خانه
معرفی بروکر اوپوفایننس؛ آموزش کامل ثبت نام و استفاده از OPO Finance عکس

معرفی بروکر اوپوفایننس؛ آموزش کامل ثبت نام و استفاده از OPO Finance

سال 2020 بروکری به نام اوپو فارکس راه‌اندازی شد که اخیراً نامش را به اوپوفایننس تغییر داده و به عنوان یک کارگزاری بین‌المللی تحت رگوله SVGFSA، FSA و ASIC مشغول فعالیت است. این بروکر خوشنام که دفتر مرکزی آن در سنت وینسنت قرار دارد اجازه می‌دهد که کاربران با واریزی حداقل 100 دلار و اهرم معاملاتی 1:2000 تریدهای خود را با استفاده از پلتفرم متاتریدر انجام دهند. ما در این مقاله ما قصد داریم تا شماره با بروکر، نحوه ثبت نام و احراز هویت در آن و همچنین امکاناتی که اپوفایننس در اختیار شما قرار میدهد به صورت کامل آشنا کنیم.

معرفی بروکر اپوفایننس

معرفی بروکر اپوفایننس

کارگزاری اوپوفایننس در سال 2020 تأسیس شده است و جزء بروکرهای جدید محسوب می‌شود، اما سطح خدمات آن به قدری بالا بوده که توانسته کاربران زیادی را به خود جذب کند. این بروکر تحت نام رسمی OPO GROUP چند شعبه از مجموعه خود را در استرالیا، قبرس و سنت وینسنت به ثبت رسانده است. این بروکر تمرکز خود را بر ارائه خدمات به کاربران خاورمیانه گذاشته است و به همین دلیل سه زبان انگلیسی، فارسی و عربی در وب سایت آن وجود دارد و پشتیبانی اوپوفایننس به صورت 24 ساعته فعال می‌باشد.

رگوله و مجوز بروکر اوپوفایننس

مهم‌ترین ویژگی بروکر اوپوفایننس مجوز و رگوله‌های معتبر آن است، این کارگزاری برای بالا بردن حس امنیت کاربران هر حساب را تا سقف 20 هزار یورو بیمه کرده است و تا امروز توانسته سه رگوله مهم را دریافت کند که شرح جزییات آن‌ها را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید:

رگولهجزئیاتکشور
1FSAنهاد: OPO Group LTD

شماره ثبت: 8430865-1

شماره مجوز: SD124

سیشل
2SVGFSAشماره لایسنس: 866

نوع: LLC-Limited Liability Company

سنت وینسنت
3ASICشماره لایسنس: 402043

نوع: شرکت خصوصی با سهام محدود

استرالیا

همچنین OPO GROUP LTD یک عضو کمیسیون مالی (Financial Commission) است، یک سازمان بین‌المللی شناخته شده که بر روی حل اختلافات در صنعت خدمات مالی تمرکز دارد، به‌خصوص در بازار فارکس. با دفاتر عملیاتی در هنگ‌کنگ و لندن، کمیسیون مالی لایه‌ای از امنیت را برای معامله‌گران فراهم می‌کند.

بروکر OPO Finance به کاربران ایرانی خدمات می‌دهد؟

کارگزاری اوپوفایننس تمامی خدمات خود را به کاربران ایرانی نیز ارائه می‌دهد، این بروکر با داشتن زبان و پشتیبانی فارسی، شرایطی را ایجاد کرده تا کاربران ایرانی بتوانند به راحتی از این بروکر برای معاملات خود استفاده کنند.

روش ثبت نام در بروکر اوپوفایننس

برای اینکه در بروکر OPO Finance ثبت نام کنید، بعد از ورود به سایت رسمی این بورکر، به صفحه “ثبت نام در بروکر اوپوفایننس” بروید. همان‌طور که می‌بینید در اینجا دو مرحله برای ثبت نام وجود دارد. در مرحله اول باید نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد، ایمیل و همچنین شماره تماس خود را به همراه کد کشوری که در آن هستید وارد کنید و روی دکمه بعدی کلیک نمایید.

OPO Finance

در مرحله دوم باید رمز عبور امنی برای خود تعریف کرده و دو بار آن را تکرار کنید، سپس اگر کد معرف از یک فرد یا IB دارید، کد را وارد کنید. در آخر تیک مربوط به توافقنامه مشتری را بزنید و روی گزینه “ایجاد حساب” کلیک کنید تا حساب کاربری شما در بروکر اوپوفایننس ایجاد شود.

OPO Finance2

احراز هویت در بروکر اوپوفایننس

برای احراز هویت در بروکر اوپوفایننس، بعد از اینکه وارد پنل کاربری خود شدید با پیامی رو به رو خواهید شد مبنی بر اینکه حساب کاربری شما هنوز تأیید نشده است، روی دکمه آبی رنگ “الان تأیید می‌کنم” کلیک کنید تا صفحه اول احراز هویت به شکل زیر برای شما باز شود. در این صفحه شما باید ابتدا شماره موبایل خود را تأیید کنید، پس از وارد کردن شماره خود روی گزینه Send Verification Code کلیک کنید تا کد تأیید برایتان SMS شود و سپس کد را در باکسی که ایجاد می‌شود وارد نمایید تا شماره تلفن همراه شما تأیید گردد.

احراز هویت در بروکر اوپوفایننس

در مرحله بعدی باید یکی از مدارک هویتی خود را بار گزاری کنید، اگر کارت ملی را انتخاب کرده‌اید از پشت و روی آن عکس بگیرید و عکس را در محل مشخص شده آپلود کنید تا به مرحله بعدی بروید.

کارت ملی

در مرحله بعدی باید یک سلفی از چهره خودتان بگیرید، دقت کنید که باید صورتتان را بچرخانید تا نرم‌افزار کامل چهره شما را اسکن کند، اگر کامپیوتر یا لبتاب شما دوربین ندارد می‌توانید روی لینک “از طریق تلفن ادامه دهید” کلیک کنید تا وارد تلفن همراه خود برای گرفتن سلفی شوید.

از طریق تلفن ادامه دهید

 

در مرحله آخر نیز باید آدرس دقیق محل سکونت خود را وارد کرده و مدرکی مبنی بر تأیید آدرستان مانند اجاره نامه یا سند مالکیت یا هر مدرک دیگری مثل سند موبایل را آپلود کنید تا آدرس شما نیز تأیید گردد.

آدرس شما نیز تأیید گردد

اینجا مراحل احراز هویت شما تمام شده است، شما باید حداقل 24 ساعت صبر کنید تا کارشناسان سایت احراز هویت را تأیید کنند. اگر مدارک شما دچار نقص باشد از طریق تیکت برای اصلاح مدارک به شما اطلاع داده خواهد شد.

حساب‌های معاملاتی بروکر OPO Finance

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بروکر OPO Finance حساب‌های معاملاتی مختلف آن است که شامل حساب‌های Standard، ECN، ECNpro و Social Trading است که کاربران بنا بر نیاز خود می‌توانند هرکدام از این حساب‌ها را ایجاد کنند. برای اینکه با مشخصات کامل حساب‌های معاملاتی بروکر اوپوفایننس آشنا شوید، کلیه این حساب‌ها را در ادامه شرح خواهیم داد:

حساب Standard: این حساب ویژه تریدرهای تازه‌کار است که می‌خواهند حسابی متعادل با 100 دلار ایجاد کنند. معاملات در حساب استاندارد کمیسیون ندارد و اسپرد آن 1.8 است.

حساب ECN: حساب ECN برای معاملات اسکلپ است که معامله گران می‌خواهند از سرعت بالا و میزان هزینه‌های معاملاتی کمتری برخوردار باشند.

حساب سوشیال تریدینگ: حساب سوشیال تریدینگ ویژه معاملاتی است که در بخش کپی ترید به عنوان پروایدر یا سرمایه‌گذار انجام می‌دهید.

حساب ECN Pro: بهترین حساب بروکر اپوفایننس حساب ECN Pro است، این حساب دارای اسپرد فوق فشرده است و کمیسیون آن بابت هر لات معامله 4 دلار است.

سایر مشخصات فنی حساب‌های بروکر اوپوفایننس را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

مشخصاتStandardECNسوشیال تریدینگECN Pro
پلتفرم معاملاتیMT4, MT5, WebMT4, MT5, WebMT4, MT5, WebMT4, MT5, Web
ارز پایهUSDUSDUSDUSD
حداقل واریز100 دلار100 دلار200 دلار5000 دلار
حداکثر واریزنداردنداردنداردندارد
کمیسیونندارد6 دلارندارد4 دلار
اجرای معاملهMarketMarketMarketMarket
اسپرد1.8 پیپ0.8 پیپ1.5 پیپ0.0 پیپ
هشدار مارجین80%80%80%80%
Stop Out40%40%40%40%

 

روش واریز وجه و شارژ حساب در بروکر اوپوفایننس

در بروکر اپوفایننس چند روش مختلف برای واریز و برداشت وجه از حساب کاربری‌تان وجود دارد. البته قبل از این کار باید یک کیف پول در پروفایل خود بسازید. برای واریز و برداشت شما می‌توانید از روش‌های مختلفی مانند ارزهای دیجیتال، Advcash، Wire، Perfectmony، ویزا کارت و تاپچنج استفاده کنید. بیشتر کاربران ایرانی به دلیل سهولت در واریز و برداشت، سعی می‌کنند از روش تاپچنج استفاده کنند.

واریز و برداشت

جمع بندی

در این مقاله با بروکر اوپوفایننس آشنا شدید و فهمیدیم که OPO Finance یک کارگزاری نسبتاً تازه تأسیس است که در سال 2020 راه‌اندازی شده و توانسته سه رگوله معتبر را دریافت کند. بروکر اوپوفایننس 4 حساب معاملاتی مختلف را به کاربران خود ارائه می‌کند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به متاتریدر، سی تریدر و همچنین امکان استفاده از پلتفرم تریدینگ ویو اشاره کرد. به طور کلی ارزیابی کارشناسی از بروکر اوپوفایننس مثبت است و کاربران ایرانی با خیال راحت می‌توانند از این بروکر برای معاملات خود در بازار فارکس استفاده کنند.

سوالات متداول

آیا بروکر اپوفایننس اعتبار دارد؟

بله! بروکر اوپوفایننس علی‌رغم تازه تاسیس بودند توانسته رگوله های SVG، SVGFSA و ASIC را دریافت کند.

آیا بروکر اوپوفایننس واریز و برداشت ریالی دارد؟

به صورت مستقیم بروکر اپوفایننس واریز و برداشت ریالی ندارد اما از طریق تاپچنج میتوانید با استفاده از کارت به کارت واریز و برداشت خود را انجام دهید.

برای ثبت نام در اپوفایننس چه مدارکی لازم است؟

برای ثبت نام و احراز هویت در بروکر اپوفایننس باید مدرکی چون پاسپورت، یا کارت ملی، یا گواهی نامه رانندگی خود را ارائه کنید.

درباره نویسنده

مرتضی گودرزی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

لیست بهترین بروکرها برای معامله داوجونز DJI

شاید تصور کنید تنها دارایی قابل معامله در فارکس جفت‌ ارزها هستند اما این تصور اشتباه است. در بازار فارکس می‌توان طیف وسعی از دارایی‌ها و ابزار را مورد معامله قرار داد. یکی از محبوب‌ترین دارایی‌های قابل معامله در فارکس، شاخص داوجونز است. این شاخص...

۲۹ آبان ۱۴۰۳
[object Object] عکس

معرفی بروکر آی سی ام بروکرز؛ آموزش ثبت نام و احراز هویت در ICM Brokers

آی سی ام بروکر یک کارگزاری بین المللی است که تأسیس آن به سال 2008 باز می‌گردد، زمانی که چند تن از مدیران مشهور بازارهای مالی جهان گروهی را برای ایجاد یک بروکر حرفه‌ای و مؤثر تأسیس کردند. این بروکر با دریافت چند رگوله تصمیم دارد تا ارائه خدمات خود...

۲۰ تیر ۱۴۰۳
[object Object] عکس

معرفی بروکر اینگات؛ آموزش استفاده، ثبت نام و احراز هویت در INGOT

بروکر اینگات یک کارگزاری استرالیایی است که با تأسیس چند شعبه در کشورهایی مانند نیوزلند، بحرین، سوئیس، ترکیه و … فعالیت خود را به سراسر جهان گسترش داده است. این بروکر در حال حاضر به شهروندان 190 کشور جهان در قالب 3 رگولاتوری مختلف خدمات...

۱۲ تیر ۱۴۰۳