خانه

صرافی بیت استمپ ۷ ارز دیجیتال را از فهرست معاملات خود خارج کرد

صرافی بیت استمپ ۷ ارز دیجیتال را از فهرست معاملات خود خارج کرد عکس

صرافی بیت استمپ (Bitstamp) اعلام کرد، به دلیل اوضاع مبهم نظارتی تصمیم به خارج کردن ۷ ارز دیجیتال از جمله سولانا و پالیگان از فهرست معاملات خود گرفته است. نام تمام ۷ توکن مورد بحث قبلا در شکایت اخیر کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) ذکر شده بود.

صرافی بیت استمپ روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که مشتریان آمریکایی این صرافی دیگر قادر به انجام مبادله برای چندین ارز دیجیتالی که در پرونده‌های اخیر کمیسیون نام‌ آنها ذکر شده نیستند. این صرافی در بیانیه خود اعلام کرد که مشتریان آمریکایی دیگر نمی‌توانند ارزهای دیجیتال اکسی اینفینیتی (AXS)، چیلیز (CHZ)، دسنترالند (MANA)،‌ پالیگان (MATIC)، نیر پروتکل (NEAR)، سندباکس (SAND) و سولانا (SOL) را در این پلت‌فرم معامله کنند. بر اساس اعلامیه بیت استمپ، با حذف این ۷ ارز دیجیتال، در فهرست معاملات این صرافی ۳۰ ارز دیجیتال باقی می‌ماند.

بیت استمپ از مشتریان خود در آمریکا درخواست کرد که به معاملات این توکن‌ها نهایتا تا روز ۲۹ آگوست (۷ شهریور) خاتمه دهند. معاملات این ارزهای دیجیتال پس از این تاریخ به‌طور دائم برای مشتریان آمریکایی صرافی غیرفعال می‌شود. با این حال، مشتریان آمریکایی صرافی بیت استمپ همچنان می‌توانند این ارزهای دیجیتال را برداشت کرده یا اینکه در حساب کاربری خود در این پلت‌فرم نگهداری کنند.

بیت استمپ دلیل تصمیم خود را «تحولات اخیر» عنوان کرده و اعلام کرد که دائما اوضاع نظارتی را بررسی می‌کند. هرچند این صرافی صراحتا در مورد تصمیم اخیر خود صحبت نکرده، اما تمام ارزهای دیجیتالی که از فهرست معاملاتی پلت‌فرم حذف شدند، همان‌هایی هستند که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در شکایت خود علیه دو صرافی بزرگ جهان، بایننس و کوین بیس از آنها به عنوان نمونه‌هایی از «اوراق بهادار ثبت‌نشده» نام برده بود. در همین حال، نکته‌ تأمل‌برانگیز در مورد تصمیم اخیر بیت استمپ حذف نشدن چند ارز دیجیتال دیگر همچون کاردانو (ADA)، نکسو (NEXO) و الگوراند (ALGO) است که در پرونده شکایت کمیسیون به نام آنها نیز اشاره شده بود.

برخی دیگر از پلت‌فرم‌های ارز دیجیتال نیز توکن‌های خاصی را به همین دلیل از فهرست معاملات خود خارج کرده بودند. صرافی‌های رولت (Revolut)، بکت (Bakkt) و رابین هوود (Robinhood) همگی کاردانو، پالیگان و سولانا را در ماه‌های اخیر از فهرست معاملات خود خارج کرده‌ بودند. به نظر تمرکز روی این ۳ ارز دیجیتال از این رو بود که این توکن‌ها بزرگ‌ترین توکن‌هایی بودند که کمیسیون آنها را هدف قر ار داده بود. از همین رو، به‌طور گسترده‌ای از این ارزهای دیجیتال در فضای کریپتو حمایت شد.

شرکت‌های توسعه‌دهنده هرکدام از این ارزهای دیجیتال به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم ادعاهای کمیسیون بورس و اوراق بهادار را رد کرده‌اند. شرکت IOHK، توسعه‌دهنده کاردانو دسته‌بندی توکن خود به عنوان اوراق بهادار را رد کرد. در همین حال، بنیاد سولانا نیز کاملا مخالف اظهارات کمیسیون است. پالیگان لبز نیز گفته است که فعالیت‌های این شرکت خارج از کشور آمریکا انجام شده، جایی که کمیسیون هیچ صلاحیت قانونی ندارد.

با پارسیان کریپتو همیشه در جریان آخرین اخبار و رویدادهای صنعت کریپتو و بازار ارزهای دیجیتال قرار بگیرید.
منابع:CryptoSlate

درباره نویسنده

فرید کریمی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

توکن‌های جدید در پلتفرم Compound! فرصت‌های نو برای سرمایه‌گذاری!

به گزارش Cointelegraph، پلتفرم Compound با اضافه کردن توکن‌های جدید از Ethena و Mantle به جمع توکن‌های خود، امکان قرض‌گیری و قرض‌دهی را برای کاربرانش گسترش داده است. در روز هشتم ژانویه، مالکان توکن‌های Compound تصمیم به اضافه کردن یک استیبل کوین...

۲۰ دی ۱۴۰۳
[object Object] عکس

کسب درآمد حیرت‌انگیز 0G Foundation از فروش گره‌های هوش مصنوعی!

به گزارش Cointelegraph، بنیاد 0G با فروش گره‌های ویژه هوش مصنوعی موفق به کسب درآمد بیش از ۳۰ میلیون دلار شده است. این گره‌ها که به بستر وب ۳ کمک می‌کنند، نقش مهمی در این فناوری نوین دارند. شرکت 0G اعلام کرده که این گره‌ها به قیمت متوسط ۳۶۰ دلار...

۲۰ دی ۱۴۰۳
[object Object] عکس

حمایت میلیون دلاری از پول دیجیتال: هدیه جدیدی برای مراسم تحلیف ترامپ!

خبر جالبی از دنیای ارزهای دیجیتال به گوش می‌رسد. شرکت Circle، که در زمینه تولید استیبل‌کوین‌ها فعالیت می‌کند، یک میلیون دلار USDC را برای مراسم تحلیف ترامپ اهدا کرده است. این موضوع توسط جرمی آلر، رئیس Circle، در تاریخ ۹ ژانویه اعلام شد. او معتقد...

۲۰ دی ۱۴۰۳
[object Object] عکس

رمزارزها در ۲۰۲۴: حملات سایبری همچنان در صدر!

در سال ۲۰۲۴، حملات سایبری و کلاهبرداری‌ها نقش اصلی در از دست رفتن سرمایه‌های ارز دیجیتال داشتند. بیش از ۷۰ درصد از این ضررها ناشی از هک‌ها بود، در حالی که مابقی توسط کلاهبرداری‌ها ایجاد شد.

گزیده‌ای از گزارش‌های امنیتی

در سال...

۲۰ دی ۱۴۰۳