دستگیری مشکوک خبرنگار ضد کلاهبرداری رمز ارز در آسیا!
به گزارش Cointelegraph Magazine، یک خبرنگار مشهور در کامبوج به نام «مچ دارا» به اتهام «تحریک به ایجاد ناآرامی عمومی» دستگیر شد. او در فیسبوک تصاویری منتشر کرده بود که نشان میداد یک معدن چگونه به محل مذهبی آسیب میزند. ولی بسیاری معتقدند که علت واقعی دستگیری او گزارشهایی است که در مورد کلاهبرداریهای خطرناک در زمینه رمز ارزها منتشر کرده بود.
پشت پرده کلاهبرداریهای رمز ارز در جنوب شرق آسیا
در کامبوج گزارشهایی از ربوده شدن افراد و مجبور شدن آنها به کار به عنوان کلاهبردار وجود دارد. این نوع کلاهبرداری که «کشتار خوک» نام دارد، شامل ایجاد رابطه جعلی با قربانیان و فریب آنها برای سرمایهگذاری در طرحهای تقلبی رمز ارز میشود. این مسئله در جنوب شرق آسیا بسیار جدی است و یک مطالعه نشان میدهد که از سال ۲۰۲۰، افراد در سراسر جهان بیش از ۷۵ میلیارد دلار به خاطر این نوع کلاهبرداریها از دست دادهاند.
تلاشهای بینالمللی برای جلوگیری از سرقتهای کره شمالی
در دیگر نقاط آسیا، کره جنوبی و ایالات متحده در حال همکاری برای جلوگیری از سرقت رمز ارزها توسط کره شمالی هستند. گفته میشود که هکرهای کره شمالی از سال ۲۰۱۷ تاکنون حدود ۳ میلیارد دلار از طریق ارزهای دیجیتال سرقت کردهاند.
پیشرفتهای تکنولوژی بلاکچین در ژاپن و محصولات مالی نوین در مالزی
در ژاپن، نخستوزیر جدید، شیگرو ایشیبا، قصد دارد از تکنولوژی بلاکچین برای بهبود صنایع محلی استفاده کند. این حرکت میتواند به اقتصاد ژاپن کمک کند و آن را مدرنتر سازد. در مالزی نیز دولت برنامههایی برای حمایت از محصولات مالی دیجیتال جدید به نام «اوراق قرضه توکنیزه شده» اعلام کرده است. هدف از این اقدام، نوآوری و افزایش کارایی بازار مالی است.
رویدادهای اخیر نشان میدهند که چگونه رمز ارزها در حال تأثیرگذاری بر کشورهای مختلف آسیا هستند. از مشکلات کلاهبرداری گرفته تا تلاشهای دولتی برای تنظیم این تکنولوژی نوین، همه نشاندهنده پیچیدگیهای جدیدی هستند که با جامعه جهانی رو به رو است.
درباره نویسنده
فرید کریمی
ثبت نظر جدید