خانه

تعداد آدرس‌های صاحب 1 بیت کوین یا بیشتر به 1 میلیون رسید

تعداد آدرس‌های صاحب 1 بیت کوین یا بیشتر به 1 میلیون رسید عکس

بنا به گزارش‌های تازه، تعداد آدرس‌های کیف پول بیت کوین که حاوی 1 بیت کوین یا بیشتر هستند از مرز 1 میلیون فراتر رفته است. داده‌های گلس‌نود (Glassnode)، شرکت تجزیه و تحلیل داده‌های بلاکچین، نشان می‌دهد که تعداد آدرس‌های بیت‌ کوین از روز 13 می (23 اردیبهشت) به این نقطه عطف رسیده است.

در سال میلادی گذشته شاهد کاهش بیش از 65 درصدی قیمت بیت کوین بودیم که همین امر نیز به عقیده کارشناسان و صاحبنظران به افزایش قابل‌ توجه تعداد کیف پول‌های حاوی یک بیت کوین یا بیشتر کمک زیادی کرده است. در واقع افزایش‌ تعداد آدرس‌های بیت کوین به خصوص در ماه جون و 11 نوامبر سال 2022 رخ داد. در این زمان صرافی ارز دیجیتال اف تی ایکس (FTX) پس سقوط رسما ورشکستگی خود را اعلام کرد.

تازه‌ترین اخبار دنیای رمزارزها را از پارسیان کریپتو دنبال کنید:

۳۹ درصد اتریوم و ۱۱ درصد بیت‌کوین در اختیار نهنگ های ارز دیجیتال است

صرافی بایننس به دلیل ازدحام شبکه بیتکوین، برداشت بیتکوین را متوقف کرد

همچنین بنا به گزارش‌های جدید، در مجموع از اوایل فوریه 2022 با کاهش قیمت بیت کوین (از بالاترین سطح خود در نوامبر 2021) تعداد 190 هزار نفر به صاحبان یک بیت کوین یا بیشتر اضافه شدند. نگنتروپیک (Negentropic)، یکی از بنیان‌گذاران گلس‌نود، در همین خصوص به دنبال‌کنندگان صفحه‌ی توئیتر خود گفت که بهترین زمان برای خرید بیت ‌کوین زمانی است که «خون در خیابان‌ها جاری است.»

این اظهارات نگنتروپیک در پی سقوط بانک‌های بزرگ در آمریکا و همین‌طور اعلام فدرال رزرو آمریکا برای پایان دادن به مسیر افزایش نرخ بهره گفته شدند. فدرال رزرو در واقع تصمیم دارد از این طریق نرخ‌های بالای تورم را مهار کند. ظاهرا این‌ها دلایلی است که شرکت گلس‌نود را مطمئن کرده که قیمت بیت کوین در میان‌مدت به 35 هزار دلار خواهد رسید.

حال که تعداد 1 میلیون آدرس بیت کوین رکورد تازه‌ای را ثبت کرده، اما باید گفت که یک آدرس کیف پول بیت کوین همیشه نمی‌تواند نشانگر یک نفر باشد. بسیاری از سرمایه‌گذاران کریپتو چندین آدرس بیت‌کوین دارند و آدرس‌های دیگر نیز ممکن است به مؤسسات و شرکت‌های بزرگ و صرافی‌های ارز دیجیتال و همین‌طور مؤسسات و شرکت‌هایی سرمایه‌گذاری تعلق داشته باشد که هرکدام همواره مبالغ بالایی بیت‌کوین نگه‌داری می‌کنند.

داده‌های شرکت کوین‌گلس (CoinGlass) نشان می‌دهد که از تقریبا 19 میلیون بیت‌کوین فعلی در حال گردش، 1.89 میلیون (به ارزش تقریبی 50.7 میلیارد دلار) در بزرگ‌ترین صرافی‌های متمرکز ارز دیجیتال جهان مانند بایننس و کوینبیس نگهداری می‌شوند. طبق تخمین‌های گلس‌نود، 3 میلیون بیت کوین (به ارزش 80.4 میلیارد دلار) که 17 درصد از کل بیت‌کوین‌های در گردش را نشان می‌دهد برای همیشه از بین رفته‌اند. این اطلاعات از تعدادی مختلفی از آدرس‌های بیت‌کوین از دست رفته تشکیل شدند. از جمله بیت‌کوین‌هایی که به آدرس‌های سوخته ارسال شدند و از بین رفتند. همینطور کیف‌های پول‌هایی با کلیدهای خصوصی گم‌شده و آدرس‌هایی حاوی مقادیر بالای بیت‌کوین که بیش از یک‌ دهه دست‌نخورده‌اند.

منابع:cointelegraph

درباره نویسنده

فرید کریمی

ثبت نظر جدید

[object Object] عکس

گری اسکیل با تغییرات جدید در صندوق‌های سرمایه‌گذاری دیجیتال شما را شگفت‌زده می‌کند!

شرکت گری اسکیل به تازگی تصمیم گرفته تا چهار صندوق سرمایه‌گذاری دیجیتال خود را به‌روزرسانی کند. این تغییرات بر اساس ارزیابی‌های سه‌ماهه اخیر انجام شده و شامل تغییراتی در ارزهای دیجیتال موجود در این صندوق‌ها است. هدف این تغییرات تطبیق بیشتر با...

۲۰ دی ۱۴۰۳
[object Object] عکس

افزایش مالکیت بیت‌کوین توسط شرکت‌های آمریکایی!

به گزارش CryptoQuant، در روزهای اخیر حدود ۵۲۱ میلیون دلار از بازار رمزارزها خارج شده‌ است. شرکت‌ها و افرادی در آمریکا صاحب بیشترین میزان بیت‌کوین در جهان هستند. در حال حاضر میزان بیت‌کوین تحت مالکیت آن‌ها به ۱.۶۵ برابر بیشتر از...

۲۰ دی ۱۴۰۳
[object Object] عکس

تحولی بزرگ در بازار رمزارزها: آیا سولانا از بیت‌کوین پیشی می‌گیرد؟

با نزدیک شدن به سال ۲۰۲۵، بازار رمزارزها شاهد تحولات چشمگیری است. سولانا، یکی از ارزهای دیجیتال مهم، به‌واسطه ورود سرمایه‌گذاری جدیدی به نام Spot SOL ETF در آمریکا، به یکی از مهم‌ترین موضوعات بحث کارشناسان تبدیل شده است. این امر...

۲۰ دی ۱۴۰۳
[object Object] عکس

کوین‌بیس کاربران را از درخواست CFTC خبر می‌دهد!

در دنیای رمزارزها، کوین‌بیس به عنوان یک شرکت معتبر شناخته می‌شود که به کاربران امکان خرید و فروش رمزارزها را می‌دهد. اخیراً این شرکت خبر از دریافت درخواست اطلاعات از سوی کمیسیون معاملاتی معاملات آتی کالا (CFTC) داده است. این کمیسیون مسئول نظارت...

۲۰ دی ۱۴۰۳