خانه
صرافی یونی سواپ در دادگاه تبرئه شد؛ قاضی اتریوم را «کالا» دانست عکس

صرافی یونی سواپ در دادگاه تبرئه شد؛ قاضی اتریوم را «کالا» دانست

قاضی کاترین پولک فایلا از دادگاه منطقه‌ای ناحیه جنوب نیویورک ضمن رد شکایت دسته‌جمعی بر علیه صرافی یونی سواپ (Uniswap)، اتریوم و بیت کوین را کالاهای کریپتویی دانست. مشتریان این صرافی روز چهارشنبه (۸ شهریور) این شکایت را علیه صرافی تنظیم کرده بودند و ادعا می‌کردند که به دلیل مبادله توکن‌های تقلبی در این صرافی، دارایی‌های خود را از دست داده‌اند. با این حال، قاضی فایلا ادعای شاکیان پرونده را رد کرد.

قاضی فایلا در رد شکایت این‌طور استدلال کرد که فروش توکن‌های یونی سواپ مشمول قانون مبادله نبوده است. قاضی فایلا پرونده شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) بر علیه صرافی کوین بیس را نیز در اختیار دارد. او قبلا پرونده‌های دیگری از حوزه ارز دیجیتال از جمله شرکت‌ تتر و صرافی بیت فینیکس (Bitfinex) را نیز قضاوت کرده بود.

با وجودی که حکم او در مورد دسته‌بندی قانونی اتریوم نمی‌تواند قطعی باشد، اما با نظر سایر قضاتی که نظر مشابهی در خصوص ارزهای دیجیتال داشتند یکسان است. قبلا در ماه جولای (خرداد) بود که یک قاضی دیگر در آمریکا رأی داده بود که اگر رمزارز ریپل (XRP) فقط به وسیله فروش برنامه‌ای در صرافی‌ها عرضه شود، باید جز دسته‌بندی اوراق بهادار به حساب آورده شود.

در همین رابطه بیش‌تر بخوانید:

یک پیروزی بزرگ برای صنعت ارزهای دیجیتال؛ لایحه نظارتی رأی مثبت مجلس نمایندگان آمریکا را گرفت

در سال‌های اخیر دو نهاد قانون‌گذاری دولت آمریکا، کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) و کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC) بر سر اختیارات قضایی خود در حوزه ارزهای دیجیتال مناقشات زیادی با هم داشته‌اند. گری گنسلر، رئیس SEC قبلا ادعا کرده بود که تمام ارزهای دیجیتال به جزء بیت کوین باید در طبقه‌بندی اوراق بهادار دیجیتالی قرار گرفته و تحت نظارت این نهاد مستقل دولتی قرار داشته باشند.

در مقابل، CFTC نیز ضمن اینکه ادعای مشابهی داشت، اعلام کرده بود، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال باید کالا دانسته شوند. این نهاد نیز مانند کمیسیون بورس و اوراق بهادار ماه مارس (اسفند ۱۴۰۱) از صرافی بایننس به دلیل نقض قوانین مبادلات کالا در آمریکا شکایت کرده بود. با این حال، همچنان مسئله اینکه این دو نهاد در آمریکا چه اختیارات قضایی در خصوص ارزهای دیجیتال داشته باشند در بین قانونگذاران آمریکایی کاملا حل نشده است.

لایحه‌های مختلفی هم‌اکنون در حوزه نظارت بر دارایی‌های دیجیتال در کنگره آمریکا در دست بررسی قرار دارند. برخی از این لایحه‌های قانونی همچون «قانون نوآوری مالی و فناوری برای قرن بیست‌ویکم» برای طبقه‌بندی ارزهای دیجیتال به عنوان اوراق بهادار یا کالا پیشنهاد شده‌اند. لایحه‌های دیگری مانند قانون مبادلات کالای دیجیتال مطرح شده‌اند که معاملات نقطه‌ای ارز دیجیتال را تحت نظارت CFTC خواهند گذاشت. یک لایحه دیگر مانند ساختار بازار ارزهای دیجیتال پیشنهاد شده است. این لایحه استدلال می‌کند، پیش از اینکه ارزهای دیجیتال کالا در نظر گرفته شوند، باید برای اثبات عدم تمرکز کافی از سوی SEC مجوز داشته باشند.

با پارسیان کریپتو همیشه در جریان آخرین اخبار و رویدادهای صنعت کریپتو و بازار ارزهای دیجیتال قرار بگیرید.
منابع:Crypto.News

درباره نویسنده

فرید کریمی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

چرخش جدید در دنیای سرمایه‌گذاری با رمزارزها!

به گزارش Cointelegraph، بورس نیویورک در تلاش است کندوکاوری جدید در حوزه سرمایه‌گذاری ایجاد کند. در این راستا، این نهاد تصمیم دارد صندوق جدیدی با تمرکز بر روی رمزارزها و تنوع‌بخشیدن به سرمایه‌گذاری‌ها تاسیس کند.

امروز نگاهی به

۹ آبان ۱۴۰۳
[object Object] عکس

حکم دادگاه هنگ کنگ به نفع سرمایه‌گذاران در پرونده تقلب JPEX!

به گزارش Cointelegraph، دادگاهی در هنگ کنگ به نفع دو فرد که از یک شرکت ارز دیجیتال به نام JPEX پول از دست داده بودند، حکم صادر کرد. این شرکت بدون مجوز فعالیت می‌کرد و دادگاه دستور بازگرداندن مبلغ ۱.۸۵ میلیون دلار هنگ کنگ به این دو سرمایه‌گذار را...

۹ آبان ۱۴۰۳
[object Object] عکس

بحران بزرگ در دنیای بازی‌ها: تقلب‌ها بازی‌ها را نابود می‌کنند!

به گزارش Web3 Gamer، در حال حاضر بازی محبوبی به نام Off The Grid با مشکلی بزرگ روبروست. تقلب‌های گسترده در این بازی باعث شده تا بسیاری از بازیکنان احساس نارضایتی کنند و تجربه بازی برایشان تلخ شود.

تلاش برای مقابله با...

۹ آبان ۱۴۰۳
[object Object] عکس

جهان‌کوین چگونه هویت دیجیتال شما را امن نگه می‌دارد؟

در دنیای امروز، اهمیت داشتن هویتی امن و دیجیتال برای هر فرد بیش از پیش شده است. جهان‌کوین با معرفی دستگاهی به نام اورب، گامی نو در این راستا برداشته است. این دستگاه چگونه کار می‌کند و چه نقشی در امنیت داده‌های شما دارد؟

عملکرد اورب؛ چگونه...

۹ آبان ۱۴۰۳