استانداردهای جدید IMF؛ تحول در شناسایی رمزارزها در تراز پرداختها!

خلاصه خبر
- IMF استانداردهای تراز پرداختها را بهروزرسانی کرد تا تأثیر رمزارزها را بهتر انعکاس دهد.
- رمزارزها مانند بیت کوین به عنوان داراییهای غیرتولیدی و غیرمالی طبقهبندی شدند.
- توکنهای خاص ممکن است به عنوان داراییهای شبیه به سهام در نظر گرفته شوند.
به گزارش International Monetary Fund (IMF)، تغییرات جدید در استانداردهای تراز پرداختها جهت شناسایی تاثیر رمزارزها انجام شده است. این تحولات با هدف بهبود شفافیت در رابطه با رمزارزها و نقش آنها در اقتصاد جهانی صورت گرفته است.
بازنگری در استانداردهای تراز پرداختها
استانداردهای جدید که توسط IMF ارائه شده است، نخستین قدم برای شناخت دقیقتر و جامعتر داراییهای دیجیتال در سطح جهانی میباشد. این اصلاحات شامل تغییراتی در دستهبندی رمزارزها میشود که اکنون به عنوان داراییهای غیرتولیدی و غیرمالی شناخته میشوند. برای مثال، بیت کوین به عنوان یکی از رمزارزهای بدون بدهی به شمار میآید و اکنون تحت این ردهبندی جدید طبقهبندی میشود. این تغییرات نه تنها به شفافیت بیشتر منجر خواهند شد بلکه شناخت اقتصادی از جریانهای پولی مرتبط با رمزارزها را نیز بهبود خواهند بخشید.
بیشتر بخوانید: قیمت بیت کوین
طبقهبندی جدید رمزارزها
در این چهارچوب جدید، داراییهای دیجیتال به توکنهای قابل تعویض و غیرقابل تعویض تقسیمبندی شدهاند. بیت کوین و رمزارزهای مشابه که دارای بدهی نیستند، به عنوان داراییهای سرمایهای طبقهبندی شدهاند. همچنین، توکنهایی که پشتوانه بدهی دارند، مانند استیبلکوینها، به عنوان ابزارهای مالی شناخته میشوند. این طبقهبندی جدید باعث میشود تا تراکنشهای فرامرزی که شامل داراییهایی مانند بیت کوین هستند، به عنوان جریانهای ورود و خروج داراییهای غیرتولیدی در حساب سرمایه ثبت شوند.
تأثیرات اقتصاد کلان و نقش IMF
این تغییرات نشاندهنده یک حرکت بزرگ در جهت شناخت اقتصادی و مالی رمزارزها و تأثیر آنها در اقتصاد جهانی است. استانداردهای جدید IMF به صورت شفاف و دقیق به کشورها کمک میکند تا اطلاعات آماری بهتری درباره داراییهای دیجیتال جمعآوری کنند، که میتواند به سیاستگذاریهای مالی کمک شایانی کند. این تغییرات با در نظر گرفتن پیچیدگیهای فعالیتهای رمزارزی مانند استیکینگ و ارائه خدمات اعتبارسنجی انجام شده است، که اینگونه فعالیتها اکنون به عنوان خدمات تولیدی شناخته میشوند.
در نهایت، این اصلاحات نشاندهنده شناسایی اهمیت فزاینده رمزارزها در اقتصاد جهانی توسط IMF است، که بدون شک در آیندهای نزدیک تأثیرات بیشتری خواهد داشت. تغییرات در شیوههای جمعآوری داده و تحلیل اقتصادی، امکان فهم بهتر از چگونگی تعامل رمزارزها با دیگر اجزای اقتصاد جهان را فراهم میکند و شرکتها و دولتها بر اساس این اطلاعات میتوانند تصمیمگیریهای دقیقتری انجام دهند.
درباره نویسنده
فرید کریمی
ثبت نظر جدید