی از پلن‌ها، پلتفرم از شما می‌خواهد که Sign in کنید، مثلا با حساب گوگل یا توییتر خود، و پس از آن وارد مرحله پرداخت می‌شوید.

آموزش تریدینگ ویو 8

شبیه هر خرید آنلاین خارجی دیگر، دسترسی به درگاه‌های پرداخت برای ما ایرانیان ممکن نیست و برای پرداخت، شما باید یا به صرافی مراجعه کنید یا از PayPal برای پرداخت بهره بگیرید. شما همچنین می‌توانید از مشاوران و بخش فروش ما برای دریافت حساب حرفه‌ای تریدینگ ویو کمک بگیرد، کافی است با ما تماس بگیرید!

 

جمع‌بندی

تریدینگ ویو پرمخاطب‌ترین پلتفرم تحلیل تکنیکال در دنیای معاملات آنلاین است که ماهانه بیشتر از 50 میلیون تریدر فعال از آن بازدید و از ابزارهایش استفاده می‌کنند. اگر حتی یکبار گزینه تحلیل تکنیکال را برای ارز دیجیتالی مثل BTC یا هر ارز دیگر سرچ کرده باشید، حتما با این وبسایت و دسترسی‌های جذاب آن برخورد کرده‌اید.

کتابخانه‌ای کاربردی از اندیکاتورهایی که به روزرسانی می‌شوند، جامعه مشارکت کنندگان و اشتراک تحلیل‌ها از جانب آن‌ها، هشدارهای قابل تنظیم و دموهای تمرین شیوه‌های معاملاتی از جمله دسترسی‌هایی هستند که این پلتفرم در اختیار کاربران قرار می‌دهد. کاربرپسند بودن آن رمز جاذبه بالایش است و این جذابیت هرگزی مقطعی نبوده و همیشه با نیاز روز آپدیت شده است.

پلتفرم در نظر دارد که در آینده‌ای نه چندان دور ابزارها و زیرشاخه‌های تحلیل فاندامنتال خود را توسعه بدهد و دارایی‌های بیشتر و بخصوص انواع ارز دیجیتال را به نمادهای در دسترس در پلتفرم اضافه کند. همچنین، یکی از مهم‌ترین استراتژی‌های پیش روی آن، همکاری با صرافی‌ها و بلاکچین‌های مستقل برای دریافت امکان معامله مستقیم کاربر از وبسایت تریدینگ ویو است. به نظر می‌رسد که برای همبستگی بیشتر با دنیای ارز دیجیتال، Tradingview بخواهد بلاکچین اختصاصی خود را ایجاد کند و حتی بسیاری از فعالیت‌های کنونی را به سبک دیفای و در یک پلتفرم بلاکچینی مدیریت و ارائه کند.

سوالات متداول

تریدینگ ویو چیست؟

تریدینگ ویو یک پلتفرم آنلاین برای تحلیل انواع مختلف از کالا، سهام و ارز دیجیتال است که محبوب‌ترین پلتفرم از نوع خود نیز به شمار می‌آید. در این پلتفرم می‌توانید ارز دیجیتال مدنظر خود را تحلیل کنید، ابزارهای مختلف را بر روی نمودار پرایس اکشن اعمال کنید، نتایج خود را به اشتراک بگذارید یا اینکه از تحلیل‌های دیگران به نفع خوب بهره بگیرید.

آیا تریدینگ ویو برای تازه کارها مناسب است؟

بله، این پلتفرم بسیار کاربر پسند است و استفاده از آن نیاز چندانی به تجربه بالا در تحلیل ندارد. با این حال، بهره برداری بیشتر از ابزارهای آن مطمئنا به تجربه و تخصیص زمان بیشتر نیاز خواهد داشت.

Tradingview چه نوع بازارهایی را پوشش می‌دهد؟

این پلتفرم رده بالایی از بازارهای معاملاتی و نمادهای جاری در آن‌ها را پوشش می‌دهد. از بازارهای مالی سنتی مانند فارکس و سهام تا انواع غیرمتمرکز مانند ارزهای دیجیتال در این پلتفرم قابل تحلیل‌اند.

آیا می‌توان به داده‌های Tradingview اعتماد کرد؟

بیشتر از 10 سال است که تریدینگ ویو به فعالیت در بازارهای مالی می‌پردازد و تا کنون اخباری درباره کلاهبرداری آن و انتشار داده‌های فیک بروز نکرده است. این پلتفرم بسیار قابل اعتماد و مورد استفاده معامله‌گران، محققان و حتی سازمان‌های دولتی است.

آیا می‌توانم بدون هیچ پولی در تریدینگ ویو معامله کنم؟

بله، دموهایی در این پلتفرم تعبیه شده‌اند که به افراد تازه کار یا علاقه‌مند به دنیای معاملات این امکان را می‌دهند که بدون نیاز به ریسک کردن به معامله بپردازند. این معاملات هیچ سود یا ضرری برای شما ندارند و فقط برای سنجش قابلیت‌های شما هستند.