خانه
کره جنوبی با لایحه جدید ارز‌های دیجیتال کره شمالی را بلوکه می‌کند عکس

کره جنوبی با لایحه جدید ارز‌های دیجیتال کره شمالی را بلوکه می‌کند

دولت کره جنوبی رسما اعلام کرد که مشغول تدوین لایحه‌ جدیدی است که هدف آن بلوکه کردن تمام استفاده‌های ارز دیجیتال و دارایی‌های کریپتوی همسایه شمالی این کشور است. خبر تصویب این لایحه روز دوشنبه افشا شد. روزنامه جوآنگ‌دیلی چاپ سئول روز دوشنبه از تهیه پیش‌نویس نهایی این لایحه خبر داد.

سازمان اطلاعاتی ملی کره جنوبی قبلا در نوامبر ۲۰۲۲ (آبان ۱۴۰۱) به دستور مستقیم رئيس‌جمهور این لایحه را تهیه کرد. یون سوک یون، رئیس جمهور کره جنوبی بعدا خواستار بازنگری‌هایی در این لایحه شد. نهایتا این لایحه پس از طی کردن یک دوره ۱۰ ماهه‌ی مذاکره و رایزنی با تعدادی از نهادهای دولتی کره جنوبی آماده تصویب شد. رئیس جمهور کره جنوبی تصویب این لایحه را با هدف در پیش‌گرفتن «اقداماتی عملی برای تقویب امنیت ملی» دستور داده بود. با تصویب این قانون کره جنوبی می‌خواهد تمام ارزهای دیجیتال و دارایی‌های کریپتوی کره شمالی را ردیابی و بلوکه کند.

در همین رابطه بیش‌تر بخوانید:

گروه هکری APT43 کره شمالی از سرویس‌های ابری برای سرقت و پولشویی استفاده می‌کند

هکرهای کره‌ شمالی بیش از ۱۰۰ میلیون دلار ارز دیجیتال از کاربران اتمیک ولت سرقت کرده‌اند

انتظار می‌رود این قانون تحریم دیگری از سوی دولت کره جنوبی بر علیه پیونگ یانگ باشد. در گزارش اخیر روزنامه جوآنگ‌دیلی یک مقام دولتی اعلام کرد که چارچوب امنیت سایبری کره جنوبی نیاز ترمیم فوری دارد. یکی دیگر از مقام‌های دولتی کره جنوبی گفت:
-این لایحه شامل برنامه‌هایی برای ردیابی و بی‌اثر کردن سکه‌های دیجیتال و سایر دارایی‌های دیجیتالی که کره شمالی با حملات هکری به دست آورده می‌شود.

در حال حاضر دولت کره شمالی با تحریم‌های اقتصادی فلج‌کننده‌ای از سوی قدرت‌های غربی و متحدانش دست به گریبان است. به همین دلیل این کشور از مدت‌ها قبل چشم به سرقت ارزهای دیجیتال و درآمدهای غیرقانونی دیگر داشته است. این کشور آسیایی بارها از سوی دولت‌ها و نهادهای بین‌المللی به حمایت مالی از گروه‌های هکری متهم شده است. در واقع، تصور عمده بر این است که پیونگ یانک با حمایت مالی و پرورش هکرهای حرفه‌ای بودجه لازم برای بسیاری از برنامه‌های تسلیحاتی خود را فراهم می‌کند.

در سال‌های اخیر دولت آمریکا، نقش کره شمالی در بسیاری از حملات هکری و رخنه‌های امنیتی را افشا کرده است. برای مثال، هکرهای کره شمالی در یک حمله هکری به پل بلاک‌چین رونین بیش از ۶۰۰ میلیون دلار ارز دیجیتال را به سرقت بردند. پلت‌فرم چینالیسیس (Chainalysis)که فعالیت‌های بلاک‌چین را دنبال می‌کند، برآورد می‌کند، هکرهای کره شمالی در پنج سال اخیر بیش از ۳ میلیارد دلار ارز دیجیتال به سرقت برده‌اند.

سازمان اطلاعاتی ملی کره جنوبی نیز گزارش می‌دهد، فقط در سال ۲۰۲۲، هکرهای کره شمالی ۱.۲ میلیارد دلار بیت کوین و اتریوم سرقت کرده‌اند. یک گزارش دیگر نیز در دست است که عنوان می‌کند هکرهای تحت حمایت پیونگ یانک از سال ۲۰۱۷ تا به‌حال با دستبرد به کسب‌وکارهای کشور آمریکا حدود ۴۹۷ میلیون ارز دیجیتال به دست آورده‌اند.

با پارسیان کریپتو همیشه در جریان آخرین اخبار و رویدادهای صنعت کریپتو و بازار ارزهای دیجیتال قرار بگیرید.

درباره نویسنده

فرید کریمی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

اتریوم در مسیر تحول! آیا آینده بهتری در انتظار این شبکه است؟

به گزارش Cointelegraph، متخصصان پیشنهاد می‌کنند که شبکه اتریوم برای بهبود عملکرد خود در دو سال آینده نیاز به تغییراتی دارد. یکی از این پیشنهادات استفاده از «رول‌آپ‌های بومی» است که بر تقویت امنیت و پایداری شبکه تمرکز دارند.

آخرین وضعیت

۲ آذر ۱۴۰۳
[object Object] عکس

آیا بیت‌کوین به زودی مرز ۱۰۰ هزار دلار را خواهد شکست؟!

به گزارش Cointelegraph، در حالی که بسیاری از قراردادهای بیت‌کوین در تاریخ ۲۲ نوامبر منقضی می‌شوند، قیمت این رمزارز به طور موقت کاهش یافته است. این تغییرات ناشی از انقضای قراردادها است، اما کارشناسان معتقدند که این رویداد تأثیر زیادی بر رشد قیمت...

۲ آذر ۱۴۰۳
[object Object] عکس

آیا دلار دیجیتال USDe بازار ارزهای دیجیتال را متحول می‌کند؟!

ارز دیجیتال اخیراً توجه زیادی را به خود جلب کرده است و در این میان، دلار دیجیتال USDe نشان داده که می‌تواند نقشی کلیدی در آینده بازار داشته باشد. انتظار می رود که صرافی Deribit در ژانویه 2025 این ارز را به کار گیرد، اما برای این کار نیاز به مجوز...

۲ آذر ۱۴۰۳
[object Object] عکس

انقلاب در علم: چطور Decentralized Science مسیر پژوهش را تغییر می‌دهد!

به گزارش Cointelegraph، علم غیرمتمرکز یا DeSci در حال تغییر چهره پژوهش‌های علمی است. این مفهوم جدید به وسیله فناوری بلاکچین و ارزهای دیجیتال، رویکرد تازه‌ای به تحقیق و تامین مالی پژوهش‌ها ارائه می‌دهد.

چرا DeSci؟

در علم سنتی،...

۲ آذر ۱۴۰۳