خانه
بررسی کامل کیف پول کوینومی؛ راهنمای تصویری استفاده از Coinomi wallet عکس

بررسی کامل کیف پول کوینومی؛ راهنمای تصویری استفاده از Coinomi wallet

۸ خرداد ۱۴۰۳
0
0

کاربران حوزه رمزارز به خوبی می‌دانند که کیف‌پول‌های رمزنگاری کمک بزرگی برای برنامه سرمایه‌گذاری آن‌ها هستند. انتخاب یک کیف پول مناسب چه برای تریدرها و چه برای افرادی که قصد هولد طولانی مدت یک دارایی را دارند ضروری است. مخصوصا کاربران ایرانی برای انتقال رمزارز از صرافی ایرانی به صرافی‌های خارجی به یک کیف پول واسط نیاز دارند تا هویت خود را پنهان نگه‌دارند. ما در این مقاله از پارسیان کریپتو قصد داریم به بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi) بپردازیم.

در این مطلب ابتدا خواهید خواند که کیف پول کوینومی چیست، ویژگی‌های کوینومی ولت چیست و نقاط ضعف Coinomi Wallet شامل چه مواردی است. در این بین توضیحاتی درباره رمزرزهایی که این ولت پشتیبانی می‌کند و امنیت آن سخن خواهیم گفت. پیش از بررسی ویژگی های کوینومی ولت هم آموزش نصب و استفاده از کیف پول کوینومی و نحوه دریافت و برداشت ارز دیجیتال از Coinomi Wallet را آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

کیف پول کوینومی چیست؟

کیف پول کوینومی چیست؟

کوینومی (Coinomi) یک کیف پول چندارزی است که با پشتیبانی بیش از ۱۲۵ بلاکچین و ۲۵ زبان، توانسته پایگاه کاربری محکمی برای خود ایجاد کند. دفتر رسمی مربوط به این کیف پول در جزایر بریتانیا مستقر است. این کیف پول در سال ۲۰۱۴ توسط یک کهنه سرباز نیروهای ویژه توسعه یافته که در رشته مهندسی از دانشگاه منچستر فارغ‌التحصیل شده است. از دیگر پروژه‌های این شرکت می‌توان به کریپتین (Cryptean)، یک پلتفرم سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال اشاره کرد.

Coinomi Wallet در ابتدا تنها در دستگاه‌های اندرویدی قابل استفاده بود و فقط از رمزارزهای محبوبی چون بیت کوین (BTC)، لایت کوین (LTC) و اتریوم (ETH) پشتیبانی می‌کرد. با گذشت زمان تعداد رمزارزهای قابل‌ذخیره‌سازی روی این اپلیکیشن افزایش یافت و در نهایت نسخه iOS آن هم منتشر شد.

والت کوینومی به دلیل افزایش تدابیر امنیتی و ویژگی‌های منحصربه‌فردی که داشت رفته رفته در کامیونیتی ارزهای دیجیتال جا افتاد و رشد کرد. Coinomi Wallet در صنعت رمزارز، جزء اولین کیف پول‌هایی بود که در سال ۲۰۱۷، مشخصه صرافی داخلی را به برنامه خود اضافه کرد. این کیف پول یکی از محبوب‌ترین ولت‌های موبایل بازار است و هر روز کاربران بیشتر و بیشتری به استفاده از آن روی می‌آورند.

تا اینجا کلیاتی را درباره Coinomi Wallet عنوان کردیم و متوجه شدیم که کیف پول کوینومی چیست. در بخش بعدی به آموزش نصب و استفاده از کیف پول کوینومی خواهیم پرداخت.

آموزش نصب و استفاده از کیف پول کوینومی

برای نصب کیف پول کوینومی به وب‌سایت رسمی آن مراجعه کرده و از گوشه بالایی صفحه روی دکمه دانلود (Download) بزنید. در حال حاضر، این کیف پول علاوه بر نسخه‌های اندروید و iOS، در نسخه‌های ویندوز، مک‌اواس (MacOS) و لینوکس هم ارائه شده است. از صفحه باز شده، فایل مربوط به نسخه مورد نظر خود را دانلود کنید. ما در ادامه طریقه راه‌اندازی نسخه موبایل کیف پول کوینومی را آموزش می‌دهیم.

تصویر۱

پس از دانلود و نصب اپلیکیشن کوینومی والت، آن را اجرا کنید. در هنگام اجرای برنامه دو گزینه ایجاد کیف پول (Create a New Wallet) و بازیابی کیف پول (Restore a Wallet) نمایش داده می‌شود. اگر پیش از این از کوینومی استفاده نکرده‌اید و قصد ایجاد کیف پول را دارید گزینه Create a New Wallet را لمس کنید.

تصویر۲

اکنون برای راه‌اندازی کیف پول جدید فقط به یک رمزعبور (Password) نیاز دارید. برای اینکه یک رمز قوی انتخاب کنید حتما از حروف بزرگ و کوچک انگلیسی، اعداد و نمادها در آن استفاده کنید. همچنین برای اینکه یک لایه امنیتی بیشتر به حسابتان اضافه شود می‌توانید با کشیدن محور موجود در صفحه به سمت امنیت بالا، با استفاده از مشخصه‌های بیومتریک خود (مثل اسکن چهره و چشم یا اثر انگشت) دسترسی آن برای دیگران را غیرممکن بسازید. البته برای کاربران ایرانی این گزینه به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود و بهتر است از آن بپرهیزید.

تصویر۳

در مرحله بعد رمزارزهایی که قصد استفاده دارید را به کیف پول اضافه کنید. می‌توانید این کار را باز هم انجام دهید.

تصویر۴

سپس، شرایط و ضوابط کیف پول را خوانده و با آن موافقت کنید.

تصویر۵

اکنون کیف پول شما آماده استفاده است. از منوی کشویی سمت چپ می‌توانید به گزینه‌هایی چون معامله (Exchange)، صرافی غیرمتمرکز (DEX)، گزینه خرید / فروش (Buy / Sell)، اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز (dApps)، توکن‌های غیرمثلی (NFTs) و غیره دسترسی داشته باشید.

پس از آموزش نصب و استفاده از کیف پول کوینومی، در بخش بعدی به آموزش نحوه دریافت و برداشت ارز دیجیتال از Coinomi Wallet می‌پردازیم.

نحوه دریافت و برداشت ارز دیجیتال از Coinomi Wallet

دریافت و برداشت ارز دیجیتال از Coinomi Wallet بسیار ساده بوده و چند مرحله کوتاه دارد. شما برای دریافت رمزارز کافی است با انتخاب رمزارز مورد نظر در کیف پول خود روی تب Recieve کلیک کنید تا آدرس دریافت رمزارز مورد نظر خود را مشاهده کنید. این آدرس یا کیوآرکد آن را به گیرنده بدهید تا رمزارز مورد نظر را به آن ارسال کند.

تصویر۶

برای برداشت از حساب کوینومی ولت کافی است کیف پول را باز کرده و از منوی سه خط، رمزارز مورد نظر برای برداشت یا ارسال را انتخاب کنید.

تصویر۷

تب ارسال (Send) را انتخاب کرده و آدرس کیف پول مقصد را وارد کنید. اگر با پیام Ambiguous Address مواجه شدید، رمزارز مورد نظر را انتخاب کنید.

تصویر۸

در ادامه، آدرس مقصد و مقدار رمزارزی که قصد ارسال دارید را وارد کرده و سپس دکمه ارسال (SEND) را بزنید.

تصویر۹

رسیدن رمزارز به مقصد با توجه به شبکه و شلوغی آن ممکن است مدتی طول بکشد.

حال که با آموزش نصب و استفاده از کیف پول کوینومی آشنا شدید، در ادامه قصد داریم به ویژگی های کوینومی والت بپردازیم، نقاط قوت و نقاط ضعف Coinomi Wallet را مرور خواهیم کرد، نگاهی به نحوه بازیابی کیف پول کوینومی خواهیم داشت، خواهیم دید که والت کوینومی چه رمزارزهایی را پشتیبانی می کند و امنیت کیف پول کوینومی چطور است.

ویژگی های کوینومی ولت

تصویر۹

 (مشخصات کیف پول کوینومی)

حفاظت از حریم خصوصی در کیف پول کوینومی به قدری پیشرفته است که هیچ یک از داده‌های کاربران را گرداوری نمی‌کند و هیچ اطلاعاتی در پایگاه داده آن‌ها ذخیره و نگهداری نمی‌شود. اطلاعات کاربران فقط روی دستگاه خودشان وجود دارد و به همین دلیل هم باید حتما کلمات بازیابی کیف پول‌شان را یادداشت کرده و در جای امنی نگهداری کنند.

اگر بخواهید کیف پولتان را ببندید، باید اپلیکیشن موبایلتان را از روی دستگاه تلفن همراه خود حذف نصب (Uninstall) یا حذف (Delete) کنید. کوینومی برای حفاظت از حریم خصوصی کاربران خود یک گزینه پنهان کردن آی‌پی دارد که محل شما را نشان نمی‌دهد بنابراین ناشناس ماندن شما حتمی خواهد شد. این مشخصه به دستگاه‌های ردیاب یا هکرها اجازه پیگیری داده‌های شخصی و جزئیات تراکنش‌هایتان را نمی‌دهد.

مشخصه دیگر این کیف پول امکان دسترسی بین-پلتفرمی آن است که به شما اجازه می‌دهد در دستگاه‌های مختلف چه از طریق موبایل و چه از طریق دسکتاپ به کیف پولتان دسترسی داشته باشید.

کوینومی با بلاکچین‌های فعال سگ‌ویت (SegWit) هم همکاری داشته و از آن‌ها پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این، به شکلی یکپارچه از پلتفرم‌های شیپ‌شیفت (ShapeShift) و چنجلی (Changelly) استفاده می‌کند یعنی این دو پلتفرم، مشخصه صرافی داخلی کوینومی را فراهم ‌آورده‌اند. مکانیزم فروش توکن و شرکت در ایرداپ‌ها هم برای تمام کاربران فعال روی شبکه در دسترس است.

از نظر کارمزد تراکنش، کوینومی یک کیف پول کاملا رایگان است و هیچ کارمزد اضافه‌ای برای خود اخذ نمی‌کند. در حین برداشت از حساب، مقداری کارمزد که به شبکه رمزارز مربوط است از کاربران دریافت می‌شود. حتی در صرافی داخلی آن هم کارمزدی برای کیف پول کسر نمی‌شود، اما کارمزدها طبق روال کار شیپ‌شیفت و چنجلی در صرافی داخلی وجود خواهند داشت.

پس از آشنایی با ویژگی های کوینومی ولت در بخش بعدی به نقاط قوت و نقاط ضعف Coinomi Wallet اشاره خواهیم کرد.

نقاط قوت و نقاط ضعف Coinomi Wallet

از جمله نقاط قوت کوینومی ولت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دسترسی راحت
  • صرافی داخلی
  • پرداخت‌های بین زنجیره‌ای
  • مدیریت کلید خصوصی
  • پشتیبانی بیش از ۱۷۰۰ رمزارز
  • عدم دریافت کارمزد
  • کامیونیتی فعال
  • پشتیبانی ۲۴ ساعته مشتریان در طی ۷ روز هفته

البته این کیف پول معایبی هم دارد. از جمله نقاط ضعف Coinomi Wallet می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • منبع باز نبودن کیف پول
  • عدم پشتیبانی از احراز هویت دومرحله‌ای
  • عدم سازگاری با کیف پول‌های سخت‌افزاری

در ادامه آشنایی با ویژگی های کوینومی ولت، در بخش بعدی نشان خواهیم داد که برای بازیابی کیف پول کوینومی چه باید کرد.

نحوه بازیابی کیف پول کوینومی

از آنجا که کوینومی یک کیف پول HD است برای بازیابی آن فقط به عبارت ۲۴ کلمه‌ای امنیتی آن نیاز خواهید داشت. این لیست ساده از کلمات تمام سوابق تراکنش و موجودی تمام رمزارزهایتان را بازیابی می‌کند. برای مشاهده کد ۲۴ کلمه‌ای بازیابی در کیف پول خود به بخش تنظیمات (Setting) و سپس مدیریت کیف پول‌ها (Manage Wallets) بروید. سپس کیف پول مورد نظر را انتخاب و در نهایت گزینه Recovery Phrase را لمس کنید.

هر مدخل در Manage Wallet برای یک کلمه تعبیه شده است. تمام کلمات را یادداشت کرده یا بکاپ بگیرید و در جای امنی نگهداری کنید. در عکس زیر یک مثال را از عبارت بازیابی و ترتیب استفاده کلمات آن مشاهده می‌کنید. اگر کیف پولتان را ایجاد کردید اما کلمات بازیابی را ندیده باشید یک اعلان در صفحه نمایش داده می‌شود که با کلیک روی آن شما را مستقیما به صفحه ۲۴ کلمه بازیابی هدایت می‌کند.

تصویر۱۱

پس از مشاهده کلمات بازیابی، اپلیکیشن برای اطمینان یافتن از اینکه آن را به درستی یادداشت کرده‌اید در یک صفحه بهم‌ریخته از کلمات، از شما می‌خواهد تا کلمات آن را به ترتیب انتخاب و تایید کنید.

تصویر۱۲

برای افزایش ایمنی، حتی‌الامکان از ذخیره کردن عبارت بازیابی بر روی همان تلفنی که کیف پول کوینومی در آن نصب شده بپرهیزید.

در صورتی که تلفنتان را گم یا عوض کردید یا به هر دلیلی اپلیکیشن کیف پول کوینومی از روی گوشی شما پاک شد کافی است از وب‌سایت اصلی کوینومی نسخه موبایل کیف پول را دانلود و نصب کنید. این بار پس از راه‌اندازی اپلیکیشن گزینه بازیابی کیف پول (Restore a Wallet) را بزنید.

تصویر 14

در صفحه جدیدی که باز شده، کلمات بازیابی را وارد کنید تا اطلاعات کیف پول شما باز گردد.

تصویر ۱۵

پس از مرور نحوه بازیابی کیف پول کوینومی زمان آن رسیده که ببینیم والت کوینومی چه رمزارزهایی را پشتیبانی می کند.

والت کوینومی چه رمزارزهایی را پشتیبانی می کند؟

کیف پول کوینومی در کنار رمزارزهای مطرحی چون بیت کوین و اتریوم، از بیش از ۱٫۷۰۰ دارایی دیجیتال پشتیبانی می‌کند.  همانطور که پیش از این هم اشاره کردیم کوینومی یک کیف پول چندارزی با امنیت و کاربرد مثال‌زدنی است.

این کیف پول حدود ۱۲۵ بلاکچین مختلف را پشتیبانی می‌کند یعنی توکن‌های زیادی در آن قابل‌ذخیره‌سازی هستند. در این میان، تمام توکن‌های دارای استاندارد ERC-20 هم در این کیف پول قابل‌ذخیره‌سازی هستند.

در بخش بعدی خواهیم خواند که امنیت کیف پول کوینومی چطور است.

امنیت کیف پول کوینومی چطور است؟

کوینومی یکی از ایمن‌ترین کیف پول‌هایی است که هم رمزنگاری قدرتمندی در آن به کار رفته و هم تا حد زیادی حریم خصوصی کاربران را رعایت می‌کند. کوینومی یک کیف پول Hierarchical Deterministic یا HD است. یعنی از الگوریتم خاصی برای ایجاد کلمات بازیابی استفاده می‌کند. این کلمات امنیت حساب را بالا برده و در صورت صدمه دیدن یا گم شدن تلفن، برای بازیابی و دسترسی به بودجه کاربران قابل استفاده است.

مشخصه HD همچنین باعث می‌شود هر بار که قصد انجام تراکنش جدیدی دارید یک آدرس جدید تولید شود و از این نظر حریم خصوصی کاربران را بیش از پیش حفظ می‌کند.

علاوه براین، ولت کوینومی به پروتکل FIO (یک پروتکل غیرمتمرکز بلاکچینی که نیاز به شکل رشته‌ای آدرس هگزادسیمال را از بین می‌برد) پایبند است و آدرس‌های قابل‌خواندن و امنی مثل Solfrid:coinomi را جایگزین اعداد و حروفی می‌کند که در آدرس‌ها دیده می‌شود.

گزارشی از تخلف امنیتی در کوینومی

در فوریه سال ۲۰۱۷ یکی از کاربران این کیف پول گزارش کرد که ۶۰ هزار دلار سرمایه خود را به علت مشکلات امنیتی از دست داده است. مشکل از آنجا نشات گرفت که کوینومی عبارت بازیابی او را برای چک کردن به یک آدرس API گوگل فرستاده بود و فرد متضرر مدعی است که یکی از اعضای تیم گوگل سرمایه او را دزدیده است.

اما این اتفاق بسیار بعید است چون درخواست‌هایی که پس از این واقعه به گوگل ارسال شد توسط گوگل رد شد چون باید کلید API را ارائه می‌کردند. از طرف دیگر، عبارت بازیابی به صورت متن ساده قابل مشاهده نبوده چون اتصال HTTPS فعال بوده است.

کوینومی پس از اطلاع از این مشکل، باگ آن را ظرف چند ساعت برطرف کرد. تاکنون طبق گزارش کوینومی هیچ یک از کیف پول‌های تلفن این برند هرگز هک نشده یا به خطر نیفتاده است. پس از آن هم هیچ کاربر دیگری ادعای از دست دادن سرمایه خود در این کیف پول را نداشته است.

سخن پایانی

با مطالعه این مطلب دریافتیم که کیف پول کوینومی چیست و چه ویژگی هایی دارد. کوینومی یکی از امن ترین و محبوب ترین ولت های حال حاضر بازار ارزهای دیجیتال است که فضایی مطمئن را برای کاربران خود فراهم کرده است. همچنین Coinomi ارزش زیادی برای حریم خصوصی کاربران خود قائل شده است که این موضوع از مهم ترین ویژگی های آن به شمار می رود.

سوالات متداول درباره کیف پول کوینومی

Coinomi wallet چیست؟

کیف پول کوینومی یک کیف پول نرم‌افزاری بسیار ایمن برای کاربران ارزهای دیجیتال است. این کیف پول با فعالسازی یکی از گزینه‌های موجود در مشخصه‌های رعایت حریم خصوصی، حتی می‌تواند آی‌پی کاربران را پنهان کند و فقط از طریق عبارت بازیابی که در اختیار خود کاربر قرار گرفته قابل دسترسی است.

والت کوینومی چه رمزارزهایی را پشتیبانی می کند؟

کیف پول کوینومی با پشتیبانی از ۱۲۵ بلاکچین، از بیش از ۱٫۷۰۰ دارایی دیجیتال پشتیبانی می‌کند. برای مثال تمامی توکن‌های دارای استاندارد ERC-20 در کیف پول کوینومی پشتیبانی می‌شوند.

دفتر مرکزی کیف پول کوینومی در کجا قرار دارد؟

دفتر مرکزی شرکت توسعه‌دهنده کیف پول کوینومی در جزایر بریتانیا قرار گرفته است.

درباره نویسنده

فاطمه غفاری

ثبت نظر جدید

0/200

[object Object] عکس

آموزش استیکینگ در تراست ولت + چطور بیشترین سود را به دست آوریم؟

استیکینگ ارزهای دیجیتال روشی محبوب برای کسب سود غیرفعال و مشارکت در امنیت شبکه‌های بلاک‌چین است. تراست ولت، به عنوان یکی از کیف پول‌های پیشرو در این حوزه، امکان استیک کردن طیف گسترده‌ای از توکن‌ها را با رابط کاربری ساده و کاربرپسند فراهم می‌کند....

۲۷ خرداد ۱۴۰۳
0
0
[object Object] عکس

بهترین کیف پول های تون کوین را بشناسید! آشنایی با ولت های برتر Ton coin

در دنیای پرشتاب ارزهای دیجیتال، کیف پول تون کوین نقش کلیدی در مدیریت و امنیت دارایی‌های مرتبط با اکوسیستم تون ایفا می‌کند. این ابزار ضروری مسیر ورود به شبکه تون و بهره‌مندی از مزایای آن است. کیف پول تون کوین امکان ذخیره، ارسال و دریافت ارز...

۱۶ خرداد ۱۴۰۳
0
0
[object Object] عکس

راهنمای جامع کیف پول بایننس؛ آموزش استفاده از ولت امن و کاربردی Binance Wallet

در این مقاله قصد داریم به‌طور جامع به بررسی و آموزش کیف پول دیجیتال بایننس بپردازیم. ابتدا با معرفی این کیف پول و ویژگی‌های آن آشنا خواهیم شد، سپس مراحل نصب و راه‌اندازی آن را به‌صورت گام به گام و به همراه تصاویر توضیح خواهیم داد. در ادامه، نحوه...

۱۰ خرداد ۱۴۰۳
0
0
[object Object] عکس

معرفی ارز دیجیتال کلور؛ بررسی پروژه و کیف پول دیجیتال Klever

کلور یک رمز ارز و همزمان یک سیستم ولت Wallet در حوزه ارزهای دیجیتال است. به عبارتی؛ این ولت کاربردی و پُرقدرت میتواند از ارزهای مختلفی پشتیبانی کرده و امکان معامله آنها را برای کاربران فراهم کند. توکن اصلی این اکوسیستم KLV نام دارد که میتواند از...

۲ خرداد ۱۴۰۳
0
0