خانه
اعضای مجلس نمایندگان آمریکا در تلاش برای برکناری گری گنسلر هستند عکس

اعضای مجلس نمایندگان آمریکا در تلاش برای برکناری گری گنسلر هستند

وارن دیویدسون و تام ایمر، دو نماینده جمهوری‌خواه از مجلس نمایندگان آمریکا لایحه‌ای پیشنهاد داده‌اند تا بتوانند تغییرات ساختاری را در کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) به وجود بیاورند. در صورت تصویب این لایحه‌ی جدید، رئیس فعلی این نهاد مستقل دولتی، گری گنسلر احتمالا به دلیل سوءاستفاده از قدرت اخراج می‌شود. این دو نماینده مجلس نمایندگان در صحبت‌های خود از «حفاظت بازار سرمایه آمریکا در مقابل رؤسای مستبد» و «زمان اصلاحات واقعی و اخراج گنسلر فرارسیده» صحبت به میان آوردند.

وارن دیویدسون، «لایحه‌ی تثبیت کمیسیون بورس و اوراق بهادار» را روز دوشنبه به مجلس نمایندگان پیشنهاد داد. یکی از مفاد اصلی این لایحه برکناری فوری گری گنسلر، رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار است. دیویدسون در بیانیه‌ای اظهار داشت: «آمریکا باید از بازار سرمایه در مقابل یک رئیس مستبد از جمله‌ رئیس فعلی [کمیسیون بورس و اوراق بهادار] ایمن بماند. به همین دلیل است که لایحه‌ای برای برطرف کردن مشکل سوءاستفاده مداوم از قدرت و تضمین حفاظتی که به نفع بازار برای سال‌های آینده باشد، پیشنهاد کرده‌ام. زمان اصلاحات واقعی و برکناری گری گنسلر، رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار فرارسیده است.»

تازه‌ترین اخباری ارزهای دیجیتال را در پارسیان کریپتو بخوانید:

گری گنسلر، رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا: صنعت کریپتو مملو از افراد کلاهبردار و حقه‌باز است

اقدامات‌ اخیر کمیسیون بورس و اوراق بهادار باعث اتحاد صنعت کریپتو می‌شود

دیویدسون قصد خود برای پیشنهاد این لایحه را اوایل سال ۲۰۲۳ اعلام کرده بود. او این اطلاعیه را در پاسخ به توییت پل گروال، رئیس حقوقی صرافی کوین بیس اعلام کرد. تام ایمر، دیگر نماینده جمهوری‌خواه در مجلس نمایندگان آمریکا، نویسنده دیگر لایحه‌ی تثبیت کمیسیون است. ایمر هم در این مورد اظهار داشت: «لایحه تثبیت کمیسیون تغییرات منطقی را به وجود می‌آورد تا مطمئن شویم که اولویت‌های کمیسیون با سرمایه‌گذارانی است که موظف به حفاظت از آنها هستند نه هوس‌های رئیس بی‌پروای کمیسیون.»

شبکه تلویزیونی فاکس نیوز نیز در گزارش خود عنوان کرد که این لایحه منجر به برکناری گری گنسلر از سمت خود می‌شود. قدرت نیز بین رئیس کمیسیون مستقل انتخابات و کمیسیونرها تقسیم می‌شود. همچنین یک کمیسیونر ششم نیز به این نهاد اضافه می‌شود. به هیچ حزبی نیز اجازه داده نمی‌شود که اکثریت اعضا را در کمیسیون بورس و اوراق بهادار یا یک سمت مدیر اجرایی را در اختیار داشته باشند.

اگرچه هیچ‌کدام از این نمایندگان مجلس نمایندگان در بیانیه‌های خود مستقیما به ارزهای دیجیتال اشاره‌ای نکردند، اما واضح است هر دوی دیویدسون و ایمر طرفدار کریپتو هستند و همواره از منتقدان نحوه‌ی ریاست گری گنسلر بوده‌اند. برای مثال، ایمر، گنسلر را یک «قانون‌گذار بدخواه» خطاب کرده بود. و دیویدسون نایب رئیس کمیته فرعی «دارایی‌های دیجیتال، فناوری مالی و برابری» است. این کمیته‌ی فرعی که زمستان ۲۰۲۳ تشکیل شده، قرار است قوانینی برای نهادهای فدرال در مورد ارزهای دیجیتال تدوین کند و سیاست‌هایی را به کار گیرد تا باعث ارتقای فناوری مالی دیجیتال و تقویت تنوع و برابری در این صنعت شود.

تا این لحظه سخنگوی کمیسیون بورس و اوراق بهادار حاضر به اظهارنظر در مورد تبعات لایحه‌ تثبیت کمیسیون نشده است.

منابع:cointelegraph

درباره نویسنده

فرید کریمی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

آموزش جامع ترید ارزهای دیجیتال رایگان؛ نقشه راه و نکات کلیدی + معرفی منابع معتبر آموزشی

اگر به حوزه ترید ارزهای دیجیتال علاقمند هستید این مقاله را از دست ندهید. ما اینجاییم تا صفر تا صد مسیر ترید ارز دیجیتال را به شکل مرحله به مرحله به شما معرفی کنیم. آموزش ترید ارزهای دیجیتال باید با صبر، حوصله و مداومت و پشتکار همراه باشد. اگر...

۲۱ مرداد ۱۴۰۳
0
0
[object Object] عکس

راهنمای جامع آموزش رایگان ارز دیجیتال؛ دنیای رمزارزها را رایگان زیر و رو کردیم!

تقریبا همه‌ ما تا حدودی در مورد ارزهای دیجیتال چیزهایی شنیده‌ایم، اما بیش‌تر ما دقیقا نمی‌دانیم ارز دیجیتال چیست. ارز دیجیتال مفهومی فراتر از تنها یک نوع پول نقد دیجیتال، در واقع رمزارز و فناوری زیربنایی آن یعنی بلاکچین این پتانسیل را دارد که...

۱۲ مرداد ۱۴۰۳
0
0
[object Object] عکس

آموزش فارکس رایگان؛ از اصطلاحات تا کسب سود از بازار forex / از مبتدی تا پیشرفته

بازار فارکس یکی از محبوب ترین روش‌ها برای کسب درآمد در دنیای اینترنت است. این بازار با رونق گرفتن پدیده‌ای به نام اینترنت به شدت به محبوبیت دست یافت و توانست جایگاه مستحکمی در بین بازارهای مالی جهان به دست بیاورد. فارکس در سال‌های اخیر به دلیل...

۶ مرداد ۱۴۰۳
0
0