اتهام جدید جاستین سان، خالق شبکه ترون؛ خرید مخفیانه استیبل کوین ترو یو اس دی (TUSD)
بنیانگذار شرکت آرچبلاک (Archblock) ادعا میکند که جاستین سان (Justin Sun)، بنیانگذار شبکه ترون (TRON)، مخفیانه استیبل کوین ترو یو اس دی (TUSD) خریداری کرده و سعی کرده با روشهای مختلف نقش خود را در این خریدها مخفی نگه دارد.
جاستین سان همواره با شایعات و گمانهزنیهای زیادی در مورد مالکیت مخفیانهی استیبل کوین ترو یو اس دی (TUSD) دستوپنجه نرم میکند. سان و ترو شرکت صادرکننده یو اس دی همواره این اتهامات را رد کردهاند. اما در حال حاضر یک شکایت دیگر بر علیه جاستین سان مطرح شده که او را متهم به خریداری استیبل کوین ترو یو اس دی به روشهای مخفیانه میکند. بر اساس این شکایت ظاهرا سان افراد و شرکتهایی را استخدام کرده تا خریدها را برای او انجام دهند و سعی کنند نقش او را از این خریدها مخفی نگه دارند.
شرکت ترو توکن (TrueToken) در سال ۲۰۱۸ استیل کوین ترو یو اس دی را راهاندازی کرد. ترو یو اس دی همچون سایر استیبل کوینها با دلار آمریکا نسبت به ۱ به ۱ دارد و دارای پشتوانهی دلاری در چندین حساب سپرده است. از این رو، قیمت ترو یواسدی در بازار تغییر قابلتوجهی ندارد. بر اساس اطلاعات کوینمارکتکپ، استیبل کوین TUSD هماکنون در فهرست ۵ استیبل کوین برتر بازار رتبهی پنجم را دارد.
در همین رابطه بیشتر بخوانید:
معرفی بهترین استیبل کوین ها برای سرمایه گذاری، لیست Stablecoinهای برتر 2023
باوجود شایعات فراوانی که طی سالهای اخیر دامن سان را گرفتهاند، معمولا واکنش اعضای جامعه کریپتو در مجموع نسبتا آرام بوده است. اما حالا اسکرینشاتهایی در توییتر پست شده که نشان میدهد سان درخواست کرده که جزئیات خریدهایش خصوصی بماند. موضوعی که ميتواند برای او دردسرساز باشد.
نام بنیانگذار ترون امسال اغلب به دلایل نه چندان خوبی مرتب رسانهای شده بود. در همین حال، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) در ماه مارس (فروردین) از جاستین سان و سه شرکت او شکایت کرد. این آژانس مستقل دولتی بنیاد ترون، بنیاد بیت تورنت (BitTorrent) و رینبری (Rainberry) را متهم به فروش غیرقانونی اوراق بهادار بیت تورنت (BitTorrent) و ترونکس (Tronex) کرد. علاوه بر این کمیسیون سان را متهم کرد که با استفاده از معاملات شستشو در حال دستکاری بازار توکن بومی شبکهاش بوده است.
در کنار این موارد، کمیسیون بورس و اوراق بهادار در شکایت خود مدعی شده بود که سان و شرکتهای تحتنظر او با پرداخت مبالغی سنگین از افراد مشهور درخواست کردهاند که توکنهای بهادار بیت تورنت و ترونکس را تبلیغ کنند. بنا به ادعاها، ظاهرا جاستین سان و همدستانش تصمیم داشتهاند تا جامعه کریپتو را فریب دهند تا تصور کنند این افراد مشهور حامیان و صاحبان واقعی این ارزهای دیجیتال هستند تا آنها را ترغیب به خرید و فروش بیشتر این داراییهای دیجیتال کنند.
درباره نویسنده
فرید کریمی
ثبت نظر جدید